معلوم هست چه خبره توی این بازار لعنتی؟
لنوو y480 رو با بالاترین کانفیگ توی سایت آمازون زده 862.99 دلار.توی تهران قیمت دو روز پیش این لپ تاپ(حالا معلوم نیست با چه کانفیگی!)زده 3180000 تومان!
3180000/862.99=3684
یعنی هر دلار 3684 تومان
معلوم هست چه خبره توی این بازار لعنتی؟
لنوو y480 رو با بالاترین کانفیگ توی سایت آمازون زده 862.99 دلار.توی تهران قیمت دو روز پیش این لپ تاپ(حالا معلوم نیست با چه کانفیگی!)زده 3180000 تومان!
3180000/862.99=3684
یعنی هر دلار 3684 تومان
سلام
برای قضاوت بهترین راه اینه که خودمون رو جای طرف فرض کنیم ، این جوری مسائل رو خیلی راحت هضم میکنیم . ( هم جای فروشنده و هم جای خریدار )
اونقدر ها هم ساده نیست ، یه بار دیگه پست های من رو بخون ، متوجه میشی !!!!یه جواب ساده داره این موضوع که فروشنده جنس رو گرون می خره.به قول دوستمون اصلا هم منطقی نیست.فروشنده موقع خرید گرونتر می خره و گرونتر هم می فروشه.به همین سادگی.
یه مقداری اومده پایین ، ولی نه به اندازه ی کاهش قیمت دلار .الان که دلار ارزون شده مگه قیمتا پایین اومده ؟
چرا نمیاد ؟ چون سودش مزه کرده زیره زبونشون !!! ( بازار آدم رو حریص میکنه ، هر چی بخوری عطشت بیشتر میشه )
آفرین ، هیچ فروشنده ای احمق نیست که تو اون زمان خرید کنه ( شاید باره علمشون پایین باشه ولی رمز و راز فروشندگی رو خیلی خوب بلدن )2- اگه فروشنده ، فروشنده باشه انقدر فهم داره که زمانی که دلار شده 3500 نره جنس بخره چون یه قیمت کاذب هست
سوال اینجاست که تو این گرونی ها چرا فروشنده میره لپ تاپ میخره ؟
1 ) تا جایی که میتونی باید جنست جور باشه .
2 ) افرادی هستن که اصلا بلد نیستن لپ تاپ رو روشن کنن و از قیمت ها خبر ندارن ، کور کورانه میرن بازار و خرید میکنن ( زیاد هم هستن ) و این خرید تو زمان گرونی فروشنده رو پُر رو میکنه .
و ....
داستان » یه بار رفته بودم بازار ، داشتم مدل هارو برآورد میکردم ، دیدم خسته شدم ، گفتم بذا بریم یه ذره با این فروشنده ای نادون بحث کنیم ، روحمون شاد شه ، آقایی که شما باشی ، رفتم تو یه مغازه ، دیدم یه پدر و دختری اومدن برای خرید ، فروشنده داشت یه مدل دل رو بهشون پیشنهاد میداد ، و هر چی اطلاعات غلط بود در مورد کارت گرافیک و CPU میگفت ، بعد دختره رنگ صورتیش رو برداشت ، و تصمیم گرفتن همون مدل رو بخرن . ( در صورتی که میشد با یه مقدرای افزایش ( حدود 50 تومن ) یه مدل خوب از ایسوس خرید ) و .....
اومدم بیرون از مغازه با خودم فکر کردم ، برم بهشون کمک کنم بگم آقا این مدل خرابیه زیادی داره و اصلا با گارانتی مغازه ای نخر و .... ( آخه خیلی دلم براشون سوخت )
بعد یاده حرفه استاده شبکم افتادم که میگفت یوزری (کارمند) که پا میشه میره برای خودش چای بریزه و سیستم عاملشو Lock نمیکنه باید ه.ک بشه !!!
دیدم این مصداق همین جا صدق میکنه ، توی خریداری که کور کورانه میایی بازار باید بکنن تو پاچت !!!
طرف میخواد ماشین بخره از 4 نفر که بهشون اعتماد داره سوال میکنه ، نه اینکه کله رو بندازه بره نمایشگاه هر ماشینی شد بخره ، 2 میلیون هم گرونتر بهش بندازن !!!!
و .......... ( سرتون رو درد نیارم ، حرف زیاده دوستان )
نتیجه گیری :
با توجه به پست هایی که زده شده ، به هیچ وجه تو این زمان لپ تاپ نخرید ، بذارید قیمت ها نرمال بشه اون موقع برای خرید اقدام کنید !!!!
قیمت نرمال ؟ تناسب داشتن قیمت دلار با قیمت لپ تاپ !!!!
موفق باشید.
سلام...
من ساکن شیرازم بیشتر از سایت یه فروشگاهی آمار قیمت ها را میگیرم اینم بگم سایتشون هر روز قیمتاش بروز میشه یعنی وقتی بری توی سایتش و یه قیمت ببینی و بری واسه خرید همون قیمتی که توی سایتش بوده را میگه. بگذریم...
اما جالبی اینجاست y580 بدون هارد SSD را شنبه 15/7/91 با قیمت 2790 قیمت زده بود و روز بعد شد 2999 و الان 18/7/91 قیمت 3299 زده!!!
چه جوریاست از شنبه به این ور قیمت دلار داره میاد پایین ولی این دزدها قیمتو دارن میبرن به سوی نجومی شدن؟؟؟!!!!
توي اين شرايط خريد لپ تاپ اصلا" عاقلانه نيست. بهترين كار نخريدن است.
پس قبول داری که این وسط فقط مردم هستن که ضرر میکنن دیگه؟
حرف من فقط اینه دولت باید بجز اصلاح قیمت ارز یکم این فروشنده های بی وجدان رو اصلاح کنه
هر بازاری باید ناظر داشته باشه
الان برای مثال میگم انقدر رو بازار موبایل نظارت نبود که دیگه الان فروشنده ها خریدار رو گاو تلقی میکنن و به خریدار میگن این گوشی ای که خریدی تا نرم افزار روش نصب نشه بالا نمیاد!!!!!!!!
و همین کار 30 هزار تومن سود خالص تو جیب فروشنده ست
بازار لبتابم همینه هرکی هر قیمتی دوست داره میده برای توجیهشم این دلیل مسخره رو میاره که باید جنسشو جایگزین کنه یا نه؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خب اولویت بندی های تخصیص ارز مشخص شد و موبایل و رایانه در اولویت 9 قرار گرفتند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین امروز جناب وزیر فرمودند که یه عده از وارد کننده ها ارز مرجع می گیرند ولی به قیمت 3000 تومن به مردم می دهند.هم چنین افزودند:
باید مصرف ارزی کشور را در اولویتهای 9 و 10 به صفر برسانیم.
به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت در صورت صرفهجویی مردم در خرید کالاهای موجود در اولویتهای 9 و 10 ، کشور بین 10 تا 12 میلیارد دلار صرفهجویی ارزی خواهد داشت.
دولت قصدی برای ممنوع کردن واردات کالا به کشور ندارد، اما وضعیت به گونه ای شده که بهتر است مردم دیگر کالاهای موجود در اولویتهای 9 و10 را نخرند؛ به ویژه کالاهایی که مشابه تولید داخل نیز دارند.
مجموع این صحبتها یعنی اینکه منتظر کاهش قیمتها نباشید!!همینی که هست.این هم که یک ماه دیگه سه ماه دیگه یا 6 ماه دیگه دلار میاد پایین هم بسیار بسیار بعیده چون هنوز ت ح ر ی م های شدید تری هم در هفته های آینده در راهه
یعنی دیگه موبایل و لپتاپ هم نخریم!راست می گن والله چه کاریه.اصلا باید بریم تو غار زندگی کنیم.به خدا هم نزدیکتر می شیم!![]()
اولویت 9 و 10 ارز مبادلهای نمیگیرند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت کالاهای اولویت 9 و 10 گفت: فعلا تصیمیمی درباره استفاده کالاهای موجود در این دو اولویت از ارز مبادلهای وجود ندارد و کماکان برای واردات آنها میتوان از ارز خود واردکنندگان یا ارز صرافی استفاده کرد.
وی ادامه داد: ترکیبی از شرایط فنی و عمومی که در کتاب مقررات صادرات و واردات وجود دارد در مورد این کالاها اعمال میشود اما مرکز مبادله فعلا درباره تخصیص ارز به واردات کالاهای اولویت 9 و 10 پاسخگو نخواهد بود. در واقع تخصیص ارز مبادلهای به این کالاها جزو اولویتهای ما نیست.
رییس کل سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه ایده اولیه راهاندازی مرکز مبادله ارز این بود که تا اولویت هشتم ارز تخصیص یابد، ادامه داد: تا یک هفته آینده اولویت هشتم هم ارز مبادلهای دریافت خواهد کرد و پس از آن عملکرد مرکز و میزان پاسخگویی به متقاضیان ارزیابی خواهد شد و متناسب با آن و با اعلام آمادگی بانک مرکزی ممکن است تدریجا بخشی از اولویت نهم یا دهم هم وارد این فرآیند شوند.
فکر کنم همین الان برای خرید دست به کار شیم کمتر ضرر کنیم.یا اینکه بریم همون غاراحتمال افزایش تعرفه واردات کالاهای لوکس
مهدی غضنفری - وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با ایسنا در رابطه با این که گفته میشود دولت قصد دارد تعرفه واردات کالاهای لوکس (اولویتهای 9 و 10) را افزایش داده و پیشنهاد تغییر نرخ پایه ارز در گمرک نیز مطرح شده است، توضیح داد: این پیشنهادها جزو سناریوهایی هستند که دولت هماکنون درحال بررسی آنهاست تا هزینه واردات این نوع کالاها را به کشور افزایش دهد.
رئیس سازمان توسعه تجارت نیز در گفتوگو با ایسنا تاکید کرده که تنها اولویتهای 3 تا 8 ارز موردنیاز خود را میتوانند از مرکز مبادلات ارزی تامین کنند و اولویتهای 9 و 10 مجبورند ارز خود را از بازار آزاد تامین کنند.
در همین حال گفته میشود دولت قصد دارد علاوه بر ایجاد محدودیت تامین ارز برای واردات کالاهای موجود در اولویتهای 9 و 10 محدودیتهای دیگری را نیز بر سر راه واردات این کالاها به کشور ایجاد کند که از جمله این محدودیتها میتوان به افزایش تعرفههای واردات و تغییر نرخ پایه ارز در گمرک برای محاسبه تعرفه واردات این نوع کالاها اشاره کرد.
اظهارات اخیر سخنگوی کمیسیون اقتصادی مبنی بر آمادگی مجلس برای تهیه فهرست جدیدی از کالاهای لوکس و غیرضروری به منظور توقف واردات آنها نیز نشان میدهد که هنوز اتفاق نظری درباره تعداد و نوع کالاهای لوکس وارداتی به کشور وجود ندارد. با این وجود وزیر وزیر صنعت، معدن و تجارت به طور تلویحی تاکید کرده که واردات کالاهای موجود در اولویتهای 9 و 10 عملا باید به صفر برسد.
![]()
به به... گازم داره ت ح ر ی م میشه دیگه...
اخه پس چرا هیچی هیچ کار نمی کنه الحق که هرچی سرمون بدن حقممون و یه عمر باید ارزو به دل باشیم و بس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)