تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 52 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

خب بسه دیگه وقته که برگردیم به نکات مثبت بازی

خیلی خیلی عظیم، پرجزییات و دقیق
    اصلا گیم پلی بازی انقدر لذت بخش و به قول خودمونی لذیذ هستش که ماورای همه بازی ها هست و ادم نیمفهمه زمان کی گذشت.
    دقیقا ساعت 9 شب شروع کردم به بازی و همین الان تموم شدم، اونم فقط دو تا اپیزود، یعنی تو این چند ساعت برای رد کردن این دو تا اپیزود
    فقط داشتم برنامه ریزی میکردم و طرح و نقشه های مختلف میریختم تا ببینم چطوری میشه به بهترین شکل ممکن برم جلو.
    اکشنش بی نهایت هست و مخفی کاریش بی نهایت تر از اون
    رویدادهای داخل بازی فوق العاده رئال تایم هستن و اصلا به هیچ وجه یک مسیر رو وقتی دوباره بری چیز تکراری نمیبینی، یعنی خلق نمیکنی.
    هیچ گونه اسکریپی در بازی نیست و عملا بازی یک نقش افرینی جهان باز مخفی کاری اکشن تمام عیار شده.

گلایه ما به این قسمت کمتر شدن کات سین ها و خارج شدن بازی ا زاون روند احساسی و عاطفی هیشگیش هست ولی این دلیل نمیشه که
    بگیم اینجا اصلا کات سین نداریم، اقا داریم خوبش هم داریم، یعنی جلوتر که رفتم داستان خفن پیچیده تو هم و اصلا نمیتونم تحمل کنم که فردا
    صبح بشه تا بلند شم اداامه بازی رو برم.
    شخصیت های همراه فوق العاده هستن چند لول بالاتر و شیک و منظم و باهوش تر از هر شخصیت همراهی که تا حالا بوده هستن.

واقعا اگه کوجیما قصد بکنه یک قسمت بعدی بسازه و یک سری نوآوری هایی که حتما میتونه به این دنیای جهان باز اضافه کنه دیگه بعد از جایگاه خدا قرار میگیره.

پدر و پسر در یک نما
    پدر خسته است

نوآوری؟ بازیش کن ببین کلمه نوآوری خجالت زده شده رفته خونه خالش

اگه نسخه های 20 سال پیشش رو نادیده بگیریم
    کلا 7 نسخه داره که 2 نسخه اون برای کنسول دستی PSP اومده.

5 نسخه که:
    MGS 1 برای ps1 هست و نسخه PC هم هست که اونم زیاد بهینه نیست.
    MGS 2 بری PS2 هست که بعدها نسخه بازسازی شدش برای X360 و PS3 منتشر شد و نسخه PC هم داره ( حتما باید با کنترلر بازیش کرد)
    MGS 3 که شاهکار کل این سری هستش برای PS2 منتشر شد که بعد ها در کنار MGS 2 برای X360 و PS3 منتشر شد.
    MGS 4 که فقط برای کنسول PS3
    MGS 5 هم که الان در خدمت شماست.

بهت پیغام خصوصی میدم.
    ولی تا بازی نکنی داستان زیاد درگیرت نمیکنه.
    پست مرده رو از تو گور کشیدی بیرون و جواب دادی! دمت گرم
    با این حساب به جز شماره 4 همشون رو میشه بازی کزد.

2. 2 کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

روی سیستم من اجرا میشه؟
    Lenovo z500
    Core i7 3632QM 2.20
    8 GB Ram
    GT635M 2 Gig

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

پس از ۱۹ روز بازی تموم شد متوسط روزی ۳ ساعت
    بازی خیلی خوبی بود ولی مخفی کاری درست و حسابی نداشت بنظرم اسپلینتر سل توی این زمینه خیلی بهتر بود
    من متال گیر های فبل رو متاسفانه بازی نکرده بودم
    ولی در کل انتظار بهتری داشتم
    بازی
      محتوای مخفی: تعداد مراحل 
    ۴۶+۲۰

مامورت داره که شاید فقط ۱۰ تاشون تازگی داشته باشن برات
    بخش انلاینشم که ۱۴ مهر واسه کنسول میاد که تا اون موقع صبر کردن یعنی نصف شدن پول بازی (بدلیل اینکه توی مهر انچارتد واسه پلی ۴ میاد که ملت اونو میخرن!)
    پس بازی رو میفروشم باشد که رستگار شویم

پ.ن .هر کی بازی رو خواست بیاد پ خ

- - - Updated - - -

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چند نکته که در انجام ماموریت ها خیلی بهم کمک میکنه:
    1- به طور مداوم از توی قسمت دولپمنت سعی کنید اسلحه هاتون و وسایل دیگه رو آپدیت کنید که واقعاً در انجام ماموریت ها کمکتون میکنه. مثلا با آپگرید کردن دوربینتون میتونید متوجه بشید سطح نیروهای دشمن چقدر است و اینطور نیروهای خبره تر رو به پایگاه بفرستید.
    2- همیشه C4 همراهتون داشته باشید.
    3- قبل از رفتن به ماموریت خوب توجه کنید که ماموریت ازتون چی میخواد و براساس ماموریت وسایل همراه خودتون ببرید. مثلاً برای ماموریتی که باید گروگانی رو نجات بدید، بردن نارنجک انداز و آر پی جی و تنفگ اسنایپر بیهوده است. ولی برای ماموریت هایی از قبیل از بین بردن ادوات سنگین نظامی دشمن مثل تانک ها و خودروها و یا ترکوندن وسایل ارتباطی مثل رادار و.... بدون این وسایل برید هیچ راهی از پیش نمی برید.
    4- در صورتی که به وسیله ی خاصی احتیاج داشتید، یا مهمات و این چترهاتون تموم شدند میتونید درخواست بدید براتون همون لحظه فرستاده میشه.
    5- هر از چند ماموریت یک بار به ماذربیس برگردید و بین افرادتون قدمی بزنید، باعث بالا رفتن روحیه شون میشه.
    6- همیشه با یک سرعت جلو نرید، گاهی اوقات باید چند دقیقه ساکن یکجا بمونید و یا با سرعت خیلی کم جلو برید، گاهی اوقات لازمه خیلی سریع عمل کنید و با دویدن خودتون رو از جایی به جایی برسونید.
    7- هیچگاه در نزدیکی دشمن ها کسی رو با بالون هوا نفرستید چون متوجه میشن و به حالت هشدار در میان.
    8- روز و شب بودن و تغییرات آب و هوایی خیلی مهم هستند در موفقیت ماموریت. مثلا در ماموریتی که باید یکی از مجاهدین(مالک) رو از یکی از سخت ترین پایگاه های دشمن خارج میکردم، امکان انجامش در روز تقریباً غیرممکن بود، وقتی توی شب خودم رو رسوندم به درون پایگاه و به مالک رسیدم، خارج شدنم خیلی مشکل بود، در حال دو دو تا چهارتا بودم که از بیسیم بهم اطلاع داده شد تا چند دقیقه ی دیگه توفان شن میشه، انقدر خوشحال شدم که نگو! منتظر توفان ایستادم و با شروعش خیلی راحت تونستم خارج بشم.
    9- ژنرال ها و افراد رتبه بالا رو که توی ماموریت ازتون میخوان بکشینشون سعی کنید زنده دستگیر کنید و بفرستید، سطحشون خیلی بالا هستند و در پیشرفت پایگاه کمک شایانی می کنند.
    10- افراد رو از قسمت Staff Management بر اساس خصوصیاتشون به گروههای مختلف تقسیم بندی کنید.
    فعلاً همین ها بود. موفق باشید و از این شاهکار لذت ببرید.
    ممنون در مورد این بخش Staff Management منم توضیحاتی رو بگم.

افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.

همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
    مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
    بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB.

نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.
    اگر سوالی درباره بخش Staff Management داشتید بپرسید تا توضیح بدم.

6. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بازی خیلی خوبی بود ولی مخفی کاری درست و حسابی نداشت بنظرم اسپلینتر سل توی این زمینه خیلی بهتر بود
    من متال گیر های فبل رو متاسفانه بازی نکرده بودم
    ولی در کل انتظار بهتری داشتم

- U

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

- - - Updated - - -
    سری متالو داری با اسپلینتر سل مقایسه میکنی اگه ریدن بفهمه حرفتو رو هوا با شمشیر مخصوصش(که اسمشو یادم رفته) هزار تیکش میکنه حالا بماند عکس العمل بیگ باس و اسنیک

+

اقایون خواهشا سعی کنید برای این بازی هیچ اشاره ای به داستان بازی خصوصا جاهای مهمش نکنید که مجبور بشید تو اسپویلر بذارید اخه یه سری ها مثل من کرم دارن که بخوان یه لحظه اسپویلرو باز کنن یا اینکه تو دو سه تا اسپویلر بذارید یه سری ها مثل من هنوز بازی رو تهیه نکردن

10. 3 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سری متالو داری با اسپلینتر سل مقایسه میکنی اگه ریدن بفهمه حرفتو رو هوا با شمشیر مخصوصش(که اسمشو یادم رفته) هزار تیکش میکنه حالا بماند عکس العمل بیگ باس و اسنیک

+

اقایون خواهشا سعی کنید برای این بازی هیچ اشاره ای به داستان بازی خصوصا جاهای مهمش نکنید که مجبور بشید تو اسپویلر بذارید اخه یه سری ها مثل من کرم دارن که بخوان یه لحظه اسپویلرو باز کنن یا اینکه تو دو سه تا اسپویلر بذارید یه سری ها مثل من هنوز بازی رو تهیه نکردن
    گفتم که برای من حکم ی بازی جدید رو داشت
    شاید اگر این بازی جدید بود همه همین حرف منو میزدن
    شاید منم اگر سری های قبل بازی کرده بودم این حرفو نمیزدم
    ولی در کل بازی بنظر من اونجوری که قبلش واسش تعریف تمجید میکردند نبود مثلا ویچر که نمرش با این یکی بود خیلی متنوع تر بود
    مهمترین مشکل بازی ار نظر من تکراری بودنشه این مشکل وسط های بازی بیشتر ب چشم میاد
    کافی شما ۱۰ تا میشن بری ۱۱ همی دیگه تکراری هست
      محتوای مخفی: اسپویلر شدید 
    چیتر ۲ بازی همون چیتر ۱ هست !! ادم یجورش میشه دوباره بخوای مامورت های قبلی رو بازی کنی البته چنتا مامورت جدید داره که شبیه ب همن

- - - Updated - -

12. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گفتم که برای من حکم ی بازی جدید رو داشت
    شاید اگر این بازی جدید بود همه همین حرف منو میزدن
    شاید منم اگر سری های قبل بازی کرده بودم این حرفو نمیزدم
    ولی در کل بازی بنظر من اونجوری که قبلش واسش تعریف تمجید میکردند نبود مثلا ویچر که نمرش با این یکی بود خیلی متنوع تر بود
    مهمترین مشکل بازی ار نظر من تکراری بودنشه این مشکل وسط های بازی بیشتر ب چشم میاد
    کافی شما ۱۰ تا میشن بری ۱۱ همی دیگه تکراری هست

- - - Updated - -
    اخه نه تنها برای شما حجت جان بلکه حتی برای متال گیر فن ها هم حکم یک بازی جدید رو داشت، برای این که بیس و گیم پلی این بازی به کل عوض شده حتی داستان سرایی اون هم عوض شده با این حال حالا حتی اگر یک بازی جدید بود باز من از نظر من خیلی عمکلرد بهترین از اسپلینتر سل داشته.
    مخصوصا دو شماره اخر بازی SC که اصلا قابل مقایسه نیست.

اما ویچر، ویچر یک بازی ذاتا نقش افرینی هستش و نوع داستان و محیط اون اجازه میده که کلی اتفاقات براش بیوفته که میشه هزار تا تنوع بهش داد ولی در متال گیر که قرار هست داستان یکک بازی 20 سال رو تعریف و ختم کنه اونم در یک فضای واقعی بحث فرق میکنه.
    تازه از بابت نمرات هم عملکرد MGS 5 خیلی بهتر و بیشتر از ویچر هستش.

نظرت در جای خود محترم ولی در کل، کلیه سری SC در حد یک ماموریت فرعی MGS 5 هستش. حالا قسمت های قبلی بماند

اون اسپولت رو هم باز نکردم چون تموم نکرم فعلا

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اصلا خوشم نیومد! دارم بازی میکنم ولی اصلا خوشم نیومده. تکراری، تکراری، تکراری.
    چرا باید یک ماموریت رو توی استوری لاین 2 بار انجام بدیم آخه ؟!
    کوجیما کم آورده همون ماموریت رو سخت تر کرده دوباره آورده وسط بازی! خوب درجه سختی بازی رو برای همین وقتها ساختند دیگه!!!
    با Quiet باید دو بار بجنگی (تکراری)! مسخرش اینجاست که ..... ولش کن خودتون بازی کنید میفهمید مسخرش کجاست.
    Futon ها به قدر کافی مسخره بودند! WormHole درست کردنشون دیگه آخرشه خداییش!
    در ضمن بازی 3 تا چپتر داشته که چپتر 3 حذف شده!!! لابد اون هم باز تکراری چپتر اول بوده دیگه! دیدند خیلی ضایع هستش حذفش کردند.
    تمام سعی بر بزرگ کردن نقشه (که البته همش جنگل و بیابونه!!!!) و کار روی گرافیک بوده - گیم پلی و استوری لاین رو خراب کردند.
    هر چه قدر نق بزنم باز هم کمه. من وقتی شماره 4 رو دیده بودم انتظار داشتم یک شاهکار واقعی ببینم! این از 4 خیلی خیلی ضعیف تره. یعنی چرا باید شماره 4 رو در مقام مقایسه با این خراب کنم! یکی از شاهکارهای بازی سازی رو بیایم با این مقایسه کنیم بهش ظلم کردیم :(
    فکرش رو بکنید هلی کوپتر وسط Outpost دشمن زرتی میشینه زمین سربازه هم داره مثل گولاخها نگاه میکنه بعد میری زندانی رو هم میذاری توش فرار میکنی بعد میگه No sign of Enemy
    باید علف جمع کنی که بعدش باهاش بتونی تیر بسازی برای Tranquilizer هات! دیگه چی بگم آخه ؟!
    تکنولوژی که اینها دارند توی دهه 80 استفاده میکنند! از تکنولوژی که توی متال گیر 1 و 2 و 4 و اون همه سال بعد دارند استفاده میکنند خفن تره )) فکر کن )))

یکی بیاد دلداری بده بد جوری حالم گرفته شده :(

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا درسته که این بازی نسبت به همه شماره های قبلیش (سری اصلی) با توجه به زمان و تکنولوژی ساخت یعنی در مقایسه با هر شماره به زمان خودش، ضعیف تره ولی دیگه انقدر خاک برسر نیست که بخوایم بگیم اسپلینترسل ازش بهتره!
    تمام سری اسپلینترسل به قول دوستان در حد یک ماموریت کناری همین شماره مطرحه!
    مخفی کاری که توی سری متال گیر هست حتی توی همین شماره توی هیچ بازی دیگه ای نیست. درسته که میتونید اسلحه رو بردارید و بگید بسم الله برید جلو! ولی اگر بخواید S بگیرید اینطوری ها هم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •