پست مرده رو از تو گور کشیدی بیرون و جواب دادی! دمت گرم
با این حساب به جز شماره 4 همشون رو میشه بازی کزد.
پست مرده رو از تو گور کشیدی بیرون و جواب دادی! دمت گرم
با این حساب به جز شماره 4 همشون رو میشه بازی کزد.
روی سیستم من اجرا میشه؟
Lenovo z500
Core i7 3632QM 2.20
8 GB Ram
GT635M 2 Gig
پس از ۱۹ روز بازی تموم شد متوسط روزی ۳ ساعت
بازی خیلی خوبی بود ولی مخفی کاری درست و حسابی نداشت بنظرم اسپلینتر سل توی این زمینه خیلی بهتر بود
من متال گیر های فبل رو متاسفانه بازی نکرده بودم
ولی در کل انتظار بهتری داشتم
بازی
محتوای مخفی: تعداد مراحل
مامورت داره که شاید فقط ۱۰ تاشون تازگی داشته باشن برات
بخش انلاینشم که ۱۴ مهر واسه کنسول میاد که تا اون موقع صبر کردن یعنی نصف شدن پول بازی (بدلیل اینکه توی مهر انچارتد واسه پلی ۴ میاد که ملت اونو میخرن!)
پس بازی رو میفروشم باشد که رستگار شویم![]()
پ.ن .هر کی بازی رو خواست بیاد پ خ
- - - Updated - - -
ممنون در مورد این بخش Staff Management منم توضیحاتی رو بگم.
افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.
همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB.
نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.
اگر سوالی درباره بخش Staff Management داشتید بپرسید تا توضیح بدم.
سری متالو داری با اسپلینتر سل مقایسه میکنی اگه ریدن بفهمه حرفتو رو هوا با شمشیر مخصوصش(که اسمشو یادم رفته) هزار تیکش میکنه حالا بماند عکس العمل بیگ باس و اسنیک
+
اقایون خواهشا سعی کنید برای این بازی هیچ اشاره ای به داستان بازی خصوصا جاهای مهمش نکنید که مجبور بشید تو اسپویلر بذارید اخه یه سری ها مثل من کرم دارن که بخوان یه لحظه اسپویلرو باز کنن یا اینکه تو دو سه تا اسپویلر بذارید یه سری ها مثل من هنوز بازی رو تهیه نکردن
گفتم که برای من حکم ی بازی جدید رو داشت
شاید اگر این بازی جدید بود همه همین حرف منو میزدن
شاید منم اگر سری های قبل بازی کرده بودم این حرفو نمیزدم
ولی در کل بازی بنظر من اونجوری که قبلش واسش تعریف تمجید میکردند نبود مثلا ویچر که نمرش با این یکی بود خیلی متنوع تر بود
مهمترین مشکل بازی ار نظر من تکراری بودنشه این مشکل وسط های بازی بیشتر ب چشم میاد
کافی شما ۱۰ تا میشن بری ۱۱ همی دیگه تکراری هست
محتوای مخفی: اسپویلر شدید
- - - Updated - -
اخه نه تنها برای شما حجت جان بلکه حتی برای متال گیر فن ها هم حکم یک بازی جدید رو داشت، برای این که بیس و گیم پلی این بازی به کل عوض شده حتی داستان سرایی اون هم عوض شده با این حال حالا حتی اگر یک بازی جدید بود باز من از نظر من خیلی عمکلرد بهترین از اسپلینتر سل داشته.
مخصوصا دو شماره اخر بازی SC که اصلا قابل مقایسه نیست.
اما ویچر، ویچر یک بازی ذاتا نقش افرینی هستش و نوع داستان و محیط اون اجازه میده که کلی اتفاقات براش بیوفته که میشه هزار تا تنوع بهش داد ولی در متال گیر که قرار هست داستان یکک بازی 20 سال رو تعریف و ختم کنه اونم در یک فضای واقعی بحث فرق میکنه.
تازه از بابت نمرات هم عملکرد MGS 5 خیلی بهتر و بیشتر از ویچر هستش.
نظرت در جای خود محترم ولی در کل، کلیه سری SC در حد یک ماموریت فرعی MGS 5 هستش. حالا قسمت های قبلی بماند
اون اسپولت رو هم باز نکردم چون تموم نکرم فعلا![]()
اصلا خوشم نیومد! دارم بازی میکنم ولی اصلا خوشم نیومده. تکراری، تکراری، تکراری.
چرا باید یک ماموریت رو توی استوری لاین 2 بار انجام بدیم آخه ؟!
کوجیما کم آورده همون ماموریت رو سخت تر کرده دوباره آورده وسط بازی! خوب درجه سختی بازی رو برای همین وقتها ساختند دیگه!!!
با Quiet باید دو بار بجنگی (تکراری)! مسخرش اینجاست که ..... ولش کن خودتون بازی کنید میفهمید مسخرش کجاست.
Futon ها به قدر کافی مسخره بودند! WormHole درست کردنشون دیگه آخرشه خداییش!
در ضمن بازی 3 تا چپتر داشته که چپتر 3 حذف شده!!! لابد اون هم باز تکراری چپتر اول بوده دیگه! دیدند خیلی ضایع هستش حذفش کردند.
تمام سعی بر بزرگ کردن نقشه (که البته همش جنگل و بیابونه!!!!) و کار روی گرافیک بوده - گیم پلی و استوری لاین رو خراب کردند.
هر چه قدر نق بزنم باز هم کمه. من وقتی شماره 4 رو دیده بودم انتظار داشتم یک شاهکار واقعی ببینم! این از 4 خیلی خیلی ضعیف تره. یعنی چرا باید شماره 4 رو در مقام مقایسه با این خراب کنم! یکی از شاهکارهای بازی سازی رو بیایم با این مقایسه کنیم بهش ظلم کردیم :(
فکرش رو بکنید هلی کوپتر وسط Outpost دشمن زرتی میشینه زمین سربازه هم داره مثل گولاخها نگاه میکنه بعد میری زندانی رو هم میذاری توش فرار میکنی بعد میگه No sign of Enemy
باید علف جمع کنی که بعدش باهاش بتونی تیر بسازی برای Tranquilizer هات! دیگه چی بگم آخه ؟!
تکنولوژی که اینها دارند توی دهه 80 استفاده میکنند! از تکنولوژی که توی متال گیر 1 و 2 و 4 و اون همه سال بعد دارند استفاده میکنند خفن تره)) فکر کن
)))
یکی بیاد دلداری بده بد جوری حالم گرفته شده :(
آقا درسته که این بازی نسبت به همه شماره های قبلیش (سری اصلی) با توجه به زمان و تکنولوژی ساخت یعنی در مقایسه با هر شماره به زمان خودش، ضعیف تره ولی دیگه انقدر خاک برسر نیست که بخوایم بگیم اسپلینترسل ازش بهتره!
تمام سری اسپلینترسل به قول دوستان در حد یک ماموریت کناری همین شماره مطرحه!
مخفی کاری که توی سری متال گیر هست حتی توی همین شماره توی هیچ بازی دیگه ای نیست. درسته که میتونید اسلحه رو بردارید و بگید بسم الله برید جلو! ولی اگر بخواید S بگیرید اینطوری ها هم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)