ال جی داره روی نسخه سفید نکسوس 4 هم کار میکنه![]()
واقعا زیباست
![]()
ال جی داره روی نسخه سفید نکسوس 4 هم کار میکنه![]()
واقعا زیباست
![]()
اینی کع پایین علادین بود اشتباه دیدم؟ نکس سفید بود انگار.شو روم ال جی
نه هنوز عرضه جهانی نشده![]()
دفعه بعدی سر بزن.تقریبا مطمینم که ال جی داشت
تو فروم ا سفیدشو واسه فروش دیدم قیمتش یکیه با مشکی...
حتما نسخه Dev اومده ایران برای تست : ))
تو پی تی یکی گفته ۸ سفید دارم!
اس ۴ هم این قبل عرضه جهانی داشت.یه حسی بهم میگه اینو واسه اینکه ملت بگن عجب کارشو درسته همینطوری الکی زده.
اس ۴ هم زده بود سفارش بدین چک کنم ببینم میتونم بفروشم و ... !
![]()
White Nexus 4 and Android 4.3 allegedly coming on June 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگر مطمئن هستیم که گوگل نسخه سفید رنگ نکسوس 4 را ارائه خواهد کرد، شایعات میگویند که در روز 10 ژوئن (20 خرداد) این گوشی در کنار نسخه بعدی اندروید معرفی خواهد شد. به گزارش جی اس ام شاید نتوان به این تاریخها به صورت قطعی اعتماد کرد اما امروز سه عکس خبری از این گوشی منتشر شده است که کد آن نیز E960W است، در حالی که کد نکسوس اصلی که رنگ سیاه دارد کد E960 را دارد. همیشه عکسهای خبری نشان دهنده این موضوع هستند که آن گجت به زودی ارائه خواهد شد. اما منبع خبری این عکسها اعلام کرده که نسخه 32 گیگابایتی از این گوشی در کار نیست و نسخه سفید این گوشی هم تنها در ظرفیتهای 8 و 16 گیگابایت ارائه خواهد شد. مشخصات دیگر گوشی مانند همان نسخه قبلی است و حتی نمیتوان به طور قطعی تایید کرد که این گوشی با نسخه جدید اندروید یعنی نسخه 4.3 ارائه خواهد شد.منبع: androidpolice![]()
![]()
سلام بچه ها من دیشب یه دونه از این گوشی رو خریدم ولی از شب تا صبح هیچی شارژش کم نشده بود حتی یک درصد ولی وقتی داری باهاش کار میکنی اگه حتی همین طوری هم تو صفخاتش بچرخی خیلی زود شارژ خالی میکنه مثلا همون دیشب که تستش میکردم 30 درصد شارژش توی 3 ساعت تموم شد و خیلی هم زود گرم میشه مشکلی داره که این طوریه یا همشون همین طور هستند ولی خیلی کیف کردم خیلی روونه یه نفر در مورد شارژش یه توضیح بده ببینیم عادیه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)