تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 40 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا ضمن اعلام اینکه انگلیسا شانس اوردن که نیومدن بالا، باید بگم که تلافیش رو سر ایتالیایی ها در میاریم!!!

گروه مرگ با حظور تیمی مثل هلند که دیگه مرگ نیست
    هم!!! نه که مثلا اسپانیا خیلی قلدر بود تو بازی ها!! حالا شما پرتقال رو بزنین!! بعد که اون رو زدین تو فینال در مورد تعداد گل هایی که بهتون میزنیم توافق میکنیم!!

2. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

نه ما اعصاب داریم .... شما واقعیت رو نمیبینی
    من واقعیت رو دیدم که گفتم آلمان خوب بازی میکنه
    همچنین واقعیت رو دیدم که گفتم تو این مرحله آسونترین قرعه به آلمان خورد یعنی یونان . حالا شما از یونان واسه خودتون کابوس ساختین بحثه جداییست
    شما نباید کار به این داشته باشین که قبل از بازی ها چی میگفتن و این گروه مرگ بوده و چیز های دیگه . ببینین در حین بازی ها هم گروه مرگ بود یا نه !
    مسلما با حضور تیمی مثل هلند این گروه هم مثل بقیه گروه ها بود یعنی 2 تا تیم خوب و 2 تا تیم متوسط یا ضعیف

پایدار باشید

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اقا ضمن اعلام اینکه انگلیسا شانس اوردن که نیومدن بالا، باید بگم که تلافیش رو سر ایتالیایی ها در میاریم!!!

هم!!! نه که مثلا اسپانیا خیلی قلدر بود تو بازی ها!! حالا شما پرتقال رو بزنین!! بعد که اون رو زدین تو فینال در مورد تعداد گل هایی که بهتون میزنیم توافق میکنیم!!
    یادم نمیاد از اسپانیا طرفداری کرده باشم
    طرفدار تیمی نیستم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

يعني الان بايد ايتاليا رو حذف كنيم !‌

به سلامتي بردهاي بعدي .

6. 5 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خوشحالم که ایتالیا اومد بالا .. اگه انگلیس میومد به خاطر اون گلی که توی 2010 قبول نکردن براشون انگیزه زیادی داشتند .. که البته فرقی هم نداشت تو باختشون !
    ولی حالا ماییم که انگیزه انتقام از ایتالیا رو داریم ...
    اگه بازیکنان آلمان همونطوری که توی دیدار های آسون !!!!!!!!! گذشته بازی کنند میتونن ایتالیا رو هم راحت بزنن ...
    به هر حال برای من صبر کردن تا پنج شنبه خیلی سخته .. دیگه تا یکشنبه هفته آینده که دیگه هیچی ...

8. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من واقعیت رو دیدم که گفتم آلمان خوب بازی میکنه
    همچنین واقعیت رو دیدم که گفتم تو این مرحله آسونترین قرعه به آلمان خورد یعنی یونان . حالا شما از یونان واسه خودتون کابوس ساختین بحثه جداییست
    شما نباید کار به این داشته باشین که قبل از بازی ها چی میگفتن و این گروه مرگ بوده و چیز های دیگه . ببینین در حین بازی ها هم گروه مرگ بود یا نه !
    مسلما با حضور تیمی مثل هلند این گروه هم مثل بقیه گروه ها بود یعنی 2 تا تیم خوب و 2 تا تیم متوسط یا ضعیف

پایدار باشید
    میخواین بگین بقیه ضعیف بودن؟
    نه !
    ما قوی هستیم ! بخاطر همینه که بازی هارو میبریم و شما فکر میکنین بقیه ضعیفن

یادم نمیاد از اسپانیا طرفداری کرده باشم
    طرفدار تیمی نیستم
    پس اگه راست میگی شما بگو طرفدار چه تیمی هستی تا بحث کنیم!!!
    کسی میاد بحث میکنه که طرفدار تیم خاصی باشه
    چطور میتونین بیاین اینجا طرفدار هیچ تیمی نباشین بعد بیاین در مورد آلمان نظر بدین؟

10. 5 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لام: وجود جاسوس در اردوی آلمان یک رسوایی است

فهرست اصلی آلمان برای دیدار مقابل یونان چند ساعت پیش از آغاز بازی به رسانه ها درز پیدا کرد با این وجود شاگردان لوو توانستند 4-2 یونان را شکست دهند

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان تیم ملی آلمان، از وجود جاسوس در اردوی ژرمن ها که باعث لو رفتن ترکیب اصلی تیمش در دیدار مقابل یونان شد، ابراز نارضایتی کرد.

فهرست اصلی آلمان برای دیدار مقابل یونان چند ساعت پیش از آغاز بازی به رسانه ها درز پیدا کرد با این وجود شاگردان لوو توانستند 4-2 یونان را شکست دهند. در این دیدار لوو مثلث تهاجمی تیمش را به طور کامل تغییر داد و به جای گومز، مولر و پودولسکی از کلوزه، شورله و رویس استفاده کرد.

لام که از این اتفاق بسیار عصبانی است در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این یک مسئله مهم است. من این اتفاق را تایید می کنم و اکنون باید بفهمیم که چه کسی ترکیب اصلی را به خبرنگاران رسانده است.

واقعا چنین اتفاقاتی شرم آور است. همه کشور پشت ما هستند به همین دلیل رسیدن ترکیب اصلی به دست عموم پیش از موعد یک رسوایی است.

تنها یک آدم مشکل دار می تواند این کار را انجام دهد زیرا این کار می توانست امیدهای یک ملت را از بین ببرد. با این وجود، قصد نداریم برای مشخص شدن قضیه، کاراگاه استخدام کنیم.

باید برای بازی های بعدی بیشتر مراقب باشیم. چه آنهایی که بازی می کنند و چه آنهایی که بازی نمی کنند، نباید با مدیربرنامه های شان در مورد ترکیب اصلی صحبت کنند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/6/25

12. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحالم که ایتالیا اومد بالا .
    جدا از اینکه حقشون بود، حالا فرصت داریم که انتقامِ ۲۰۰۶ رو بگیریم ازشون و میگیریم .

.

14. 7 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلمان - ایتالیا

پنج شنبه 8 تیر

ساعت 23:15

داور بازی===>استفان لانوی از فرانسه

خب دوستان یه جورایی نیمه نهایی جام جهانی 2006 داره تکرار میشه هیچوقت اون شب رو یادم نمیره یادم میاد وقتی ایتالیا گل اول رو تو وقت های اضافی زده بود برق بعضی از مناطق تهران قطع شده بود و خیلی ها اون قسمت های حساس بازی رو از دست دادن خدا رو شکر برق منطقه ما قطع نشد و تونستیم بازی رو تا آخر ببینیم هر چند که نتیجش خیلی تلخ بود اما واقعا بازی به یاد ماندنی بود و الان یه جورایی اون نیمه نهایی دوباره داره تکرار میشه!

بازی که بسیار حساسه و میشه گفت آلمان از یه نظرهایی وضعیت بهتری داره چون تقریبا دو روز بیشتر از ایتالیایی استراحت کرده که بازیش با انگلیس به وقت های اضافه کشید و از طرف دیگه مجبوره برای بازی نیمه نهایی به لهستان سفر کنه که مطمئنا همین سفر هم بالاخره تاثیر خودش رو میذاره اما خب بازم فوتباله و حوادث غیر قابل پیش بینی به نظر من بازیکن های آلمان اصلا نباید به این چیزها فکر کنن و فقط تمرکز خودشون روی بازی خودشون باشه(منظم و با حوصله)

جدا از اینا من برای ایتالیا هم واقعا احترام زیادی قائلم مخصوصا آندره پیرلو که بدون شک بهترین بازیکن تیم ایتالیا تو این مسابقات بوده و از نظر من از اون بازیکن هاییه که بیشتر از اینکه با پاهاش بازی کنه با قلبش بازی میکنه اینو تو بازی دیشب با انگلیس کاملا نشون داد!
    این تیم ایتالیا بازی به بازی بهتر شد و اصلا فکر نمیکردم جلوی انگلیس انقدر خوب بازی کنه و مطمئنا خط دفاع آلمان تو بازی با ایتالیا یه محک جدی میخوره!

همونطور که قبلا هم گفته بودم تو این جام تیم های فرانسه انگلیس و آلمان رو خیلی دوست داشتم که دوتاشون حذف شده و فقط آلمان مونده خدا کنه این یکی دیگه حذف نشه!

16. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من برای این بازی خیلی استرس دارم ولی جالبه که سایت های شرط بندی همه ـشون بلا استثنا فکر میکنن آلمان میبره !
    سمت چپ آلمان هست و سمت راست ایتالیا و وسط هم تساوی.

احتمال پیروزی آلمان رو 2.5 برابر میدونن !! جالبه حتی در مورد بازی اسپانیا - پرتغال اختلاف از این کمتر هست و احتمال پیروزی اسپانیا رو 2.2 برابر بیشتر از پرتغال میدونن. امیدم بالا رفت !
    یه نکته fun (به درد بر و بچ خرافاتی میخوره ! ) این هست که توی بازی های رسمی تا حالا 3 بار ایتالیا برده و 3 بار مساوی شدن. تا 3 نشه بازی نشه ، پس این دفعه ما اولین پیروزی رو جشن میگیریم !

آدم این عکس رو میبینه آرامش میگیره !
    Last edited by Mr.Crow; 26-06-2012 at 10:48.

18. 8 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •