تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 269 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از همین بازی اول لیگ، حاشیه سازی و حمله علیه استقلال واقعا بی‌ سابقه بوده!!! از حملهٔ اردوی اوکراین، و حتی نتیجهٔ بازی با دینامو!!! تا بهونه‌‌های خطیبی و اسکی سواری‌ ایکس رو حرف‌های وی. اقای کیروش هم دیروز به همهٔ ایران حمله کرد، از جمله کادر پزشکی‌ استقلال!!! خلاصه باید حواسمون خیلی‌ باشه، و حمایت رو اصلأ کم نکنیم، الان تیم بره به حاشیه، آسیا و لیگ رو از دست میدیم، هدفی‌ که ظاهرا خیلی‌‌ها دنبالشند.

2. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باند رسانه ای علیه استقلال و امیرخان

خبرهای خوبی ندارم. توطئه های شوم و به شدت گستاخانه ای در راهه. در این فصل تیم ورک رسانه ای علیه امیرخان قصد داره وقاحت رو به حد کمال برسونه و راه انداختن بازی بعد از پیروزی جلوی گسترش اونهم هفته اول لیگ در بین برنامه هایی چیده شده اصلا پشیزی به حساب نمیاد. دوستانی که بیشتر علاقه دارند بدونند بهتره سراغی از شماره این هفته همشهری جوان بگیرند.
    دو عکس مرتبط که مربوط به روزهای اخیر هستش رو هم می ذارم
    هیوا یوسفی سردبیر روزنامه تماشا با فرهاد عشوندی سردبیر خبرآنلاین (این دو سالها سابقه همکاری دارند)

هیوا یوسفی و عادل فردوسی پور (درکنار فرشاد عباسی دبیر سرویس عکس روزنامه تماشا و شاهین رحمانی برادر سیامک رحمانی دیگر سردبیر روزنامه تماشا)

اگر اون برنامه رو یادتون باشه که خبرنگارها دسته جمعی اومدند روی خط برنامه نود و علیه امیر صحبت کردند امیرخان گفت این چینش نفرات و صحبتها از قبل برنامه ریزی شده بوده. ولی فردوسی پور در ادعایی مضحک گفتش که اصلا اطلاع نداشت که هیوا یوسفی در جبهه مخالف قلعه نویی هست.

همونجا اگه یادتون باشه گفتم رابطه فردوسی پور با دو تا نشریه خیلی خوبه. تماشا و تماشاگر که اولی توسط سیامک رحمانی و مهدی شادمانی اداره میشه که سابقا خبرنگار همشهری جوان بودند و شادمانی هنوز هم حضور داره و دومی هم هم خانواده همشهری جوان و از گروه خانواده مجلات همشهری است که سردبیرش خسرو زمان آبادی هست. همون کسی که اون شب هم روی خط اومد و حمله تندی به امیرخان داشت.
    فردوسی پور بارها با روزنامه تماشا مصاحبه کرده و از دوستان صمیمی سردبیران تماشا و البته فرهاد عشوندی هستش. حالا میریم سراغ بخشی از مقاله ای که هیوا یوسفی ۲ روز بعد از اومدن روی خط نود و آچمز شدن توسط قلعه نویی نوشته بود. چیزی که به طور غیر مستقیم طراحی شده بودن اون برنامه و البته کذب بودن ادعای فردوسی پور رو اثبات می کنه

در چند روز گذشته اطلاعات مهمی به دست من رسید که نشان از ئوطئه شوم و البته به مراتب متفاوت تر از سالهای قبل علیه امیرخان داره و در کنار اون اس ام اس های تهدید آمیز ناشناس برای من که توش نوشته شده بود من رو دادگاهی می کنند.
    از طرفی از چند خبرنگار شنیدم که یکی از دبیران فوتبال روزنامه تماشا من رو متهم به پول گرفتن از امیر قلعه نویی کرده بود. ظاهرا مشکل بزرگ این وسط براشون اینه که بنده سابقه یک سال فعالیت در روزنامه تماشا رو دارم.

دوستان فصل خیلی خیلی سختی تو راهه. تیم رسانه ای برنامه ۹۰، روزنامه ۹۰، خبرآنلاین، خبرورزشی، گل ، تماشا و چند رسانه دیگه با هم هم پیمان شدند. قرار بر اینه که به شکلی متفاوت با آبروی امیرخان بازی کنند.

منبع:سایت هواداران امیر قلعه نوعی

پ.ن
    دوستان در صحت این اخبار هیچ شکی نداشته باشید نویسنده خودش در روزنامه تماشا فعالیت میکرده حدود یک سالی و با یوسفی همکار بوده

4. 13 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

باند رسانه ای علیه استقلال و امیرخان

دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

، از اطلاعاتي كه در اختيارمون گذاشتي خيلي ممنونم. وظيفه ام بود از احساس مسوليت شما تشكر كنم.
    عزيزان فعال در اين تاپيك هم از جريان مطلع شدند
    حالا با اتحاد و يكدلي بيشتر بايد از تيم حمايت كنيم تا بتونيم با اين جو مسوم مقابله كنيم

6. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من که همه چیز رو بدبینی میبینم !
    دیدمون رو باید عوض کنیم ، وگرنه این مشکلات تو همه ی زمینه ها وجود داره !
    کمی به رسانه و عادل بدبین هستین!

8. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عزیز بدبینی به چیزی میگن که اثبات نشده و قطعی نیست. این موضوع که کاملا واضح و مبرهنه دلیلی بر بدبینی نسبت به موضوع نیست. کاملا مشخصه که تیم رسانه‌ای علیه قلعه‌نویی تشکیل شده و ما دست رو دست گذاشتیم!

10. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آزموده را آزمودن خطاست ! اونهم چه آزموده ایی !! عادل فردوسی پور !

12. 6 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

عزیز بدبینی به چیزی میگن که اثبات نشده و قطعی نیست. این موضوع که کاملا واضح و مبرهنه دلیلی بر بدبینی نسبت به موضوع نیست. کاملا مشخصه که تیم رسانه‌ای علیه قلعه‌نویی تشکیل شده و ما دست رو دست گذاشتیم!
    منبعش معلومه دیگه!
    کلا سر این مسئله هم نیست !
    با دید منفی به برنامه های رسانه ای نگاه میکنید ! انگار زمین و زمان با تیم استقلال دشمنی دارن !
    مثل همیشه ، الانم متهم میشم به اینکه استقلالی نیستم!

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دوستان به نظرتون لازمه که جباری در بازی با سپاهان تشویق بشه ؟

به نظرم دلیل خاصی نداره که تشویق بشه . ایشون توی این هشت سال که در استقلال بوده زحمات زیادی کشیده و بار فنی بالایی داشته ولی مصدومیت هایی هم داشته و مصاحبه ها و حاشیه

هایی هم داشته و کم استقلال رو اذیت نکرده . مزد زحماتشم که بهش داده شده . علاوه بر پول توسط هواداران استقلال به جاهای بالایی رسیده .

من شخصآ موافق تشویقش نیستم .

راستی دوستان جباری با کریمی از نظر محبوبیت قابل قیاس نیستن . این دو رو مقایسه نکنید . مطمئن باشید اگر فرهاد مجیدی الان تو سپاهان بود , شدیدآ تشویق میشد . هر چند در ایران فرهاد

مجیدی پیراهن تیم دیگری رو نمی پوشه

16. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردوسی پور و برنامه نود خیلی وقته برای خیلی از استقلالی ها تموم شدن ! کاری ندارم پرسپولیسیه یا نه ولی این و مزدک میرزایی بارها و بارها استقلال و تماشاگراش رو مسخره کردن ! از سال پرویز مظلومی به این ور من حالم از این و مزدک میرزایی بهم میخوره ! مزدک میرزایی که تو شبکه جام جم یکی ایمیل زده بود بهش بعد از باخت 4-1 پرسپولیس به سپاهان که گفته بود 4تا خوردید و اینجور چیزا بعد از اون بازی هم استقلال از فولاد 4-1 باخت بعد این مرتیکه اومد جواب اون ایمیل رو داد و گفت شما هم که 4تا خوردید در صورتی که از شرمش ایمیل رو نمیخواست بخونه اصلا ، ولی وقتی دید استقلال 4تا خورده خوند ! داشت از خوشحالی میترکید در حالی که میتونست اصلا اون ایمیل رو نخونه ! خدا وکیلی این پرسپولیسی نیست !؟ باند کثیفی تو صدا سیماس و روزنامه ها کار میکنن مصاحبه ها و تیتر های بعد از هر بازی رو میتونید بخونید ! استقلال هر شب تو 20.30 یه برنامه در موردش دارن یبار میگن پول بیت المال رو حروم میکنن یه بار میگتن تبانی کردن با بازیکن گسترش فولاد ولی هیچ صحبتی از بعضی پولای مردم نمیشه که دست برخی اشخاصه ! اینا زیر سر هیچ باندی نیست !؟
    ولی خدا اون بالاس امروز تو برنامه 40 تیکه خطیبی رسما گفت غلط کردم به ماجدی ! آخه آدم چه ربطی داره قلعه نوعی از یه بازیکن تعریف کرده تو هر لیگی من دیدم مربیا از خیلی از بازیکنای تیم حریف تعریف میکنن! اگر دنبال هر اتحامی که زده میشد رو از فصل قبل میگرفتن کار به اینجا ها نمیکشد که تو اخبار هم پیگیری کنن !

18. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

منبعش معلومه دیگه!
    کلا سر این مسئله هم نیست !
    با دید منفی به برنامه های رسانه ای نگاه میکنید ! انگار زمین و زمان با تیم استقلال دشمنی دارن !
    مثل همیشه ، الانم متهم میشم به اینکه استقلالی نیستم!
    خوب برادر من دید منفی چه جوری به وجود میاد ؟
    حتما پیش زمینه ای تو ذهن هوادار شکل گرفته که اینجوری رفتار میکنن
    اقای فردوسی پور که دیگه تکلیفش معلومه هر جور شده این فصل باید اتحادمونو بیشتر کنیم قشنگ معلومه از قبل شروع فصل دارن تیمو میبرن تو حاشیه از اردوی اوکراین بگیر تا اقای خطیبی که ادعای سرمربیگریشون میشه ... جدیدا هم اقای کیروش.. اصلا از این مربی خوشم نمیاد همرو از بالا داره میبینه دیگه یادمون نمیره تو مصاحبشون گفتن از تیمایی که رنگ ابی میپوشن خوشم نمیاد البته نمیدونه ما ابیا هم از کیروش متنفریم ....
    همیشه زمستون تموم میشه و رو سیاهیش میمونه واسه زغال

20. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •