فکر میکنید OEM ها با توجه به اینکه JB اومده ، ICS رو واسه این گوشیا ارائه میدن؟! فکر کنم منطقی باشه که مستقیم بپرن به JB. :-؟
فکر میکنید OEM ها با توجه به اینکه JB اومده ، ICS رو واسه این گوشیا ارائه میدن؟! فکر کنم منطقی باشه که مستقیم بپرن به JB. :-؟
درباره یک دیوایس سامسونگی حرف میزنی ها![]()
سلام
دوستان این گوشی NFC داره یا نه؟؟؟
نسخه NFC دارش هم موجود هست با نام I9070P
توی ایران نیست.
من جایی ندیدم
این NFC خیلی مهم هستش؟؟
چون من قصد تعویض گوشی حالا حالاها ندارم
Last edited by SEDRASOUL; 20-07-2012 at 23:07.
هیچ اهمیتی نداره
یکی دو تا کار جزئی انجام میده که تو ایران کاربردی نداره
دوستان عزیز من امروز یدونه منم گرفتم خیلی وقته اندروید سامسونگ دستم نبوده یادم رفته میخواستم 2 تا چیز رو یاداوری کنید
اول این که میخواستم وقتی میخواد مثلا بره اینترنت ازم سوال کنه که با چی کانکت بشه وایفا یا جی پی از اس
امروز گوشی رو گرفتم حواسم نبود از Edge 'گوشی استفاده کرد که کلی شارژ ازم کم کرد که گدینه use pscket data رو خاموش کردم از کنار انتن اون علامت edge هم رفت درسته دیگه اون گذینست؟؟
دوم این که میخواستم وقتی یو اس بی رو نصب میکنم حافظه 8 گیگ گوشی رو مثل فلش بشناسه
یادمه وقتی گالکسی اس داشتم وقتی گوشی رو میزدم به سیستم ازم سوال میکرد که ارتباط برقرار کنه با سیستم یا نه بعد وقتی هم میخواستم از سیستم جدا کنم یه گدینه روی صفحه ی گوشی داشت که جدا کردن بود که اونو میزدی ارتباط فطع میشد ولی ادونس که وصل میکنم
سلام دوستان
من هفته پيش اين گوشي رو خريدم.
1-(گرچه اين سوال عموميه )اكانت اصلي گوشيمو جي ميل خودم قرار دادم و با خوشحالي و از همه جا بي خبر رفتم گوگل پلي (بدون وي پي ان، بدون حالت پرواز) براي دانلود اپليكيشن و چون نام كشور توي اكانتم ايران بود ديگه بعد از اون نميتونم اپليكيشني دانلود كنم و اكانت اصلي هم remove نميشه ميگه بايد factory reset كنم و يا اينكه ميتونم گوشيمو روت كنم و چون گوشيم گارانتي هستش نميشه روتش كرد. راه ديگه اي به نظرتون ميرسه؟ ( غير از دانلود از راه google chrome كه جواب نداد) اگه جاي اين سوال در اين تاپيك نيست پس سوال دوممو لطف كنين جواب بدين
2 - صداي بازكردن قفل گوشي رو از تنظيمات غير فعال ميكنم ولي هيچ تاثيري نداره و كماكان صدا فعال هستش. لطفا راهنمايي كنيد.
با سپاس
منم هم gs1 دارم و پسورد اکانت جیمیلم رو یادم رفته .
باید گوشی ریست بشه .به من اینو گفتن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)