اقاى مدير ،
ميشه سؤال كنم شما از كدوم سايت سفارش خريد دادين كه به اين سرعت رسيد به دستتون ؟
ممنون
اقاى مدير ،
ميشه سؤال كنم شما از كدوم سايت سفارش خريد دادين كه به اين سرعت رسيد به دستتون ؟
ممنون
ایشون دارن انگستان کوچه پشتی ما زندگی میکنن
---------------
دوسته عزیز بستگی داره شما از یه تبلت چی بخوای شاید برای نیاز شما یه تبلت ویندوزی بهتر باشه تا آپد جدید
ولی اگه میخوای حال کنی با تبلت این تبلت خیلی خوبه..من تاییدش میکنم![]()
مبارکت باشه آرمان جان
تکنولوزی این صفحه نمایش روی چیزی غیر ایت تبلت هم سوار شده ؟
آیپد از هر نظری که شما فکرش رو بکنید از بقیه تبلت ها متمایز هست ! البته تبلت های دیگه هم مزیت هایی دارن ولی هیچکدوم به پای آیپد جدید نمیرسن![]()
البته مهم اینه که معیار استفاده هرکس برای استفاده از تبلت چی میتونه باشه , چه استفاده هایی میخواد از تبلت خودش استفاده کنه و ...
ولی با توجه به اینکه iOS ( به نظر من ) قوی ترین سیستم عامل گوشی های هوشمند و تبلت هاست , و آیپد هم از iOS استفاده میکنه به نظر من میتونه بهترین انتخاب باشه . و فکر میکنم که تا یک ماه بعد تبلت دیگری نمیتونه جلوی این هیولاایستادگی کنه !
سلام و عرض ادب
من توی یه تایپینگ خوندم آیپد جدید به خاطر باطری قویتر و بزرگتر و تراشه سریعتر بیشتر از آیپد 2 گرم میشه
این گرما در قسمت پایین ،سمت چپ دستگاه به وجود میاد.
... و وقتی این موضوع مهم تر میشه که طی ساعات طولانی با آیپد کار میشه.
حتی یکی از کاربران ادعا کرده در هنگام استفاده با پیغام " آیپد نیاز به سرد شدن دارد " مواجه شده و آیپدش خاموش شده !
این چقدر میتونه نگران کننده باشه؟؟؟![]()
شما این موضوع رو با توجه به چه منبعی بیان میکنید؟
همچین مشکل بزرگی از نظر عقلانی نمیتونه در یک محصول مربوط به کمپانی اپل به وجود بیاد
من تاحالا جایی ندیدم کسی تو فرومی از این مشکل صحبت کنه
گرچه ممکنه در مواردی خاص این مشکل به وجود اومده باشه که دلیل اون میتونه قطعاً مشکلات سخت افزاری باشه
سلام دوستان
یک سوال ذهنمو زیاد مشغول کرده اون هم این که آیا میشه در این new ipad از سیمکارت ایرانسل استفاده کرد؟
باتوجه به 4g بودن مدلش از gprs ایرانسل استفاده کرد؟(بدون در نظر گرفتن wifi)
خیر مشکلی وجود نداره.. اون کاربری که همچین ادعایی کرده بود زیر نور آفتاب استفاده می کرده و به احتمال زیاد به خاطر گرمای هوای محیط این پیغام اومده نه مشکل آیپد. هیچ ریپورت دیگه ای هم مبنی بر صحت این قضیه نیست. نگران نباشید اگه همچین مشکلی صحت داشت الان خبرگزاری ها دنیا رو روی سرشون گذاشته بودن.
بله.
اپل اعلام کرد در این 3 روز، 3 میلیون آیپد فروخته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)