دوستان یدونه Music Extractor هم پیدا کردم برای اونایی که آهنگ های بازی رو خوششون میاد.
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یدونه Music Extractor هم پیدا کردم برای اونایی که آهنگ های بازی رو خوششون میاد.
دانلود:
ایول ساسان ! بابا کار درست .
ولی با این وجود به نظر من تمام مزه بازی به سختی و 20 باز باختن اونه . نه چیت زدن و این مدلی رد کردن .
حالا اون ترینری که چند روز دیگه میاد چه چیزهایی داره ؟
احسان جون خواهش عزیز.
آره راست میگی بدون چیت یه حال دیگه ای داره بازی رو تموم کردن.
ولی خداییش وقتی تموم می کنی از اون بعد چیت حال میده! . ماشین اضافه کردن و دست کاریو این جور چیزا!.
احسان جون ترینر بسیار خوبیه ببین چه کارهایی می کنه کف می کنی!:
Unlimited Money, Unlock Challenge Series, Unlock Career Mode Content (upgrades, parts, vinyls, etc), Unlock All Reward Cards, Unlimited NOS, Save/Restore Position, Unlimited Bullet Time (speedbreaker), Drift King (drifts never stop), Ghost Car, Invisible to Police, Super Jump, Super Handling/Acceleration, Super U-Turn, Racer Control System (send other cars flying into the air or make them go the wrong way), Kill Checkpoint Timer, Can't Get Busted, Instantly Evade Police
Challenge ها و Reward Card ها و حتی Online Reward Card ها رو هم باز می کنه!!!!.
کاش یکی اکانت Unlimited داشت اونجا که نخوایم سه روز دیگه صبر کنیم!.
tornado2800 جان یه ترینر مشت پیدا کردم یه Option داره به اسم WIN ANY RACE.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین هر نوع Race ای تو بازی باشه تو اولی!.
شما میتونی برای دریفت از این استفاده کنی.
کلا توی هر ریسی گیر کردی ازش استفاده کن خیلی با حاله!.
ضمنا اول بازی رو باز کن بعد ترینر رو.
برای فعال کردن Option هاش هم از HotKey هاش استفاده کن.
ایندفعه دیگه مثل قبل ترکوندی مرسییییی
رفتم برای تست
راستی p30worldچش شده ! نمی شه ایدی هارو دید ! ایدیتو بهم بفرست
ساسان فکر کنم خراب آپلود شده !نوشته شده توسط sAsAn.K
اجرا نمی شه اررور می ده
اين سه تا ترينرم هست.
Need for Speed: Carbon (Money Trainer)
Need for Speed: Carbon EURO (Unlocker)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Need for Speed: Carbon (+17 Trainer)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبخشید من همین چند ساعت پیش بازی رو خریدم همون اولشم گیر کردم همونجایی که با دوتا ماشین که یکدومشم رانندش یه مرد چاقه باید مسابقه بدم گیر کردم اصلا این قسمت تموم نمیشه اول هم میشم بازم تموم نمیشه شما چجوری این قسمت رو رد کردید
ممنون میشم کمکم کنید
سلام من بازي need for speed cabon گرفتم اما منمی دونم چرا ماشینهاش سیاه هستش اشکال از چیه لطفا کمک کنید
مشخصات گرافیکت چیه ؟نوشته شده توسط netlcom
اگه 128 باشه ، به روزش کن ! مشخصاتش رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)