آرش جان مبارک باشه
46ES8880 رو از نمایندگی خریدی؟؟ بی زحمت آدرسش رو برام بفرست p.m ( البته اگه حضور ذهن داری) .............. 46ES7750 و 46ES6980 رو قیمتی ازش داری؟؟
آرش جان مبارک باشه
46ES8880 رو از نمایندگی خریدی؟؟ بی زحمت آدرسش رو برام بفرست p.m ( البته اگه حضور ذهن داری) .............. 46ES7750 و 46ES6980 رو قیمتی ازش داری؟؟
یه کلیپ فول اچ دی دو بعدی و یه سه بعدی هم رو فلشت باشه برای تست. برای اینترنت هم به نصاب بگو خودش باید برات بیاره.
اون اکانت برای ایران کاربردی نداره.
هر فیلمی خواستی دانلود کنی رزولوشنش 1920 در 1080 بود از اسکورپ بیخیالش شو از اینجا بگیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by smhsh121; 04-03-2013 at 22:33.
ممنون شما هم این مشکل را داشتید منظورم پاک شدن همه اپ ها! (دوباره فیتنس و موویز و کیدز هم اضافه شدن ولی بعدش ...) خونده بودم با عوض کردن کشور tv می شه درسته؟ باید برم منوی سرویس؟
دوستان 6950 دارم بعد از اومدن شبکه هاي سلامت و تماشا تعويض کانال ديجيتال خيلي کند شده. حدود 6 ثانيه طول ميکشه تا کانال عوض بشه براي شما هم اينطور هست؟
راستي براي چندمين بار همه برنامه ها پاک شدند. اين سامسونگ ديوانه است. نميدونه ما اينترنتمون رو از سر راه نيورديم هي پاک ميکنه ميخواد از اول همه رو نصب کنه
نه ربطي نداره من اکانت ساختم ولي دوباره همه پريدند هر چند وقت يکبار همه ميپرند
ربطی به تلوزیون نداره . مربوط به سیگنال کانال هست
برنامه هات پاک نمی شن . اینو می تونی از میزان حجم مصرف شده حافظه بفهمی . باید با اکانتی که باهاش دانلود کردی وارد بشی.
آخه اکانتی نساختم من بعد اگر اینجوری باشه چطوری پاکشون کنیم!!!
برای حذف باید بری به samsung app و نرم افزار مورد نظر رو پیدا کنی و انتخاب کنی و تو منوی سمت چپ حذف رو بزنی.
من هم یکبار اینجوری شد وقتی با اکانت خودم لاگین کردم همه برگشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)