تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 176 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود

دوستان من هاردهایی دارم که سرعتشون خوب نیست و بدسکتور دارن و به همین دلیل ویندوزم و نرم افزارها کند هستند. اکنون می خواستم برای بایگانی از این هادرها بهره ببرم و برای ویندوز و نرم افزارهای نصب شده از یک هارد تازه که شتاب و سرعت خوبی داره استفاده کنم.

البته از نظر هزینه ای کمی مشکل دارم. یعنی کم هزینه ترین هارد رو می خواستم (حجمش هر چی کمتر بهتر و در اندازه ی نصب ویندوز و نزم افزارها و بازی ها ها) که سرعت خوبی داشته باشه و خب البته کیفتیش هم بد نباشه

شما چه گزینه ای رو پیشنهاد می دین؟
    ---
    از اونجایی که مادربرد من ساتا 3 هم می خوره می خواستم بدونم تفاوت سرعت یک هارد ساتا 3 چه اندازه هست ؟ یعنی برای نمونه سرعتشون چند برابر ساتا 2 هست؟ کم هزینه ترین هارد ساتا 3 چه قیمتی داره؟

با سپاس
    سلام .
    پيشنهاد ميكنم حداقل 500GB بخريد . يكي از سه مدلهاي زير پيشنهاد ميشه كه با توجه به نوع گارانتي و موارد ديگر در حدود 160 الي 170 هزار تومن هست .

WD Blue ، مدل نامبر WD5000AZLX كه 32MB Cache و SATAIII هست .
    WD Blue ، مدل نامبر WD5000AAKX كه 16MB Cache و SATAIII هست .
    Seagate از سري 7200.14 ، مدل نامبر ST500DM002 كه 16MB Cache و SATAIII هست .

در مورد سوال آخر ؛ اگر فرض بگيريم كه تنها تفاوت بين دو هارد ديسك فقط اينترفيس باشه (SATAIII يا SATAII) و ساير مشخصات مثل Cache ، چگالي پلاترها ، تعداد پلاترها و ... كاملاً يكسان باشه و در شرايط يكسان و روي يك سيستم تست بشه در اينصورت سرعت ايندو هارد ديسك مشابه خواهد بود . بعبارت ديگه حتي اينترفيس SATAII هم براي هارد ديسكها كفايت ميكند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من قصد خرید یک هارد
    WD Blue 1t داشتم می خواستم بدونم این هارد یرای نصب ویندوز وا جرای بازی مناسب هست؟ در ضمن قیمت ان چقدر هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من قصد خرید یک هارد WD Blue 1t داشتم می خواستم بدونم این هارد یرای نصب ویندوز وا جرای بازی مناسب هست؟ در ضمن قیمت ان چقدر هست؟
    سلام .
    این هارد یرای نصب ویندوز ، نرم افزار و بازی گزينه مناسبي هست . سعي كنيد كه مدل WD10EZEX را انتخاب كنيد كه 64MB cache دارد در صورتيكه مدل WD10EALX فقط 32MB cache دارد.

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام .
    پيشنهاد ميكنم حداقل 500GB بخريد . يكي از سه مدلهاي زير پيشنهاد ميشه كه با توجه به نوع گارانتي و موارد ديگر در حدود 160 الي 170 هزار تومن هست .

WD Blue ، مدل نامبر WD5000AAKX كه 16MB Cache و SATAIII هست .
    Seagate از سري 7200.14 ، مدل نامبر ST500DM002 كه 16MB Cache و SATAIII هست .

در مورد سوال آخر ؛ اگر فرض بگيريم كه تنها تفاوت بين دو هارد ديسك فقط اينترفيس باشه (SATAIII يا SATAII) و ساير مشخصات مثل Cache ، چگالي پلاترها ، تعداد پلاترها و ... كاملاً يكسان باشه و در شرايط يكسان و روي يك سيستم تست بشه در اينصورت سرعت ايندو هارد ديسك مشابه خواهد بود . بعبارت ديگه حتي اينترفيس SATAII هم براي هارد ديسكها كفايت ميكند .
    با سپاس

نظرتون درباره ی این هاردها چیه؟ یکی دوتاشون بافرشون 64 هست بهتر نیست؟ قیمتشون همون 160 اینجاها هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

و

Last edited by pashangparsi6; 14-10-2013 at 01:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاردي كه در دو لينك اول هست WD Green هست . روي اين هاردها ميتونيد ويندوز ، نرم افزار و بازي نصب و اجرا كنيد اما سرعت بالايي نخواهند داشت .
    براي هارد سيگيتي كه در لينك آخر هست مشخصات دقيق ارائه نشده مثلاً معلوم نيست از سري 7200.12 هست يا از سري 7200.14 .

به هر حال براي نصب ويندوز ، نرم افزار و اجراي آنها مدلي كه در آخرين لينك هست مناسبتر هست (سيگيت) . پيشنهاد ميكنم حضوري از بازار خريد كنيد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

هاردي كه در دو لينك اول هست WD Green هست . روي اين هاردها ميتونيد ويندوز ، نرم افزار و بازي نصب و اجرا كنيد اما سرعت بالايي نخواهند داشت .
    براي هارد سيگيتي كه در لينك آخر هست مشخصات دقيق ارائه نشده مثلاً معلوم نيست از سري 7200.12 هست يا از سري 7200.14 .

به هر حال براي نصب ويندوز ، نرم افزار و اجراي آنها مدلي كه در آخرين لينك هست مناسبتر هست (سيگيت) . پيشنهاد ميكنم حضوري از بازار خريد كنيد .
    پس گمان کنم همین گزینه که خودتون پیشنهاد دادین از همه بهتر باشه:

که نزیک به 160 تومن هست

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود

دوست گرامی تنها هارد آبی WD که توی بازار بود این مدل بود که من خریدم 160 تومن:
    SATA / 16MB
    WD5000AAKX

هنوز بازش نکردم. می خواستم اگر تایید می کنید تا بازش کنم وگرنه برم و پسش بدم. چون هاردهای گرین با بافر 64 نزدیک به همین قیمت وجود داشت + هارد هیتاچی یا (دقیق نمی دونم) که خیلییی حجمشون کوچیک بوده و...

با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

دوست گرامی تنها هارد آبی WD که توی بازار بود این مدل بود که من خریدم 160 تومن:
    SATA / 16MB
    WD5000AAKX

هنوز بازش نکردم. می خواستم اگر تایید می کنید تا بازش کنم وگرنه برم و پسش بدم. چون هاردهای گرین با بافر 64 نزدیک به همین قیمت وجود داشت + هارد هیتاچی یا (دقیق نمی دونم) که خیلییی حجمشون کوچیک بوده و...

با سپاس
    انتخاب مناسبی هست البته اگر WD5000AZLX را پیدا میکردید بهتر بود . سری های Green باوجودیکه 64MB Cache دارند سرعت بالایی ندارند . بعبارت دیگه بالا بودن Cache تنها عامل تعیین کننده در سرعت هارد نیست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-10-2013 at 22:14.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید

میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟

از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟

آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟

کلا کدومو بخرم به نفعه

یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید

مادربوردم هم USB 3.0 و sata6G رو ساپورت میکنه

خیلی گشتم تو اینترنت مدل western digital WD my book 1T به نظرم بهتر از بقیه بود به نظر شما خوبه؟قیمتش حدودا چقده؟

مدل پیشنهادی شما چی هست؟
    Last edited by saeed_punisher2013; 25-10-2013 at 16:38.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید

میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟

از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟

آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟

کلا کدومو بخرم به نفعه

یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید

مادربوردم هم USB 3.0 و sata6G رو ساپورت میکنه

خیلی گشتم تو اینترنت مدل western digital WD my book 1T به نظرم بهتر از بقیه بود به نظر شما خوبه؟قیمتش حدودا چقده؟

مدل پیشنهادی شما چی هست؟
    سلام .

اگر اصلاً جابجایی ندارید و همچنین اگر به مدت طولانی از هارد و اطلاعات موجود میخواهید استفاده کنید (سیستم روشن و هارد هم روشن) و اگر سرعت بیشتر برای شما مهمه پس توصیه میشه که هارد اینترنال بخرید . هاردهای اینترنال معمولاً دوام بیشتری نسبت به هاردهای اکسترنال دارند چون در جای امنی قرار میگیرند و کمتر در معرض ضربه و شوک و سایر آسیبهای احتمالی هستند . در صورتیکه از پاور مناسبی استفاده بشه از لحاظ برقرسانی هم مطمئنتر خواهد بود .

ولی اگر میخواهید به دفعات هارد را جابجا کنید (مدلی که انتخاب کردید آداپتوری هست و خیلی مناسب برای جابجایی روزمره نیست) و یا اینکه صرفاً برای آرشیو اطلاعاتی میخواهید که نیاز دائمی به آنها ندارید یا برای متصل کردن به TV یا ----- و موارد مشابه میخواهید استفاده کنید و ... پس هارد اکسترنال بخرید . دقت کنید که هاردهای اکسترنال نیازمند دقت و مراقبت بیشتری هستند (هارد دیسکها نسبت به ضربه و شوک حساس هستند) .

مدلی که انتخاب کردید مناسب هست ولی خیلی پرسرعت نیست . اگر آداپتوری میخواهید بخرید بنظرم بهتره که حداقل 2TB باشه . در آینده نزدیک یکترابایتی این مدل دیگر در بازار پیدا نخواهد شد چون حداقل حجم مدلهای جدید آداپتوری وسترن دوترابایت هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •