تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 31 از 136 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

منم همین سوال رو داشتم!!(ولی تفاوت من اینه که دارم دانشگاه میرم ولی رشته ام رو زیاد دوست ندارم)ببیشتر به رشته های پزشکی علاقه دارم...ممنون میشم کمک کنید
    سلام به شما دوست عزیز!
    من هیچ مشکلی از بابت خدمت سربازی یا چیز دیگه ای ندارم اما امسال برای بار دوم هم نتونستم دندانپزشکی رو بیارم و مجبورم سال بعد کنکور بدم اما الان که باید برای سال بعد آماده بشم فک میکنم شاید بازم نتونم قبول بشم مشکل من نداشتن روحیه هستش
    حال شما میتونید دقیق تر بگید مشکلتون چیه؟ شاید بتونم کمکتون کنم(البته خودم بیشتر از همه به کمک نیاز دارم! )

داره خودمونی میشه B3ni's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز!
    من هیچ مشکلی از بابت خدمت سربازی یا چیز دیگه ای ندارم اما امسال برای بار دوم هم نتونستم دندانپزشکی رو بیارم و مجبورم سال بعد کنکور بدم اما الان که باید برای سال بعد آماده بشم فک میکنم شاید بازم نتونم قبول بشم مشکل من نداشتن روحیه هستش
    حال شما میتونید دقیق تر بگید مشکلتون چیه؟ شاید بتونم کمکتون کنم(البته خودم بیشتر از همه به کمک نیاز دارم! )
    سلام
    من چندتا مشکل دارم
    اولش که زیاد خیالاتی شدم!
    دوم اینکه الان یه مدته اصلا درس نخوندم صفر صفرم!
    سوم بنا بر شرایطی معدل سوم و چهارمم کمی تا قسمتی پایینه!
    سال سوم :15.90 چهارم 13.90
    فارغ التحصیل 91 هستم!سال اول مجاز شدم 35000
    ولی امسال اصلا نخوندم و همینجوری رفتم کنکور دادم که کلا مجاز نشدم
    الانم دارم مهندسی نرم افزار میخونم ولی بخاطر قبول نشدنم مجبور شدم این رشته رو برم(دانشگاه پیام نور میرم)
    منم روحیه نداشتنم بد اذیتم میکنه چون الان میخوام شروع کنم ولی روحیه ندارم هی میگم قبول میشم ...یه طرف میگم نمیشم
    اصلا نمیدونم چیکار کنم!!

داره خودمونی میشه katayo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    من چندتا مشکل دارم
    الانم دارم مهندسی نرم افزار میخونم ولی بخاطر قبول نشدنم مجبور شدم این رشته رو برم(دانشگاه پیام نور میرم)
    منم روحیه نداشتنم بد اذیتم میکنه چون الان میخوام شروع کنم ولی روحیه ندارم هی میگم قبول میشم ...یه طرف میگم نمیشم
    اصلا نمیدونم چیکار کنم!!

یه شب تا صبح بشینید با خودتون فکر کنید، تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید
    اگه خواستید فح... و بد و بیراه هم به خودتون بگید
    اما تصمیم بگیرید که چی میخواین
    چند شب این کارو تکرار کنید، جواب میگیرید
    واسه من که جواب داد
    هیچ کس به جز خودتون نمیتونه بهتون کمک کنه
    مطمئن باشید

4. این کاربر از katayo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

سلام
    من چندتا مشکل دارم
    اصلا نمیدونم چیکار کنم!!
    من چند بار نوشته های شما رو خوندم * تقریبا منم وضعیتم مثله شما هستش اما با کمی تفاوت!
    شاید کتایون عزیز درست میگه ما باید اول تکلیفمون رو با خودمون مشخص کنیم
    در مورد مسائلی که گفتی تقریبا میشه یه جوری همشون رو حل کرد در مورد درس نخوندن باید بگم که منم از تیر ماه به این ور چیزی نخوندم ولی مطمئنا میتونیم جبران کنیم (نا سلامتی فارغ التحصیلیم دیگه) در ضمن هنوز سال تحصیلی شروع نشده این یعنی بیشتر از 9 ماه وقت داریم
    در مورد معدل که کاری نمیشه کرد به جز اینکه سر جلسه کنکور با درصد های خوب جبرانش کرد(معدل من هم زیاد خوب نیست)
    در کل به نظرم این حرفا رو باید کنار بزاریم و با تمام توانمون درس خوندن رو شروع کنیم "از گذشته تلخمون درس بگیریم و به آیندهمون هم امیدوار باشیم !(این جمله آخرو نمیدونم توی کدوم فیلم شنیدم اما واقعا باورش دارم ) برات آرزوی موفقیت میکنم

6. این کاربر از a.sahami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

10

منم همین سوال رو داشتم!!(ولی تفاوت من اینه که دارم دانشگاه میرم ولی رشته ام رو زیاد دوست ندارم)ببیشتر به رشته های پزشکی علاقه دارم...ممنون میشم کمک کنید
    من در این مورد تجربه دارم . سال 83 رفتم دانشگاه از ترس سربازی . مهندسی صنایع خوندم با این که رشته ام تجربی بود . بعدش بلاخره مجبور شدم خدمت رو برم و موقعی که تموم کردم و اومدم بیرون دیدم که نمیتونم آینده ام توی کاری که بهش علاقه ندارم رقم بزنم . نتیجه اینکه امسال با 29 سال سن دوباره کنکوری شدم !!! البته مشکلی برای شغل و کار نداشتم و بیشتر علاقه شخصی مسئله ساز شده واسم . شما هم بشینید با خوتون حساب کتاب کنید و تصمیم بگیرید . رشته تحصیلی چیزیه که باید تا آخر عمر باهاش کار کنید . پس یا عوضش کنید یا یاد بگیرید دوستش داشته باشید . موفق باشید .

8. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا منم موافقم چون مشابه شما به رشتم علاقه ای ندارم الانم تو خدمتم ولی بعد خدمت دوباره کنکور میدم چون نمیخوام تا آخر عمر حسرت بخورم!

10. این کاربر از sasanm28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض نیاز به راهنمایی

با سلام خدمت دوستان و کنکوری های عزیز ...

با توجه به اینکه منم به کنکوری ها پیوستم ^^ چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین... (پیشاپیش ممنون)

رشته من : ریاضی و فیزیک

1. دوستان من تازه میخوام از اول مهر ماه (هم زمان با سال تحصیلی پیش دانشگاهی کنکور خوندنم رو شروع کنم، وقت میارم دیگه نه؟) میخواستم بدونم اگه معدل کل من در سال سوم 12-13 باشه چند درصد تو کنکور 93 تاثیر داره؟ آیا معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر گذار هست؟ (اگه فقط معدل کتبیم ملاک باشه بین 8-10 باشم چقدر تاثیر داره؟)

2- چه کتاب هایی از سال دوم ، سوم و پیش دانشگاهی(از سال اول هم میاد؟) رو باید بخونم ؟ یا به عبارتی دیگر کدوم یک از اونها در کنکور سراسری نمیاد؟ مثلا تاریخ سال سوم یا جغرافیای سال دوم اینا هم میان؟ ممنون میشم کامل ذکر کنین...

3- راستش من یک سال موندم... الانم سخته واسم خودمو جمع و جور کنم ولی هم زمان با شروع سال تحصیلی پیش دانشگاهی میخوام حداکثر تلاشمو بکنم ممنون میشم توضیح بدین کنکور چجوری هست و چه قوانینی داره ... (خودم کمی میدونم ها ولی میخوام مطمئن بشم...)(منظورم از قوانین مثلا سوال غلط -1 و سوال درست +3 اینا قضیشون چیه؟)

4- به نظرتون اول درس های عمومی سال دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو بخونم خوبه یا ابتدا وقتمو به درس های تخصصی اختصصاص بدم؟

5- ممنون میشم اگه نحوه خوندن رو هم توضیح بدین ؟ (مثلا در مورد درس های عمومی باید تک تک بشینم صفحه به صفحه بخونم ؟ حتی جاهایی که نوشته برای مطالعه و یا جزو کتب درسی محسوب نمی شود و یا مطالعه آزاد ، از اینا هم سوال میاد؟ در مورد دروس تخصصی چطور؟

6- برای هر درس هر روز چقدر وقت بذارم بهتره ؟

7- آیا استفاده از کتاب های آموزشی مثل گاج(مخصوص کنکور دارای تست و ...) و دیگر کتب های درسی ... اینا تاثیر گذار هستن ؟ یعنی میشه به اونا تکیه کرد و فقط تست های کتاب های آموزشی کنکور رو مطالعه کرد؟ ( اصلا تاثیر دارن؟ یا وقت گیر و الکی هستن؟ )

8- من میخوام به شخصه از وقتی که دارم به نحو احسنت استفاده کنم به فرمی که نمیخوام وقتم رو بخاطر پوچ هدر بدم خواهشا خواهشا خواهشا اگه تجربه ای دارین و میدونین چیا بدرد نمیخورن و ... لطفا بهم بگین ... چون من از مهر ماه شروع میکنم پس تنها راهی که میتونم به موفقیت برسم مدیریت درست زمانم هست... که در اولویت اول باید قرار بدم...

9- ممنون میشم توضیح بدین از هر درس چند تا سوال میاد؟ و اینکه مدت زمان امتحان چند دقیقه است؟ اینکه میگن واسه هر سوال باید یک دقیقه وقت گذاشت درسته؟

10- ثبت نام و شرکت کردن در آزمون های قلم چی و ... آیا تاثیر گذار هستن ؟ و یا باعث اتلاف وقت میشن؟ دوستای من میرفتن قلم چی رتبشون بین 4000 تا 7000 شد ...

11- درسته که معدل سال سوم در کنکور 93 ، 25% تاثیر داره ؟ پس منی که معدل کتبی درس های نهاییم در سال سوم بین 8 تا 10 هست پس از 25% محروم میشم ؟ یعنی کنکور من 75% خواهد بود؟ یا نمره 8تا 10 رو هم تاثیر میدن ؟ 11% میشه ؟ راهی هست بتونم جبرانش کنم ؟( یعنی میتونم کنکور خوب بدم و درصد 25% واسه نمره بین 8 تا 10 رو ببرم بالا؟ )

خب فعلا همین سوال ها واسه دونستنم کافیه ... لطفا ساپورتم کنین ، منتظر نظرات و جواباتون هستم پیشاپیش ممنون .
    Last edited by Mehran-King; 17-09-2013 at 15:50.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و کنکوری های عزیز ...

با توجه به اینکه منم به کنکوری ها پیوستم ^^ چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین... (پیشاپیش ممنون)

رشته من : ریاضی و فیزیک

1. دوستان من تازه میخوام از اول مهر ماه (هم زمان با سال تحصیلی پیش دانشگاهی کنکور خوندنم رو شروع کنم، وقت میارم دیگه نه؟) میخواستم بدونم اگه معدل کل من در سال سوم 12-13 باشه چند درصد تو کنکور 93 تاثیر داره؟ آیا معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر گذار هست؟ (اگه فقط معدل کتبیم ملاک باشه بین 8-10 باشم چقدر تاثیر داره؟)

2- چه کتاب هایی از سال دوم ، سوم و پیش دانشگاهی(از سال اول هم میاد؟) رو باید بخونم ؟ یا به عبارتی دیگر کدوم یک از اونها در کنکور سراسری نمیاد؟ مثلا تاریخ سال سوم یا جغرافیای سال دوم اینا هم میان؟ ممنون میشم کامل ذکر کنین...

3- راستش من یک سال موندم... الانم سخته واسم خودمو جمع و جور کنم ولی هم زمان با شروع سال تحصیلی پیش دانشگاهی میخوام حداکثر تلاشمو بکنم ممنون میشم توضیح بدین کنکور چجوری هست و چه قوانینی داره ... (خودم کمی میدونم ها ولی میخوام مطمئن بشم...)(منظورم از قوانین مثلا سوال غلط -1 و سوال درست +3 اینا قضیشون چیه؟)

4- به نظرتون اول درس های عمومی سال دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو بخونم خوبه یا ابتدا وقتمو به درس های تخصصی اختصصاص بدم؟

5- ممنون میشم اگه نحوه خوندن رو هم توضیح بدین ؟ (مثلا در مورد درس های عمومی باید تک تک بشینم صفحه به صفحه بخونم ؟ حتی جاهایی که نوشته برای مطالعه و یا جزو کتب درسی محسوب نمی شود و یا مطالعه آزاد ، از اینا هم سوال میاد؟ در مورد دروس تخصصی چطور؟

6- برای هر درس هر روز چقدر وقت بذارم بهتره ؟

7- آیا استفاده از کتاب های آموزشی مثل گاج(مخصوص کنکور دارای تست و ...) و دیگر کتب های درسی ... اینا تاثیر گذار هستن ؟ یعنی میشه به اونا تکیه کرد و فقط تست های کتاب های آموزشی کنکور رو مطالعه کرد؟ ( اصلا تاثیر دارن؟ یا وقت گیر و الکی هستن؟ )

8- من میخوام به شخصه از وقتی که دارم به نحو احسنت استفاده کنم به فرمی که نمیخوام وقتم رو بخاطر پوچ هدر بدم خواهشا خواهشا خواهشا اگه تجربه ای دارین و میدونین چیا بدرد نمیخورن و ... لطفا بهم بگین ... چون من از مهر ماه شروع میکنم پس تنها راهی که میتونم به موفقیت برسم مدیریت درست زمانم هست... که در اولویت اول باید قرار بدم...

9- ممنون میشم توضیح بدین از هر درس چند تا سوال میاد؟ و اینکه مدت زمان امتحان چند دقیقه است؟ اینکه میگن واسه هر سوال باید یک دقیقه وقت گذاشت درسته؟

خب فعلا همین سوال ها واسه دونستنم کافیه ... لطفا ساپورتم کنین خیلی ممنون منتظر نظرات و جواباتون هستم پیشاپیش ممنون .
    1. تو کنکور 92 که تاثیر منفی نداشت. یعنی از نمره ی شما بخاطر معدل چیزی کم نمیشد. البته شایعه شده توی 93 تاثیر منفی هم داره که من نمیدونم. به نظرم برای تایید شدن این خبر یکم زوده. البته نمره ی کتبی ملاکه و نمره ی شما که نسبتا خیلی کمه کارتون رو خیلی دشوار می کنه (در صورت تایید خبر)
    2. کتاب های سال اول، به جز فیزیک بخش نور و اینه سوال نمیاد. تاریخ و جغرافیا هم جزو امتحان نیست
    3. قوانین خاصی نداره. کاملا مثل کنکور های ازمایشی می مونه. هر پاسخ غلط یک سوم نمره ی منفی داره یعنی هر 3 پاسخ غلط به اندازه ی یک پاسخ صحیح نمره ی منفی داره. دفترچه ی سوالات عمومی و اختصاصی هم جدا هستش. اول به درس های عمومی پاسخ میدید و وقتی وقت عمومی ها تموم شد دفترچه ی اختصاصی رو می گیرید برای جواب دادن. وقتی که وقت عمومی تمام شد دیگه نمی تونید سوال اون هارو جواب بدید.
    4. بستگی به خودتون داره. بهتره همه ی درس هارو باهم بخونید تا زده نشید. خصوصا درس عربی رو باید همیشه در حال مرور باشید چون درس فراریه
    5. معمولا بچه ها کتاب های کمک اموزشی می گیرن و بعد از خوندن درس از کتاب تست میزنن. خود کتاب های کمک اموزشی هم در قسمت پاسخ های تشریحی درس و نکات رو خیلی خوب توضیح میدن و اون هارو حتما بخونید.
    6. بستگی به خودتون داره. مسلما اختصاصی ها ضریب بیشتر و تاثیر بیشتری توی رتبه تون داره. پس بهتره روی اونها وقت بیشتری بزارید
    7. بله بسیار تاثیر گذار هستن. البته بهتره قبل از خوندن اونها یک دور کتاب درسی رو هم مطالعه کرده باشید تا درس رو از کتاب های کمک درسی بهتر متوجه بشید.
    8. اول که بگم از همین حالا شروع کنید که فردا دیره. در مورد اینکه چه چیز هایی رو می خواید حذف کنید و اینها بگم که به خودتون بستگی داره. گاهی اوقات بعضی دانش اموزان یک مبحثی از درس رو که متوجه نمیشن حذف می کنن. البته باید ببینید که از اون مبحث حدودا چند تا سوال میاد. مثلا کسی درس مشتق رو حذف نمی کنه چون از 50 تا سوال ریاضی نصفش مستقیما یا غیر مستقیم به مشتق ربط دارن. ولی معمولا بچه ها هندسه 1 و 2 رو حذف می کنن
    بهترین کار اینه که هیچ درسی رو حذف نکنید.
    یه پیشنهاد شخصی هم میدم که امار به هیچوجه حذف نکنید. نگید که فقط 2 تا سوال از یه کتاب میاد.. سوال های امار بینهایت اسونه و فقط با یک باز مطالعه این کتاب راحت می تونید جوابشونو بدید و حیفه این 2 سوال رو از دست دادن.
    9. این که از هر فصل کتاب چند سوال میاد رو فکر می کنم سایت کانون زده. اما درس ها:
    ریاضی 55 تا
    فیزیک 45 تا
    شیمی 35 تا
    ادبیات 25 تا
    عربی 25 تا
    دینی 25 تا
    زبان 25 تا

* البته ممکنه من یه درسیو اشتباه گفته باشم. لطفا دوستان منو تصحیح کنن
    وقت امتحان هم برای عمومی ها 75 دقیقه و اختصاصی ها غلط نکنم 175 دقیقه. بازم یکی منو تصحیح کنه
    در مورد مدیریت زمانی بگم که وقت عمومی ها کافی هست. فقط خیلی نباید وقتتون رو تلف کنید. خصوصا سر عربی اگر فکر می کنید سوالی رو بلد نیستید وقتتون رو روش هدر ندید
    اما اختصاصی ها: ببینید اگر شما دارید برای رتبه های زیر 300 می خونید که بحثش جداست. ولی اصولا شما که نمی خواید به همه ی سوالات جواب بدید. بازم بستگی به خودتون داره که برای چه درصدی اون درسو می خونید. ولی هدف اصلی برای اکثر دانش اموزا همون 50% درصد هست (خصوصا تو درس ریاضی) اصلا هم فکر نکنید که 50% اوردن کار راحتی هست و اینها. اینجوری حساب کنید به طور متوسط برای هر سوال 2 دقیقه وقت دارید.
    حالا یه سری سوال هارو شما ذهنی توی 30 ثانیه پاسخ میدید که وقت شما رو برای سوال های سخت و وقت گیر (که میتونید با داشتن وقت حل کنید) به حدودا 3 دقیقه می رسونه. اما برای هیچ سوالی بیشتر از 1 دقیقه وقت نذارید. اگر احساس می کنید که سوال وقت گیر هست رد کنید و بعدا اون سوال رو حل کنید. (من خودم شخصا 10 سوال رو همین کارو کردم) بعد از اینکه کارتون تموم شد نگاه کنید چقدر وقت اضافه دارید و بر اساس اون به سوال ها پاسخ بدید. (مثلا من که 30 دقیقه اضافه داشتم به 10 تا سوال رسیدم)

سوال های ادیت شده ی شما:
    10- 100% تاثیر دارن. شک نکن. هم تو کمتر کردن استرس، قرار گرفتن تو شرایط تست زنی و تاثیرات روانیش خیلی کمک میکنه. اگرنه که میتونید همون سوالات رو از دوستاتون بگیرید و تست بزنید
    رتبه هایی که میارید هم خیلی دقیق نیست و روش حساب نکنید. من همیشه کنکور ازمایشی که میدادم تخمین رتبه ام بین 20 تا 25هزار بود اوردم 15 هزار. رفیقم بین 7 تا 10 هزار بود اورد 13 هزار.

11. تاثیر نمره نسبی هست. یعنی می بینن شما نمرت چقدر از میانگین کمتره و به همون اندازه تاثیر میدن
    یه سری از تجربیاتم رو هم بگم:

- من شخصا از مشاور رفتن جز هزینه دادن چیزی عایدم نشد. حالا شاید دوستان نتیجه های مختلف گرفته باشن. شخصا مشاور رو پیشنهاد نمی کنم. اما به حرف های دبیر ها و دانشجو های بزرگتر دقت کنید مشاوره های خوبی می گیرید.
    - اینکه الان به شما می گن شما یک سال درس بخونید قبول می شیدو راحت میشید دیگه دانشگاه کویته اصلا صحت نداره. توی دانشگاه باید 2 برابر درس خوند. من خودم ورودی 92 هستم به هرکی میرسم اینو بهم میگه. در صورتی دبیرستان بودم دبیرا یه جوری حرف می زدن انگار دانشگاه بهشته
    - دانشگاه همچین اش دهن سوزیم نیست. حالا قبول که شدید می فهمید چی میگم. هرچی کمتر در باره ی دانشگاه رویا پردازی کنید بهتره
    - از خوابتون برای درس خوندن نزنید. تاثیر منفی داره
    - استرس الکی نداشته باشید. کنکور کاملا شبیه کنکور های ازمایشی هستش. تنها فرقش اینه که به جای مدرسه تو دانشگاه شهرتون برگذار میشه (اگه داره البته) و جوابش به جای 2 ساعت، 2 ماه بعد میاد
    - انتخاب رشته ی درست هم خیلی مهمه. دوست خود من که از من نمره ی کمتر اورده بود با انتخاب رشته ی خوش بینانه ای که کرده بود هیچ جا قبول نشد و الان داره برای 93 می خونه. خیلی هم ناراحته به خاطر این موضوع. پس خیلی به رتبه ی پارسالی ها نگاه نکنید و نگید چون فلانی با 5000 قبول شده پارسال پس منم با 4900 حتما قبولم.
    - عمومی ها نسبت به اخصاصی ها ارزش خیلی کمتری دارن چون اکثرا عمومی رو خوب میزنن. البته این نباید باعث بشه که شما عمومی رو نخونید (اشتباه منو تکرار نکنید )
    - حتما تو ازمون اخر سنجش شرکت کنید. خیلی خوبه
    - سر جلسه یک فروند مداد B6 و پاک کن و تراش داشته باشید کاملا کافی هست. این چیزایی که تبلیغ می کنن (مدادای تست زنی گاج) خیلی بخواد تو وقتتون صرفه جویی کنه 2 دقیقه در 3 ساعت و خورده ای ازمون هستش. الکی هم جامدادی و این حرفا نبرید لازم نیست.

Last edited by V i r u s e r; 17-09-2013 at 20:39.

13. 4 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarihaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

15. 2 کاربر از yarihaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه katayo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قصد توهین به کسی رو ندارم،
    اما در 99% مواقع، کسایی که میگن از فلان تاریخ شروع میکنیم، همون کسایی هستن که تا آخرش میگن از شنبه ی بعد شروع میکنم و اون شنبه هرگز نمیاد
    اگه میخواید درس بخونید همین الان بعد از حرف های من کتاب رو بردارید و درس بخونیید
    حتی اگه شده 1 صفحه

17. 2 کاربر از katayo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •