تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 88 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

عزیز اطلاعات شما اشتباه است پلیس فتا جز پایین ترین رده های شغلی در ناجا هست و رسته همشون کامپیوتر هست
    واین کلانتری یوسف اباد به قول شما رسته انتظامی دارند گه بعد از هواناجا و مرربانی جز بالاترین رسته هاست

در مورد نامه اولا ناجا از یک شبکه داخلی استفاده میکنه که بچه های مرفوک میدونن چقدر امنیتی هست .ما یه بار یه فلش به یه سیستم وصل کردیم از ستاد زنگ زدن گفتن چرا وسیله جانبی غیر مجاز وصل کردید

این سیستم بر بستر اینترنت نیست
    چنین نامه های رو به هیچ عنوان با ایمیل نمیفرستند
    نامه های اطلاعات به صورت مهر و موم شده میدن دست نماینده اطلاعات در یگان مربوطه ..

Tapatalk 2

خیلی خیلی ازتون عذر میخوام ولی شما میخوای با به کار بردن یه سری حرف های تخصصی میخوای به بقیه بگی که اطلاعاتت در این رابطه زیاده و باعث بشید که هم بقیه حرفتون رو قبول کنن و هم نظرتون رو به بقیه تحمیل کنید.....

و بنده هم با تمام احترامی که برای شما قائل هستم میخوام بگم اولا من و بقیه دوستان با این دست چیزها نا آشنا نیستیم و هر کی یه میزان اطلاعاتی راجع به اینم موضوعات داره و دوما بنده بسیار با این پدیده استفاده از کلمات تخصصی برخورد کردم و در عول دیدم فردی که از این کلمات استفاده میکرده حتی کمترین اطلاعی از اون مبحث نداشته.....

با احترام کامل

گریز از اسپم: دوستان من قسمت دیشب رو نتونستم ببینم یه نفر بگه چی شد به طور خلاصه......

2. 4 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی خیلی ازتون عذر میخوام ولی شما میخوای با به کار بردن یه سری حرف های تخصصی میخوای به بقیه بگی که اطلاعاتت در این رابطه زیاده و باعث بشید که هم بقیه حرفتون رو قبول کنن و هم نظرتون رو به بقیه تحمیل کنید.....

و بنده هم با تمام احترامی که برای شما قائل هستم میخوام بگم اولا من و بقیه دوستان با این دست چیزها نا آشنا نیستیم و هر کی یه میزان اطلاعاتی راجع به اینم موضوعات داره و دوما بنده بسیار با این پدیده استفاده از کلمات تخصصی برخورد کردم و در عول دیدم فردی که از این کلمات استفاده میکرده حتی کمترین اطلاعی از اون مبحث نداشته.....

با احترام کامل

گریز از اسپم: دوستان من قسمت دیشب رو نتونستم ببینم یه نفر بگه چی شد به طور خلاصه......
    عجب عزیز جان من خودم سرباز همین خراب شده بودم اطلاعاتش هم در 950 پستی که در تاپیک سربازی زدم موجود هست
    انتهای بحث
    موفق باشید ...//
    Last edited by SNOW PATROL; 04-06-2013 at 22:01.

4. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عجب عزیز جان من خودم سرباز همین خراب شده بودم اطلاعاتش هم در 950 پستی که در تاپیک سربازی زدم موجود هست
    کلا این سریال خیلی -- رو توی ایران و شبکه ملی خفن نشون داده ... نمونه بارز کاربرد رایانه و اطلاعات توی سریال های خارجی تا جایی که من دیدم نیکیتا و سریال شوالیه سوار ( نایت رایدر ) هستش که اینقدر ها هم مثل این سریال با اب و تاب نشون ندادن !!! بخش زندان هم که معلومه و تابلو هستش ..( نیازی به زندان نداره )
    .................................................. ............
    در مودر بخش های شبکه بین سازمانی هم اینقدر حفاظت اطلاعات توی این سازمان ها بالا هستش که اصلا نمیشه مقایسه کرد ! من یک بار به فتا رفتم .. شبکه اصلیشیون بر بستر لینوکس هستش و شبکه معمولی بر مبنای ویندوز .. نامه نگاری اینقدر اینترنتی هم ندارن .. خیلی باشه شبکه ملی اونم با فیبر یا به صورت وایرلس بین شهری و شبکه ملی .. روی بستر اینترنت چیزی رو منتقل نمی کنن..
    .................................................. ...........
    دادگستری مستقیم کار کردم تو ی بخش انتی ویروس .. اصلا اینترنت ندارد و یه شبکه داخلی دارن اون هم بر مبنای فیبر نوری و ارتباط بین شهری رو هم از طریق ماهواره های وایر لس و شبکه ملی دارن .. کلا اینترنتی چیزی بینشون منتقل نمیشه .. شبکه بسته و داخلی هستش .. اون بخش های سازمانی هم که اینترنت دارن روی شبکه های جدا هستش که حتی سرورهاشون جداست .
    نامه نگاری هاشون بر مبنای یه سیستم CMS انجام میشه که خیلی معروف هستش و روی مرور گر های اینترنت اکسپلورر اجرا میشه .... نمونه بارز این سیستم همین ثبت نام های دانشگاهی هستش که شبکه ملی هستش و ادرسش رو روی نت منتشر کردن .. با فیلتر شکن نمیشه وارد این سایت ها شد .. نمونه بارزش هم سیستم گلستان پیام نور هستش که روی IP ملی هماهنگ شده و بعد دامین رو روی اینترنت هم قرار دادن..
    ...........................
    در مورد نامه نگاری های مهم مثل ازاد سازی زندانی ها و محرمانه های سطح 3 و 2 ( بالاترین سطح دسترسی توی ایران فکر کنم 5 یا 6 باشه که در حد محرمانه های رئیس جمهور هستش و از اون بالاتر میشه بیت آقا ... ! ) که حتی دست سرباز عادی هم نمی دن این نامه ها توسط اطراف خاصی جا به جا میشن و بعد از تحویل هم ثبت مییشه .. مهر و موم خاصی دارن و اصلا کپی شون ارزشی نداره حتی نسخه های مستقیم پرینت شده ..
    .................................................. ......
    بزرگ نمایی در حد لالیگلا توی این فیلم زیاده ولی چون سبک و ژانرش تازه هستش خیلی ها به سرعت طرفدارش شدن که خوب ما هم بهشون احترام می زاریم ...
    برای من که رشته ام کامپیوتر هستشو شبکه کار کردم بحثی کارها و بحث های داخل این سریال برام مسخره و خنده دار هستش ...
    ولی نسبت به فیلم های ابکی دیگه واقعا خوش ساخت هستش

6. 5 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اتفاقا چهارشنبه پخش ميشه و بعد از پخش سريال تو صفحه فيس بوقشون مسعود آب پرور به سوالات كاربران جواب ميده
    اين صفحه فيس بوق واسه سريال عاليه
    اميدوارم بزودي واسه همه سريالا راه اندازي شه
    الانم تو صفحشون مسئول آي تي به همه سوالات كاربران در مورد كاراي كامپيوتري كه جمشيد انجام ميده جواد ميده
    لينك صفحه فيس بوق‌: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه چند تا سوالات و جوابشون رو بزار ببینیم
    چون 3 شنبه و 5 شنبه فیلم رو نشون نمیدن با توجه به تبصره بین التعطیلین پس 4 شنبه هم که بینشون قرار داره نشون نمیدن
    کل بچه های فروم: |: !!! D:

وزارت اطلاعات چقد مسخره بود اون درشو جایی که بود.

تو گرگان با دوستم داشتم گشت میزدم دوستم هم که هوش سیاه رو میبینه گفتم بهش وزارت اطلاعات رو نشون بده اینجا بعد نزدیک بودیم بهم نشون داد. اصلا با اینی که تو فیلم بود کلی فرق داشت. اون درشو نگو با دیواراش و دوربین مخفی هاش!!
    اصلا از کنارش رد میشدی استرس بهت دست میداد! اثلا یه وضی :‌دی! دوستم تعجب میکرد که چرا تو فیلم اینجوری هست، مسخره کردن! D:
    من و دوستم: |:

اون مرد قوی هیکل رو هم عمدی گذاشته بودن تا شبیه تر بشه بهش
    Last edited by Ghaioom; 05-06-2013 at 07:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من خیلی دوست دارم این سریال ببینم ولی متاسفانه هر دفعه یک مشکلی پیش مییاد فقط قسسمت اولش دیدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

کاری نداره برو دانلود کن من همین کار رو میکنم.برو تو سایتdownloadha.comقسمت سریال دانلودش کن سریال رو دانلود کن
    Last edited by hossein019940; 05-06-2013 at 07:51.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من خیلی دوست دارم این سریال ببینم ولی متاسفانه هر دفعه یک مشکلی پیش مییاد فقط قسسمت اولش دیدم
    تکرارش چی؟

از اینجا بگیر بیا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجمش هم کمه و کیفیتش هم. آنلاین هم میتونی ببینی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت بالاتر میخوای تو گوگل جستجو کنی سریع به چندین سایت دست پیدا میکنی

11. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اگه دعوام نمیکنید یه فرق این سریال با pb این هست که اونجا مایکل چندتا دیگه را هم با خودش فراری داد از زندان ولی اینجا کاظمی خودش تنها فرار کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تو گرگان با دوستم داشتم گشت میزدم دوستم هم که هوش سیاه رو میبینه گفتم بهش وزارت اطلاعات رو نشون بده اینجا بعد نزدیک بودیم بهم نشون داد. اصلا با اینی که تو فیلم بود کلی فرق داشت. اون درشو نگو با دیواراش و دوربین مخفی هاش!!
    اصلا از کنارش رد میشدی استرس بهت دست میداد! اثلا یه وضی :‌دی! دوستم تعجب میکرد که چرا تو فیلم اینجوری هست، مسخره کردن! D:
    من و دوستم: |:

اون مرد قوی هیکل رو هم عمدی گذاشته بودن تا شبیه تر بشه بهش
    برادر الان با اون خونه مشکل داری؟ با اندازش؟
    قبلا صحبتش شد که اون یک پناهگاه هستش و توی یک شهر شاید بیشتر از 100 تا ازونا باشه ...
    ما بعد از 3 سال زندگی تو محلمون تازه فهمیدیم تو کوچه پشتیمون یدونه safe house هست .
    حالا یه نکته ای هم که مثل واقعیته شما ایراد بگیر بعد میاد میگین چرا با PB مقایسه میشه ...
    همیشه میزنید تو سر جنس ایرانی در صورتی خارجی هاش هم بی نقص نیستن!

14. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان. امشب هم این فیلم پخش میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •