تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 38 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 375

نام تاپيک: بررسی وضعیت کارتهای گرافیک AMD Radeon دربازار

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان الان بهترین گرافیک ati تو نج قیمت 500 تومن چیه؟

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من یه کارت گرافیک sapphire 6670 1gig ddr 5 دارم که آخرای تیر خریدم که مثلا بزنم تو کاره بازی کردن ولی اصلا حس بازی نیست و کلا 2 -3 بار pes12 بازی کردم باهاش
    تا 8 jan 2015 گارانتی فیوچر داره و کاملا سالمه سالمه و به خاطر اینکه مادربردم گرافیک on board داره نیازی به این کارت گرافیک ندارم . خداییشم من که تو PES بازی کردن و یه بازی ماشین که خیلی خفن بود میگفتن و یه بار برای تست نصبش کردم مشکلی نداشت و خیلی خوب و درست اجرا میکرد که البته نیازی به گفتن هم نداره و تو رنج خودش گرافیک خوبی هست ، من کلی تحقیق کردم و به این کارت رسیدم که خوبه واسه رنج قیمتی که میخواستم .
    دلیله فروشم هم نیاز به هارد هستش . خلاصه اگه کسی خواست من فروشندم . ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تهران هستم اگه بخواید پست میکنم اگه پست رو مطمئن میدونید به جهت حفظ کالا و اینکه آسیب نمیخوره تو راه . بهتره از تهران باشه که راحت ببینه کارت رو و بخره
    من اینجور که نگاه کردم DDR 3 قیمتش 330 هست الان . دوستان اهل فن میدونن که ddr 5 چقدر بهتره و البته خوب این دست دوم محسوب میشه ولی خداییش اصلا استفاده نشده ازش . با هارد 1 ترابایت هم تعویض میکنم.
    Last edited by MESHKIPOSH; 01-12-2012 at 17:44.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان الان بهترین گرافیک ati تو نج قیمت 500 تومن چیه؟
    خوب 6870-و7770 کارتهایی که میتونی بگیری
    6870 باید 470 قیمتش باشه وکارت تکمیلیه

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

سلام من یه 6850 دارم میخوام بفروشم به نظر شما چند می ارزه ؟
    کارت شما رو در بهترین حالت بیشتر از 300 نمی ارزه دوست گرامی حداقل باید حدود 400 تومن بزارید روش تا بتونید یه گرافیک درست درمون بگیرید که فعلاً ارزش نداره اینکار
    موفق باشید

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

دوستان من یه کارت گرافیک sapphire 6670 1gig ddr 5 دارم که آخرای تیر خریدم که مثلا بزنم تو کاره بازی کردن ولی اصلا حس بازی نیست و کلا 2 -3 بار pes12 بازی کردم باهاش
    تا 8 jan 2015 گارانتی فیوچر داره و کاملا سالمه سالمه و به خاطر اینکه مادربردم گرافیک on board داره نیازی به این کارت گرافیک ندارم . خداییشم من که تو PES بازی کردن و یه بازی ماشین که خیلی خفن بود میگفتن و یه بار برای تست نصبش کردم مشکلی نداشت و خیلی خوب و درست اجرا میکرد که البته نیازی به گفتن هم نداره و تو رنج خودش گرافیک خوبی هست ، من کلی تحقیق کردم و به این کارت رسیدم که خوبه واسه رنج قیمتی که میخواستم .
    دلیله فروشم هم نیاز به هارد هستش . خلاصه اگه کسی خواست من فروشندم . ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تهران هستم اگه بخواید پست میکنم اگه پست رو مطمئن میدونید به جهت حفظ کالا و اینکه آسیب نمیخوره تو راه . بهتره از تهران باشه که راحت ببینه کارت رو و بخره
    من اینجور که نگاه کردم DDR 3 قیمتش 330 هست الان . دوستان اهل فن میدونن که ddr 5 چقدر بهتره و البته خوب این دست دوم محسوب میشه ولی خداییش اصلا استفاده نشده ازش . با هارد 1 ترابایت هم تعویض میکنم.

کارت شما هم در بهترین حالت 150-170 تومن میارزه البته برای مصرف کننده
    به قیمتهای توی نت هم اصلاً توجه نکنید در اکثر مواقع بروزر نیستن
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان یه hd 6670 1gb gddr5 میخام آکبند مارکش مهم نیس فقط گارانتی باشه قیمتش الآن چنده مشهد ؟
    ممنون

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کارت شما هم در بهترین حالت 150-170 تومن میارزه البته برای مصرف کننده
    به قیمتهای توی نت هم اصلاً توجه نکنید در اکثر مواقع بروزر نیستن
    موفق باشید
    شما نوش رو 200 بیار من خریدارم....
    قیمت نداری انگار
    داشتی خصوصی بزن خریدارم اصلا به جا فروختن. هارد 1 ترابایت هم خریدارم حالا که اینقدر ارزون فروشی شما
    منتظر خصوصیت هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شما نوش رو 200 بیار من خریدارم....
    قیمت نداری انگار
    داشتی خصوصی بزن خریدارم اصلا به جا فروختن. هارد 1 ترابایت هم خریدارم حالا که اینقدر ارزون فروشی شما
    منتظر خصوصیت هستم
    با کمی جستجوی بیشتر میبینید که این کارت در یکی از سایتها که اتفاقا به تازگی هم بروز کرده 150 تومن قیمت خورده البته مارک پاور کالر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کارت 7870 کارت خوبی هست ولی مقایسش با کارت 680 انویدیا درست نیست

مشخصات رو نوشتن کاراییها مشخص هست باز یک عده فقط از روی تعصب میگن 7870 از 680 قویتره

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کجا این حرف زده شده-مشخصه که 7870 از 680 ضعیفتره- انودیا اونقدر ها هم گند نزده-وamd هم اونقدرا هم نترکونده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •