سلام حسین جان.
آقا چطوری دانلود کنیم؟صفحه سایت باز شده ولی لینک برای دانلود ترکها نداره که؟!!![]()
درود حمید جان
لینکا پاک شدن خودم براتون آپلود می کنم![]()
سلام بر حسین عزیزم.
فک کنم یادت رفت نه؟![]()
درود حمید جان
نه به جان خودم خیلی گرفتارم
Nigel Stanford - Solar Echoes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو موزیک هم عالی هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ده روز دیگه اعزامیم به سلامتی
این آهنگ تقدیم به همه مردهای روزهای اجباری
مال آلبوم جدید Muse
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
,I'm gonna make you
,I'm gonna break you
!I'm gonna make you, a fucking psycho
این موزیک واقعآ دوست داشتنیه
انرژی خوبی میده این![]()
Last edited by H.Operator; 04-09-2015 at 02:43.
سلام خدمت همه ی دوستان و کاربران عزیز.
من چند سال پیش دوباره یه آرشیو بزرگی از موزیک های خفن برای ماشین و سیستم درست کرده بودم تو اکثر سبک ها مثل پاپ - هیپ هاپ - راک و متال و تکنو و ترنس و هارد استایل و ...
چون چند سال پیش هاردم خراب شد و هرچی داشتم به فنا رفت
ازونجا که امکان آپلود این همه موزیک برای من وجود نداشت به خاطر اینترنت زغالی برای اینکه بیام موزیک ها رو برای کاربران قرار بدم من اومدم حدود 200 تا از موزیک های خیلی شاخ واسه ماشین که تو PC خودم داشتم رو تو این سایت (freemp3.cc) دوباره جستجو و پیدا کردم و تو یه playlist قرار دادم همچنین حدود 80-90 درصد اهنگ هایی که دوستان تو این تاپیک زحمت کشیدن رو نیز تو این playlist اضافه کردم چون لینک دانلود اکثر موزیک هایی که دوستان معرفی کردند اکسپایر و خراب شده.
الان این playlist چیزی در حدود 400 آهنگ داره که تقریبا 95 درصدشون گلچین شده هستند و خوراک ماشین![]()
به نظرم بهترین روشی بود که میشد انجام داد.
اینم لینک playlist موزیک های گلچین شده خارجی:
حدود 5 تا اهنگ ایرانی هم تو یه Playlist جدا قرار دادم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما راحت میتونید موزیک ها رو آنلاین گوش بدید و اگر خوشتون اومد دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر نتونستید آنلاین گوش بدید با پ.ر.و.ک.س.ی آمریکا یا کانادا وصل بشید میتونید گوش بدید .البته برای دانلود مشکلی نیست و راحت میتونید دانلود کنید
سمت راست روی دکمه ی download از جلوی اسم هر موزیک کلیک کنید و در صفحه ی بعد روی دکمه ی آبی continue کلیک کنید تا موزیک دانلود شده (اگر IDM نصب داشته باشید موزیک رو پلی کردید هم میتونید دانلود کنید)
اکثر موزیک ها هم با بیت ریت 320 هستند یه تعدادی هم 256 و 192 و یه تعداد انگشت شمار هم 128 چون با کیفیت تر رو نتونستم پیدا کنم.
این سایت موتور جستجوی موزیک خیلی خفنی هست هرسبکی و ... ای بخواد براتون میاره! موزیک های ایرانی هم سرچ کنید براتون میاره!!!!
موفق باشید
Last edited by SaЁeD; 07-09-2015 at 19:17.
سلام سعید جان.
واقعا زحمت کشیدی دوست خوبم. دوستان آقا سعید گلچین خوبی رو براتون جمع آوری کردن که ازشمند هستند.
من میخواستم همین پست رو تو صفحه اول کپی کنم اما نشد.لذا کل مطلبتون رو تو صفحه اول تو پست ابتدائی حسین اپراتور عزیز (با اجازه ایشون) اضافه کردم.چون این صفحه به مرور به صفحات قبلی خواهد رفت.
باز هم تشکر از دوست خوبم آقا سعید گل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)