دوستان اگر به مناسبت چندمین سالگرد در گذشت عزیزه کسی بخوایم یکی دو تا جمله درست حسابی بگیم چی بایستی گفت؟
دوستان اگر به مناسبت چندمین سالگرد در گذشت عزیزه کسی بخوایم یکی دو تا جمله درست حسابی بگیم چی بایستی گفت؟
" تسلیت میگم, واقعا فقدان (جایه خالی) وجود عزیزش هیچ وقت از یاد نمیره. ایشالا که هرچی خاک
ایشان میشه بقای عمر شما و خانواده گرامیتون باشه"
از این که این تاپیک رو را انداختین واقعا دمتون گرم چندتا راهنمایی میخواستم
1.وقتی کسی از دوستان یا فامیل با من شوخی میکنن اصلا هرچی فکر میکنم من هم با تیکه خنده دار جواب شوخیشون رو بدم هیچی به ذهنم نمیرسه و اصلا جوابشو نمیدم و فرد مقابل فکر میکنه من پخمه تشریف دارمبه نظرتون چه طوری میتونم در لحظه یه جواب تیکه دار شوخیانه بهشون بدم؟؟؟؟
2.من خیلی کم حرف تشریف دارم وقتی بعضی دوستان و فامیلها رو میبینم یه سلام و احوالپرسی خشک و خالی میکنم و دیگه هرچی به ذهنم فشار میارم که با یارو چند جمله صحبت کنم نمیتونم فرد مقابل هم انگار نه انگار و اون هم هیچ حرف خاصی با من نمیزنه(با 99% اینطوریم) به همین خاطر خیلی خودم رو خجالتی و کمرو میدونم بنظرتون چیکار کنم و چطوری از این مشکل راحت بشم؟؟؟؟
منم زیاد بیانم خوب نیست .
خیلی باید تمرکز کنی و خودتو راست کنی و به صورت طرف نگا کنی و اعتماد به نفس داشته باشی .
شوخی هم بعضی افراد مخشون فقط برا شوخی ساخته شده و دلقکن و نمیشه بهشون رسید .
باز کسی تونست من رو هم راهنمایی کنه .
سلام دوستان من یه سوال داشتم..
مثلا عموم بهم میگه سلام برسون به بابات..میگم چشم حتما ...بزرگیتونو میرسونه ..یا باید بگیم بزگیتونو می رسونم؟
اولی که معیش میشه عمو اینکه داری میگی سلام برسون این بزرگیتونو میرسونه..یعنی یه جورایی صفت بزرگی رو داریم نسبت میدیم به عمو...
ولی دومی میگه بزرگیتونو می رسونم یعنی به بابام میگم آدم بزرگی هستی...
من نمیدونم اولی درسته با دومی؟
دومی درسته ، بزرگیتونو میرسونم!
به نظره من ارتباط برقرار کردن با بقیه ادما مقداره زیادیش اکتسابیه یعنی میتونی یاد بگیری
میتونی بری گیم نت یا کلوپای بازی یا عضو یه گروهی چیزی بشی تو اینجور محیطا ادبیات هم سن و سالای خودتو میتونی یاد بگیری
رمزشم اینه که اصلا نترسی یا بقول معروف کم نیاری اولش ممکنه یه حرفایی بهت بزنن که برات سنگین باشه ولی باید بتونی فرق بین شوخی و توهین رو متوجه بشی و بتونی عکس العمل مناسب نشون بدی
سلام
ما انشاالله با یه خانم محترم توی یه سمینار قرار داریم.
دیدار اول هم هست
به نظر شما از لحاظ ظاهری و رفتاری چطور باید بود.
خودت باش! اگه شیک پوشی ، شیک و متفاوت از همیشه بپوش
اگه ساده پوشی ، برای اولین بار خیلی متفاوت نباش چون ممکنه احساس متفاوتی داشته باشی و خودتو گم کنی و کار خراب میشه
یک دست کت شلوار تمیز و معمولی
یکمی هم خوشبوکننده مثله عطر و ادکلن اما جزئی
لباس زیر هم باید تمیز باشه تا منشا بوی نامطبوع کلی نشه.
در مورد رفتار هم کاملا ریلکس و معمولی .واژه ها و جمله های جدید فکر رو درگیر میکنه و تمرکز بعدی رو مختل
به نظرم سعی کنین خودتون باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)