Assassin's Creed
PS3
اين بازي رو همون گروهي كه بازي POP رو طراحي كردن، ساختن. داستاني از بازي هنوز ندادن بيرون اما به نظر مياد محيطش شبيه همون شاهزاده ايراني باشه. اميدواريم يوبي سافت در مورد كنسول بازي تجديد نظر كنه![]()
Assassin's Creed
PS3
اين بازي رو همون گروهي كه بازي POP رو طراحي كردن، ساختن. داستاني از بازي هنوز ندادن بيرون اما به نظر مياد محيطش شبيه همون شاهزاده ايراني باشه. اميدواريم يوبي سافت در مورد كنسول بازي تجديد نظر كنه![]()
Last edited by marge_moosh; 12-05-2006 at 16:29.
سلام مرگ موش جان
من عكس يك سرباز امريكايي را مي خواهم با كيفيت بسيار بالا براي پرينت و قاب گرفتن
شما سراغ نداري؟
واقعي نباشه تو مايه بازي باشه
منتظرم
ممنون
نوشته شده توسط behroooz
سلام
من زياد نفهميدم چه طور عكسي مي خواين. هم توي بازي باشه تنها باشه؟ كارتوني باشه؟ طبيعي باشه؟ تمام بدن باشه؟ اسم بازي ميشه روش باشه يا نه؟ عكس خود بازي ميشه يا اينكه عكس شبيه بازي باشه؟و هزاران سوال ديگر...
![]()
عكس شبي سازي باشه
تمام قد با كيفيت بالا
حالا مال بازي هم نبود عيبي نداره
كارتوني نباشه
با قيافه جدي و محكم
اسم بازي هم روش نباشه
با تشكر از توجه شما
قبلا چنين تايپيكي وجود داشت به هر حال دستد درد نكنه زحمت كشيدي
اينها رو ببينين:نوشته شده توسط behroooz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همينا رو پيدا كردم.![]()
تاييد ميشه. اين هم آدرسش:قبلا چنين تايپيكي وجود داشت به هر حال دستد درد نكنه زحمت كشيدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا درخواست بدين زودتر جواب مي گيرين. اينجا فقط wallpaper بازيها.![]()
ممنون
كسي بهتر از اين نداره
چهره اش كاملا معلوم باشه
چيزي تو مايه هاي پوستر باشه
ممنون
اینم یه سری والپیپر جدید از این بازی
HITMAN BLOOD MONEY
سلام.من وقتي تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي روم.هر بازي كه عكسش را ميخوام به صورت بزرگ ببينم.نمي ذاره و اگر نشان هم ميده با كيفت بدي نشان ميده و ميگه اگر بخواي واضح ببيني بايد account درست كني.وقتي مي خوام account درست كنم.پول ميخواد براي عضو شدن.ميخواستم بدونم كسي account رايگان يا كرك اين سايت را داره؟بذاره ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)