تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 95 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 942

نام تاپيک: Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه داداش راحت باش من از فن بوی های تعصبی سونی نیستم
    از این به بعد هر چی دوست داشته باشم میخرم
    من الان آرک دارم و ازش راضی هستم
    شاید خیلی صبر کنم تا سونی 4 هسته ای معرفی کنه بعد گوشیم رو عوض کنم
    دو هسته ایشو یه سال بعد از همه برندها داده چه برسه چهار هسته ای

فعلا کرده تو اکسپریا در نمیاره

2. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سونی رسما اعلام کرده بود که تا سال 2013 از 4 هسته ای خبری نیست.
    حالا چرا اینقدر زیراب این گوشی بدبخت که تازه اومده رو میزنین؟ مگه همه گوشی میخرن که باهاش بازی کنن؟!!! برای خیلی ها برنامه های کاربردی و مالتی مدیا از همه چیز مهمتره. که فکر نکنم باقی گوشیا از این نظر به پای این برسن.

اینم نظر یکی از دوستان موبایلستانی که GS2 هم داشته :
    خوب من فرقش رو با اس2 میگم چون قبل این اس2 داشتم
    به نظر من اس2 عکس گرفتنش از این بهتره با اینکه دوربینش 8 هستش و این 12 که خوب شاید با اومدن ورژنهای بعدی ارتقا پیدا بکنه ولی فعلا نه (البته میبخشین من شمال بودم یه 2-3 تاعکس گرفتم ولی خوب عکسها شخصی هستش بنابراین نمی تونم تو سایت بزارم)
    از لحاظ کیفیت تماس و آنتن دهی من نمیتونم نسبت به گالاکسی اس2 بگم ولی میتونم بگم عالیه چون یه جا رفتیم که بعضی گوشیها نمیتونستن تماس بگیرن با این شد.
    وزنش خوب نسبت به اس2 سنگیرنتره ولی نه اذیت نمیکنه و به نظر من خیلی خوش دست هستش
    هنگ تا حالا نداشتم مشکلی از این لحاظ.داغ شدن هم راستش بازی خاصی نریختم روش ولی اس2 من با بازیهایی مثل cut the rope هم بعد یه مدت گرم میشد (رام اون اپدیت بود و همه جور کرنلی هم ریخته بودم)که تو این اصلا نشد که میشه نتیجه گرفت از این لحاظ بهتره که خوب باید دید بازیهای حجیم و با کیفیت برای این رزولوشن وقتی بیان چه جوابی میدن
    کیفیت صداش خیلی خوبه البته من طبق معمول هر گوشی که داشتم با هدفون تست نکردم چون اصلا دوست ندارم ولی با بلندگو کیفیت صدای خوبی داره و بلندی قابل قبول
    باطری اون فعلا ظعیف تر از اس2 عمل کرده که خوب علت اون میتونه این باشه که فعلا باید چند باری شارژ بشه تا به حد درست خودش برسه بعد بشه نظر قطعی داد ولی فعلا با استفاده زیاد هر روز باید شارژ بشه که البته یکی از دلایل اصلی اون هم کیفیت صفحه نمایش هستش.
    حالا 2 تا نکته بسیار عالی این گوشی
    1-کیفیت صفحه نمایش اون که به جرات بگم اگه این گوشی جاوا بود ولی این کیفیت صفحه رو داشت از خیلی از گوشیهای الان بیشتر میارزید(چیزی که من واقعا اهمیت میدم و باور کنین هرکی دید گفت بابا این چیه تا حالا همچین چیزی ندیدیم)
    2-طراحی اون که فوق العاده هستش و تا حالا تنها گوشی بوده که حتی کسایی که اصلا موبایل باز هم نیستن نتونستن از کنارش به سادگی بگذرن و از زیباییش لذن نبرن.(یعنی تو شمال که رفته بودیم از فامیل اینا هرکی دید گفت واقعا خوشگله با اینکه سلیقه ها متفاوت هستش)
    جمع بندی کلی اینکه من خیلی راضیم از خریدش با اینکه تو دوربینش فعلا ضعف زیادی میبینم ولی خوب دوستان منتظر باشن قیمتش مطمینا پایین میاد و به یه قیمت معقول تر میرسه)
    Last edited by noisymind; 24-03-2012 at 13:39.

4. 4 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس منتظر میمونم ببینم آپدیت چی واسش میاد اگه مشکلاتش برطرف شد میگیرمش

داره خودمونی میشه Sheil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از دوستام می خواست iphone4 بگیره ، بعد وقتی چشمش به این گوشی افتاد اینو گرفت .
    اون که خیلی تعریف می کنه ، سعی می کنم در اولین فرصت باهاش کار کنم و نتیجه رو اینجا می ذارم

7. 2 کاربر از Sheil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سونی بخواد خیلی راحت میتونه کواد کور بزنه همون جوری که پی اس ویتا کوادکور هست ولی نمیدونم سیاست کاری سونی رو گوشی هاش اینجوریه
    البته کوادکور هم بیاد زیاد مالی نیست اونم با اندروید

9. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سونی یک گوشی فقط برای ژاپن زده به اسم acro hd که همین مشخصات Xperia S و داره ولی با پوشش ویژه نانو ضد آب شده . و یکسری مشخصات دیگه مثلا micro sd بهش میخوره. سایر مشخصاتش مثل S سی پی یو 1.5 دوآل رم 1 گیگ حافظه داخلی 32 و دوربین 12 مگاپیکسلی و داره.خیلی چیز خوفیه کاش بیاد ایران

جالبه تو چارت فروش ژاپن صدر جدول بوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hoomi_gta; 25-03-2012 at 18:57.

11. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

سونی یک گوشی فقط برای ژاپن زده به اسم acro hd که همین مشخصات Xperia S و داره ولی با پوشش ویژه نانو ضد آب شده . و یکسری مصخیات دیگه مثلا micro sd بهش میخوره. سایر مشخصاتش مثل سی پی یو 1.5 دوآل رم 1 گیگ حافظه داخلی 32 و دوربین 12 مگاپیکسلی و داره.خیلی چیز خوفیه کاش بیاد ایران

جالبه تو چارت فروش ژاپن صدر جدول بوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم اینا فقط تو ژاپن آنتن بده فکر کنم اینا CDMA باشن که این نوع شبکه فقط تو ژاپن فکر کنم باشه
    شرکت پنتک هم برای کره گوشیهای خفنی میزنه

این همون چیزیه که اینجا معنا نداره مثلا میوه خوب صادر میشه میوه آشغال رو خودمون میخوریم

13. 3 کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

البته کوادکور هم بیاد زیاد مالی نیست اونم با اندروید
    به نظرم اگه هر شرکتی سیستم عامل آندروید رو واسه خودش بهینه سازی کنه و طبق سخت افزاری که روی اون گوشی هست بهینه سازیش کنه یا بهتر بگم سیستم عامل رو با سخت افزار مچ کنه خیلی از مشکلات حل میشه
    مثل سخت اقزارهای اپل که به نظر من خیلی با هم مچ هستن و نرم افزار و سخت افزار همکاری خوبی با هم دارن
    به همین دلیل هست که تو آیپد جدید از پردازنده ی 2 هسته ای استفاده کردن
    چون نیازی به 4 هسته نداشت
    من امروز یکی از دوستام xperia s رو خریده بود یه نیم ساعت باهاش کار کردم ولی با وجود 2 هسته ای بودن تو منو ها بعضی وقتا کند عمل میکرد و این نشون از مچ نبودن سیستم عامل با سخت افزار هست یا شایدم به خاطر محیط کاربری سونی هست که مشکل داره

15. 3 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه مشکل اصلی اندروید این که نسخه های اندروید از سخت افزار گوشی ها عقبه و همین باعث میشه که خوب مچ نشه و مورد بعدی هم نسخه ها اندروید دارن زیاد میشن و هنوز هم گوگل به یه نسخه پایدار نرسیده تازه از ورژن 4 داره شروع میشه ولی بازم دیره سخت افزار ها داره اینقدر تنوعشون میره بالا که سیستم عامل و برنامه نویس ها داره ازشون جا میمونه که این زیاد خوب نیست اونم واسه سیستم عاملی که هر روز چند صدهزار دستگاه داره به خودش جذب می کنه

17. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من Galaxy S II داشتم ولی به دلیل بزرگی فروختمش، گوشی خوبی بود ولی خوش دست نبود
    ضمن احترام به علاقمندان این گوشی ، این صفحه ای که این گوشی داره قابل رقابت با Super AMOLED نیست ، درضمن گوشی بیش از حد بزرگه و گوشی خوش دستی نیست.... اما خوب چیزهایی داره که باعث شده گوشی قابل احترامی باشه مثل دوربین عالی( نه به خاطر رزولوشن بالاش ، بلکه بخاطر کیفیت لنز) و همچنین سرعت تحسین برانگیز آماده بکار شدن دوربین
    من میخواستم بخرمش ولی بادیدن ابعاد و نوع صفحه اش منصرف شدم ....
    برای من همون Galaxy S Advance مناسب تره ، چون من ترجیه میدم صفحه Super AMOLED باشه و زیر 4 اینچ باشه

با تشکر

19. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •