تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 31 از 328 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این یک واقعیت تلخه که متأسفانه نظام آموزشی ما با این وضع فعلی از ابتدا تا انتها به هیچ دردی نخورده و نخواهد خورد. نه یک ایرانی متخصص ماهر تحویل جامعه داده و نه آیین رفتار در خانواده و همسرداری و بچه داری رو به کسی یاد داده.
    هر کی هر چی شده با تلاش و مطالعه و کسب تجربیات شخصی بوده.
    حتی این نظام آموزشی و به تبع، رسانه های بی فایده ی ما امور پایه ای تر مثل اینکه تغذیه ی خوب دارای چه مؤلفه ها و ویژگیهایی هست رو بما یاد نداده. 95 درصد ایرانیها به جرئت میشه گفت از ابتدایی ترین نکات تغذیه ای کاملاً بی اطلاعند و هیچی نمیدونند.
    شاید در بهترین حالت بتونند چند تا اصطلاح گنگ رو نام ببرند بی اونکه خودشون بدونند در اصل یعنی چی.

یکی از شبکه های فارسی زبان خارجی چند سال قبل با خانمی ایرانی عامی مقیم آلمان مصاحبه میکرد. اون خانم میگفت تا وقتی در ایران بودم همه ی هم و غمم در آشپزی این بود که ته دیگ زعفرانی و چرب و خوراک هر چه خوش طعم تر آماده کنم!
    اما از وقتی ساکن آلمان شدم اونقدر رسانه ها آموزش میدند که به سطح کالری، مواد معدنی، میزان تک تک ویتامینها و نوع اسیدهای آمینه در آشپزیم بدقت توجه میکنم! تا وقتی در ایران بود چه میدونست کالری چیه خوردنیه یا پوشیدنی!

حالا شما از خانمهای خانه دار ایرانی که نه، از این قشر به اصطلاح تحصیلکرده ی ما بپرسید این چیزها که این خانم اسم برده چی چی هست؟ جوابشون از قبل معلومه! همینه که بیشتر ایرانیها هر کدوم به یک یا چند مرض عجیب و غریب مبتلا هستند!
    شما می بینید مردم چقدر دقت دارند که چی توی باک فولادی ماشین می ریزند تا یوقت موتور خراب نشه! ولی یک صدم دقیق نیستند که داخل این جدار نازک و حساس معده رو با چی دارند انباشته میکنند!
    من همیشه به دوستانم میگم که ریشه ی تمام بیماریهای غیرواگیرتون رو برید در آشپزی خانم خانه پیدا کنید!
    سلام

چن وقت پیش که یه چند روزی توی خونه تنها بودم متوجه شدم که برای یه خونه‌ی مرتب و همه‌چی‌سرجا(!) یه نفر باید تقریبن تمام-وقت توی خونه فعالیت کنه. مثلن برای یه غذای خوب باید یکی دوساعت و شایدم بیشتر وقت گذاشت.

در مورد عزیزانی که زن و مرد هر دو شاغل هستن می خوام بدونم که کیفیت زندگی‌شون چطوره؟ قضیه به همون خوردن غذای با کیفیت کم تر و شستن لباس ها بصورت هفته‌ای ختم میشه یا اینکه مثلن خستگی هر دو نفر که در طول روز کار کردن تاثیرات خیلی جدی تری روی سطح زندگی میزاره؟

خود من دید واقعی از یه زندگی اینجوری ندارم و فقط تصویر چنتا سریال و فیلم میاد توی ذهنم [البته ناگفته نماند که خیلی از اطرافیان ما به جای زندگی کردن، در واقع همون فیلم ها و سریال ها رو بازی می کنن!!]

ممنون میشم در این مورد کسی صحبتی داره مطرح کنه تا یه چیزی یاد بگیریم.
    اتفاقاً تهیه ی خوراک باکیفیت وقت کمی میبره. اون تهیه ی خوراک بی کیفیت اما خوش طعم هست که چند ساعت وقت میبره.
    انتخاب با شماست!
    Last edited by Legacy's; 25-10-2012 at 21:09.

2. 7 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ایران ما اینجوری شده
    86.79%
    مسائل مالی و آینده ی مبهم
    این در مورد خودمم صدق می کنه

4. 5 کاربر از lanzik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان 16 درصد مهریه رو هم با گزینه ی اول جمع کنند چون مهریه هم خودش مسئله مالیه دیگه !
    بعضی ها سعی دارند که جوون های ایرانی رو به بلند پروازی متهم کنند ، اما واقعیت اینه که هیچ بلند پروازی در کار نیست ، شروع یه زندگی جدید ، وسایل زندگی میخواد ، مسکن میخواد یه کار مطمئن میخواد و یه اجتماع خوب که بتونه ازش زوج مناسب خودش رو انتخاب کنه !
    خب میگن بیایین از صفر شروع کنید مثل پدر و مادرهاتون ، خب در این مورد باید بگم وسایل زندگی ما با زندگی حداقل دودهه پیش پدر و مادرهامون فرق داره ، مسیر پیشرفتی که پدر و مادر طی کردن از صفر نبوده بلکه از موقعیت اون موقع پدر و مادرشون بوده ، یعنی اون ها برنگشتن به دو دهه پیش و از اونجا شروع به پیشرفت کنند بلکه از زمان خودشون به جلو رفتن ! دختری که توی محیط آسایش و آرامش توی محیط خانواده قرار داره چرا باید بیاد و خودش رو به دردسر بندازه و بیاد با حداقل های زندگی یه مرد بسازه ؟ ( این جنبه ی منطقیشه و در اکثر ازدواج ها هم منطق حاکمه نه احساسات )
    میگن جوونا دوست دارن درس بخونن که کار نکنن و بشینن روی صندلی و توی یه اداره دور خودشون بچرخن ، پس منم که توی آگهی استخدام واسه آبدارچی میزنم دیپلم ؟!
    اشتباه نکنید من موضوع رو عوض نکردم ، همه ی اینا ربط داره به کاهش ازدواج !
    چرا دخترها ازدواج نمیکنند:
    پسرها اگه کنکور قبول نشن میرن سربازی ولی دخترها هرچند سال که تو خونه باشن کنکور ثبت نام میکنن و امتحان میدن ! این میشه که دخترمیره تو دانشگاه با اندیشه های نو آشنا میشه و با حقوقش و نمیدونم با هزار چیز دیگه و پسره میره سربازی و با یه کله ی کچل و یه روحیه ی نظامی گری آموخته برمیگرده ، این دختر رو شما چطوری میخوایین پیش این پسر سر سفره ی عقد بنشونین ؟ خب اینجاست که هرکس باشه میگه آدم میره آبیاری گیاهان دریایی رو مجازی میخونه ولی سربازی نمیره !
    آقا حمید در مورد سرکوفت زدن زن شاغل گفتن من رو یاد این آگهی ها انداختن " به یک کارمند خانم نیازمندیم " ، " به یک فروشنده مجرب خانم نیازمندیم " !
    خب این دختر توی محیط خونه راحته چون دختره ، درسش رو راحت میخونه چون جلو پاش سنگ نمیدازن و سربازی نداره و گذشته از این بازار کار هم براش فراهمه چون نیاز نداره خرج کسی رو بده و با حقوق کم هم کار میکنه ! خب پسری که میره خواستگاری این دختر باید حداقل از لحاظ مالی شخص تامینی باشه !
    -----------------------
    فعلا راه حل ازدواج فقط به دست خانواده های دو طرفه که باید زوج رو یاری کنند که الان تو این وضعیت یکی باید خود خانواده ها رو یاری کنه !
    و در کل باید بگم :
    نسل جوان آینده فرت

6. 13 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

(صرف نظر از مسائل مالی)به نظر من تو بازه ی سنی 25 تا حداکثر 27 باید ازدواج کرد.علی الخصوص برای زوجینی! که میخوان بچه هم داشته باشند حتما به نظرم باید تو این بازه ازدواج کنند و بعد از ازدواج هم یه 4-5 سالی مهلت دارن تا وضعیت اقتصادیشون پایدار بشه و روابطشون مستحکم تر بشه و بعد واسه بچه دار شدن تصمیم بگیرن .به نظرم دیگه سن که بالای 30 سال بره بچه دار شدن جالب نیست چون تفاوت سنی بچه با والدین زیاد میشه و وقتی بچه بزرگ میشه و به سن جوانی و نوجوانی میرسه بچه و والدین همدیگر رو درک نمیکنند و مشکلات فراوانی ایجاد میکنه.تفاوت سنی طرفین نیز به نظرم حداکثر باید 3-4سال باشه (پسر بزرگتر از دختر باشه)
    {نظر شخصی}
    خیلی موافقم .

مخصوصا بچه دار شدن تو سنین بالا خیلی مشکل ساز میشه .

به غیر از تفاوت سنی یه مشکل بزرگی که من تو دوستان و آشنایان خودم دارم میبینم بی حوصله بودن در مورد بچه داری هست

مثل پسرخاله خودم که 35 سالش هست و تازه بچه دار شده . حوصله 5 دقیقه بچه داری و گریه بچه رو نداره و خیلی سریع عصبانی میشه .

یه مشکل دیگه هم اینه که تو سن بالای 30 سال دیگه حال و حوصله نامزدبازی و تفریحات دوران نامزدی و عقد نیست . بالاخره هر کاری یه دورانی داره

من که الان 26 27 سالم شده دیگه مثل دوران دانشجویی ( 20 - 23 ) حوصله و علاقه به رابطه با جنس مخالف و همچنین روابط عاشقانه رو ندارم

دیگه چه برسه به 30 و چند سالگی

من با وجود همه مشکلات حال حاضر جامعه سن 23 تا 27 رو واسه ازدواج مناسب میدونم .

8. 11 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان 16 درصد مهریه رو هم با گزینه ی اول جمع کنند چون مهریه هم خودش مسئله مالیه دیگه !
    بعضی ها سعی دارند که جوون های ایرانی رو به بلند پروازی متهم کنند ، اما واقعیت اینه که هیچ بلند پروازی در کار نیست ، شروع یه زندگی جدید ، وسایل زندگی میخواد ، مسکن میخواد یه کار مطمئن میخواد و یه اجتماع خوب که بتونه ازش زوج مناسب خودش رو انتخاب کنه !
    خب میگن بیایین از صفر شروع کنید مثل پدر و مادرهاتون ، خب در این مورد باید بگم وسایل زندگی ما با زندگی حداقل دودهه پیش پدر و مادرهامون فرق داره ، مسیر پیشرفتی که پدر و مادر طی کردن از صفر نبوده بلکه از موقعیت اون موقع پدر و مادرشون بوده ، یعنی اون ها برنگشتن به دو دهه پیش و از اونجا شروع به پیشرفت کنند بلکه از زمان خودشون به جلو رفتن ! دختری که توی محیط آسایش و آرامش توی محیط خانواده قرار داره چرا باید بیاد و خودش رو به دردسر بندازه و بیاد با حداقل های زندگی یه مرد بسازه ؟ ( این جنبه ی منطقیشه و در اکثر ازدواج ها هم منطق حاکمه نه احساسات )
    میگن جوونا دوست دارن درس بخونن که کار نکنن و بشینن روی صندلی و توی یه اداره دور خودشون بچرخن ، پس منم که توی آگهی استخدام واسه آبدارچی میزنم دیپلم ؟!
    اشتباه نکنید من موضوع رو عوض نکردم ، همه ی اینا ربط داره به کاهش ازدواج !
    چرا دخترها ازدواج نمیکنند:
    پسرها اگه کنکور قبول نشن میرن سربازی ولی دخترها هرچند سال که تو خونه باشن کنکور ثبت نام میکنن و امتحان میدن ! این میشه که دخترمیره تو دانشگاه با اندیشه های نو آشنا میشه و با حقوقش و نمیدونم با هزار چیز دیگه و پسره میره سربازی و با یه کله ی کچل و یه روحیه ی نظامی گری آموخته برمیگرده ، این دختر رو شما چطوری میخوایین پیش این پسر سر سفره ی عقد بنشونین ؟ خب اینجاست که هرکس باشه میگه آدم میره آبیاری گیاهان دریایی رو مجازی میخونه ولی سربازی نمیره !
    آقا حمید در مورد سرکوفت زدن زن شاغل گفتن من رو یاد این آگهی ها انداختن " به یک کارمند خانم نیازمندیم " ، " به یک فروشنده مجرب خانم نیازمندیم " !
    خب این دختر توی محیط خونه راحته چون دختره ، درسش رو راحت میخونه چون جلو پاش سنگ نمیدازن و سربازی نداره و گذشته از این بازار کار هم براش فراهمه چون نیاز نداره خرج کسی رو بده و با حقوق کم هم کار میکنه ! خب پسری که میره خواستگاری این دختر باید حداقل از لحاظ مالی شخص تامینی باشه !
    -----------------------
    فعلا راه حل ازدواج فقط به دست خانواده های دو طرفه که باید زوج رو یاری کنند که الان تو این وضعیت یکی باید خود خانواده ها رو یاری کنه !
    و در کل باید بگم :
    نسل جوان آینده فرت
    به صورت خیلی فجیعی موافقم

خیلی موافقم .

به غیر از تفاوت سنی یه مشکل بزرگی که من تو دوستان و آشنایان خودم دارم میبینم بی حوصله بودن در مورد بچه داری هست

مثل پسرخاله خودم که 35 سالش هست و تازه بچه دار شده . حوصله 5 دقیقه بچه داری و گریه بچه رو نداره و خیلی سریع عصبانی میشه .

یه مشکل دیگه هم اینه که تو سن بالای 30 سال دیگه حال و حوصله نامزدبازی و تفریحات دوران نامزدی و عقد نیست . بالاخره هر کاری یه دورانی داره

من که الان 26 27 سالم شده دیگه مثل دوران دانشجویی ( 20 - 23 ) حوصله و علاقه به رابطه با جنس مخالف و همچنین روابط عاشقانه رو ندارم

و همچنین نظر شما رو توی اطرافیان نزدیکم تایید میکنم.
    ای بابا پس من که 22 سالمه هیچ حوصله ای از این نومزد بازی ها ندارم چی بگم پس...!!!

10. 3 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

"مسائل مالی و آینده ی مبهم"

واقعا برا منم مورد اول مهمترین هست
    فکر نمیکنم به این زودیا بتونم ازدواج کنم مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بده.
    اینکه هرچی سن بالاترمیره میل به ازدواج کمترمیشه موافقم برامنم اتفاق افتاده ولی شرط بالا مهمترین دلیل هست . حتی واقعا نمیدونم برای ایندم و ازدواج چقدر سرمایه لازم دارم و چه راهی برای کسب اون وجود داره ......................
    اکثردوستام متاهل شدن و فکر میکنم مجرد بودن راهش به ترکستان میره ولی وقتی شرایط محیا نمیشه کاری نمیشه کرد.

12. 6 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

"مسائل مالی و آینده ی مبهم"

واقعا برا منم مورد اول مهمترین هست
    فکر نمیکنم به این زودیا بتونم ازدواج کنم مگر اینکه اتفاق خاصی رخ بده.
    اینکه هرچی سن بالاترمیره میل به ازدواج کمترمیشه موافقم برامنم اتفاق افتاده ولی شرط بالا مهمترین دلیل هست . حتی واقعا نمیدونم برای ایندم و ازدواج چقدر سرمایه لازم دارم و چه راهی برای کسب اون وجود داره ......................
    اکثردوستام متاهل شدن و فکر میکنم مجرد بودن راهش به ترکستان میره ولی وقتی شرایط محیا نمیشه کاری نمیشه کرد.
    کدوم ترکستان برادر ....وقتی شرایطش جور نیست خوب بریم یه دختر هم بیاریم بدبخت کنیم ؟ یکی از دوستان حرف خوبی زد دختری که خونه باباشه دلش هزار تا آرزو داره وقتی میری شیشه ویترین رو نگاه میکنی چیزی که میخوات رو بخره اما واقعا اینچنین هست ؟
    به جد که نیست.

14. 6 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دقیقا اشتباه از آموزشه ، سیستم فرهنگی ما به زن آموزش میده که وابسته باشه ، چون استقلال زن براش خطرناک جلوه میکنه ، اما باید این رو هم پذیرفت که زن خودش هم به سادگی این مسئله رو میپذیره ، این رو پذیرفته که حتی اگه تحصیلات خوب هم داشته باشه ، توانایی های عملی هم داشته باشه ، نمیتونه توی جامعه بدون یه مرد راحت زندگی کنه (آخه حق هم داره چون توی جامعه ی ما فضای فرهنگی بهش این اجازه رو نمیده ) !
    تعیین سن ازدواجی که اینقدر توی صفحات قبل بهش اشاره کردن به نظر من کار درستی نیست ! ازدواج باید توی وقتی صورت بگیره که شخص احساس میکنه خودش کمبودی نسبت که طرف مقابلی که باهاش ازدواج میکنه نداره ، این یعنی شما و طرف مقابلت کامل هستید و بعد با هم ازدواج میکنید ! حالا چرا دو شخص کامل باید با هم ازدواج کنند ، جوابش اینه که قانون طبیعت این رو میگه که یه مرد و زن به تنهایی کار کرد کامل یک انسان رو نمیتونن ارائه بدن ، نمیتونن توی جامعه خوب ظاهر بشن(چون هنجار این رو میگه ، این هنجار هم طبق طبیعت انسانه ، طبیعت انسان رو نمیشه شکست ، پس این هنجار رو نمیشه شکست ) ، نمیتونن همه ی لذت های زندگی رو به طور کامل بچشن ، عشق که یکی از مفاهیم بزرگ انسانیه رو ازش میگیری ، میدونم میتونه همین عشق رو به خدا و نمیدونم به مادر پدر و اینا بده ولی شما نمیتونی در هیچ جایی لذت عاطفی که یه مرد به زن میچشونه و بالعکس رو به یه نفر بدی ، امکان نداره که اون سطح صمیمیت رو شما توی یه محیط دیگه برای یه شخص ایجادکنی( چه ایرادی داره که لذت جنسی عامل صمیمیت بیشتر بشه ؟! کشش نسبت به جنس مخالف نه تنها به دلیل جنسی بلکه به دلیل مقبولیت کامل توسط یه شخص دیگه هم هست ( این مقبولیت کامل اقتصادی ، اجتماعی ، جنسی ، فرهنگی و.... توی محیط دیگه ای صورت نمیگیره ) ، لذت فرزند دار شدن و تربیت فرزند در محیط خانواده و احساس پدر و مادر بودن رو شما با گرفتن ازدواج از شخص مقابل میگیری ( اینها اگه لذت نداشت با هزار روش پزشکی ملت دنبال بچه دار شدن راه نمی افتادن ) ، تشکیل خانواده نه برای جبران نقص ها بلکه برای ساختن یه سیستم به نام خانواده توسط دو نفره که هم لذت های بیشتری برای طرفین داره ، هم سطح روابط اجتماعی اون دو شخص رو بالاتر میبره ، یعنی شخص روابط اجتماعی جدید تری رو تجربه میکنه ، این یعنی کمال گرایی ، این کمال گرایی ناشی از نقص نمیشه ، شخص نقصی احساس نمیکنه چون مشکلی نداره ، فقط میل به پیشرفت باعث این کمال گراییش میشه که همون طور که گفتم این نوع میل فقط توی دونفر که خودشون کامل هستن و میخوان ازدواج کنن شکل میگیره ، این ازدواج مبناش سازگاری با هم برای پیشرفت میشه ، نه برای جبران نواقص هم !

16. 5 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

خیلی موافقم .

حرف بسیار جالبی بود
    توی دوستام کسایی رو میبینم که کاملا بی انگیزن برای زندگی و حتی حوصله خودشون رو هم ندارند شاید باورتون نشه یا بخندید کسی هست که همین فردا بخواد میتونه ازدواج کنه و تمام شرایط اولیه ازدواج در حد مناسب (خونه - ماشین - کار و ...) براش فراهمه اما میگه من حال و حوصله خودم هم ندارم چه برسه به اینکه بخوام یکی دیگه هم وارد زندگی خودم کنم

برای کسی که از ازدواج و آینده خودش (حتی یک دقیقه بعد خودش) هیچ تصوری نداره حرف زدن از بچه دیگه یک درصد هم توی مغز آدم نمیگنجه

در مورد خیلی از جوانان که تعدادشون کم هم نیست خارج از بحث ادواج و اینکه شرایطش رو دارند یا نه اول باید براشون دنبال بهانه و انگیزه ای برای زندگی کردن گشت

18. 11 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

در مورد خیلی از جوانان که تعدادشون کم هم نیست خارج از بحث ادواج و اینکه شرایطش رو دارند یا نه اول باید براشون دنبال بهانه و انگیزه ای برای زندگی کردن گشت
    بله مهمترین نتیجه ی شرایط موجود در جامعه همینه که انگیزه ی ازدواج از بین رفته و متاسفانه مسئولین هم اصلا به فکر ایجاد شرایط مناسب برای ازدواج نیستند.

20. 7 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •