تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 301 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

سایت هواداران امیر قلعه نویی : امیر و فرهاد همدیگر را در آغوش کشیدند که با صلوات حضار همراه شد

فرهاد مجیدی کاپیتان فصل گذشته استقلال که اختلافاتی با امیر قلعه نویی داشت، لحظاتی پیش به همراه برادر خود فرزاد به دیدن امیر قلعه نویی رفت تا درگذشت مادرش را به اون تسلیت بگوید. این مراسم با در آغوش کشیدن یک دیگر و فرستادن صلوات توسط حاضرین همراه شد.

2. 6 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

4. 9 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

در ابتدای این پست ، جا داره به امیرخان و جواد زرینچه عزیز تسلیت بگم . ما هم بعنوان هوادار تیم ناراحت شدیم . خدا به بازماندگان این مصیبت ها صبر بده.

حرکتی که امروز کاپیتان فرهاد کرد واقعا خیلی انسانی و بیاد موندنی بود . معرفت و مردونگی خودش رو نشون داد.
    باز فهمیدیم که همه ما متعلق به خانواده بزرگ استقلال هستیم .از من که هوادار تیم هستم تا پیشکسوتها و بازیکنان و کادر فنی و عوامل اجرایی باشگاه همه یکدل هستیم .حتی اگر اختلاف نظر و کدورتی هم باشه باید گذشت کنیم و محبت داشته باشیم . بجای ایراد گرفتن و بدگویی از همدیگه ، اتحاد داشته باشیم و از همدیگر حمایت کنیم

به کوری چشم بدخواهان و دشمنان استقلال ، اختلافات از بین میره ، کاپیتان فرهاد برمی گرده و با امیرخان همون تیم باروحیه و پرقدرت میشیم که هوادارن دوست دارن.

Last edited by federrer; 05-10-2012 at 18:26.

6. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بچه ها این نظر رو یکی از کاربرای سایت گل داده بود زیر خبر فرهاد مجیدی خیلی به دل من یکی چسبید گفتم بذارم اینجا :

واقعا آدم باید خیلی بزرگ باشه که با اینکه تعداد بازی های ملی و گل های ملیش از خیلی ها کمتره اما محبوب ترین فوتبالیست تاریخ فوتبال ایرانه واقعا افتخار میکنم به کاپیتان مقدس

حرفش واقعا عین حقیقته ما همگی به کاپیتانمون افتخار میکنیم . اینم از فرهاد یه قدم برداشت به سمت ژنرال . حالا ببینیم ژنرال چیکار میکنه

8. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

مراسم خاک‌سپاري مادر قلعه‌نويي برگزار شد

مراسم خاک‌سپاري مادر سرمربي استقلال امروز در بهشت زهرا(س)ي تهران برگزار شد.

================================================== ==================================================

مراسم خاک‌سپاري مادر امير قلعه‌نويي، سرمربي تيم فوتبال استقلال صبح امروز در بهشت زهرا(س)ي تهران با حضور اهالي فوتبال برگزار شد.

به گزارش فارس،علي فتح الله زاده مديرعامل استقلال، داريوش مصطفوي، عليرضا منصوريان، سردار آجرلو معاون تربيت بندي سپاه، ميرشاد ماجدي، اميد طيري مربي سابق استقلال، سياوش اکبرپور، اميرحسن صادقي، منصور پورحيدري، شاهرخ بياني، اصغر و محسن حاجيلو، علي نظري جويباري، وحيد طالب‌لو، علي اميري، عبدالحميد رمضاني مديرعامل باشگاه پاس همدان، بيژن کوشکي، اميدرضا روانخواه، حنيف عمران‌زاده، حميد بابازاده، ستار همداني، رضا رجبي و تعدادي از بازيگران سينما و تلويزيون در اين مراسم حضور داشتند.

مراسم بزرگداشت آن مرحومه نيز روز شنبه هفته آينده در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

منبع : ورزش3

10. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بازگشتی در کار نیست؛فرهاد مجیدی رفت انگلیس/آغاز دوران مربیگری شماره 7

سایت گل - یک روز پس از دیدار فرهاد مجیدی و امیرقلعه نویی و در شرایطی که همه زمزمه ها به بازگشت شماره 7 استقلال پس از رفع کدورتها ختم می شد ، او تهران را به مقصد انگلستان ترک می کند.
    به گزارش گل ، مجیدی که دیشب با حضور در منزل قلعه نویی زمینه را برای بازگشتش فراهم کرده بود علاقه ای به این کار ندارد و شاید تنها یک بازی دیگر برای استقلال انجام بدهد که آن بازی خداحافظی خواهد بود. او به دوستانش گفته است تصمیمش را برای خداحافظی اعلام کرده و درست نیست خلاف این رفتار کند.
    مجیدی اما دوران تازه زندگی ورزشی را به عنوان یک سرمربی آغاز خواهد کرد. او قصد دارد برای حضور در اولین دور ه مریگری به انگلیس برود. سفری که امشب انجام خواهد شد و او را به دوره جدیدی پرتاب خواهد کرد.
    مجیدی که قصد داشت این هفته در برنامه 90 حاضر بشود و در این باره توضیح بدهد با این سفر این کار را به زمان دیگری موگول خواهد کرد.

12. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بازگشتی در کار نیست؛فرهاد مجیدی رفت انگلیس/آغاز دوران مربیگری شماره 7

سایت گل - یک روز پس از دیدار فرهاد مجیدی و امیرقلعه نویی و در شرایطی که همه زمزمه ها به بازگشت شماره 7 استقلال پس از رفع کدورتها ختم می شد ، او تهران را به مقصد انگلستان ترک می کند.
    به گزارش گل ، مجیدی که دیشب با حضور در منزل قلعه نویی زمینه را برای بازگشتش فراهم کرده بود علاقه ای به این کار ندارد و شاید تنها یک بازی دیگر برای استقلال انجام بدهد که آن بازی خداحافظی خواهد بود. او به دوستانش گفته است تصمیمش را برای خداحافظی اعلام کرده و درست نیست خلاف این رفتار کند.
    مجیدی اما دوران تازه زندگی ورزشی را به عنوان یک سرمربی آغاز خواهد کرد. او قصد دارد برای حضور در اولین دور ه مریگری به انگلیس برود. سفری که امشب انجام خواهد شد و او را به دوره جدیدی پرتاب خواهد کرد.
    مجیدی که قصد داشت این هفته در برنامه 90 حاضر بشود و در این باره توضیح بدهد با این سفر این کار را به زمان دیگری موگول خواهد کرد.
    البته این خبرها صحت نداره !

فرهاد این هفته مهمان برنامه نوده و اگه قرار بود در برنامه حاضر نشه الان توی سایت 90 مینوشتن که آمدن مجیدی کنسل شده اما چیزی درج نشده

کلا بازار داغ روی اخبارای مجیدیه . همون موقع هم که میخواست بیاد استقلال مگه یادتون نیست؟کل اینترنت شده بود خلاصه در فرهاد مجیدی . یکی میگفت نمیاد یکی میگفت با الغرافه ثبت کرد یکی میگفت فرهاد مجیدی امروز عازم دوبی شد یکی میگفت فرهاد مجیدی اصلا نمیتونه بیاد توی استقلال یکی میگفت نه میتونه بیاد و هزاران خبر دیگه ! خود سایت گل پربازدید ترین خبرهاش مخصوص فرهاد بود و دم به دقیقه هی یه خبر الکی میذاشت !

اما در تمام این مدت مجیدی در ایران بود ! حالا هم قضیه ی بازگشتش به استقلال و مربیگریش شده شایعه ی تمام سایتهای ورزشی . حتی سایت های معتبر !

سایت گل نوشته توی خونه ی قلعه نوعی حرف بازگشت فرهاد بود و این صحبت ها تا حدودی موفقیت آمیز بود !یه سایت میگه مجیدی رفته انگلیس . یه سایت میگه اصلا اون مجیدی نبوده فتوشاپ بوده !

خلاصه بازار خبرها داغ داغه و در اینجور مواقع جز ایسنا نباید از هیچ سایت دیگه مطلب خوند . تازه اونم مصاحبه نه اینکه بزنه به نقل از فلانی ...

14. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

علی حمودی در راه هانوفر آلمان !

مدافع تيم استقلال گفت: در صورتي که همه شرايط فراهم شود و مديرعامل و سرمربي رضايت دهند، شايد راهي فوتبال آلمان شوم.

علي حمودي در خصوص اينکه گفته مي‌شود قرار است راهي تيم هانوفر آلمان شود،‌ گفت: مسئولان باشگاه من را در جريان اين پيشنهاد قرار داده‌اند هرچند ظاهراً قرار است اين نقل و انتقال در بين تعطيلات نيم‌فصل رخ دهد.

وي افزود: من با باشگاه استقلال قرارداد دارم و اگر کادر فني و مديرعامل باشگاه رضايت دهند براي پيشرفتم به کشور آلمان سفر خواهم کرد.

مدافع استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس تأکيد کرد: من براي اينکه به تيم ملي برسم و در فوتبالم پيشرفت کنم از فولاد به استقلال آمده‌ام و حالا هم وقتي مي‌بينم که با شرايط جديدي روبه‌رو شدم، دوست دارم به کشور آلمان بروم.

حمودي در خصوص اينکه امير قلعه‌نويي عزادار شده و آيا اين اتفاق استقلال را دچار مشکل نمي‌کند، گفت: براي قلعه‌نويي آرزوي صبر و شکيبايي دارم و اعتقاد دارم همه بازيکنان بايد به او کمک کنند که از اين شرايط سخت روحي خارج شود. بازي با تراکتورسازي براي ما دشوار خواهد بود اما مي‌خواهيم با پيروزي در آن مسابقه صدرنشين شويم و روزهاي خوبي را براي هواداران استقلال رقم بزنيم.

منبع :
    http://www.varzesh3.com

Last edited by federrer; 05-10-2012 at 18:18.

16. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مذاکره باهانوفر و کلن برای انتقال یک استقلالی/ فرهاد مجیدی برمی‌گردد!

مدیر عامل باشگاه استقلال ضمن اعلام مذاکره جدی با باشگاه‌های هانوفر و کلن برای انتقال مدافع تیم فوتبال این باشگاه،گفت: فرهاد مجیدی از تصمیمش برای خداحافظی منصرف نشده و ما هم قصد داریم پس از حضور در کلاس مربیگری از وی در استقلال استفاده کنیم. علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص انتقال یک بازیکن اصلی تیم استقلال به بوندس لیگا گفت: در حال حاضر دو باشگاه هانوفر و اف سی کلن در فوتبال آلمان خواهان به خدمت گرفتن علی حمودی هستند و ما مذاکرات خوبی را با این دوباشگاه آلمانی بویژه هانوفر انجام داده ایم و اگر به توافق نهایی برسیم این انتقال در نیم فصل صورت می گیرد. وی در خصوص حضور فرهاد مجیدی در مراسم ختم مادر قلعه نویی و صحبت هایی که پس از آن در خصوص احتمال بازگشت مجیدی به استقلال مطرح شده، اظهار داشت: طی آخرین صحبت هایی که با فرهاد مجیدی کردم وی بر تصمیم قبلی خود یعنی خداحافظی از دنیای فوتبال اصرار دارد و حتی حضور وی در مراسم ختم مادر قلعه نویی باعث نشد که او صحبتی در خصوص تغییر تصمیم خود بکند. مدیرعامل باشگاه استقلال افزود: در حال حاضر خود مجیدی علاقه زیادی دارد که همه تلاش و وقت خود را برای گذراندن دوره های مربیگری بگذارد. ما دوست داریم که مجیدی پس از گذراندن دوره های مربوطه مربیگری خود را از استقلال شروع کند. من فقط خوشحالم دوستانی که علاقه داشتند بین فرهاد مجیدی و استقلال فاصله ایجاد کنند به هدف خود نرسیدند. وی خاطرنشان کرد: این افراد خیلی دوست داشتند که در برخی از رسانه ها اینگونه القا کنند که ما از تشویق فرهاد در ورزشگاه ناراحت می شویم اما وقتی بازی با صبا تمام شد خود من به میان هواداران رفتم و از آنها خواستم که شروع به تشویق کردن مجیدی بکنند تا ثابت کنم مجیدی جزئی از خانواده استقلال است و هیچ اختلافی بین وی و باشگاه استقلال وجود ندارد. خوشبختانه با هوشیاری که خود مجیدی و ما در باشگاه استقلال انجام دادیم، مانع از این شدیم که استقلال به حاشیه برود. فتح الله زاده در مورد مشکلات مالی باشگاه استقلال که هنوز حل نشده گفت: هنوز وزارت ورزش به تعهد مالی خود در قبال استقلال که در این فصل از رقابت های لیگ برتر حدود 6 میلیارد تومان است عمل نکرده و ما نیز در حال نقد کردن چک های مدت دار اسپانسر جدید باشگاه هستیم. وی در همین خصوص افزود: متاسفانه یکی از رسانه ها خبری را مبنی بر انصراف اسپانسر جدید باشگاه استقلال مطرح کرده بود که این خبر به هیچ وجه صحت ندارد چون همه اسپانسرهای ما شرکت ها و موسسات معتبری هستند که چک های آنها نیز به موقع پاس شده است و خوشبختانه هیچ مشکلی هم در این زمینه وجود ندارد. مدیر عامل باشگاه استقلال در خصوص جدایی دروازه بان استرالیایی این تیم نیز تصریح کرد: در حال حاضر چند باشگاه ایرانی خواهان به خدمت گرفتن لیام ردی هستند که ما در این زمینه مذاکراتی را با آنها انجام داده ایم و اگر با آنها به توافق نهایی برسیم این دروازه بان استرالیایی در نیم فصل رقابت های لیگ برتر از ما جدا خواهد شد.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1712920

18. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه نوعي به جدايي علي حمودي رضايت نداد

علي حمودي از دو تيم آلماني پيشنهاد دريافت کرده است و مسئولان باشگاه نيز قصد دارند شرايط را باري حضور اين بازيکن در ليگ آلمان فراهم کنند اما موضوع اصلي امير قلعه نوعي است.

================================================== ================================================== ======================

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران سرمربي تيم استقلال هنوز موافقت خود را با اين اتفاق اعلام نکرده است و قرار شده طي جلسه اي مهم پس از بهبودي شرايط جسمي و روحي سرمربي تيم استقلال مورد بررسي قرار بگيرد و تصميمات نهايي در اين خصوص اتخاذ شود اما اعلام شده قلعه نوعي هنوز موافقت خود را اعلام نکرده است.

منبع : ورزش3

20. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •