راستي چطور به محل فايل تصويري برم؟
راستي چطور به محل فايل تصويري برم؟
خوب اگر از KDE استفاده می کنی تو کامکرور و در همون جایی که فیلم هات هست F4 بزن . اگر گنومی یه ترمینال باز کن و با دستور cd به مسیر دلخواهت برو ...
سلام. اقا من ترمينال رو باز كردم و در شاخه home يه فيلم و موسيقي كپي كردم و زدم:
mplayer AVSEQ12.DAT و يه پنجره واز شد كه پخش كرد. تقريبا يه چيزهاي ديگه هم فهميدم كه اينجا نميگنجه.......
پس يعني mplayer محيط پخش مثل real نداره؟ نه؟ و بايد يه محيط پخش مثل amarok براش نصب كرد؟ اينطوري هست؟ تا جايي كه من فهميدم اينوطوره.
فقط يه چيز. با مانت ها مشكل دارم. fstab رو بازم يكنم و پايين پارتيشن هاي ديگه لينوكس اون سطر ها رو ميزنم ولي قسمت users,extec,rw,auto,umask=00 بيشتر ميشه و از اون تريتيب بالايي ها خارج ميشه و حالا اون هيچي وقتي ميخوام سيو كنم اين پيغام مياد:
This document could not be saved as it's wan not possible to write to file :///etc/fstab
Check that you have write access to this file or that enough disk spae is availabe
اقاي بياضي اين كامكرو چي هستو يعني چي f4 رو بزن? در مورد اينم توضيح بديد ممنون.
سلام
چرا می شه برای mplayer ظاهر گرافیکی نصب کرد .
amarok جدا از mplayer هست . اماروک یه نرم افزار فوق العاده واسه پخش فایل های صوتی هست و mplayer واسه تصویری ها ! هر دو از نظر خیلی ها در زمینه خودشون بهترینند
در مورد فایل fstab با کاربر روت تغییرش بده
در مورد کامکرور یه اشتباه چاپیه !! منظورم کانکرور بود ! (konqueror)
این که ستون هاش با بالایی نمی خونه اشکال نداره. این ها optionهایی هستند که به یوزر ها امکان نوشتن توی درایوهای وینودوز می ده. حتماً به درد تو هم می خوره. آخه وقتی که کامپیوتر مال خود آدمه چرا برای paste کردن باید رفت سراغ root؟ اون option ها به این خاطرهنوشته شده توسط Ahmadra
برای ویرایش این فایل هم باید با root وارد شی (همون su)
لطفا درمورد اين كه چطور براي mplayer ظاهر گرافيكي نصب كنم توضيح بديد.
راستي من فكر كنم به دليل اينكه يه مقدار در پارتشين هام بي نظمي هست hda1 درايو c نباشه. در ترمينال درستور fdisk -l رو زدم ولي ميگه همچين دستوري وجود نداره و....
چيكار بايد كرد؟
ولي اين بده كه وقتي رو ايكون mplayer در مسير user/bin ميزنم هيچي نميشه و بايد حتما در ترمينال يه جوري بازش كرد و فيال رو نشون بده.
نميشه كاري كرد؟
اینو همیشه یادت باشه اگر گفت همچین دستوری وجود نداره یعنی این که باید su کنی. حالا با root بزن ببین چی میگه
اتفاقا با كاربر روت اين دستور رو زدم. حالا چي؟
وقتي رو ايكون mplayer در مسير user/bin ميزنم هيچي نميشه و بايد حتما در ترمينال يه جوري بازش كرد و فيال رو نشون بده.
نميشه كاري كرد؟
سلام
اینو بزن
sbin/fdisk/
در مورد فیلم هات فایل با پسوند خاصت رو از بخش تنظیمات (راست کلیک) طوری تنظیم کن که با mplayer باز بشه. مسیر mplayer رو بده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)