دوستان الان بهترین گرافیک ati تو نج قیمت 500 تومن چیه؟
دوستان الان بهترین گرافیک ati تو نج قیمت 500 تومن چیه؟
دوستان من یه کارت گرافیک sapphire 6670 1gig ddr 5 دارم که آخرای تیر خریدم که مثلا بزنم تو کاره بازی کردن ولی اصلا حس بازی نیست و کلا 2 -3 بار pes12 بازی کردم باهاش
تا 8 jan 2015 گارانتی فیوچر داره و کاملا سالمه سالمه و به خاطر اینکه مادربردم گرافیک on board داره نیازی به این کارت گرافیک ندارم . خداییشم من که تو PES بازی کردن و یه بازی ماشین که خیلی خفن بود میگفتن و یه بار برای تست نصبش کردم مشکلی نداشت و خیلی خوب و درست اجرا میکرد که البته نیازی به گفتن هم نداره و تو رنج خودش گرافیک خوبی هست ، من کلی تحقیق کردم و به این کارت رسیدم که خوبه واسه رنج قیمتی که میخواستم .
دلیله فروشم هم نیاز به هارد هستش . خلاصه اگه کسی خواست من فروشندم . ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران هستم اگه بخواید پست میکنم اگه پست رو مطمئن میدونید به جهت حفظ کالا و اینکه آسیب نمیخوره تو راه . بهتره از تهران باشه که راحت ببینه کارت رو و بخره
من اینجور که نگاه کردم DDR 3 قیمتش 330 هست الان . دوستان اهل فن میدونن که ddr 5 چقدر بهتره و البته خوب این دست دوم محسوب میشه ولی خداییش اصلا استفاده نشده ازش . با هارد 1 ترابایت هم تعویض میکنم.
Last edited by MESHKIPOSH; 01-12-2012 at 17:44.
خوب 6870-و7770 کارتهایی که میتونی بگیری
6870 باید 470 قیمتش باشه وکارت تکمیلیه
کارت شما رو در بهترین حالت بیشتر از 300 نمی ارزه دوست گرامی حداقل باید حدود 400 تومن بزارید روش تا بتونید یه گرافیک درست درمون بگیرید که فعلاً ارزش نداره اینکار
موفق باشید
کارت شما هم در بهترین حالت 150-170 تومن میارزه البته برای مصرف کننده
به قیمتهای توی نت هم اصلاً توجه نکنید در اکثر مواقع بروزر نیستن
موفق باشید
دوستان یه hd 6670 1gb gddr5 میخام آکبند مارکش مهم نیس فقط گارانتی باشه قیمتش الآن چنده مشهد ؟
ممنون
شما نوش رو 200 بیار من خریدارم....
قیمت نداری انگار![]()
داشتی خصوصی بزن خریدارم اصلا به جا فروختن. هارد 1 ترابایت هم خریدارم حالا که اینقدر ارزون فروشی شما
منتظر خصوصیت هستم
با کمی جستجوی بیشتر میبینید که این کارت در یکی از سایتها که اتفاقا به تازگی هم بروز کرده 150 تومن قیمت خورده البته مارک پاور کالر
کارت 7870 کارت خوبی هست ولی مقایسش با کارت 680 انویدیا درست نیست
مشخصات رو نوشتن کاراییها مشخص هست باز یک عده فقط از روی تعصب میگن 7870 از 680 قویتره
کجا این حرف زده شده-مشخصه که 7870 از 680 ضعیفتره- انودیا اونقدر ها هم گند نزده-وamd هم اونقدرا هم نترکونده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)