یه چند نفری باید توی لیست قرار میگرفتن که نگرفتن.
خب نظر من:
آدلر
اشملزر.....دانته....هوملس....لا
گوندوگان....شواینی
کوبا.....رویس....گوتزه
لواندوفسکی
یه چند نفری باید توی لیست قرار میگرفتن که نگرفتن.
خب نظر من:
آدلر
اشملزر.....دانته....هوملس....لا
گوندوگان....شواینی
کوبا.....رویس....گوتزه
لواندوفسکی
از طرفدارای لورکوزن و شالکه هم دعوت می کنیم لیست های پیشنهادی خودشونو ارائه کنن : دی
Last edited by City 17; 19-04-2013 at 15:58.
توی لیست یوسف کوبا رو هم باید بولد بکنی
همون بلاژچیکوفسکی هستش دیگه
عجب اسم سخت و تخیلی هم داره لامصب
ولی خدایی چطوری یوسف اینو با ریبری مقایسه میکنی؟
تازه کوبا که من ندیدم هیچوقت هافبک چپ بازی بکنه اصلا
صفحه رای گیری زیاد جالب نیست .می تونست خیلی بهتر طراحی بشه . مثلا نمیشه همزمان به ارانگو و رویس یا هوودس و هوملس رای داد ! . خب شاید من دوست داشته باشم بازیکنان رو کمی تغییر پست بدم
به هر حال با این وجود این هم ترکیب من :
نویر
الابا ......دانته..... هوملس...... لام
گوندوگان... شواینی
ارانگو .......گوتزه .......مولر
مانذوکیچ
هانوفرم که 6تایی شد
بعدی لطفا
هانوفر 1-6 بایرن مونیخ: باواریایی های ترمز بریده!/ خط و نشان برای بارسا
سایت گل- بایرن مونیخ با پیروزی 6-1 مقابل هانوفر، نشان داد که برای دیدار پیش رو مقابل بارسا کاملا آماده است.
شاگردان هاینکس که دو هفته قبل قهرمانی شان را قطعی کرده بودند، برای دومین هفته پیاپی به یک پیروزی پرگل دست پیدا کردند.
اولین گل بازی در دقیقه 16 و توسط مدافع حریف به ثمر رسید. پاس داوید آلابا به لوئیس گوستاوو شوت این هافبک برزیلی، بعد از برخورد به استیندل به گل اول بازی تبدیل شد.
باواریایی ها برای رسیدن به گل دوم تنها 7 دقیقه صبر کردند. اشتباه یوهان ژورو، توپ را در اختیار پیزارو قرار داد و او هم ریبری را صاحب توپ کرد. این ستاره فرانسوی هم با ضربه ای دقیق دروازه ران روبرت زیلر را باز کرد.
بعد از این گل برای دقایقی حملات بایرنی ها فروکش کرد اما در دقیقه 40 توانستند به گل سوم برسند. این بار هم پیزارو در نقش گلزن ظاهر شد و گومز را در موقعیت گلزنی قرار داد و این ملی پوش آلمانی هم گل سوم را به نام خود ثبت کرد. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.
نیمه دوم هم با برتری بایرنی ها دنبال شد و در دقیقه 62 بار دیگر این گومز بود که گلزنی کرد. پاس رو به عقب بواتنگ، با ضربه گومز به گل چهارم تبدیل شد.
در دقیقه 71 نوبت پیزارو بود که نام خود را در جدول گلزنان ثبت کند. ستاره پرویی که پایه گذار دو گل بود، این بار روی پاس آلابا، دروازه زیلر را باز کرد.
در فاصله شش دقیقه به پایان بازی، هوفمن یکی از گل های خورده هانوفر را جبران کرد اما دو دقیقه بعد پیزارو یک گل دیگر زد تا بایرن با اختلاف 5 گل به پیروزی برسد.
واقعا حیف گومز هست که نیمکت نشینه مانزو شدهحتی هوینس هم فهمید که در موردش چقدر اشتباه کرده
از این مهاجم های کلاسیک کم میشه پیدا کرد تو چند سال اخیر!
________
اتفاق به نظرم نا خوشایندی چند وقت پیش افتاد....
واقعا حتی مطرح کردن سوال اینکه هاینکس ایا واسه شکست بارسا از پپ کمک میگیره یه توهین بزرگه!!نمیدونم بعضیا چی فکر میکنن!
اول که واسه اوردن پپ هزار تا راه رو رفتن و شایعه ساختن که هاینکس خودش ناراضیه بعدشم که گفتم میخواد باز نشسته بشه! اخرش هم که هاینکس دستشون رو ، رو کرد و گفت وقتی پاپ 76 سالشه چرا من باید بازنشسته بشم؟! همین خیلی چیزا رو به هوادارا فهموند .... فصل بعد فصل خیلی سختی برای بایرن خواهد بود چون با کوچک ترین لغزش با این سطح توفع زیاد جنجال به پا میشه!
اما اگر به کل فصل نگاه کنی میبینی که لایق انتخاب شدن بود.کوبا نسبت به قبل پیشرفت چشمگیری داشته و مطمئنن نسبت به ریبری جایگاه پایین تری داره هنوز!
در هرصورت من بخاطر همون درخشش و هماهنگی با سایر منتخبین اون رو برگزیدم
چپ بازی کردنش هم میشد رویس رو برد راست،کوبا رو برد وسط و گوتزه بره چپ یا جای این دوتا بچه رو(علی پروین)با هم عوض کرد!
من توی تیم ملی لهستان هم ندیدم که کوبا چپ بازی کنه اما توی دورتموند یکی دوبازی امسال چپ بود.
در 9 سال گذشته به غیر از فصل قبل که سیتی قهرمان شد، فقط 2 تیم منچستر و چلسی قهرمان انگلیس شدن
تو همین مدت فقط 2 تیم قهرمان اسپانیا شدن
ایتالیا هم 3 تیم یووه و میلان و اینتر (که قهرمانی اینتر در زمانی بدست اومد که در واقع میلان و یووه عملا خلع سلاح شده بودن)
اما در همین مدت به غیر از بایرن تیم های دورتموند اشتوتگارت وردربرمن و وولفسبورگ تونستن قهرمان بوندسلیگا بشن.
تازه اونم بدون اینکه مثل منچستر داور بخرن یا مثل ایتالیا افتضاح ببار بیارن، یا 2 تا از مدعی ها رو تضعیف کنن که یه تیم دیگه بتونه قهرمان شه
از کمک های غیر فوتبالی مثل رئال و بارسا یا چلسی و سیتی هم بهره نبردن. که اگه همین کمک ها نبود الان لیگ انگلیس به معنای واقعی تک قطبی شده بود
البته خب با اجرای قانون مالی یوفا جلوی این مدل کمک های غیر فوتبالی گرفته می شه و اون وقته که ضعف اصلی اون لیگ ها مشخص می شه
من سیتی که تازه از زمانی که روبرتو مانچینی اومده تیم دست گرفته سرو شکل یک تیم به خودش گرفته اونم در رقابتهای داخلی لیگ انگلیس تو چمپیونز لیگ که وضعیتش معلومه برای صعود از همون دور اول مرحله گروهی باید دخیل ببندن همیشه همون دور اول از رقابتها حذف میشن سال قبل هم که تو روز اخر تونست قهرمان باشه وقتی بازی 2-2 شد اون تیمی که مقابلش بازی میکرد بعد از خوردن گل مساوی وقتی خیالش از جهت سقوط نکردن راحت شد توپ وقتی وسط زمین کاشتن توپ پاس دادن تو زمین سیتی که زودتر حمله کنن تا گل سوم رو هم بزنن و قهرمان بشن -چلسی زمان خوزه مورینیو هم تا زمانی که مورینیو در چلسی بود غیر اون سال اخری که به خاطر ابرامویچ از تیم کنار رفت با اقتدار فهرمان لیگ میشد حالا شما انتظار داری تو لیگ جزیره تیم دیگه ای غیر چلسی و منچستر یونایتد قهرمان باشه اون دیگه بحثش جداست در حال حاضر تو لیگ انگلیس 3تیمی که تو چمپیونز لیگ پتانسیل این دارن برن مراحل بالا منچستریونایتد -چلسی - آرسنال هستن من سیتی هم اصلن بحثی دربارش نیست حالا بعضی ازکسایی که از منچستر یونایتد خاطره بدی توی ذهنشون دارن میخوان قهرمانی منچستر با این حرفا ارزشش پایین بیارن اون بحثش جداست
Last edited by clau; 22-04-2013 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)