با سلام
تونصب بازی مشکلی نداشتم بازی اجرا میشه
بعد از چند دقیقه بازی کردن از سیستم میاد بیرون
از ویندوز7 استفاده میکنم
ممنون میشم کمکم کنین
با سلام
تونصب بازی مشکلی نداشتم بازی اجرا میشه
بعد از چند دقیقه بازی کردن از سیستم میاد بیرون
از ویندوز7 استفاده میکنم
ممنون میشم کمکم کنین
سلام دوستان توی بازی مرحله 1 اجرا شد اما وقتی میخوام برم مرحله 2 صفحه سیاه میشه البته با لپ تاپ بازی کردم
مشکل از کجاست ؟
من با کارت گرافیک XFX Radeon HD 6850 Black Edition نسخه 2 کریسیس رو به راحتی و بدون مشکل اجرا میکردم.
ولی این نسخه به شدت افت فریم داره و حتی روی گرافیک Medium هم افت فریم دارم!!!
یکی از دوستان میگفت که مشکل از کرک فیکس 2 جدید بازیه!!! میگفت من با کرک skidrow حدود 35 فریم بازی میکردم ولی بعد از ریختن کرک فیکس، فریم بازی به 12 رسید!!!
این موضوع صحت داره؟
در ضمن پچ آپدیت 1 گیگی بازی روی اجرای روان و بدون لگ بازی تاثیر داره؟
کرک فیکس 2 رو از پست اول دانلود و نصب کنید
سلام من این رور را دارم رو دوتاسیستم هم امتحان کردم حتی از دو تا شرکت مختلف چه کنم[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نرم افزار های زیر رو حتما آخرین ورژنش رو نصب کنید :
Microsoft Visual C++ 2005
Microsoft Visual C++ 2008
Microsoft Visual C++ 2010
Microsoft .Net FrameWork 4 Full + Client
DirectX
ممنون درست شد خیلی عالیه بازی خیلی من تموم تنظیمات رو تا اخر بالا بردم خیلی محشره ولی تعجب کردم که افت فریم نداشتم![]()
سلام دوستان این بار چند تا عکس هم از مرحله ای که توش موندم گرفتم و میزارم
خواهشا کمکم کنید بم بگید چی کار باید بکنم![]()
اگه اشتباه نکرده باشم. یه پل متحرک وجود داره که اونو میاری پایین بعد می تونی به اون قسمت که تو نقشه مشخصه برسی. توی عکس شماره 4 هم معلومه.
سلام.مرحله ي اول که ميخاد تموم بشه و ميزنه چک پوينت ريشارژ بازي قفل ميکنه و بعد ويندوز close program ميده.چند تا پست اخیر را هم دیدم ولی کرک فیکس 2 توی صفحه ی اول نبود یه آپدیت 1.1 بود که اونم لینکهاش یا not found میده یا پسورد یوزر میخاد که دوستان فقط پسورد را نوشته اند
Last edited by meshkiposh2200; 18-03-2013 at 01:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)