حرف فروشنده کاملا درسته.
حرف فروشنده کاملا درسته.
pediجان موافقم.اما تجربه ها فرق میکنه.از روزی که آریستون تو یزد شروع کرد منم پروژه تهویه دانشگاهمو با پکیج کار کردم و تا امروز با اکثر پکیج های بازار کار کردم چون میزارم خود کارفرما پکیجشو انتخاب کنه و من فقط بهشون راهنمایی و مشورت میدم.قبل از خرید یا معرفی پکیج ، داکت و... واسه هر پروژه کلی از داخل و خارج کشور (سایت اصلی تولید کنندگان) تحقیق میکنم. بعدشم بخاطر دریافت حسن انجام کارم در جریان خرابیها و موارد دیگه قرار میگیرم.اما برخی از مطالب که اگه بخوای سر فرصت برا شما و بقیه دوستان توضیح میدم با اطلاعات این 6-7 سال من جور در نمیاد .اما فرومی که راه انداختی کار ارزشمندیه که با کمک هم یه مقدار اطلاعات تاسیساتی جامعه رو ببریم بالا.یه وقتایی یه چیزایی از بعضی از این کارفرماها میشنوم سرم دود میکنه.
حرفت کاملا درسته. تجربه ها فرق میکنه.
دقیقا حستو درک میکنم . امیدوارم با حضور دوستانی مثل شما این تاپیک پربار تر بشه.
سلام ... ما پکیج ایساتوس داریم... دیشب به اشتباه شیر مربوط به فشار دستگاه رو باز کردیم وفشارش رفت رو 3.4 ... همون موقع سریع بستیمش ولی فشارش رو همون 3.4 مونده...حالا چطوری میشه فشارش رو به همون 1.5 برگردوند؟
اگه در حمام رادیاتور دارید شیر هواگیریشو باز کنید و اجازه بدید انقد آب بره تا درجه برسه به 1.5
اگه هم تو حمام ندارید یه ظرف بگیرید زیر یکی از شیر های رادیاتورهای خونه.
سلام من خیلی وقته فروم شما رو دنبال می کنم و اولش خیال کردم فروم کاملا فنی اما بعد از مباحثات پیش آمده دیدم نه بابا محیط کاملا بازاری وبا وجود بعضی آدمهای بی سواد در این محفل منم به خودم اجازه دادم وارد بحث بشم من سالهاست در بازار تاسیسات طالقانی هستم و از بچگی با پدرم در مغازه بزرگ شدم امیدوارم نظراتم به دلیل سابقه ام در بازار تاسیسات کمک کنه هموطنانم گول آدمهایی که اینجا می خوان پکیج بفروشن رو نخورن آقا جان من خودم ختم بازارم........
آقای ختم بازار با این تفاسیر تا زمانی که فکر میکردی این تاپیک فنیه به خودت اجازه نمیدادی بیای. اما حالا که فکر میکنی یه مشت بی سواد میخان مردم رو گول بزنن شما هم اومدی داخل؟؟؟
اگه بتونی کمکی به این تاپیک بکنی حتی در زمینه فروش جای تشکر داره و خوش اومدی.
Last edited by pedi261; 22-10-2012 at 20:40. دليل: بهبود متن
آقاختم بازار
امثال منی که اینجا به یسری سوال در مورد نحوه انتخاب دوستان و یا راهنمای های در باره تنظیم یا تعمییر پکیج ها جواب میدیم هیچ چشم داشتی نداریم.
ای کاش بجای اینکه فقط جو رو خراب کنید بیاد وسط و کمک کنید. نظر خودتونو بگید . ما الان تا این فروم حدود 5 یا 6 نفر فنی داریم که دارن تو بازار کار میکنن همیشه نظر خودشونو دادن اما هیچوقت کسیو خراب نکردن.
شما هم بجای این حرفا بیاد و کمک کنید تا این فروم بهتر بشه.
آقای ختم بازار
چرا زمانی که فکر میکردی این فروم کاملا فنیه و بحث های فنی توش انجام میشه نیامدی از نظراتتون استفاده کنیم.
الانم که فهمیدی محیط کاملا بازاری و بعضی از آدمای بی سواد تو این محفل نظر میدن .بفرمایید نظراتتونو بگید تا متا هم استفاده کنیم.
منی که حرفی میزنم یک تعمیر کارام با چندتا برند دارم کار میکنم مشکلات و میبینم.
خوشحال میشم از نظراتت استفاده کنم.
اولا خدمت دوستان متذکر بشم که گفتم بعضی از دوستان چرا همه ناراحت شدن آخه این مطالبی که من دارم می خونم احساس کردم دارن یه سری شرکتها رو خراب و یه سری رو الکی بزرگ می کنند ،شما خودتون رو به زارید به جای اون بنده خدایی که می خواد پکیج بخره و میاد این مطالب رو می خونه و تصمیم می گیره متاسفانه در این بازار به هر قیمتی وبا هر ترفندی می توان پول در آورد منم خودم توی بازارم و میفهمم کی فنی و کی بازاری جالبه هر محصولی که اروپایی میگن چینی و هر محصولی که چینی می گن اروپایی . یکی از دوستان که رسما نوشته بود من در فرولی ایتالیا بودم و مدیر اونجا می گفت ای کاش ما مثل ویسمن وایمر گاز بودیم آخه این دیگه تابلو ست بخدا،توی ایران خودرو هم مدیرش روبروی بازدید کنندگان از خط تولیدش نمی گه ای کاش ما مثل مرسدس بنز بودیم چه برسه به یه مدیر ایتالیایی و یا اینکه در جای دیگری گفته فرولی چینی بعد می گه من خودم ایتالیا توی کارخانه فرولی بودم در صورتیکه قراره اینجا تبلیغات نشه اما همش داره برندفرولی آریستون و یا ... تخریب می شه وویسمن و وایلانت که داره از سه راه وارد ایران می شه و هیچ حمایت اساسی برای مشتریان در خدماتشون وجود نداره تبلیغ می شه ویسمن اول توسط پارس مشعل واردشد با کلی شلوغ کردن در بازار بعد از 1 سال دیگه وسمن رو به پارس مشعل ندادن و بعد دادن به تهویه نیا اون هم شرکت بزرگی است اما در سرمایش نه تاسیسات گرمایشی و یه سری هم دارن به صورت قاچاق از عراق به همراه وایلانت وارد ایران می کنند این برند رو خوب خدا می دونه بعد از تهویه نیا کی می خواد این برند رو بگیره حالا اون مصرف کننده بنده خدا که از پکیج ویسمن پارس مشعل خریده قطعه اش رو تهویه نیا می خواد تا مین کنه امکان نداره هیچ شرکتی اون هم توی این شرایط نمی تونه مشتریان یه شرکت دیگر رو تامین و ساپورت کنه به خاطر این چنین مسایلی است که وارد فروم شدم چون خدا رو خوش نمیاد مردم فریب بدیم اول به خودم می گم منظور حضرات عالیه نیستند در نهایت اعتقادم بر این است که پول همیشه جایی بالاتر از قد ما قرار داره پس مواظب باشیم برای اینکه دستمان به آن برسد پا رو هر چیزی نزاریم مخلص همه دوستان در این فروم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)