تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 33 اولاول ... 2127282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم دنی آلوز دیشب بدترین بازیکن بارسلونا بود. برخلاف خیلی ها که به پیکه خرده گرفتن. البته من بیشتر تو فاز حمله رو میگم.

فقط برام جای سوال هست، حالا با این برد، تمام انتقادها و تحلیل ها زیر سوال میره؟ خلاصه بازیکنان بارسلونا بخاطر سنشون، ضعیف شدن؟ خلاصه دستیار تیتو اینکاره هست یا نه؛ و همینطور این جمله که بازیکنان بارسلونا اونقدر با بازی همدیگه هماهنگ هستن که نیاز به مربی ندارن، گزاف هست/نیست؟
    اتفاقا دنی الوز خیلی مهره خوبی بود...تموم دفاع میلان رو به عرض میکشید درسته سانتر هاش خوب نبود ولی با رفت و امد هاش سمت راست میلان رو تحت تاثیر گذاشته بود.
    بارسلونا تو بد مقطعی از فصل افت داشت و خوشختانه از بحران تا حدودی بیرون اومده...متوجه نمیشم منظورتون از سن زیاد کدوم بازیکن بارسلوناست؟ژاوی و پویول سنشون زیاد هست ولی دیشب با توجه به تاکتیک تیم خیلیم خوب بودن...تیاگو هم داره کم کم جا پای ژاوی میذاره هنوز تجربش خیلی کمه..تیاگو منو یاده اوایل بازی ژاوی میندازه...دقیقا این ستاره همینجوری ظهور کرد...در کل نبود مربی مصدومیت و نداشتن انگیزه کافی بارسا رو تضعیف کرده بود...اما دیشب با داشتن انگیزه کافی و رهایی از بحران خوب بودن...درضمن رورا هنوزم به نظر خوده من تجربه کافی برای هدایت تیم رو نداره.
    با بازی دیشت هر تیمی بود جلو بارسلونا بازنده کمپ نیو بود...به میلان نمیشه خرده گرفت.

2. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جمعه همین هفته قرعه کشیه یا هفته بعد ؟؟؟
    همین جمعه پیش رو ! 15 مارس .

4. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نظرم دنی آلوز دیشب بدترین بازیکن بارسلونا بود. برخلاف خیلی ها که به پیکه خرده گرفتن. البته من بیشتر تو فاز حمله رو میگم.

فقط برام جای سوال هست، حالا با این برد، تمام انتقادها و تحلیل ها زیر سوال میره؟ خلاصه بازیکنان بارسلونا بخاطر سنشون، ضعیف شدن؟ خلاصه دستیار تیتو اینکاره هست یا نه؛ و همینطور این جمله که بازیکنان بارسلونا اونقدر با بازی همدیگه هماهنگ هستن که نیاز به مربی ندارن، گزاف هست/نیست؟
    برای من هم جالبه اونهایی که باختهای اخیرشون رو به نداشتن مربی نسبت می دادن، این برد خوب رو به چی نسبت می دن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

برای من هم جالبه اونهایی که باختهای اخیرشون رو به نداشتن مربی نسبت می دادن، این برد خوب رو به چی نسبت می دن؟
    شاید در این بازی تیتو رو نیمکت نبود ولی واقعا پشت تیم بود و بنظرم تو برد تاثیر بسزایی داشت
    تیم برای تیتو جنگید تا به مرحله بعد بره و حتی اگه قرار باشه تو مرحله بعد حذف بشه لااقل یه بار دیگه حضور تیتو رو رو نیمکتش تو cl تجربه کرده باشه
    روحیه چیزی بود که باعث شد بارسا صعود کنه و این روحیه نصف بیشترش از تیتو میومد
    مربی باید کنار تیم باشه
    و دلیل نمیشه چون بارسا میلانو حذف کرده بگیم مربی نمیخواد

7. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شاید در این بازی تیتو رو نیمکت نبود ولی واقعا پشت تیم بود و بنظرم تو برد تاثیر بسزایی داشت
    تیم برای تیتو جنگید تا به مرحله بعد بره و حتی اگه قرار باشه تو مرحله بعد حذف بشه لااقل یه بار دیگه حضور تیتو رو رو نیمکتش تو cl تجربه کرده باشه
    مربی باید کنار تیم باشه
    با عرض سلام
    دوست من لازم نیست جواب یک سری سوال را کامل بدید.. چون این سری پست ها که از روی طعنه زده میشه و در واقع به ظاهر دارن سوال میکنن ولی در واقع قصدشون طعنه زدن و کوچک کردن بارساست...!! کاملا واضحه..!!!

9. 6 کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پ.ن. احساس می کنم بخشی از این فریاد "پلن بی" در واکنش به انتقاد هایی که درباره ی بازی بارسا مطرح شده باشه، پس جواب آخر من با مایه ی شوخی: "منتظر پلن بی بارسا هم هستیم" : دی
    از کلیت بحث لذت بردم و استفاده کردم

امیدوارم توی بازی بارسا در مقابل میلان پلن B رو دیده باشی
    چون من هر چی نگاه کردم چیزی به اسم پلن B ندیدم

معراج عزیز نمیدونم شاید نظر من در مورد پلن B و بحثهای گذشته من با سروش رو ندونی و ندیده باشی
    من کلا با چیزی به اسم پلن B مشکل دارم و فکر میکنم صرفا بهانه ایست برای برخی فوتبال نویسها برای تحلیلهای کاغذمدارشون

بارسا مثل قبل اساس کارش پاسهای کوتاه بود کمی سانتر و کمی شوت
    تیمهای دیگه هم از این سه روش در طول یک بازی بارها و بارها با نسبتها و درصدهای مختلف استفاده میکنن

رئال سانتر میکنه شوت میزنه از عمق هم حرکت میکنه
    منچستر همینطور
    دورتموند آرسنال بایرن و...

این پلن B کجاست؟ من دقیقا متوجه نمیشم
    اگر صرفا یک تعویض و یک تغییر رو میشه به عنوان پلن B پذیرفت پس باید قبول کنیم که بعضی از تیمها در بعضی بازیها به پلن C و D و... هم میرسن

خلاصه بازیکنان بارسلونا بخاطر سنشون، ضعیف شدن؟ خلاصه دستیار تیتو اینکاره هست یا نه؛ و همینطور این جمله که بازیکنان بارسلونا اونقدر با بازی همدیگه هماهنگ هستن که نیاز به مربی ندارن، گزاف هست/نیست؟
    دنی آلوز درصد بد بودنش نسبت به خوب بودنش خیلی کمتر بود
    درسته خیلی از حملات به ویژه در نیمه اول رو با ارسالهای عجولانه و بد خراب کرد
    اما دنی با جلو کشیدنش و کشیدن نبردهای فیزیکی به سمت چپ میلان خیلی به دفاع این تیم عرض داد
    همین مسئله به همراه پرس واقعا عالی این بازیکن خیلی به بارسا در بازی دیشب کمک کرد

فقط برام جای سوال هست، حالا با این برد، تمام انتقادها و تحلیل ها زیر سوال میره؟
    کسرا جان کدوم تحلیلها و انتقادها؟
    انتقادهایی که مغرضان به بارسا داشتن یا منصفین یا نقدهایی که طرفدارهای بارسا به تیم خودشون داشتن؟

مغرضان در این چند ساله که همیشه دنبال یک باخت بودن تا پایان دوره بارسا رو اعلام کنن
    منصفین هم ایراداتی مثل ساختار دفاعی آسیب پذیر داشتن که هنوز هم در بارسا هست و بارسا در فصل بعد حتما باید به دنبال برطرف کردنش باشه
    نقدهایی که خود طرفدارای بارسا به تیمشون داشتن هم به نظر من هنوز پابرجاست
    این تیم بدون مربی به سختی میتونه ادامه بده
    من در تاپیک بارسا هم گفتم این تیم همونجوری که به خاطر مسائل روحی به میلان و رئال باخت به خاطر مسائل روحی هم میلان رو برد
    دیشب بارسا انتحاری بازی کرد و بیشتر از مسائل فنی این حیثیت بارسا بود که در زمین جولان میداد

بله این تیم نشون داد با مربی میتونه یک نیم فصل بدون باخت داشته باشه و در چند سال 14 جام بیاره اما بدون مربی تبدیل به یک تیم معمولی بشه که در یکی دو ماه چهار باخت و چندین مساوی میاره
    Last edited by گرافيكار; 13-03-2013 at 15:29.

11. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مربی باید کنار تیم باشه
    ولی تو بازی های قبل هم همین شرایط بود...مثلا بازی رفت میلان...شرایط نسبت به اون بازی چه فرقی کرد؟ هیچ.

فقط در بازی برگشت مربی تاکتیک بهتری اتخاذ کرد و نتیجه هم گرفت. همین مربی که 3 بازی پشت هم از میلان و رئال باخت. به هر حال تو اون بازی ها هم از حمایت فکری تیتو یا شایدم حتی گواردیولا برخوردار بود ولی نتیجه نگرفت. اما این بازی ترکیب بهتری فرستاد به زمین و نتیجه گرفت.

با عرض سلام
    دوست من لازم نیست جواب یک سری سوال را کامل بدید.. چون این سری پست ها که از روی طعنه زده میشه و در واقع به ظاهر دارن سوال میکنن ولی در واقع قصدشون طعنه زدن و کوچک کردن بارساست...!! کاملا واضحه..!!!
    نخیر دوست عزیز...من در پست های قبل هم گفتم که بارسا با شایستگی صعود کرد. امیدوارم شمای نوعی شهامت این رو داشته باشید که اگر یک روز از حریف بدتر بودید، بگید حریف از ما بهتر بود و برد. نه اینکه بهانه های واهی بیارید که مربی نداشتیم و به داوری باختیم و زمین مشکل داشت و از این داستانها انقدر بدبین بودن خوب نیست!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ولی تو بازی های قبل هم همین شرایط بود...مثلا بازی رفت میلان...شرایط نسبت به اون بازی چه فرقی کرد؟ هیچ.

فقط در بازی برگشت مربی تاکتیک بهتری اتخاذ کرد و نتیجه هم گرفت. همین مربی که 3 بازی پشت هم از میلان و رئال باخت. به هر حال تو اون بازی ها هم از حمایت فکری تیتو یا شایدم حتی گواردیولا برخوردار بود ولی نتیجه نگرفت. اما این بازی ترکیب بهتری فرستاد به زمین و نتیجه گرفت.
    این تیم که همون تیم بود٬ فقط تاکتیک ها متفاوت بود٬ بازیکن ها از نظر روانی در شرایط خیلی بهتری بودن و روحیه خیلی خوبی داشتن که می تونه به خاطر استراحت ده روزه و فرصت برای متمرکز شدن روی این بازی هم باشه٬ همه این ها با هم دلایلی هستن که نتیجه اینطور شد.

افت کلی بارسا در این دو ماه به خاطر نبود مربی بود٬ این برد قرار نیست به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ صرفا افت نسبت به قبل کمتر بود وگرنه اون بارسایی که از 19 بازی دور رفت 55 امتیاز گرفت اگه میلان رو 0-4 می برد قرار نبود اون برد به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ همه می گفتن بارسا فوق العاده است و برد همونطور که وقتی بایرن 1-3 آرسنال رو برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ و وقتی بارسا چند سال پیش رئال رو 2-6 یا 0-5 یا بایرن رو 0-4 برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ بارسا بود و برد.

من از این پست شما اینطور برداشت می کنم که دارید می گید چون بارسا تونست دیشب اینطور ببره پس حرف هایی که قبلا درباره ارتباط افت بارسا و باخت های قبلی با نبود مربی زده می شد صحیح نبوده! اگه اشتباهه تصحیح کنید.

14. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این تیم که همون تیم بود٬ فقط تاکتیک ها متفاوت بود٬ بازیکن ها از نظر روانی در شرایط خیلی بهتری بودن و روحیه خیلی خوبی داشتن که می تونه به خاطر استراحت ده روزه و فرصت برای متمرکز شدن روی این بازی هم باشه٬ همه این ها با هم دلایلی هستن که نتیجه اینطور شد.

افت کلی بارسا در این دو ماه به خاطر نبود مربی بود٬ این برد قرار نیست به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ صرفا افت نسبت به قبل کمتر بود وگرنه اون بارسایی که از 19 بازی دور رفت 55 امتیاز گرفت اگه میلان رو 0-4 می برد قرار نبود اون برد به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ همه می گفتن بارسا فوق العاده است و برد همونطور که وقتی بایرن 1-3 آرسنال رو برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ و وقتی بارسا چند سال پیش رئال رو 2-6 یا 0-5 یا بایرن رو 0-4 برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ بارسا بود و برد.

من از این پست شما اینطور برداشت می کنم که دارید می گید چون بارسا تونست دیشب اینطور ببره پس حرف هایی که قبلا درباره ارتباط افت بارسا و باخت های قبلی با نبود مربی زده می شد صحیح نبوده! اگه اشتباهه تصحیح کنید.
    نه فقط صرف بازی دیشب...به نظر من بیش از حد بحث مربی رو بزرگش کردند. و البته فاکتور روحیه رو من نمی تونم زیاد موجه بدونم چون بعدش به رئال هم باختن و طبیعتا از نظر روحی وضع خوبی نداشتن. شاید بهتر باشه بگیم انگیزه.

به نظر من اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم، درصدی از کار به دانش مربی برمی گرده و نمیشه ازش گذشت.
    درصدی به شناخت پیدا کردن مربیان و بازیکنان حریف از بازی بارسا ربط داره و اینکه راههای خنثی کردنش رو طراحی و پیاده کنن.. شما اگه دقت کنی همون رئالی که 5-0از بارسا می بازه، 2-1 تو نیوکمپ بارسا رو در شرایطی که مهمترین ال کلاسیکوی چند سال اخیر رو داشتیم و تعیین کننده سرنوشت قهرمانی بود، با پپ و همه بازیکنها، می بره. یا تو سوپر کاپ امسال که تیتو هم بود .
    بخش دیگش که ساده ترین بخش هم هست اینه که هیچ تیمی همیشه نمی تونه تو اوج بمونه ! افت مقطعی چیزیه که خواسته یا ناخواسته اتفاق می افته و نیازی نیست براش توجیه ساخته بشه.

بعد از باخت تیم محبوب کلا حرف و حدیث زیاد هست و بعضی طرفدارای بارسا ضمن تحلیل هاشون اینطور مطرح می کردند که آقا ما مربی نداشتیم باختیم، آقا ما به داوری باختیم.

وقتی یه تیم در سه بازی مهم هر بازی فقط 2-3 شوت در چارچوب داره، همش تقصیر مربیه؟ یا همش تقصیر داوریه؟

از اونطرف، وقتی یه تیم 4 تا میزنه، همش به پای مربی باید نوشته بشه؟ طبق اظهار نظر این دسته از افراد که گفتم جوابش بله هست !

به نظر من دیشب دیدیم که مربی بارسا یه حرکت خوب کرد و اونم آوردن اینیستا به مرکز زمین بود، مشخصا حرکت خوبی بود و آهنگ تیمی بارسا بهتر شد. ولی آیا فقط این موضوع بارسا رو برنده کرد؟ نه...دو گل اول بارسا با دو شوت بدست اومد که اولیش رو نبوغ مسی بود و اگر دیشب مسی خوب نبود، شاید الان نتیجه چیز دیگه ای بود.

برگردیم به بازی قبل با میلان...آقا مربی اصلا افتضاح (همین مربی)...ولی آیا مسی یا اینیستا تونستن 2 تا حرکت مفید انجام بدن انصافا؟ دیگه شوت زدن مسی که به مربی ربط نداره. اون شب خیلی ها از بازی مسی انتقاد کردن و به نظرم واقعا حق هم داشتن...اما بعضی ها یه تابو برا خودشون درست کردن که انگار هیچکس حق نداره از بازیکن محبوبشون انتقاد کنه !

لب کلام اینکه فوتبال یه پکیج هست و اگر یه تیمی می بره یا می بازه، ده ها عامل مختلف دخیل هست. مربی باید خوب باشه، بازیکن سرحال باشه، حتی شانس هم باید یار باشه ( تک به تک نیانگ) مطمئنا همه اینو می دونن...ولی گاهی وقتها برای توجیه کردن یا چیزهای دیگه، سعی در بزرگنمایی 1 فاکتور خاص دارن...یه شب مربی خودی، یه شب داوری، یه شب زمین و الی آخر.

اگر بارسا بازی رفت با میلان رو باخت، هم ترکیبش خوب نبود، هم بازیکنها شبشون نبود واقعا، هم تیم حریف خیلی خوب بازی کرد. بر عکسش دیشب اتفاق افتاد و بارسا برنده شد.

16. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نه فقط صرف بازی دیشب...به نظر من بیش از حد بحث مربی رو بزرگش کردند. و البته فاکتور روحیه رو من نمی تونم زیاد موجه بدونم چون بعدش به رئال هم باختن و طبیعتا از نظر روحی وضع خوبی نداشتن. شاید بهتر باشه بگیم انگیزه.

به نظر من اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم، درصدی از کار به دانش مربی برمی گرده و نمیشه ازش گذشت.
    درصدی به شناخت پیدا کردن مربیان و بازیکنان حریف از بازی بارسا ربط داره و اینکه راههای خنثی کردنش رو طراحی و پیاده کنن.. شما اگه دقت کنی همون رئالی که 5-0از بارسا می بازه، 2-1 تو نیوکمپ بارسا رو در شرایطی که مهمترین ال کلاسیکوی چند سال اخیر رو داشتیم و تعیین کننده سرنوشت قهرمانی بود، با پپ و همه بازیکنها، می بره. یا تو سوپر کاپ امسال که تیتو هم بود .
    بخش دیگش که ساده ترین بخش هم هست اینه که هیچ تیمی همیشه نمی تونه تو اوج بمونه ! افت مقطعی چیزیه که خواسته یا ناخواسته اتفاق می افته و نیازی نیست براش توجیه ساخته بشه.

بعد از باخت تیم محبوب کلا حرف و حدیث زیاد هست و بعضی طرفدارای بارسا ضمن تحلیل هاشون اینطور مطرح می کردند که آقا ما مربی نداشتیم باختیم، آقا ما به داوری باختیم.

وقتی یه تیم در سه بازی مهم هر بازی فقط 2-3 شوت در چارچوب داره، همش تقصیر مربیه؟ یا همش تقصیر داوریه؟

از اونطرف، وقتی یه تیم 4 تا میزنه، همش به پای مربی باید نوشته بشه؟ طبق اظهار نظر این دسته از افراد که گفتم جوابش بله هست !

به نظر من دیشب دیدیم که مربی بارسا یه حرکت خوب کرد و اونم آوردن اینیستا به مرکز زمین بود، مشخصا حرکت خوبی بود و آهنگ تیمی بارسا بهتر شد. ولی آیا فقط این موضوع بارسا رو برنده کرد؟ نه...دو گل اول بارسا با دو شوت بدست اومد که اولیش رو نبوغ مسی بود و اگر دیشب مسی خوب نبود، شاید الان نتیجه چیز دیگه ای بود.

برگردیم به بازی قبل با میلان...آقا مربی اصلا افتضاح (همین مربی)...ولی آیا مسی یا اینیستا تونستن 2 تا حرکت مفید انجام بدن انصافا؟ دیگه شوت زدن مسی که به مربی ربط نداره. اون شب خیلی ها از بازی مسی انتقاد کردن و به نظرم واقعا حق هم داشتن...اما بعضی ها یه تابو برا خودشون درست کردن که انگار هیچکس حق نداره از بازیکن محبوبشون انتقاد کنه !

لب کلام اینکه فوتبال یه پکیج هست و اگر یه تیمی می بره یا می بازه، ده ها عامل مختلف دخیل هست. مربی باید خوب باشه، بازیکن سرحال باشه، حتی شانس هم باید یار باشه ( تک به تک نیانگ) مطمئنا همه اینو می دونن...ولی گاهی وقتها برای توجیه کردن یا چیزهای دیگه، سعی در بزرگنمایی 1 فاکتور خاص دارن...یه شب مربی خودی، یه شب داوری، یه شب زمین و الی آخر.

اگر بارسا بازی رفت با میلان رو باخت، هم ترکیبش خوب نبود، هم بازیکنها شبشون نبود واقعا، هم تیم حریف خیلی خوب بازی کرد. بر عکسش دیشب اتفاق افتاد و بارسا برنده شد.
    کلیت حرف های شما درسته و چه موفقیت یا عدم موفقیت همیشه ترکیبی از دلایل زیاد هستن٬ ولی بعضی از این دلیل ها می تونن خیلی مهم باشن.

نبودن تیتو در بارسا تاثیر منفی زیادی داشت چون ما پارسال هم در حالی که پپ حضور داشت٬ باز هم افت شدید بارسا رو وقتی تیتو برای بیماریش رفته بود دیدیم. مثلا همین بازی رفت با میلان که بارسا به قول شما اصلا نتونست موقعیت سازی کنه٬‌ آیا اولین بار در فصل بود که بازی بارسا گیر کرد؟ در نیم فصل اول هم بارها بازیهای بارسا اینطور شده بود که با تعویض ها و تغییر ساختار بازی بارسا تونست چندین بازی باخته رو در همون 15 دقیقه پایانی ببره. همون مسی که در همین فصل شده بود یک نیمه کاری نکنه نیمه دوم چندین بار دو گل زده. بازی برگشت سوپر کاپ بعد از اون 30 دقیقه وحشتناک برای بارسا و 10 نفره شدنش٬ با تعویض و تغییر ساختار بازی بارسا به بازی برگشت و حتی در 60 دقیقه باقیمونده بهتر از رئال هم بود و یک گل هم زد٬ اگه به جای تیتو٬ رورا روی نیمکت بود چی می شد؟ حدس من اینه که احتمالا 5 تایی می شدیم! همین هفته پیش هم مورینیو دقیقا بعد از ده نفره شدن منچستر یک دفاع بیرون میاره و مودریچ رو می بره توی زمین٬ شاید اگه دستیار مورینیو بود شاید این کار رو نمی کرد یا اگه می کرد دفاعش رو بیرون نمی آورد و بازی به کل متفاوت رقم می خورد. تاثیر سرمربی دقیقا در همین لحظاتی است که تیم نتیجه نمی گیره و به قول شما 2 تا حرکت مفید هم نمی تونه انجام بده٬ وگرنه وقتی تیم 5-6 گل می زنه اونقدرا فرقی نمی کنه کی روی نیمکته یا چه تعویضی میشه.

فوتبال همیشه برد و باخت داره و بارسا هم با همه بازیکن ها و مربی و ... ممکنه ببازه همونطور که رئال می بازه و منچستر و بایرن و یوونتوس و برزیل و اسپانیا هم شاید ببازند٬ تیم ها افت می کنن و تیم ها قوی میشن و حتی فینال استانبول معنیش این نیست که هر بگیم اتفاق های نامعمولی که در حواشی یک تیم اتفاق افتاده تاثیر مهمی نداشته و در هر صورت مثلا بارسا به میلان و دو بار به رئال می باخت در حالی که برای من مثل روز روشنه که اگه تیتو در بارسا بود٬ بارسا در اون بازی ها به این شکل نمی باخت که 90 دقیقه جلوی رئال و میلان یکسان و ثابت بازی کنه و اونها خیلی راحت بازی رو کنترل کنن. شاید باز هم می باخت٬ معلوم نیست ولی مطمئنم اینطور بازی نمی کرد و ضعف تاکتیکی در بازیهای بارسا بسیار مشخصه.

18. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •