سلام
من نسخه بلک لاکس دارم
این آپدیت ها و دی ال سی هایی که صفحه اول هست برای نسخه کامل بازی هست یا روی بلک باکس هم جواب میده ؟
سلام
من نسخه بلک لاکس دارم
این آپدیت ها و دی ال سی هایی که صفحه اول هست برای نسخه کامل بازی هست یا روی بلک باکس هم جواب میده ؟
بازی رو که اجرا میکنم تا اینکه لود بشه
no conntion میاد بعد از اون نمیتونم کاری رو بکنم
چیکار کنم ؟
مرسی
کسی نیست؟
لطفا کمکم کنید![]()
لطفا کمک کنید
خیلیم نه.از 1080p شدن 720p
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی سرعتش خیلی پایینه - تنظیمات گرافیک رو که می خوام عوض کنم اجازه نمیده-توی بازی هم تیک داره-دارکس رو هم نصب کردم
مشخصات سیستمم :
cpu:intel core i3 2.27GHz
ram:4GB
windows 7
graphic card:ATI Mobility radeon HD 5650 1GB
لطفا کمکم کنید1
شما روی لب تاپ داری بازی میکنی و سی پی یو شما هم سندی بریج داره و بازی میاد به صورت پیشفرض از گرافیک سی پی یو شما بازی رو لود میکنه.
باید تنظیمات بازی رو بیاری روی کارت گرافیک اصلیت.
کارت گرافیک های رادئون رو نمی دونم چطوریه
اما توی گرافیک های انویدیا روی دسکتاپ راست کلیک میکنی
انویدیا کنترل پنل رو باز میکنی
بخش manage 3d setting رو میزنی بخش program setting رو انتخاب میکنی بعد add رو میزنی بعد فایل اجرایی مکس پین3 رو از جایی که نصب شده رو انتخاب میکنی.
اینطوری بازی با کارت گرافیکت اجرا میشه و از گرافیک سی پی یو که خیلیییییی ضعیفتره استفاده نمیشه.
با سلام خدمت اساتید
یه ورژن از بازی خریداری شده 6 دی وی دی سهت و محصول شرکت ایرانی هست
نصب کردیم -پروفایل رو کپی کردیم رفتیم تو بازی دیدیم خیلی اسلو موشن هست رو تنضیمات گرافیک هم هر چی دستکاری میکنم سیو نمیشه و یه جوری رو حالت دیفالت میمونه تغییر نمیشه داد
---------------------------------------------
بگین چی کار کنم
مشخصات کامپیوترم تو امضا هست
بهترین حالت تنضیمات رو بگین
مانیتورم هم 22 اینچ هست و رزولیشن رو 1920*1080 هست
سلام من نسخه blackbox بازی رو دارم وقتی اکسترکت کردمش رو فایل اجرایی بازی که میزنم این ارور رو میده ، دو بار هم بازی رو حذف و نصب کردم هر دفعه هم حدودا ۲ ساعت طول میکشه تا نصب بشه اصلا این عادیه؟؟
اینم ارور:
This application has failed to start because D3DCOMPLIER_43.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
راستي تو ويندوز xp sp3 دارم امتحان ميكنم چون تو ويندوز سون همينكه پوشه بازي را باز ميكنم صفحه آبي مياد و هنگ ميكنه
شما مشکل directx داری. آخرین ورژن directx رو نصب کن. یا این که فایل d3dcompiler_43.dll رو از اینجا دانلود کن و طبق دستور العملی که توی همین آدرس نوشته عمل کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام من نسخه blackbox بازی رو دارم وقتی اکسترکت کردمش رو فایل اجرایی بازی که میزنم این ارور رو میده ، دو بار هم بازی رو حذف و نصب کردم هر دفعه هم حدودا ۲ ساعت طول میکشه تا نصب بشه اصلا این عادیه؟؟
اینم ارور:
This application has failed to start because D3DCOMPLIER_43.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
راستي تو ويندوز xp sp3 دارم امتحان ميكنم چون تو ويندوز سون همينكه پوشه بازي را باز ميكنم صفحه آبي مياد و هنگ ميكنه
Last edited by lordsaber; 17-06-2012 at 14:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)