دوست عزیز
کابلتان را تعویض کنید و یا یک وسیله دیگر را با کابل hdmi تست کنید ببینید باز هم همینطور می شود.
دوست عزیز
کابلتان را تعویض کنید و یا یک وسیله دیگر را با کابل hdmi تست کنید ببینید باز هم همینطور می شود.
سلام
مدل8880
1-میشه کاری کرد که روی Fat ضبط کنه؟
2-یا میشه کاری کرد ts ضبط کنه؟
3*- فرمت ts (قفل شکسته samsung )چطور تو سیستمم باز کنم نمیاد ارور میده
منظورم اینه که از srf بیایم DRM Removal کنیم! البته چطور نمیدونم؟
راستی کیت های ارتقا برای چی هست ؟ فقط سخت افزار ارتقا میده؟
Last edited by ahivid; 20-03-2014 at 12:33.
سلام
دوستان عزیز آیا سامسونگ برای استفاده از سرویسهای اینترنتی برای ایران محدودیت قرار داده؟
دوست عزیز
کیت ارتقا برای ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری است و تلویزیون شما را در هر سال از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند و قدرت پردازش و عملکرد تلویزیون را بسیار بالا می برد و اگر می خواهید از کانالهای دیجیتال تلویزون تان ضبط و آن را تماشا کنید به این دو تایپیک مرا جعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
بله کلا اینترنت ایران محدودیت دارد چه برسد به سرویسهای اینترنتی سامسونگ.
الان رو تلوزیون من چهار تا پورت hdmi هست برای تصویر بهتر کابل اچ دی رو به کدو مشون وصل کنم مثلا یکی زده mhl ,stb,dvi
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
پورتها و عملکرد آنها
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHL هنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیون را متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMI به تلویزیون وصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بین درگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره به+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره یعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمای خانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
HDMI لازم به ذکر است که تمامی پورتهایکیفیت یکسان دارند
Last edited by matinpour; 21-03-2014 at 17:08.
سلام اینا رو دیدم .
اینا موقعی کاربرد داره که tv را با کامپیوتر یجوری شبکش کنی.
ولی من میخوام قفل DRM فیلمش بدون متصل شدن به TV بشکونم.
چون فایلهای ضبظش که دارم.
*چطور میتونم نرم افزار و بازی های بیشتر بیارم؟
Last edited by ahivid; 22-03-2014 at 17:09.
دوست عزیز
فقط همان راه حل است که گفتم و برای سری D به پایین فقط می توانید از شکستن قفلDRM استفاده کنید اینم تایپیک آن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سری dکه بدردم نمیخورخه.
راستیچی کار کنم که بازی و نرمافزارا بیشتر بیاد، چون معلومه که ایرانیش کمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)