نمیدونم ولی اخه 28 دلار فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه !!! ولی نگران نباش دستگیر بشی به همراه چند تا از بچه های تاپیک مییایم ازادت میکنیم !
تا اونجایی که میدونم صرافی با قیمت دلار ازاد نمیخره و باید به یه شخص بفروشی
نمیدونم ولی اخه 28 دلار فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه !!! ولی نگران نباش دستگیر بشی به همراه چند تا از بچه های تاپیک مییایم ازادت میکنیم !
تا اونجایی که میدونم صرافی با قیمت دلار ازاد نمیخره و باید به یه شخص بفروشی
بابا برو یکی از دفاتر زیارتی، سیاحتی (مخصوصا اگه از آشناهاتون هست) بگو 28 تا دارم می خوای؟؟
الان کلی ملت دارن می رن همه جا و دلار کمشونه!می خرن!
قیمت 1860 و یا تو همین حدود هست!
به نظر منم بهتره به اشنا بفروشه من خودم یه هفته پیش 100 دلار دادم به پسر عموم 185 تومن ازش گرفتم ولی فکر کنم زیاد گرفتم![]()
و یه سوال صرافی ها تا کی نمیخرن؟؟ منتظرن چه اتفاقی بیفته؟؟
اصلا توصیه نمیشهفقط در صورتی که یه ماشین دیگه دارین و به پول اون نیازی ندارین این کار رو انجام بدین.
الان قیمت نیم سکه فوق العاده برای خرید هست.سکه بانکی هم نظری ندارم اما اگر من باشم نمی خرم.
چرا ؟؟؟ یعنی ضرره؟
سلام میشه فوری اخرین قیمت دلار رو بگید
فوری؟؟ نمیدونم کی گفتی فوری که الان مینویسم برات فوریه یا نه
بازار تهران 19,250
1390/12/02 - 11:51
بانک ملی 12,260
1390/12/02 - 09:41
ببینید الان هیچ کسی نمیتونه بهتون بگه سکه گرون میشه یا ارز ارزون میشه و بالعکس
چون تحلیل سیاسی داره....
اگر این روند ادامه پیدا کنه من بهتون قول میدم دلار به3000 تومنم برسه....
اشتباهی که فروشندگان لوازم برقی میکنن اینه که لبتاپی که تا دیروز 900 تومن بود الان 1300 تا 1400 میفروشن خوب حداقل این فروشندگان نگاه نمیکنن وقتی تو دست مردم پول نباشه شما انتظار داری با بالا بردن قیمت ناشی از عدم کنترل یا بهتر بگم خارج شدن کنترل از طرف دولت...بتونن لوازم الکترونیکی خودشون بفروشن...البته حق دارن ولی اینجوری مشتری همشون میپره
من میخوام لبتاپ بگیرم و فوقالعاده هم ضروری و لی نه با افزایش قیمت +700 تا +800 هزارتومن
خدا بخیر بگذرونه....بد از عید سکه و ارز با احتمال بالای 75 درصد بیشتر میشه....
هیچ کس به طور قطع نمی تونه بگه قیمت ارز و سکه، بطور مثال تا هشت ماه آینده،کم یا زیاد میشه
فقط درصد ریسک ها برای افراد مختلف با اطلاعات و دیدگاه ها و یا رانت های مختلف فرق می کنه!!!
حتی اشخاصی که به اطلاعات سطح بالا دسترسی دارن نمی تونن دقیقا پیش بینی کنن که چه اتفاقی قرار در آینده بیفته
پیش بینی تو ایران از سخت ترین کارهاست،چون عکس العمل ها بسیار پیچیده اند
ما برای بررسی یک موضوع،پارامترهایی برای اون در نظر میگیریم که میتونه رو اون موضوع تاثیرگذار باشه،تو ایران این پارامترها بعلاوه یکسری پارامترهای پنهان که ما اونا رو نمیبینیم،دارای یکسری کنش و واکنش های بسیار پیچیده و درهم تنیده اند که قابلیت پیش بینی رو به سمت صفر میل میده.
من که خودم هیچی نفهمیدم!!!
تا نظر دوستان چی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)