خیلی ممنون
به عنوان اخرین سوال
اگه دابسونی رو با یه پایه ی eq6 بگیرم بهتره یا اینو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون
به عنوان اخرین سوال
اگه دابسونی رو با یه پایه ی eq6 بگیرم بهتره یا اینو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونه عزیز فقط رنگش فرق داره کمی هم فاصله کانونیش فکر میکنم کمتر باشه دقیق ندیدم که باز بهتره کمی لوله کوتاه تر مبشه .
می گن اگه بخوایم بصورت اینترنتی دوربین یا تلسکوپ سفارش بدیم خیلی طول می کشه تا به دستمون برسه.درسته؟
به چه شرکتی ؟ و به کدوم شهر ؟
صا ایران رو خبر ندارم . اختر نما شیراز فکر میکنم 1 هفته و آسمان شب تهران حدود 24 تا 48 ساعت بسته به مکان شما ( اگه خارج از تهران باشید )
سلام دوستان
من یک دوربین 2 چشمی خوب برای رسد آسمان می خوام البته قیمت تا 80 تومن
ده ما خیلی آسمون صافی داره یک شب 3 تا جسم نا شناس دیدم که خیلی توجه من رو به خودش جلب کرده برای همین چون اونجا خیلی صاف هست می خوام با دوربین دو چشمی رسد کنم
راستی چطور میشه با این دوربین ها یک عکس هم تهیه کرد البته با دوربین عکاسی.
من 15 در 70 صا ایران رو پیشنهاد میکنم . قیمتش همین حدوده
با دوربین دوچشمی تقریبا میتونم بگم نمیشه عکس گرفت .
یه تلسکوپ داره آسمان شب تهران 6 سانتی قطر شیئی . که بزرگنمایی متغیر 30 تا 60 داره و میشه باهاش عکس هم گرفت . ( د.ربین بهش وصل میشه ) یه پایه رو میزی هم داره . حدود 60 - 70 قیمت
فکر کنم برای کار شما این مناسب باشه .
سلام
مدتی هست که دنبال یک تلسکوپ می گردم البته قبلاً از دوربین تک چشمی 50*20 استفاده کردم.
یک نوع تلسکوپ با مشخصات زیر پیدا کردم، نظر اساتید در این مورد چیه؟
مشخصات:
مدل70076
انعکاسی
فاصله کانونی700
بزرگنمایی525X
دارای سه عدد چشمی 4 و12.5 و 20 mm- بارلو 3 برابر- 1.5Erecting Eyepeice برابر - دو عدد ----- مخصوص رصد ماه - پایه اصلی فلزی و سه پایه آلومینیوم - قطب نما - کیف ضد ضربه مخصوص ،جهت حمل ونقل - دفترچه راهنمائی فارسی
قیمت89000 تومان
اگر دوستان نظر دیگه ای دارند در همین محدوده قیمت لطفاً دریغ نفرمایند.
ممنون
Last edited by Mr.Lover; 21-04-2008 at 19:01.
سلام دوست عزیز ...
یکی از مشخصه های اصلی تلسکوپ دهانه اونه ... دهانه این تلسکوپ چنده؟
بعد هم اینکه به تبلیغات در مورد بزرگنمایی زیاد توجه نکن ... عملا هر تلسکوپ بیشتر از 50 برابر به ازای هر اینچ قطر دهانه (2.5سانتیمتر ) نمی تونه کارایی داشته باشه ... بیشتر از این مقدار تصویر رو کدر و قدرت تفکیک رو کم می کنه ...
چشمی های تقریبا خوبی رو می ده ...البته اگه از شیشه ای بودن ان اطمینان داری ... وگرنه چشمی های پلاستیکی که که از نظر شکل ظاهری با چشمی شیشه ای تفاوتی نداره ... ولی با یه بار پاک کردن خش هایی می گیره که کل چشمی رو از کار می ندازه ...بدرد نمی خوره ...
پایه رو حتما قبل از خرید امتحان کن ... مطمئن بشو که استقرارش کاملا محکمه و لغزش نداره ...
از نظر قیمیت اگه از شرکت خوبی باشه و تمام موارد بالا رو رعایت کرده باشه ... به نظر من قیمت خوبیه ...
پیشنهاد های دیگه رو هم می تونی از فروشگاه اسمان شب دیدن کنی ...
اگه سوالی داری حتما بپرس
ممنون
مرتضی
سلام
خیلی ممنون و سپاس گزارم از راهنمایی شما (مرتضی nvcd)
اما جایی من در مورد همین نوع تلسکوپ مورد بحث شنیدم که تا 525x بزرگ نمایی داره!
Objective Lens Diameter: 76mm
Last edited by Mr.Lover; 21-04-2008 at 18:46.
ظاهرا اين تلسکوپ مارکش کامار
هرگز گزارش رصد درست و حسابي يا يک عکس مناسب گرفته شده با اين تلسکوپ ها نديدم
اگر محدو.ديت بودجه داريد ميتونيد از مارک تال يا اسکاي واچر استفاده کنيد که تست خودشون رو پس دادن .
جدا از اينکه از مارک کامار پشتيباني قطعات نميشه در ايران .
کامار رو ميشه توليد کننده اسباب بازي هاي علمي دونست
دربازه بزرگنمايي هم اونچه ميبينيد يه تبليغ و ديگر هيچ . شرکتي که چنين دروغي رو براي تبليغ کالاش عنوان ميکنه نبايد بهش اطمينان کرد .
براي هر اينچ قطر هم.نطور که همکار محترم انجمن گفتن امکان داشتن بزرگنمايي بيشتر از 50 برابر نيست . حالا تلسکوپ آمريکايي هم باشه همينه فرقي نميکنه . اين يه قانونه .
يه نکته ديگه : تلسکوپي که با قيمت پايين کلي امکاناتن ( چشمي و فيل تر و ... ) داره معنيش اينه که براي بدنه + پايه + آينه که مهم هستن کم خرج کرده . يعني باز هم يک ابزار عامه پسند و بازاري توليد کرده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)