اول عکس بالاییشو دیدم گفتم چه میکنه gta بعد یهو فهمیدم داستان از چه قراره![]()
26 شهریور برای کنسول
واقعا خیلی تفاوت تیزر تبلیغاتی و خود بازی هست
اما من این احتمال رو میدم که عکس اولی مال پی سی و یا کنسول های نسل جدید باشه و دومی مال 360 و پلی 3
چون خود راک استار هم اعلام کرد که این بازی برای پلی 4 هم میاد
این بولشات ها همیشه با گرافیک خود بازی تفاوت دارن و این موضوع چیز عجیبی نیست ، البته این عکس گیم پلی هم از یه ویدیو یوتیوب گرفته شده که نه کیفیت بالایی داشته و نه از زمان مناسبی عکس گرفته شده . پس نگران نباشید ! با نگاه به بازی های این نسل RS با اطمینان میشه گفت که گرافیک بازی سطح توقعات رو براورده میکنه (هنوز بعد 5 سال گرافیک نسخه چهارم سری در بین بازی های OW عالیه و بهترین گرافیک بازی های OW هم با اختلاف RDR داره پس جای نگرانی نیست)
برادر من کجا تایید کردهچون خود راک استار هم اعلام کرد که این بازی برای پلی 4 هم میادپلتفرم های تایید شده PS3 و 360 هستن و حتی از نسخه Pc هم خبری نیست ( البته با یه تاخیر چند ماهه قطعا عرضه میشه برای این پلتفرم هم ، من بشخصه تضمین می کنم
)
26 شهریوی ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا انقدر دییر ؟ اول که قرار بود اسفند پارسال بیاد . کاش اول تابستون میومد . حالا مطمئنید که 26 شهریور میاد ؟ اگه بیاد برای کامپیوتر تبدیل می کنن ؟ یا باید بریم یه کنسول بخریم ؟
Last edited by GOLDFINCH; 19-04-2013 at 22:56.
تاریخ به صورت رسمی وتایید شدستحالا مطمئنید که 26 شهریور میاد ؟
به احتمال خیلی زیاد بعد یه مدتی برای pc میاد ولی خوب هنوز خود راک استار همچین حرفی رو تایید نکردهاگه بیاد برای کامپیوتر تبدیل می کنن ؟ یا باید بریم ایس باس بخریم ؟
26شهریور برای کنسول میاد بازار نسخه pcهم که هنوز تایید نشده اومدنش اگه gta Vبرای کامپیوتر ندن بازار اخر ضد حاله![]()
می تونیم تبدبلش کنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)