تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 62 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بالاخره من نفهمیدم با این قیمت هایی که توی سایت اپل زده چطور میشه خرید کرد..
    دوستان راهی نیست؟!!!!
    ممنون!
    اونا قیمت فروش قراردادی هست...
    فرض کن مثلا همراه اول (فرض محال) آیفون رو وارد بازار کنه به تو بفروشه 300 تومن به شرطی که فقط از سیم کارت اون استفاده کنی و ماهیانه حداقل 30 تومن از خدماتش استفاده کنی...این میشه قراردادی و هیچ سیم کارت دیگه ای روش جواب نمیده.
    اونجا هم همینطور.و فعلا راهی نیست...علکی که 299 دلار نمیده که.دلت به اون قیمت ها خوش نباشه...برای ما نیست.

2. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

باید یکی رو توی یکی از کشورهایی که اپل استور دارند داشته باشی واست بخره و بفرسته

یا از سایت امازون یا علی بابا بخری و با ترفندهای خاصی واست پست کنند ایران
    گفتم که یه بار!
    یکی داره از آمریکا میاد
    نیازی هم بفرستادن نیست دیگه
    مشکلی نیست در این صورت؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

اونا قیمت فروش قراردادی هست...
    فرض کن مثلا همراه اول (فرض محال) آیفون رو وارد بازار کنه به تو بفروشه 300 تومن به شرطی که فقط از سیم کارت اون استفاده کنی و ماهیانه حداقل 30 تومن از خدماتش استفاده کنی...این میشه قراردادی و هیچ سیم کارت دیگه ای روش جواب نمیده.
    اونجا هم همینطور.و فعلا راهی نیست...علکی که 299 دلار نمیده که.دلت به اون قیمت ها خوش نباشه...برای ما نیست.
    مرسی
    قبلا گفتم اگه سیمکارت دیگه ای رودستگاه جواب نده مشکلی نیست!!
    شما فرض کن استفاده من مثل یه ipodباشه!

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

گفتم که یه بار!
    یکی داره از آمریکا میاد
    نیازی هم بفرستادن نیست دیگه
    مشکلی نیست در این صورت؟
    نه دیگه

فقط بگو حتما انلاک فکتوری باشه

فقط جعبه ش رو نباید باز کنند که شامل tax free بشه

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بعضی چیزاشو واقعا نمیشه قبول کرد ... این دیگه چه گوشی زده ؟ دلم واسه اون پولهایی میسوره که طرف میده برای این ... و اصلا خبر نداره چی داره میخره و وقتی خرید تازه میره تحقیق میکنه و مفهمه چی خریده و اگه بفروشش تنها چیزی که از اپل براش یادگاری میمونه همون NANO sim ش هستش

Aluminum body looks cool but is easy to scratch
    Proprietary connector, incompatible with previous-gen accessories (needs adapter)
    The new display is not proportionally bigger, but only taller
    Unadapted apps run letterboxed due to the unusual resolution
    nano-SIM support only
    Apple Maps app not up to scratch
    No USB Mass Storage mode
    No FM radio
    No stereo speakers
    No microSD card slot
    No NFC connectivity (though that may be nitpicking)
    Stuck with iTunes for loading content
    Mono audio recording in videos
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 01-10-2012 at 17:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

نه دیگه

فقط بگو حتما انلاک فکتوری باشه

فقط جعبه ش رو نباید باز کنند که شامل tax free بشه
    ممنون
    ولی آنلاک با همین قیمت؟!!!
    واینکه این دوستمون میگه محدودیت داره یا قراردادیه و ازینحرفا,جریانش چیه؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ممنون
    ولی آنلاک با همین قیمت؟!!!
    واینکه این دوستمون میگه محدودیت داره یا قراردادیه و ازینحرفا,جریانش چیه؟
    این پست رو مطالعه کنید (180)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعضی چیزاشو واقعا نمیشه قبول کرد ... این دیگه چه گوشی زده ؟ دلم واسه اون پولهایی میسوره که طرف میده برای این ... و اصلا خبر نداره چی داره میخره و وقتی خرید تازه میره تحقیق میکنه و مفهمه چی خریده و اگه بفروشش تنها چیزی که از اپل براش یادگاری میمونه همون NANO sim ش هستش

Proprietary connector, incompatible with previous-gen accessories (needs adapter)
    nano-SIM support only
    No USB Mass Storage mode
    No FM radio
    No stereo speakers
    No microSD card slot
    ما که همیشه این حرفا رو میشنویم. تا حالا هم ندیدیم درصد رضایت کاربرهای آیفون پایین اومده باشه.
    کلا منظور این کلمه Easy to Scracth چیه؟
    شیشه اگه سنگ بخوره میشکنه، بدنه ماشین اگه ضربه بخوره تو میره، پارچه ممکنه پاره بشه، هر وسیله فلزی ممکنه با ضربه کج بشه و هزار تا مثال دیگه. ولی هیچ کدوم از اینها به خاطر عیب اون جنس یا اون ماده اولیه نیست. بدنه آیفون هم همینه. اگه به شکل صحیح و انسان دوستانه ! باهاش برخورد بشه اصلاً مشکلی به وجود نمیاد. اون وقت هم که بدنه شیشه ای شده بود هزار تا عیب دیگه ازش گرفتند. کافیه کلمه iPhone 4 Glassgate رو سرچ کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا از لینکهاشو گذاشتم. البته اینو هم قبول دارم که به خاطر رنگش نسبت به نسل قبلی از لحاظ خش پذیری ضعیف شده. ولی حتماً توی آلومینیوم مزایای بسیاری بوده که باعث شده از این ضعف چشم پوشی کنند.
    کار نکردن اکسسوری های قبلی هم در واقع مرام اپل رو نشون میده. حالا اگه میومد و اکسسوری جدید ارائه میداد بهتر بود؟ همه میگفتن بازار جدید واسه خودش درست کرد، دوباره میخواد جیب ملتو خالی کنه، الکی کانکتورو کوچیک کرد، حالا باید همه اکسسوری ها الکی عوش بشن و... الان با یه تبدیل 30 دلاری همه مشکلها حله و دیگه نیازی به خرج اضافه نیست. این کجاش بده؟
    راجع به صفحه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم. اندازه ش هنوز ایده آل هست.
    مشکل اپ ها با صفحه جدید هم فکر کننم عیب باشه، کجاش مشکل داره به نظر شما؟
    نانوسیم عیبش چیه؟
    بقیه لیست هم که کلهم کلیشه ای بود. فکر کنم آیفون 10 هم که بیاد باز هم همینا توی لیست باشند.
    Last edited by *Ali*; 01-10-2012 at 23:35.

12. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

nano-SIM support only
    No USB Mass Storage mode
    No FM radio
    No stereo speakers
    No microSD card slot
    آیفون ها که همه فرصت یک ماه پس دادن بلاعوض دارن، لازم نیست دل من و شما برای هر کس که خریده بسوزه. اگه خوشش نیاد میره پس می ده و تمام پولش رو تحویل می گیره. همه ساله این حرف ها هست، همه ساله هم آیفون ها کمترین نرخ برگشتی و بیشترین نرخ رضایت رو دارند. درسته لیستی که گذاشتید کپی پیست هر نقص است که در GSMArena ممکن بوده به فکرشون برسه (عجیبه عدم ارسال فایل با بلوتوث رو لیست نکردن)، اما بهتره دقیقا یه نگاهی به چند تا از اینها بندازیم:

Proprietary connector, incompatible with previous-gen accessories (needs adapter): کانکتور جدید جزو مزایاست و قطعا از نسل قبل و همینطور از USB ها بهتره.
    The new display is not proportionally bigger, but only taller: نکته مثبت و مفید قضیه اینه.
    Unadapted apps run letterboxed due to the unusual resolution: به جای اینکه کش بیان تا کل صفحه رو بگیرن (شیوه رقبا).
    nano-SIM support only: تعویض سیم کارت در همه جای دنیا کار 30 ثانیه است و در هر کشوری، هر اپراتوری که آیفون می فروشه این کار رو رایگان انجام می ده، اکثرشون تبدیل های نانو به سیم/مایکروسیم رو هم مجانی می دن. آیفون پرچم دار حرکت به سمت دنیای Post-PC است، نه لنگر انداخته در دنیای PC و زمان فایل سیستم و ...
    No USB Mass Storage mode: سال هاست استفاده از فلش مموری در دنیا پایین اومده، به خصوص الان که سرعت اینترنت کاملا با سرعت این مموری ها رقابت می کنه. مموری ها در حال حاضر حکم فلاپی دیسک ها در 10 سال پیش رو دارن.
    No FM radio: رادیو اینترنتی در اختیار همه است و اینترنت حداقل 3-4 مگابیت هم در همه جا!
    No stereo speakers: دو منبع صدا در فاصله اینقدر کم از همدیگه اصلا قادر به تولید صدای استریو نیستند. به جای نگاه کردن به Spec Sheet رقبا به تعریف صدای استریو مراجعه کنید!
    No microSD card slot: تا 64 گیگ حافظه SSD روی آیفون موجوده.
    No NFC connectivity (though that may be nitpicking): چقدر هم که NFC کاربرد عملی پیدا کرده در همه جا و به کل جا افتاده!
    Stuck with iTunes for loading content: اینطور نیست + iTunes/iCloud هم جزو نقاط قوت آیفون هستند نه ضعف.
    Mono audio recording in videos: چون میکروفون های اصلی/بکگراند گوشی ها به یک شکل نیست و صدای نامتوازن بوجود میاد، گرچه چندین اپ هست که این کار رو می کنند.

لیست کردن نقض های یک محصول کاری نداره، هر کس ده دقیقه بشینه می تونه هی ایراد بگیره. باید دید کدوم از این ها واقعا نقطه منفیه و مشکلی در یه تجربه Post-PC ایجاد می کنه. قطعا با سنجیدن این محصولات با معیارهای دنیای "پاکت پی سی" های سال 2005 پر از کمبوده، دنیا تغییر کرده (بهتره بگیم آیفون دنیا رو تغییر داده) و از خیلی از این مراحل گذشتیم.

بعضی چیزاشو واقعا نمیشه قبول کرد ... این دیگه چه گوشی زده ؟ دلم واسه اون پولهایی میسوره که طرف میده برای این ... و اصلا خبر نداره چی داره میخره و وقتی خرید تازه میره تحقیق میکنه و مفهمه چی خریده
    فعلا که همین گوشی پر از نقص و افتضاح و ... تمام رکورد های فروش رو شکونده. شما به این می گید "خبر نداشتن چی خریدن" و من می گم معیارها در حال تغییره و دیگه نمیشه با معیارهای پاکت پی سی های سال 2005، آیفون ها رو نقد کرد. مردم انتظاراتشون تغییر کرده و اینکه گوشیشون با بلوتوث فایل نمی فرسته، رادیو نداره، تبدیل به فلش مموری نمیشه، کارت SD نمی خوره و ... براشون مهم نیست چون راه های بهتری رو جایگزین این کارها کردن.

14. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ایفون 5 یه چیزی داشت که بقیه گوشی ها نداشتن اون موقع شاید قانع میشدیم 3 میلیون بابتش بدیم.
    ولی وقتی میشه با 1.5 میلیون یه گوشی در سطح ایفون 5 یا حتی بهتر بگیری خوب چرا نگیری.
    من با همه رقم گوشی کار کردم مگه ایفون چی داره که گلکسی نداره؟ چی داره که onex نداره؟
    والا به نظرم ارزش نداره ادم این همه پول بی زبون رو بابت این گوشی بده.
    شک نکنین که عده ی کثیری از عشاق ایفون تو خواب خیال به سر میبرن و از ایفون تو ذهنشون یه غول ساختن.

16. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •