پاسخ به سوالات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
بدروددرود
بیوگرافی:حسین هستم در حال حاضر محصلم تصمیم دارم رشته ی تجربی را برگزینم و ادامه تحصیل بدم....اروچی جان اول یه بیوگرافی از خودت بذار و به خصوص اون قسمت هایی که توی پروفایلت خالی هست رو حتما بگو مثل سن و علاقه مندی ها و ...
علاقه مندی:اینترنت.بازی.فیلم
شغل و حرفه:محصل
مدل گوشی موبایل:w810
نوت بوک هم که ندارم
معلومهخب من زیاد سوال ندارم و فقط یه سری سوال فنی می پرسم:
خودت میدونی، انجمن تراش خصوصی هست- تعداد تاپیک هایی که زدی و بعدا به ترش منتقل شدن رو می تونی بگی؟ من الان یه آمار دقیق از اونا بدست اوردم و اگه حالا یکی دو تا بالا یا پایین هم بگی اشکالی نداره و ازت قبول می کنم : دی(نمیشه گفت)
تقریبا قبول دارم- قبول داری که توی تاپیک زدن میشه گفت که تقریبا رکورداری؟ نظرت در این مورد چیه؟اوابل که با انجمن آشنا نبودم تایپک های بی مورد میزدم
ولی الان کارم خیلی خوب شده از 100 تا 90 درصد کارم در تایپک زدن بهتر شده
از 100 شاید 35- چند درصد پستایی که توی انجمن بازی دادی فکر می کنی پاک نشدن و هنوز هستن؟ : دی(البته فکر کنم بیشتر باشه من حدس زدم
)
خصوصی هست- آمار نسبتا دقیقی از تعداد پ.خ هایی که aQoa جان برات فرستاده داری؟(البته میتونم بگم اگه نبود الان 4 تا ستاره داشتم
البته خوب شد که بود اون پست هایی که به درد نمیخورد پاک شد و اینطوری خوده منم راحت ترم : دی)
10 تا نیست من تاحالا 3 تاشو دیدم که 2 تاش بازی کردم و سومیشم چون واسه pc نیومده نتونستم بازی کنم البته بازی های دیگه ای هم هستن که سبکشون مثل بازی- یه تاپ 10 از بازی هایی که یه جورایی توشون از اروچی استفاده شده ، می تونی بذاری؟
اروچی هست اما توشون اروچی نیست
یکیش اینه:خب سخترین سوالات اینا هستن
تو سایت های مختلف که توضیح کامل در مورد این بازی داده- کلا می تونی در مورد این سری بازی اروچی یکمی توضیح بدی؟ اینو پرسیدم چون تا حالا هیچ شماره ای از این سری رو بازی نکردم...این بازی داستانش اینه که یه اهریمن از آسمون ظهور میکنه و به زمین میاد و آرامش مردم و جنگجویان رو
به هم میریزه و اداعای قدرت داره میخواد که کل جهان رو تصرف کنه بعدش جنگجویان تصمیم میگیرین که باهم متحد شده و اون رو شکست بدندیگه همین تو قسمت
دومشم بقیه یکش هست که وقتی اروچی رو کشتن(وای من مردم) دیگه نمیدونم میرن با برادرش میجنگن یا پدر یا خودش
اخر من نفهمیدم این اروچی آخری کیه
که باهاش میجنگن
خب خاطره ی بدی از اولین فعالیتم تو فروم دارم و بیشتر فعالیتام طوری بود که همه از دستم ناراحت میشدن- ظاهرا با انجمن بازی بیشتر به شهرت و معروفیت رسیدی. در این مورد بیشتر توضیح میدی؟ و اینکه آیا می دونستی که امروزه کاربر اروچی از خود بازی اروچی مشهورتره؟ : دی(دوست داشتن منو به سیخ بکشن
) همین طور شد که
مشهور شدمو الان روح اروچی هم خبر نداره که یکی داره با نامش فعالیت میکنه
فقط یه نفر میتونه رو صندلی داغ بشینه- سروش توی اسم تاپیک اشاره کرده اروچی و دوستان ؛ منظور سروش اینه که کاربرای دیگه که حالا بنا به دلایلی اسمشون فرق داره ولی در اصل ماهیت اونا اروچی هست ، هم می تونن بیان به سوال ها پاسخ بدن یا نه کلا منظور و هدف دیگه ای از این کار داشته؟ : دی
نمیدونم چرا این اسمو گذاشته از خودش بپرس
خب موضوع عشقه- یه مدت بود که به خیلی ها از جمله همه مدیران و ناظران انجمن بازی دقیقا یه متن عاشقانه ای رو می فرستادی که اون متن رو در زیر میارم و سوالم اینه که کلا معنی این متن چیه؟
تقدیم بایک سبد گل سرخ به تک ستاره آسمان زندگیم ....
بنام آنکه دل پروانه اوست .
دری که با کلید آن تورا شناختم هرگز نخواهم بست .
حتی اگر تمام عاقلان دنیا مرا به جرم دارزدن عقل از پنجره احساس پای میز محاکمه ببرند .
به جرات میگویم خیلی پر رنگ تر از دوست داشتن تورا دوست دارم .
(یعنی یه سبد گل تقدیم به تو که تمام زندگی منی
اخه من چه میدونم معنیش چه میشه
همینطوری یه چیزی فرستادم
حالا بیایو خوبی
کن)
نظرم اون موقع که تازه عضو شده بدم یه چیز دیگه بود ولی الان میگم که مهم محتوای اون تایپک هست که سودی برای کاربران داشته باشه- به نظرت مهم اینه که یه تاپیک بالاخره زده بشه یا نه مهم محتوای اون تاپیک و سودی که می تونه برای کاربرا داشته باشه ، هست؟
فروم جای وقت تلف کردن نیست یه جایی هست که باید ازش مطالب خوبی یاد بگیری اینو از یک نفر یادگرفتم- و اما سوال آخر که مهمه اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان یکی از کاربران فروم پی سی ورلد ، تعریفش کلا از فروم چیه و اصلی ترین وظایف کاربرا در اونو چی می دونه؟وظایف کاربران هم باید طبق قوانین انجمن باشه
و کلا پست هایی که میزنه مفید باشه: دی
موفق باشـــــــــبا تشکر![]()
ـــــــــــی