تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 328 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as

پیش به سمت نیوکمپ
    کریستیانو دوباره هت تریک کرد ، کاکا دوباره میلانی شد
    قیچی برگردان تماشایی بنزما
    راموس با مورینیو صلح کرد و گفت :
    " ماجرا تمام شده است ، همه خوشحال هستیم "
    MARCA

هنر استادانه
    سه گل عالی کریستیانو و حرکت تماشایی بنزما ، رئال را در صدر حفظ کرد
    کاکا با اعتماد مورینیو در بهترین شرایطش از زمان پیوستن به رئال است
    مورینیو :" راموس سه بازی بسیار خوب پس از نیمکت نشینی داشت "
    کریستیانو زدن 12 گل در 10 بازی
    el grafico - el salvador
    درنده
    با هت تریک کریستیانو
    و گل تماشایی بنزما ، رئال مادرید حریف را ویران کرد
    مرجع اخبار رئال

FC Barcelona Real Madrid C.F
    یکشنبه ، شانزدهم مهر ماه
    استادیوم نیوکمپ
    22:20

NEXT MATCH

2. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به مناسبت یه ال کلاسیکو دیگه و دابل هتریک رونالدو، گفتم یه کلیپ جالب از نمایش رونالدو جلوی بارسلونا بذارم.

البته یکی دو صحنه با پیراهن منچستر هست، ولی 98% صحنه ها با پیراهن رئال.

صحنه هایی مثل گل مهمش در فینال کوپا د ری، لایی زدن بوسکتس، دریبل کارلوس پویول، پیکه و ...

فقط صحنه ی لایی زدن مسی تو این کلیپ کم هست! حیف شد.

حجم: 23.4 مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 13 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلی برام جالب بود که بیش از هتتریک رونالدو - گل تماشایی بنزما - 3 امتیاز شیرین برد مقابل آژاکس در خانه حریف ، دیدن یه کاکای سر حال و آماده بیشتر از همه اینها همه بچه ها رو خوشحال کرده
    واقعا کاکای دوست داشتنی هر چند دوران زیاد خوبی توی رئال نداشته اما شخصیتش و رفتارش همه رو شیفته خودش کرده ، کاکا کم بازیکنی نیس ولی هیچ وقت اعتراض نکرد همیشه گزینه اولش موندن توی رئال و اثبات خودش بوده که هر بازیکنی حتی با نصف شهرت ، محبوبیت ، افتخار اون هم بلاخره نمیتونست این وضعیت خیلی سخت رو تحمل کنه...... فکر کنم با افت اوزیل حالا فرصت بیشتری برای بازی کردن داشته باشه
    به امیدبرد در الکلاسیکو

6. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوزه مورینیو سرمربی سائق اینتر میلان خاطره ای را از زمان حضورش در نیمکت اینتر و صحبت هایش با ماریو بالوتلی تعریف می کند.

مورینیو در مصابحه با CNN در این باره می گوید: " ماریو سرگرمی خوبی بود. می توانم از دوران حضور دو ساله ام در اینتر همراه با ماریو یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای بنویسم. اما ژانر کتاب درام نخواهد بود، بلکه کمدی است. به یاد دارم که با روبین قازان بازی داشتیم. در قازان من هیچ مهاجم تخصصی در اختیار نداشتم. نه میلیتو، نه اتوو. همه شان مصدوم بودند. واقعا به دردسر افتاده بودم و ماریو تنها گزینه من بود. دقیقه ۴۲ یا ۴۳ ماریو یک کارت زرد گرفت. بنابرین زمانی که بین دو نیمه به رختکن رفتیم می توانم بگویم از ۱۵ دقیقه آن، ۱۴ دقیقه را با ماریو صحبت کردم. به او گفتم ماریو نمی توانم تو را با بازیکن دیگری عوض کنم. ماریو هیچ گزینه تعویضی ندارم. ماریو هیچ مهاجمی روی نیمکت نیست. هیچکس را نزن. فقط با توپ بازی کن. ماریو هیچ واکنشی نشان نده. اگر کسی قصد داشت تو را عصبانی کند، واکنشی نشان نده. ماریو اگر داور اشتباه کرد هیچ واکنشی نشان نده. ماریو خواهش می کنم. می دانید نتیجه چه شد؟ او در دومین دقیقه از نیمه دوم اخراج شد!"

8. 14 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: ما از حضور در ال کلاسیکو لذت می بریم و بارسایی ها هم همین طور؛ درزمان برگزاری ال کلاسیکو دنیا متوقف می شود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید بی صبرانه در انتظار اولین بازی ال کلاسیکو در فصل 3-2012 و در رقابت های لالیگاست. او در گفتگو با کانال بین سپورت تی وی، یکی از کانالهای شاخه ای الجزیره در فرانسه، در مورد شرایطش در رئال مادرید و دوئل بنزما و ایگواین صحبت کرده است. متن این گفتگو را دراینجا مطالعه کنید:

تفاوت بین رئال فصل قبل و رئال در شروع این فصل در چیست؟

فرق اصلی این است که فصل پیش ما تیمی بودیم که قهرمان لالیگا نبود و این فصل، عنوان قهرمانی را یدک می کشیم. به نظر من تیم من، فصل را با اندکی غرور و پرستیژ آغاز کرد و با احساسی که یک قهرمان دارد، به استقبال فصل جدید رفت. اگر در سوپرکاپ در اوج بازی کنی، اگر در لیگ قهرمانان اروپا در اوج بازی می کنی،چرا نتوانی در لالیگا در اوج باشی؟ بازی فوق العاده ای را انجام نمی دهی، چون فصل پیش قهرمان لالیگا شده بودی.نه؟

انگیزه های زیادی برای شروع بازی دارید. نه؟ نظرتان در مورد بازی ای در این سطح چیست؟

رئال- بارسا ، بازی ای است که ما از حضور در آن لذت می بریم. ما لذت می بریم و قطعا بارسایی ها هم همین طور. بدین ترتیب، یک بازی ال کلاسیکو، یک کم مهمتر از بازی های عادی لالیگاست.ما عاشقان فوتبال، در زمان بازی بارسلونا- رئال، دنیا را متوقف می کنیم. آمار و ارقام جذاب بازی قبلی سوپرکاپ اسپانیا، نشان داد که این بازی، حتی از خیلی از بازیهای لیگ قهرمانان اروپا هم جذاب تر است. ولی هدف ما قهرمانی در لالیگاست. بازی ال کلاسیکو تنها 3امتیاز دارد. دوئل روزیکشنبه، تنها یکی از بازیهای ما در رقابت های این فصل لالیگاست. دوئل بین دو رقیب مستقیم که می داند که اگر یکی به سه امتیاز برسد، دیگری دست خالی می ماند.

برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپا چه چیزی کم دارید؟ مسیر و برنامه هایتان چیست؟

همه چیز بستگی به جزئیات دارد. فکر می کنم که همه ما متفوق القول بر این باوریم که چلسی فصل قبل، بهترین تیم دنیا نبود؛ ولی آنها قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدند . البته من درنهایت خوشحال شدم، چون بالاخره کمی آبی هستم. برای رویاپردازی برای بالای سربردن جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا،بایداقلا در مرحله یک چهارم پایانی یا نیمه نهایی باشی. بعد از آن هم ممکن است قهرمان شوی و یا نه . ما می خواهیم به این مراحل برسیم. ولی گروه ما به طرز وحشتناکی سخت است. چون دراین گروه قهرمانان فصل قبل اسپانیا، انگلیس، آلمان و هلند قرار دارند.

چه برنامه هایی برای آینده تان دارید؟ همان طور که بارها گفته اید، می خواهید به انگلیس برگردید؟

من الان خوشحال و خوشبختم و می خواهم در همین جایی که هستم به کارم ادامه دهم.من تا 4 سال دیگر با رئال قرارداد دارم و این باشگاه، برترین تیم دنیاست. بعد از مربیگری درایتالیا و انگلیس،فقط تجربه مربیگری در رئال را در کارنامه مربیگری ام کم داشتم. الان این را در رزومه کاری ام می بینم و می خواهم با تمام توان کار کنم.همه می دانند که من از زندگی در لندن لذت می بردم و خانواده ام هم همین طور. مطمئنا به انگلیس بازخواهم گشت. چون می خواهم سالیان سال مربیگری کنم و در رئال سخت است که بتوانی این همه سال دوام بیاوری.

چطور بین بنزما و ایگواین یکی را انتخاب می کنید؟ هریک چه ویژگی هایی دارد که دیگری ندارد؟

بنزما مثل ماهی در آب، در زمین حرکت می کند. گاهی وقتها او را در پست بازیکن شماره 9 به کار می گیرم و گاهی وقتها به عنوان بازیکن 10. او یک بازیکن پرتحرک است. ایگواین، بیشتر یک مهاجم کلاسیک است و بیشتر به درد تکمیل حرکات تهاجمی تیم می خورد. من به هردوی آنها نیاز دارم؛ چه به کریم و چه به پیپیتا. مدیریت تقسیم دقایق میان این دو، کار آسانی نیست. برای آنها ویژگی های هر بازی، تیم حریف و تاکتیک بازی مان را تشریح می کنم و برحسب نیازهای تیم در آن بازی، تصمیم گیری می کنم.

تیم ثروتمند پاری سن ژرمن هم گزینه ای هست که در ذهنتان داشته باشید؟ روزی درفرانسه مربیگری خواهید کرد؟

قهرمانی در کشور پنجم هم می تواند انگیزه خوبی برای من باشد. پاری سن ژرمن؟ آنها پروژه ای در حال رشد و باکیفیت دارند. آنچلوتی و لئوناردو آنجا هستند ولی الان بعید می دانم که آنها به من نیازی داشته باشند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

...............................
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک realtxj4n.jpg  

12. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو :" هیگوائین اگر می توانست با پیژامه به تمرینات می آمد !"

مورینیو در مورد الکلاسیکو گفت :" بردن ضروری نیست . مهم این است که در سطحی باشیم که ما را به لالیگای پارسال رساند . وقتی به آن سطح برسیم ، فکر نمی کنم که هشت یا ده امتیاز فاصله مهم باشد چرا که می دانم که می توانیم قهرمان شویم . "

وی در مورد موفقیتش در اسپانیا گفت :" داستان بهترین بازیکن جهان و بهترین مربی جهان را دوست ندارم . اما از نظر نتیجه گیری درست است که یکی از نقاط قوت من این است که سریع و خوب با یک کشور و فرهنگش هماهنگ می شوم . به تردید فکر نمی کنم . همیشه فکر می کنم که یا می برم یا می بازم . "

وی در مورد روابطش با بازیکنان گفت :" همیشه با آن ها روراست هستم . از واسطه استفاده نمی کنم تا به آنها بگویم که نمی خواهمشان یا می خواهم بفروشمشان . می خواهم به طور مستقیم به آنها بگویم . "

مورینیو در مورد انتقادات از آغاز فصل تیمش گفت :" من اولین کسی هستم که حس می کنم که شرایط روبراه نیست . طبیعتا باید نسبت به بازیهای اول خیلی بهتر می شدیم . هرگز مطبوعات را نمی خوانم حتی اگر از من تعریف کنند . مردم فکر می کنند مرا می شناسند اما این طور نیست . مربی را می شناسند ، یعنی کسی که نود دقیقه کنار زمین است . زمانی که از این باشگاه بروم ، بازی تمام است . دوست داشتم کسی مرا نشناسد ، از زندگی اجتماعیم متنفرم . "

وی در مورد روندی که در دوران کارش رفته هم گفت :" از نظر حسی چمپیونزلیگی که با اینتر بردم احساسی ترین بازی من بود چرا که می دانستم که این آخرین بازی من با آنهاست . سخت است که بتوان گفت که کدام جام مهتر است چرا که همه مفومدی داشته اند . اما آن جام برایم هیجان انگیز تر است . "

مورینیو در مورد لقب آقای خاص به خودش گفت :" نمی دانم که لقبم تا همیشه " آقای خاص " می ماند یا نه . همه سواله ا از من یک جور هستند . اگر این طور می شد ، اگر آن طور می شد ... فکر می کردم که شاید لقبم قهرمان چمپیونزلیگ شود اما نمی دانم که چه می شود . انگار آقای خاص ابدی است . "

او در مورد روابطش با آبراموویچ گفت :" اختلافی داشتیم . در زمانی در چلسی مصدومیت های زایدی وجود داشت . منتظر فصل نقل و انتقالات زمستانی ماندیم تا خرید کنیم اما این گونه نشد . این یک نمونه مشخص اختلاف حرفه ایست . "

وی در مورد احتمال حضور در یونایتد در آینده گفت :" حضور در آن جا یک سناریوی عالی است . از نظر من سر الکس مربی بزرگی است . به دلایل زیادی مقصد بعدیم انگلیس خواهد بود اما فعلا مرزی برای رفتنم از رئال تعیین نکرده ام . "

مرجع خبري رئال مادريد : در مصاحبه با سی ان ان ، مورینیو در مورد مسائل شخصی بازیکنانش صحبت کرد . وی در مورد هیگوائین گفت :" او خاکی ترین بازیکن است . اگر می توانست ، با پیژامه به تمرینات می آمد . " وی همچنین آلبیول را بامزه ترین بازیکن تیم می داند . "

وی در پاسخ به این سوال که حاضر است از کدام بازیکن برای محافظت از بچه هایش استفاده کند گفت :" اسین می تواند گزینه مناسبی برای مراقبت از بچه هایم باشد . او مسئولیت پذیر و دوست داشتنی است و همیشه می خندد . اما اصلا آنها را به آدان نمی سپرم چرا که چیزهایی بهشان یاد می دهد که فقط پس از 18 سالگی باید بفهمند . "

وی در مورد رسیدن جایزه بهترین بازیکن یوفا به اینیستا به جای مورینیو گفت :" حقیقتا نمی فهمم . تمام چیزی که می توانم بگویم این است که رونالدو بازیکن فوق العاده ایست که فصل فوق العاده ای داشت . تردیدی در مورد اینیستا هم نیست . اما او فصلش به خوبی رونالدو نبود . او در یورو خوب بود ، تورنمنتی که فقط سه هفته است . فکر می کنم که کریستیانو حق دارد که از این قضیه ناراحت باشد . "

14. 11 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا کاکای دوست داشتنی هر چند دوران زیاد خوبی توی رئال نداشته اما شخصیتش و رفتارش همه رو شیفته خودش کرده ، کاکا کم بازیکنی نیس ولی هیچ وقت اعتراض نکرد همیشه گزینه اولش موندن توی رئال و اثبات خودش بوده که هر بازیکنی حتی با نصف شهرت ، محبوبیت ، افتخار اون هم بلاخره نمیتونست این وضعیت خیلی سخت رو تحمل کنه...... فکر کنم با افت اوزیل حالا فرصت بیشتری برای بازی کردن داشته باشه
    هفته ای بهش بالای 200 هزار دلار پول می دن تا بشینه رو نیمکت از نزدیک بازیهای رئال رو تماشا کنه!
    حیوونی چقدر سختی می کشه!

عبارت " وضعیت خیلی سخت " فکر نمی کنم مناسب توصیف وضعیت فوتبالیست های پولدارِ نیمکت نشین باشه.
    Last edited by Yi Yi; 06-10-2012 at 20:10.

16. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

هفته ای بهش بالای 200 هزار دلار پول می دن تا بشینه رو نیمکت از نزدیک بازیهای رئال رو تماشا کنه!
    حیوونی چقدر سختی می کشه!
    کاکایی که تو میلان و تیم ملی همیشه از بهترین ها بوده و همیشه به طور کامل و فیکس بازی میکرده و عاشق فوتباله نه فقط به خاطر پولش ، بلکه عشق ذاتی فوتبال ؛ گرفتن اون همه پول و بازی نکردن به نظرت شرایط سخت نیست؟!

18. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

وی در مورد رسیدن جایزه بهترین بازیکن یوفا به اینیستا به جای مورینیو گفت
    هنگ کردم من الآن : دی

20. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •