تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 148 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

زبان حال رونی

دوربین‌های تلویزیونی نشان می‌دهند وین رونی علاقه‌ای به ماندن در جمع شیاطین سرخ ندارد.

به گزارش ایسنا، وین رونی در نیمه دوم دیدار نخست یونایتدها در لیگ برتر انگلیس به میدان رفت و روی دو گل پایانی این تیم تاثیرگذار بود. با این حال به نظر می‌رسد که او هنوز بر تصمیم قبلی خود به جدایی از شیاطین سرخ اصرار دارد.

رونی در دیدار برابر سوآنسی از روزهای اوج خود به دور بود ولی با این حال تاثیرگذار ظاهر شد. دوربین‌های تلویزیونی صحنه‌ای را از رونی شکار کردند که نشان می‌دهد، او به حضور در شیاطین‌ سرخ راضی نیست. در صحنه گل چهارم منچستریونایتد همه بازیکنان در کنار زمین به شادی پرداختند اما رونی بی‌توجه به شادی هم‌تیمی‌هایش به طرف وسط زمین
    در حال حرکت است. گویا زبان حال او می‌گوید که دیگر تمایلی برای حضور در شیاطین سرخ ندارد.

رونی حتی پس از به ثمر رسیدن گل اول و دوم منچستریونایتد در حالی که روی نیمکت بود، واکنشی نداشت. چلسی با هدایت ژوزه مورینیو علاقه زیادی به جذب رونی دارد. خود این بازیکن چندین بار اعلام کرد که دوست دارد شیاطین سرخ را ترک کند. این در حالی است که مویس سرمربی این فصل منچستریونایتد پس از پیروزی برابر سوآنسی در هفته نخست لیگ برتر انگلیس تاکید کرد که رونی در اولدترافورد می‌ماند و به چلسی نخواهد رفت.

2. 5 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

رونی بالاخره به حرف اومد
    میخواد بیشتر بازی کنه!

4. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

روني: براي آمادگي کامل بايد بيشتر بازي کنم

مهاجم منچستريونايتد اعلام کرد براي رسيدن به فرم ايده‌‌آل بايد در بازي‌هاي بيشتري به ميدان برود.

وين روني که بيشتر تمرين‌هاي پيش فصل تيمش را از دست داده بود، در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال انگليس مقابل اسکاتلند که به برتري سه بر دو انگليس انجاميد در ترکيب ثابت قرار داشت ولي در نخستين ديدار منچستريونايتد در فصل جديد مقابل سوانسي روي نيمکت نشست و به عنوان يار جانشين وارد زمين شد.

به گزارش فارس، از زمان حضور وي در زمين، شيوه بازي يونايتدها تغيير کرد و اين بازيکن با دادن دو پاس گل، تاثير زيادي روي پيروزي چهار بر يک تيمش داشت. روني بر اين باور است که تا حدودي توانسته آسيب ديدگي را پشت سر بگذارد ولي هنوز به هوشياري پيشين خود نرسيده است.

«بايد ميزان هوشياري که پيش از آسيب ديدگي داشتم را بازيابي کنم. تمرين‌هاي زيادي در اردوي پيش فصل منچستريونايتد نداشتم زيرا آنها خارج از کشور اردو زده بودند. براي به دست آوردن شادابي گذشته بايد در چندين ديدار ديگر شرکت کنم تا بتوانم به آمادگي بالايي دست يابم.»

مهاجم منچستريونايتد که در طول فصل نقل و انتقال‌‌هاي تابستاني به شدت مورد توجه چلسي قرار داشت از اينکه تابستان را به دليل آسيب ديدگي از دست داده بسيار ناراحت است.

«همواره دوست داريد که تمرين‌هاي پيش فصل را به خوبي سپري کنيد. خيلي مهم است که پيش فصل خوبي داشته باشيد. از اينکه به دليل آسيب ديدگي رباط پا و پس از آن آسيب ديدگي کتف بيشتر تمرين‌هاي پيش فصل را از دست دادم ناراحتم. نااميد کننده است ولي بايد با آن کنار بياييد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه messi77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

لمپارد: اميدوارم روني به چلسي بيايد

فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، اميدوار است که اين باشگاه پيش از پايان بازار نقل و انتقالات تابستاني بتواند وين روني، مهاجم منچستريونايتد را به خدمت بگيرد.

آبي ها تاکنون دو پيشنهاد براي خريد اين مهاجم ملي پوش انگليسي ارائه دادند که هر دو آنها رد شد؛ از سوي ديگر، روني در اولين ديدار فصل جديد منچستريونايتد به عنوان بازيکن جانشين به ميدان رفت و دو پاس گل داد اما لمپارد همچنان به بازي در کنار اين بازيکن در فصل پيش رو است.

او در گفتگو با اسکاي نيوز، در پاسخ به اين سوال که مورينيو هميشه در بازار نقل و انتقالات بازيکنان مورد نظرش را به دست مي آورد، گفت:" بله، همين طور است. فکر مي کنم او قبلا اين را نشان داد اما اگر در مورد تيم ما صحبت مي کنيم، بايد بگويم بازيکنان زيادي داريم, 4-3 مهاجم در تيم ما حضور دارند.

فکر مي کنم چلسي مشخص کرده که به دنبال چه بازيکني است. تصميم نهايي با آنهاست که وين بيايد يا نه. ما مي خواهيم فصل را مقتدرانه آغاز کنيم اما اگر مربي مي خواهد بازيکن جديد بخرد، ما اميدواريم که بتواند بازيکن مورد نظرش را به دست بياورد."

لمپارد و روني هفته گذشته در ديدار دوستانه انگليس مقابل اسکاتلند به ميدان رفتند اما هافبک باتجربه آبي ها تاکيد کرد که هيچ صحبتي با هم تيمي اش در مورد انتقال به استمفوردبريج نداشت.

" من وقتي هفته گذشته در اردوي انگليس بودم، هيچ صحبتي با روني در مورد اين مسئله نداشتم. او روي تمرينات تمرکز کرده بود. من مسئول نقل و انتقالات نيستم. اين مسئوليت باشگاه است. من يک بازيکن هستم؛ بايد دهانم را ببندم و تمرين کنم."

داره خودمونی میشه messi77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آخرين تلاش چلسي براي خريد وين روني

به زودي باشگاه چلسي با پيشنهاد مبلغي گزاف به دنبال آزمودن آخرين بخت خود براي خريد مهاجم منچستريونايتد مي‌رود.

بر اساس خبرهايي که در بسياري از رسانه‌هاي انگليسي منتشر شده است، باشگاه چلسي خود را براي پيشنهادي 40 ميليون پوندي جهت خريد وين روني آماده مي‌کند.

به گزارش فارس، ژوزه مورينيو، سرمربي آبي‌هاي لندن چندي پيش در گفت‌وگويي از روني به عنوان حلقه گمشده تيمش ياد و اعلام کرد تا روز پاياني نقل و انتقال‌هاي تابستاني براي خريد مهاجم ملي پوش انگليس تلاش خواهد کرد.

گفته مي‌شود رومن آبراموويچ، مالک روس چلسي براي اغوا کردن روني براي حضور در استمفورد بريج قبول کرده که دستمزد هفتگي 300 هزار پوند به روني پرداخت شود.

اين در حالي است که ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد بارها اعلام کرده به هيچ وجه روني را به تيم ديگري واگذار نخواهد کرد. اين بازيکن در پيروزي چهار بر يک تيمش مقابل سوانسي سيتي در هفته نخست ليگ برتر انگليس و وقتي از دقيقه 62 به جاي رايان گيگز وارد زمين شد، دو پاس گل به رابين فان پرسي و دني ولبک داد.

اگر چلسي نتواند سران يونايتد را براي خريد روني متقاعد کند، آنگاه به دنبال خريد رابرت لواندوفسکي، مهاجم لهستاني بورسيا دورتموند خواهد رفت.

9. 2 کاربر از messi77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرگی vs مویز
    کوتاه و کم حجمه.. حتما دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

..........................
    Last edited by HoseinKing; 16-10-2013 at 13:50.

13. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

معلومه قبول نمیکنن
    فلایینی حادقل 20 میلیون پوند می ارزه

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

معلومه قبول نمیکنن
    فلایینی حادقل 20 میلیون پوند می ارزه
    احتمالا پیش خودشون فکر کردن که اگه عمده بخرن باید تخفیف بگیرن ارزون تر در بیاد
    احتمالا بعدشم به این فکر می کنن که اورتون فروش "دو تا بخر یکی ببر" داره یا نه ؟ مثلا فلاینی و بینز رو بخرن، بارکلی رو مجانی ببرن

16. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ست کردن بکهام رو : دی :

تصویر متعلق به 20 سال پیش است که دیوید بکام تازه به یونایتد پیوسته بود.

18. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •