مشکل قرمز بودن منو که یادتونه.
امروز لپ تاپ اومد. پیش فروشنده روشنش کردم هیچ فرقی نکرده بود. با یه hp دیگه با همون مدل مقایسه کردم مال من قرمز بود. البته از یکی دو تا مشتری پرسیدم تصویر کدومشون بهتره همشون گفتن مال من.
تنها کاری که کرده بودن هم ریکاوری بود. ازم 60تومن + 16 تومن هزینه حمل و نقل میخوان. گارانتی طلاییه!!! زنگ زدم شرکت میگه چون مشکل نرم افزاری جزو گارانتی نیست 60 تومن باید بدین. گفتم شما باید اطلاع میدادین. همینطوری رفتین ریکاوری زدین.خودمم میتونستم ریکاوری کنم. تازه فرقی هم نکرده. گفت مشکلی نداره لپ تاپت ولی اگه اصرار داری بفرست بیاد به صورت ازاد نگاش میکنیم. چون تصویر رو مانیتور داری جزو گارانتی حساب نمیشه. گفت یه کار دیگه هم میتونیم بکنیم. لپ تاپو پس بده 100 تومن هم اضافه میدیم. پول ریکاوری رو هم نمیگیریم. من 2.470.000 خریدم. یعنی میخوان 2.570.000 بدن. الان اگه بخوام بخرم همین مدل 3.200.000 شده.
منطقیه به نظرتون. یعنی باید پول ریکاوریو بدم؟؟!!
همه 60 تومن میگیرن؟؟؟؟
کسی میدونه چطوری بکاپی رو که در ویندوز موجود هست رایت کنم رو بلوری؟ 30 تومن پول میخواد واسه این!!
میرم یه قسمتی create repair disk رو میزنم یه ارور مثل این میده: the disk is compatible or unknown physical format