سلام دوستان.
من بازی رو با کرک اسکیدرو بدون مشکل اجرا کردم. ولی توی مرحله ای که نقش Menendez بازی می کنیم یهو کرش می کنه و صفحه سیاه میشه. کرک فیکس و آپدیت ها رو نصب کردم، درست نشد. لطفا راهنمایی کنید. مرسی.
سلام دوستان.
من بازی رو با کرک اسکیدرو بدون مشکل اجرا کردم. ولی توی مرحله ای که نقش Menendez بازی می کنیم یهو کرش می کنه و صفحه سیاه میشه. کرک فیکس و آپدیت ها رو نصب کردم، درست نشد. لطفا راهنمایی کنید. مرسی.
سلام دوستان
میشه بگین چطور میشه گرافیک رو اپیدت کرد ؟ لینک دانلود میدین ؟ + آموزشش ؟
این سوال منم هست ,گرافیک بازی خیلی تو اعصابه.![]()
سلام.این steam نسخه ای نداره که نیاز به آپدیت نداشته باشه؟ یکی از دوستان تو صفحه های قبل گذاشتن ولی اونم باز آپدیت میخواس.من میزارم برا آپدیت رو 0 گیر میکنه.
دوستان من توی یکی از مرحله ها همینجوری میمونه تصویر ...دیگه کار نمیکنه ولی اهنگ پخش میشه ...
رتهی داره درستش کنم ؟؟
سلام
من این بازیو نصب کردم
وقتی از بازی خارج میشم این ارور رو میده
کسی میدونه مشکل چیه؟
مال منم همین اخطارو میده .... مهم نیست ... چون ربطی به بازی و اجراش نداره ... فقط زمان خارج شدن از گیم نمایان میشه
نرم افزار slimdriver رو نصب کن بعد اسکن کن ... لیست آپدیت های سخت افزارتو میاره بعد از لیست گرافیکت رو آپدیت کن .
شما گرافیکتون رو آپدیت کنید شاید درست شه ..... استیم نصب دارین ؟ اگه اره آپدیتش کن ...
از این استیم استفاده کن ... زمان آپدیت شدن با نت کار نکن و چیز دیگه ای هم آپدیت نکن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل کلی اجرای بدون دردسر بازی رو براتون میگم : ( خودم همین روشها رو انجام دادم و موقع اجرای بازی ها هیچ مشکلی برام پیش نیومد )
1 ) آپدیت آخرین درایورهای سخت افزاری ..... نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره که خودم به شخصه از نرم افزار Slimdriver استفاده میکنم .
2 ) آپدیت ویندوز ===> از طریق مسیر زیر امکان پذیره ==> Start/Control panel/Update windows/check for update
3 )نصب استیم و آپدیت کردن استیم ..... میتونید از همین لینک استفاده کنید ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ) دانلود آخرین نسخه دایرکس و Microsoft NET Framework
در آخر مطمئن باشید بعد از انجام این مراحل مشکلی براتون پیش نمیاد ..... من با همین روش بازی ها زیر رو بدون هیچگونه مشکلی اجرا کردم :
PES2013
Black ops2
Need for Speed Most Wanted
Hitman Absolution
و ....
Last edited by Eblis 2011; 01-12-2012 at 01:24.
استیم آپدیت نمیخواد، چم اگه بازی با استیم آپدیت نشده کار نکنه، با استیم آپدیت شده هم کار نمیکنه. استیم تنها نیاز داره که ریخته بشه رو سیستمتون. اگه استیم رو ریختین و کار نکرد، دنبال راه های دیگه بگردید و به آپدیت کردن استیم نیندیشید.
برا من یه ارور میده، اونجایی که باید از President محافظت کنیم، پس از اینکه PMC ها رو میکشیم، سوار ماشین میشیم و در میریم؛ یه جا یه تریلی سرخ رنگ میخوره به ماشین و بازی کرش میکنه. کرک نو برای این نیومده؟
دوستان سلام
تو رو خدا کمکم کنید....
من چند روز پیش ویندوزم سون بود بازی رو بدون مشکل نصب و اجراش میکردم
ولی وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم بازی رو که اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و ارور زیر رو میده :
من توی ویندوز 8 با هیچ بازی دیگه ای مثل Darksiders II - pes 2013 و... هیچ مشکلی ندارم ولی این کال اف دیوتی پدرمو دراورده...
درایورهام هم همه آپدیتند
توروخدا کمککککککککککککککککککککککک ................!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان دوباره سلام
یه خبر خوش
کرک جدید بازی هم اوم که مشکلات اجرا نشدن و... از جمله مشکل خودم رو هم برطرف کرده
اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o w n l o a d h a.com/abbas/2012/10/Call%20of%20Duty%20Black%20Ops%20II/Call%20of%20Duty%20Black%20Ops%20II%20Single%20Pla yer-Proper%20Crack%20( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o w n l o a d h a.com).zip
فاصله ها پاک شود
Last edited by Abolfazl_Real; 01-12-2012 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)