تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 39 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لازم شد که یه سری سوال هری پاتری بپرسم ازت

بپرس بپرس
    هری پاتر دوس داریم ولی هیچی ارباب حلقه ها نمیشه

هیچوقت فکرشو میکردی که تموم کارایی که اسنیپ میکرد ( حتی کشتن دامبلدور با جادوی سیاه و ورد معروف اواداکداورا ) برای کمک به هری پاتر بوده ؟

قبل انتشار کتاب هفتم گمانه زنی های خیلی زیادی شده بود
    تو ماگلنت اگه رفته بودی میدیدی هرکی یه نظریه میداد و کلی مقاله مینوشتن
    مثلا من درباره ریگلوس بلک اونجا مطمئن شدم که طرف RAB هستش چون یکی یه مقاله خیلی محکم دربارش نوشته بودن
    درباره اسنیپ هم 2تا نظریه موافق و مخالف دربارش خونده بودم که هر کدوم دلایل خودشونو داشتن ولی خب آدم نمیدونست حق با کدوم هستش
    فقط میتونم بگم وقتی فصل مربوط به خاطرات اسنیپ رو خوندم یخ کرده بودم

به نظرت جذاب تر نبود اگه هری با استفاده از جادوی سیاه و حتی همین نفرین فوق ولدمورت رو "به هلاکت " میرسوند ؟ : دی

ایده کشتن ولدمورت توسط برگشتن نفرین خودش مزخرف ترین ایده رولینگ طی کل مجموعه هری پاتر هستش
    عملا قهوه ای کرد رفتش
    من انتظار داشتم یه نبرد درست حسابی رو ببینم نه اینکه اون اکسپلیارموس مسخره بتونه باعث کشته شدن بزرگترین جادوگر تمام اعصار بشه

اگه سکانس مبارزه ی دامبلدور و ولدمورت در وزارت جادو دو دقیقه دیگه ادامه داشت به نظرت چه اتفاقی میفتاد ؟ دامبلدور حریف ولدمورت میشد ؟

خودم خیلی دوس دارم فکر کنم که دامبل حریفش میشد ولی وقتی خودش بارها گفته که آگاهی ولدمورت از علوم جادویی بیشتر از هر جادوگر زنده دیگه ای هستش و پیچیده ترین افسون های من هم در مقابلش دوامی نخواهند داشت،من چی بگم اونوقت؟

2. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخش دوم سوالات حماس

دلم نیمومد اینها رو هم نپرسم....درباره این افراد-مکانها و... هرچقدر خواستی توضیح بده

سینما پارادیزو

اون شبی که سینما یک نشونش داد خونه یکی از اقوام بودم
    همه خواب بودن و منم نزدیک 3 ساعت نشسته بودم میدیدیم
    بعد آخرش یوهو یکی بلند شد گفت تو هنوز داری اینو میبینی؟
    گفتم خب آره
    گفت خب که چی بشه؟الان مثلا چی فهمیدی یا چه چیزی یاد گرفتی ازش که این همه مدت نشستی داری میبینیش؟
    و من جوابی براش نداشتم که بدم
    الان میتونم بگم که یکی از قوی ترین درام هایی بود که توی این همه سال دیدم،شاید بهتر از مسیر سبز و در حد رستگاری شائوشنگ
    با اینکه به نظر میرسه یه داستان خطی ساده داره ولی فوق العاده جذاب و گیرا بودش
    هر چند که الان خیلی از سکانساشو اصلا یادم نیست

سیسیل

مافیا

کورلئنه

مارلون براندو رو با کورلئونه شناختمش

پراندلی

اولین باری که دیدمش وقتی بود که سرمربی فیورنتینا بودش و بایرن باهاشون بازی داشت
    فیورنتینا یکی از معدود تیمایی بود که دیدم یه بازی غیر ایتالیایی ارائه میده با پراندلی و واقعا خیلی بایرن رو آزار داد

دی میکلیس

خیلی سعی میکرد ادای لوسیو رو در بیاره با پا به توپ شدنش ولی معمولا فجایع زیادی به بار میاورد
    ولی در کل دفاع بدی نبودش

مظنونین همیشگی(usual suspect)

وقتی بچه بودم دیدمش و تقریبا هیچی ازش یادم نیست به جز صحنه اولی که همشون رو میاوردن تا ازشون عکس بندازن
    چند بار هم دی وی دی شو گذاشتم ببینم ولی هر دفعه یه مسئله ای پیش اومد
    الان مصمم شدم که ببینمش و تا جمعه صد درصد یه کاریش میکنم

یورگن کلوپ

حسین یه جمله باحال یه بار دربارش گفت
    آقای خاص فوتبال آلمان

رئال مادرید

بهترین باشگاه قرن بیستم بنابر آمار

زلاتان

از چیزی به نام وفاداری ذره ای بهره نبرده

خالد مشعل

اسرائیلیا خیلی میخوانش

برج پیزا

اولین باری که دیدمش گفتم کدوم **خلی اینو ساخته
    خیلی دوس دارم یه بار برم نوکش ببینم کج وایسادنش چه حالی داره

سن سیرو

سن سیرو یا جوزپه مه آتزا
    مسئله این است
    میلان اگه بخواد پیشرفت بکنه و درامدای بیشتری به دست بیاره باید سن سیرو رو ول بکنه و بره سراغ ساخت ورزشگاه خودش
    ولی تا وقتی که اون گالیانی و برلوسکونی خسیس رو کارن بعید میدونم همچین اتفاقی رخ بده

بالوتلی()

تو کل عمرش یه بازی خوب داشت اونم بازی با آلمان بودش از شانس بد ما

4. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

میتونی یک بار، از سه دفعه ی معروفی که هیتلر گریه کرد رو بگی؟

کتاب نبرد من رو که میگی گرون بود و نخریدی پس بریم سراغ همون هری پاتر!

به نظرت رولینگ اگه کلاً از بحث هری پاتر و سحر و جادو بیاد بیرون، باز هم میتونه کتابی به این خوبی بیرون بده؟

توهم مثل من گاهی از بی عرضگی هری به سطوح میومدی؟ به قول اسنیپ، هری بدون دوستاش هیچی نیست! اینو قبول داری؟

ولدمورت با اون همه هوش و تجربه، نتونست راز Wand رو بفهمه اما هری متوجه شد، حتی با اینکه راه هایی رو پیش رفت که قبلش ولدمورت رفته بود، مثلاً بازجویی از فروشنده Wands.

اگه قرار بود جای یکی از شخصیت های هری پاتر باشی، کیو انتخاب میکردی؟ (امیدوارم تکراری نباشه!)

6. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

1-چی شد که نت آشنا شدی؟ یادته؟ اولین باری که اومدی نت...با اون صدای زیباش موقع کانکت شدن
    2-چطور با این انجمن آشنا شدی؟
    3-بی تعارف، با کدوم یکی از کاربرهای انجمن اصلا نتونستی کنار بیای؟(به مودبانه ترین شکل ممکن سوال کردم)
    4-وقتی با اسپانیایی ها صحبت کنی، خیلیهاشون قبول دارن کاسیاس بهترین دروازه بان تاریخ نیست..ایتالیایی ها هم همین رو درباره بوفون قبول دارن و الی آخر...اما چرا 99 درصد آلمانی، معتقدن کان بهترین دروازه بان تاریخ بوده؟!
    5-نظرت درباره اصغر فرهادی و کارهاش چیه؟ "جدایی" شایسته جایگاهی که بهش رسید بود؟
    6-بازیگرای محبوبت رو گفتی...از هر کدوم یه فیلم محبوبت رو هم بگو...
    7-خواننده های محبوبت رو بگو...اینوری و اونوری..

این 3 تا هم یخورده شخصی تر...
    8-نظرت درباره خدا چیه؟! اعتقاداتت در چه حدیه؟
    9-نظرت درباره ازدواج چیه؟ فرصتش پیش بیاد، ازدواج میکنی الان؟!
    10-دوتا دختر..یکی فیس داره و اون یکی اخلاق...کدومشون؟!

8. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،

و علیک کسرا جان

میتونی یک بار، از سه دفعه ی معروفی که هیتلر گریه کرد رو بگی؟

توی کتاب تاریخ دبیرستانمون یادمه که زده بود هیتلر توی جنگ جهانی اول دچار کوری موقت شده بود و بعد از شنیدن خبر شکست آلمان توی جنگ جهانی اول گریه کرد و یهودیا رو مقصر شکست دونست و قسم خورد که انتقام بگیره
    اون دو بار دیگشو نمیدونم

کتاب نبرد من رو که میگی گرون بود و نخریدی پس بریم سراغ همون هری پاتر!

بریم بریم

به نظرت رولینگ اگه کلاً از بحث هری پاتر و سحر و جادو بیاد بیرون، باز هم میتونه کتابی به این خوبی بیرون بده؟

اسم رولینگ با سحر و جادو عجین شده
    من فک نمیکنم نویسندگی کتاب مثل بازیگری سینما باشه که بگیم مثلا یه بازیگر اگه تو یه نقش همش باشه دچار کلیشه بشه و برای اینکه تواناییشو نشون بده باید تو شاخه های دیگه هم باشه
    معروف ترین نویسنده های دنیا همشون تو یه ژانر خاص موفقیت بزرگی داشتن و من فکر نمیکنم موفقیت عظیمی که هری پاتر برای رولینگ رقم زد،کتابایی مثل خلا موقت یا هر چیز دیگه بتونه براش درست بکنه

توهم مثل من گاهی از بی عرضگی هری به سطوح میومدی؟ به قول اسنیپ، هری بدون دوستاش هیچی نیست! اینو قبول داری؟

بعضی وقتا فحشای رکیکی بهش میدادم مثلا وقتی به خاطر حماقت زیادش باعث به قتل رسیده شدن سیریوس شدش
    اسنیپم یه کم شورش میکرد بعضی وقتا ولی تا حد زیادی قبول دارم
    خیلی وقتا بوده که رفقاش بهش کمک کردن مثل گذشتن از موانع استادا توی سنگ جادو یا نجات کج منقار تو زندانی آزکابان یا همون نجات سیریوس بلک و کلی ماجراهای دیگه تو طول کتاب
    به قول اسنیپ،هری یه جادوگر متوسط بودش ولی دامبلدور میگفت که هری از قدرت عشق در بالاترین وجهش برخورداره!

ولدمورت با اون همه هوش و تجربه، نتونست راز Wand رو بفهمه اما هری متوجه شد، حتی با اینکه راه هایی رو پیش رفت که قبلش ولدمورت رفته بود، مثلاً بازجویی از فروشنده Wands.

خب ولدمورت خبر نداشت که مالفوی تونسته بوده دامبلدور رو خلع سلاح بکنه بالای برج ولی هری اونجا بود و دیده بود بنابراین وقتی اطلاعات رو پیش هم گذاشت متوجه قضیه شدش
    ولی ولدمورت فکر میکرد مقصر اسنیپه و بعد از کشتن اسنیپ هم فرصت اینو نداشت که چوبدستی رو اونجوری تست بکنه که متوجه بشه همچنان درست کار نمیکنه

اگه قرار بود جای یکی از شخصیت های هری پاتر باشی، کیو انتخاب میکردی؟ (امیدوارم تکراری نباشه!)

نه کسی نپرسیده تا حالا اینو
    سیریوس بلک رو ترجیح میدادم
    من جیمیلم هم به نام سیریوس بلک هستش

کارای اون هری احمق به کشتنش داد وگرنه شخصیت خیلی باحالی بود

10. 8 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-چی شد که نت آشنا شدی؟ یادته؟ اولین باری که اومدی نت...با اون صدای زیباش موقع کانکت شدن

هی روزگار
    اینترنت دایل آپ و صدای باحال وصل شدن و گهگاه آبروبر

ابتدایی بودم که تقریبا اسم اینترنت رو شنیدم
    بابام میخواست برای پسرداییم تو کانادا پذیرش بگیره و استفاده میکرد ازش برای مکاتبه و این صوبتا ولی خب من به شخصه استفاده ای نداشتم
    فقط کنار دست میشستم نگاه میکردم
    راهنمایی بودیم که یه بار با پسرخاله ها برای رفتن به سایتای ممنوعه که پسرخالم بلد بود نصفه شب استفاده کردیم ولی نمیدونستیم که چیزی به اسم هیستوری داره که همین باعث شد بابام فرداش گیرمون بندازه

2-چطور با این انجمن آشنا شدی؟

تو وبسایت دمنتور بود که من تو انجمن بازیش طریقه آنلاین بازی کردن ساکر رو پرسیده بودم-اون موقع نسخه 7 تو بازار بود فکر کنم- بهم اینجا رو معرفی کردن که بیام بپرسم
    منم اومدم و عضو شدم و پرسیدم و یه کاربر عصبانی جواب دادش که نمیدونم سرچ اگه میکردی میدیدی که 50نفر قبل تو پرسیدن و به همه هم گفته شده سی دی کی اورجینال میخواد و ازین حرفا
    من از همینجا بود که خیلی چیزا مثل دانلود فیلم و سریالای معروف و زیرنویس گذاشتن و کلی چیزا یاد گرفتم
    شاید بیشتر چیزایی که از اینترنت و سرگرمی و تفریحات بلد شدم از قبل همین سایت و کاربراش بوده

3-بی تعارف، با کدوم یکی از کاربرهای انجمن اصلا نتونستی کنار بیای؟(به مودبانه ترین شکل ممکن سوال کردم)

یکی دوتا از کاربرای طرفدار بارسا بودن فکر کنم
    ایکس مهر x-mehr یا یه همچین چیزی بود
    البته خودم هیچوقت برخورد مستقیم باهاش فکر نکنم داشته باشم ولی نظراتشو که در برخورد با دیگران میخوندم همیشه سعی میکرد خودشو از یه موضع خییلی بالا و برتر نشون بده و این چیزی نیست که تو کت من بره

4-وقتی با اسپانیایی ها صحبت کنی، خیلیهاشون قبول دارن کاسیاس بهترین دروازه بان تاریخ نیست..ایتالیایی ها هم همین رو درباره بوفون قبول دارن و الی آخر...اما چرا 99 درصد آلمانی، معتقدن کان بهترین دروازه بان تاریخ بوده؟!

شاید به خاطر اینکه کان برخلاف بوفون و کاسیاس،علاوه بر توانایی بالا شخصیت خیلی منحصر به فردی داشته

روحیه جنگنده و متعصب و حاضر و آماده بودن برای دعوا و .... باعث شده که خیلی از آلمانیا اونو بالاتر از همه بدونن

البته فکر میکنم اگه ماها سنمون به مایر و دورانش قد میداد اون رو بهترین دروازبان میدونستیم
    ولی خب من خودم میگم یاشین

5-نظرت درباره اصغر فرهادی و کارهاش چیه؟ "جدایی" شایسته جایگاهی که بهش رسید بود؟

من راستش نظر خاصی درباره سینمای ایران ندارم
    درباره الی رو از وسط به آخر دیده بودم و شهر زیبا و بقیه کارای فرهادی رو هم ندیدم که بخوام باهاش مقایسه بکنم
    ولی جدایی فیلم خوبی بود ولی خب من هیچ کدوم از فیلمای رقباشم ندیده بودم که بخوام بدونم قوی تر از اونا بوده یا نه چون من معمولا فیلمای غیر انگلیسی زبان خیلی کم میبینم به جز یه سری فیلمای آسیای شرقی ولی به عنوان یه ایرانی خیلی خوشحال شدم ازین قضیه که فرهادی موفق شد و بعضیا سوختن به خاطرش

6-بازیگرای محبوبت رو گفتی...از هر کدوم یه فیلم محبوبت رو هم بگو...

Inception از دی کاپریو
    Spy Game از برد پیت
    Minority Report از تام کروز

سری بتمن از کریستین بیل
    Tears of the Sun از بروس ویلیس
    از ویگو مورتنسن هم بدون شک ارباب حلقه ها

زنا رو هم بخوام بگم seven از پالترو
    ایندیاناجونز از کیت بلانشت
    سری underworld هم از کیت بکینسل

7-خواننده های محبوبت رو بگو...اینوری و اونوری..

سیاوش قمیشی،معین و.....
    ولی اونوریا توی اونایی که سولو میخونن آوریل رو دوست دارم،لنا میر که برنده یوروویژن بود رو میپسندم و از بین گروه ها هم nickelback و backstreet boys

این 3 تا هم یخورده شخصی تر...
    8-نظرت درباره خدا چیه؟! اعتقاداتت در چه حدیه؟

دارم دارم
    نماز میخونم روزه میگیرم و سعی میکنم تا جایی که میتونم حوزه اخلاقیاتی که تو دین بهش میگن حلال حروم رو رعایت بکنم

9-نظرت درباره ازدواج چیه؟ فرصتش پیش بیاد، ازدواج میکنی الان؟!

ازدواجم خوبه فقط کاش زمانشو بیشتر کنن
    الان نه شرایط مالی و شغلی و .... رو ندارم،البته اگه کسی بود که مثلا قبول میکرد 5-6سال نامزد باشیم بعد خرجشم توقع نداشت من بدم مشکلی نبود

10-دوتا دختر..یکی فیس داره و اون یکی اخلاق...کدومشون؟!

بستگی داره دومی چقدر فیس داشته باشه
    یعنی مثلا بخوای اولی رو بهش 19 بی اخلاق بدی و دومی رو 14 با اخلاق،خب دومی رو انتخاب میکنم ولی اگه قراره دومی نمرش مشروطی باشه که هیچکدوم
    اولی برای وقت گذرونی و کلاس گذاشتن پیش بقیه خوبه وگرنه بخوای باهاش مثلا زندگی بکنی به یه سال نکشیده به شخصه من باهاش دعوام میشه

12. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

14. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام بردیا

بی مقدمه بریم سراغ LOTR :

به نظرت هابیت با توجه به حجم کتابش، پتانسیل تبدیل شدن به یه سه گانه ی دیگه رو داشت؟
    یاران حلقه رو دقیقا کی دیدی؟ عکس العملت درست بعد از پایان اون چی بود؟
    اون موقع می دونستی که قسمت اول یه سه گانه رو دیدی؟
    از لگولاس بیشتر خوشت اومد یا آراگورن یا گَندالف؟
    کدوم یکی بار منفی بیشتری داره؟ Dark Riders یا Darth Vader

نقاط قوت LOTR را که تقریبا همه واقفن ، یه کم از جنبه های دیگه ی اون سوال کنیم، تذکر: جواب "هیچ کدام" نداریم:

-ضعیف ترین بازیگر؟
    -خوشحال ترین کاراکتر؟!
    -بدترین گریم؟
    -نچسب ترین سکانس؟
    -نامناسب ترین Track موسیقی متن؟
    -چند مورد از بد آموزی های سه گانه؟!
    -منطقه جغرافیایی که از همه بدتر از آب در اومده بود؟

یه کم از فوتبال بگیم:

کدوم یکی مقدم تره؟ آلمان یا بایرن؟
    به نظرت توی جام جهانی پیش رو، کدوم بازیکنا بیشتر می درخشند؟ (از بین بازیکن های آلمان)
    نظرت راجع به زیاد شدن تعداد دورتموندی های فیکس تیم ملی آلمان چیه؟ جوری بگو که نه سیخ بسوزه نه کباب
    ترکیب فرضی پیشنهادیت واسه جام جهانی؟

فعلا...

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- نظرت راجع به نیمار و این همه هیاهوی اطرافش چیه ؟ واقعا پتانسیلش اونقدر زیاد هست که در دوسال آینده ! جای مسی رو بگیره ؟!

- چرا فوتبال ملی امریکای جنوبی دیگه حتی جزو مدعی های جام جهانی هم محسوب نمیشه ؟ اونها پسرفت داشتن یا فوتبال اروپا بیش از حد تصورشون پیشرفت کرده ؟

- بکن باوئر دقیقا کجای قضیه قرار داشت که اومد و راجع به مورینیو اظهار فضل کرد ؟!

- به نظرت چقدر احتمال این هست که در یک بازی مثل برگشت چلسی بارسا ، اون اتفاقات و اشتباهات داوری بیفته و دقیقا در سال بعد اشتباهات از نوع دیگه ای در بازی بایرن - فیورنتینا اتفاق بیفته و همه ی اینها اتفاقی باشه ؟ در صورتیکه در هر دوبازی یک نام بدجوری توی چشم میخوره => تام هنینگ اوربو !

راستی گفتی حرف از دستای پشت پرده نمیزنی ؛ آخه کدوم رطب خورده ای رو دیدی منع رطب کنه ؟ اونم رطبی به بزرگی فیورنتینا !

- کدوم تیم رو کاندیدای اصلی قهرمانی سی-ال میدونی ؟

بردیا ، بردیا *** خدا نگه دار تو

18. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخش nام سوالات احمد ترون

1-وضعیت درست چطور بود/هست؟

من فراز و نشیب تو دانشگاه زیاد داشتم
    ترمی بوده که معدلم شده 8.5
    ترمی بوده که معدلم شده 15.78
    در کل اون اوایل که اهل شیطنت شدم افتضاح بار اوردم بعد سر به زیر شدم و تند و تند واحد پاس کردم هرچند هنوز بعد این ترم 9واحد دیگه میمونه که باید تابستون و معرفی به استاد و این چیزا بگیرم تا به جمع لیسانسیه های بیکار بپیوندم

2-کارگردان های محبوبت رو هم بگو

پیتر جکسون
    کریستوفر نولان
    استیون اسپیلبرگ

3-بهترین بازیکن های تاریخ فوتبال از نظرت رو تویه یه ترکیب بذار(اگه نگفته باشی)

یه کم باید پستای بعضیا رو دستکاری بکنم تو قسمت میانه زمین تا جا به همه برسه

لئو یاشین

فرانکو بارسی

کافو....................................فرانتس بکن بائر...........................پائولو مالدینی

لوتار ماتئوس

دیگو مارادونا.................................. ......................فرانک ریبری

یوهان کرایف

آلفردو دی استفانو.................................... .........گرد مولر

4-دوست داری چه شخصی بیاد ازت سوال کنه؟

جوزف

5-نظرت رو درباره این کاربرها بگو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم مگه میتونه درباره مدیر انجمن نظر خاصی داشته باشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو زمان خودش کلنگ کلی طرح و مصوبه رو زدش
    تریپ دولت خدمتگذار بودش

معمولا میشه دو کلمه حرف حساب باهاش زد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وقتی رفته قاطی سوپورا کم پیدا شده

هیچ دوشواری نداره
    خیلیم خوبه

قیافش بعد بازی هایی که رئال به بارسا میبازه دیدن داره

شب بخیر و موفق باشی

20. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •