شهر رمضان الذی النزل فیه القران ...
EOS 7D
1/30
f 4
Iso 100
70- 210 macro
شهر رمضان الذی النزل فیه القران ...
EOS 7D
1/30
f 4
Iso 100
70- 210 macro
داداش نوکریم ... دمت گرم
فقط کاش زاویه رو جوری انتخاب می کردی که کلمه ی قدر کمی بهتر دیده بشه ...
موفق باشی
سلام
Camera
NEX-5N
Focal Length
55mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/250s
ISO
800
مهدی جان این عکس درمورد چی حرف میزنه؟ سوژت چیه؟ سلف پرتره؟ رویداد؟ اجتماعی؟
یک عکاس هیچگاه مقید (mogayyad) نمیشه و در هر موقعیت ژست عکاسی خودشو حفظ کرده و از نماهای مناسب عکسش رو میگیره.
در مورد این عکس فقط صحبت نمیکنم در مورد اکثر عکس هایی در ژانر خیابانی میگذاری صحبت میکنم
به نظر من یک عکاس همیشه باید مثل یک سرباز یک سری قواعد و شرایط برای خودش داشته باشد و تا این شرایط مهیا نشده دست به دکلانشور نزنه
همانطوری که یک سرباز تا شرایط مهیا نشده شلیک نمیکنه چون باعث هدف رفتن گلوله و فرار دشمن میشه
برای من به عنوان کسی که سعی میکنه در زمینه پرتره پیشرفت کنه قواعد به ترتیب اینا هستن
سوژه - نور -پوز -ترکیب بندی -فاصله کانونی -تنظیمات دوربین
شما هم باید اگر هدفت عکاسی خیابانی هست یک سری قواعد را تو ذهنت داشته باشی و بعد شروع به عکاسی کنی
سوژه یابی -کادر بندی -وایت بالانس-دیافراگم و شاتر
شما تو اکثر عکس هات تو اولی گیر کردی و تو بعضی ها هم که سوژه را پیدا کردی تو دومی گیر کردی
عکاسی خیابانی نیاز به این داره که به سوژه نزدیک بشی کادر را درست ببندی (تا جایی که میشه از قانون نقاط طلایی استفاده کنی )
نه اینکه از دور با فاصله کانونی نهایت 55 از سوژه تو شلوغی یک شاتی بگیری
الان تو این عکس سوژه چی بوده؟فوکوس بیشتر رو لاستیک پیکان عقبی هست گویا
البته شما خواستی رو خودت فوکوس کنی ولی چون تو سایه بودی و تاریک افتادی نقاط روشن مثل فردی که به در تکیه داده و پیکان عقبی بیشتر دیده میشه
ترکیب بندی هم اصلا درست نیست
به طور کلی باید بیشتر عکس ببینی کمتر عکس بگیری
منم یه چی اضافه کنم اونم اینکه علاوه بر اینکه سوژه هات نامفهوم و نامناسب هستند,چشم انسان رو هم اذیت میکنن اونم به خاطر فوکوسهای چند بعدیت
نه! من این جمله رو قبول ندارم٬ به نظرم اینطوری میشه یادگیری تئوری... درضمن مگه هدف ما اینجا این نیست که عکس بگیریم و بتونیم ایرادات عکاسی همدیگر رو به هم نشون بدیم؟
من بخش اول جمله رو قبول دارم که باید حتما زیاد عکس دید٬ اون هم عکس خوب٬ اما باید بگم که «کمتر عکس گرفتن» شیوه درستی نیست٬ به نظرم تکرار٬ تمرین و آزمون و خطا خیلی میتونه روی مهارتهای عکاس تاثیر بذاره...![]()
در تایید صحبت شما عکس باید زیاد بگیریم ولی هر عکسی را توی نت منتشر نکنیم
البته اینجا جو رفاقتی است شما اینجا قرار بده دوستانه نقد میکنیم تا همه ی ما عکس های خوبی بگیریم![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)