تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 47 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.من زیاد این بازی رو بلد نیستم.از شانس خوبم تازه بازی رو شروع کرده بودم و تو روز دوم بودم که یک دری رو پیدا کردم رفتم توش یک نوشته ای اومد yes رو زدم.الان رفته تو یه جایی که 5 تا Chapter داره.1-قضیه اینجا چیه؟؟؟؟2-هر چپتر رو چیجوری باید تموم کنم؟؟3-چپتر ها همون ورلد هایی که شما میگین هستن؟4-برای ساختن TENT باید
    Science machine بسازم؟ 5-شانسم چطور بود؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دیگه:از کجا بفهمم یک قارج سمیه یا نه؟چون یک بار من یکی خوذم از سلامت روحیم یک عالمه کم شد!!

داره خودمونی میشه saeedA144's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من این بازی رو دانلود کردم ولی نمیدونم ورژنش چیه , چطوری ایتو بفهمم؟ بازی رو از دانلود.ir گرفتم حجمشم 314 بود
    میشه اسم همه آپیت ها رو هم بگید تا بدونم کدوم ها رو باید دانلود کنم
    مرسی
    --------------------------
    اگه الان آپدیت all's well that maxwel رو نصب کنم تمام آپدیت های قبلی رو هم داره ؟ یا نه باید همشونو تک تک نصب کنم؟
    یکم توضیح بدید ممنون میشم
    Last edited by saeedA144; 17-03-2014 at 19:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام من چند وقته این بازی رو میکنم ولی تا حالا نتونستم خوکارو رام کنم تا برام کشاورزی کنن کسی اینو میدونه چجوریه ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان
    من این بازی رو دانلود کردم ولی نمیدونم ورژنش چیه , چطوری ایتو بفهمم؟ بازی رو از دانلود.ir گرفتم حجمشم 314 بود
    میشه اسم همه آپیت ها رو هم بگید تا بدونم کدوم ها رو باید دانلود کنم
    مرسی
    --------------------------
    اگه الان آپدیت all's well that maxwel رو نصب کنم تمام آپدیت های قبلی رو هم داره ؟ یا نه باید همشونو تک تک نصب کنم؟
    یکم توضیح بدید ممنون میشم
    من کامل ترین نسخه ای که لینک مستقیم از سایتهای ایرانی بود توی این سایت پیدا کردم .
    همه سایتهای دیگه اکثرا نسخه قدیمی بودن . اما این سایت نسخه جدید رو داره .
    البته build 1.90423 هم نصبی بود و هم کرک بهتری داشت . همونو بگیری به نظرم خوبه .
    البته هر دو نسخه تا all well that maxwell روشون نصبه . هر کدوم رو خواستی بگیر .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو رو خدا یکی بگه چیجوری میشه TENT درست کرد؟؟؟

در آغاز فعالیت navid.sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یک سوال دیگه:از کجا بفهمم یک قارج سمیه یا نه؟چون یک بار من یکی خوذم از سلامت روحیم یک عالمه کم شد!!
    همه قارچ ها تو این بازی سمین هیچ کدومو نباید خالی یاحتی پخته شده خورد ولی تو می تونی با ساختن قابلمه قارچ ه رو به عنوان چاشنی استفاده کنی تا چیز های با ازشی مثل گوشت رو الکی مصرف نکنی

در آغاز فعالیت navid.sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام من چند وقته این بازی رو میکنم ولی تا حالا نتونستم خوکارو رام کنم تا برام کشاورزی کنن کسی اینو میدونه چجوریه ؟
    باید بهشون غذا بدی
    میتونی گوشت مانسترم بدی ولی زیاد بدیوحشی میشن
    ازشون می توونی برای حمله به هر موجودی یا بریدن درختا استفاده کنی ولی کشاورزی فکر کنم باخودته
    سخت هم نیست فقط توی farm دونه بزار

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قارچ آبی نچخته : 12 تا به غذا اضافه می کنه و 30 تا به قلب و 15 تا از سلامتی مغز کم می کنه
    قارچ آبی پخـــته : به غذا چیزی اضافه نمیکنه و 3 تا از قلب کم می کنه و 10 تا به سلامتی مغز اضافه می کنه

قارچ سبز نپخته : 22 تا به غذا اضافه میکنه به قلب چیزی اضافه نمیکنه و 50 تا از سلامتی مغز کم می کنه (یه مرحله که نیازه Sanity به زیر 30-40 برسه تا ستون ها پایین بیان ، میتونید نپخته اش رو بخورید که سرعتر پایین بیاد)
    قارچ سبز پخــته : 1 ای زا قلب کم می کنه و 15 تا به سلامتی اضافه می کنه

بطور خلاصه قارچ آبی و سبز بصورت پخته برای بالا بردن سلامتی مغز مفید هستن.

البته اگر اینها رو تو دیگ با سایر مواد قاطی کنی چیزای خوبی بهت میده.مثلا قارچ قرمز که کلا سمیه رو میتونی با قارچ سبز و Monster Meat و یه چیز دیگه قاطی کنی ، تا اونجا که یادمه کوفته قلقلی میده بیرون که خیلی هم مفیده.

11. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من زیاد این بازی رو بلد نیستم.از شانس خوبم تازه بازی رو شروع کرده بودم و تو روز دوم بودم که یک دری رو پیدا کردم رفتم توش یک نوشته ای اومد yes رو زدم.الان رفته تو یه جایی که 5 تا Chapter داره.1-قضیه اینجا چیه؟؟؟؟2-هر چپتر رو چیجوری باید تموم کنم؟؟3-چپتر ها همون ورلد هایی که شما میگین هستن؟4-برای ساختن TENT باید
    Science machine بسازم؟ 5-شانسم چطور بود؟؟
    شانست خوب بوده ولی خوب بهتر بود یه مقدار بخش Survival رو میرفتی تا حرفه ای بشی تو بازی.
    وگرنه تو ورلد های بعدی زیاد دووم نمیاری.
    اون chapter ها قسمت اصلی و داستانیه بازیه.
    ابتدای هر Chapter یا همون World وسیله ای داری به نام Diving Rod که با اون باید 4 تا جنس پیدا کنی (تو هر ورلد) وقتی دستت بگیریش و به اون اجناس نزدیک بشی بوقش شدیدتر میشه.
    4 تا رو که پیدا کردی بعد باید یجای مخصوصی بذاریش (+همون Diving Rod) اینطوری اون ورلد تموم میشه و میتونی همراه با خودت 4 تا جنس رو به مرحله بعدی ببری.
    Tent هم با 6 تا تار عنکبوت و 4 تا شاخه چوب و سه تا طناب ساخته میشه و برای ساختنش Science machine نیازه ولی یادم نیست Alchemy Engine هم نیاز بود یا نه.

13. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •