** اشتباه شد **
** اشتباه شد **
دوستان خونه ی ما داخل پوشش خارجی رایتل هست برای مودم 3g میخوام که با pc وصل بشم به اینترنت مشکلی نداره؟ (که داخل پوشش خارجی هستم) آنتن میده؟ من طبقه 3 هستم شیراز
دوستان رایتل هم مثل ایرانسل و همراه اول میکرو سیمکارت داره؟
پوشش خارجی رو اصلا جز آنتن دهی حساب نکن فقط پوشش داخلی.
آنتن نمی ده محل شما
اتفاقاً من در جایی که با نزدیک ترین دکل 20 کیلومتر فاصله داشت به اینترنت وصل شدم. در ضمن خونه ی یکی از بستگان هست که 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله داره، اصلاً جزء پوشش نیست، اما همونجا با کیفیت مطلوب از اینترنت استفاده کردم. ایشونم که طبقه ی سوم هستن. نباید مشکلی داشته باشن.
من تو تهران دور این مناطقی که تو عکس مشخص کردم بامودم و گوشی و سیمکارت دائمی و دیتای رایتل هم اینترنت رفتم هم تماس گرفتم.در همه حالت خوب بوده . حتی با 2 خط آنتن!
![]()
والا چیز یکه من از یه متخصصش شندیم این بود که فقط تو منظقه پوشش داخلی انتظار آنتن دهی رو داشته باشین
مناطق آنتن خارجی فقط برای استفاده شبکه با تجهیزات خاصه نه مشترکا![]()
متخصصا خیلی چیزا میگنمن کارم شبکه هستش و با همه نوع فرستنده و گیرنده کار کردم...مثلا 2 تا رادیو Outdoor که متخصصاش و حتی خود کارخونش گفتن حدود 50 کیلومتر لینک میکنه ، من تا 96 کیلومتر لینک زدم باهاش..این که متخصصا میگن فقط تو جای پرنگ آنتن میده دلیل نمیشه که حرفشون درسته...چیزیو که تو کتابا میخونن رو مثل نوار میگن..خیلیاشون تجربه ندارن
حتی خود رایتل هم دقیق نزده..اینا مناطقی که سیگنال رو تضمین میکنن و میگن این مناطق در همه شرایط تحت پوششه مینویسن..الان خونه خودمون تو پوشش داخلیه ، گوشیرو توی کمد هم میزاری آنتن میده ، اما تو مناطق خارج از پوشش دهی تو جیبت باشه احتمال کارکردش 5% هستش. از جیب که میاریش بیرون آنتن میاد...هر چقدر هم که ارتفاع بالا بره بهتر میشه .
موفق باشید.
1- اگر اینطور باشه که پس الان رایتل اصلاً آنتن دهی نداره!
2- گوشی من اصلاً جز تجهیزات خاص محسوب نمیشه (6220c)
3- جالبه بدونی در مورد وایمکس هم من بیرون از پوشش بیرونی با مودم داخلی با کیفیت مطلوب به اینترنت دسترسی دارم!
Last edited by امیر انصاری; 16-01-2013 at 12:52.
نه اشتباه میکنی!!
منطقه ما توی پوشش خارجی,تازه یکم دیگه اونورتر بودیم,میزد بیرون از پوشش خارجی
ولی آنتن میده!!!حداقل واسه من که خوبه فعلا خداروشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)