دیجی کالا هم آورد
2269 تومانبدون گارانتی
دیجی کالا هم آورد
2269 تومانبدون گارانتی
گرونه که انتظار داشتم دیجی کالا بیاره حدود 2100. اخه همیشه ارزون میده جنس هاش رو. با این اوصاف باید بگیریم قبل اینکه گارانتی دارش بیاد و قیمت معمولیش بشه 2400![]()
برادران عزیز یک سوال کلی از شما میپرسم ، اگه گیفت کارت گوگل پلی بیارم خریداری می کنید ؟
چند تا از مزیت های دانلود از گوگل پلی این هست که اولا فروشگاه گوگل دستگاه شما رو تشخیص میده و برنامه و بازی های متناسب با دستگاه شما به شما نشون میده .
دومین موضوع این هست که فقط 1 فایل از این فروشگاه دانلود می کنید و دیگه لازم نیست فایل دیتای بازی ها رو دانلود کنید و تو گوشی بریزید .
چند آقا؟![]()
به خاطر دردسر کانکت شدن به پلی استور فکر نمیکنم دوستان زیادی خریداری کنن. فکر نمیکنم سرمایه گزاری مناسبی باشه.
والا دردسر خاصی نداره ، اگر قرار شد بفروشیم یه آموزش ساده میزاریم برای افرادی که خرید می کنند .
یدونه برنامه نصب می کنید و با چیز پی ان میرید دانلود می کنید ، اگر هم بخواید تو کامپیوتر دانلود کنید برا اونم برنامه هست .
من رم گوشیم با رام انگلیس معمولا بین 650 تا 800 پر میشه ...البته اینم بگم وقتی میزینم که رم رو خالی کنه معمولا بین 35 تا 44 تا برنامه میبنده و من همیشه اکثر برنامه هام به نت وصل هستن و فعال هستن
اگر از گوشی کم استفاده کنید(مثلا زنگ زدن و خیلی انگولک نکردن) می تونید روی شبکه 3G تا 3 روز شاید و فقط شاید 4 روز هم نگه دارید با Mobile DATA روشن
حالا 2G که دیگه احتمالا میترکونه...در کل بگم که باتریش عالیه
اینم یه عکس واسه بروبکس اپل که میگن همه سنسور های کوچیک با آفتاب مشکل دارن و بنفش میشن و این حرفا)))
والا من به صورت نیمه حرفه ای عکاسی هم میکنم...تو دوربین DSLR هم پیش میاد که پرتو نور بیاد تو عکس و حتی بعضی وقتا شبیه رنگین کمون بشه که کلا طبیعی هست
سایز عکس رو به دو دسته تقسیم کردم
سایز اصلی برای کسایی که می خوان عکس original رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز کوچک : برای کسایی که میخوان فقط عکس رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by d.b23; 13-10-2012 at 21:06.
دوست عزيز من ميخوام. شرايط خريدش رو اگه ميتوني برام پ خ كن.
من رام ایران رو ریختم . تا 1.25gb رو به راحتی از رم استفاده میکنه ! اگر رام انگلیس اینقدر سبکه اونو بریزم ؟ ولی بعید میدونم چون این رام ها اکثرا همشون یکی هستن و از یک بیس استفاده می کنن.فقط زبان های مخنلف روشون ریخته میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)