ببخشید اونجا که باید بری جایه یه یارو تو قهوه خونه تا لوازمتو بهش بدی بعد بری پارتی.من یه بار جاش رفتم حالا که میرم دیگه نیست و اون زنه جای استبل هم میگه لباسات بدرده پارتی نمیخوره.حالا باید چی کار کنم؟؟؟!!!
ببخشید اونجا که باید بری جایه یه یارو تو قهوه خونه تا لوازمتو بهش بدی بعد بری پارتی.من یه بار جاش رفتم حالا که میرم دیگه نیست و اون زنه جای استبل هم میگه لباسات بدرده پارتی نمیخوره.حالا باید چی کار کنم؟؟؟!!!
Last edited by Prepare; 03-02-2012 at 19:21.
سوالاتی که در مورد بازی داری رو توی تاپیک زیر بپرس ، اینجا سوالات مربوط به مشکلات اجرای بازی پرسیده میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ایندفعه رو جواب میدم :
باید یک دست لباس مهمونی پیدا کنی ، فکر کنم خودش بهت میده ، اونا رو بپوش ( چیز دیگه ای تنت نباشه ) ، دستت هم چیزی نباشه ( مثل شمشیر ) ، بعد باهاش صحبت کن تا تو رو ببره به پارتی
دست عزیز ممنون تونستم با این روش وارد بازی بشم
اما همون اول بازی که شروع میشه و سوار بر گاری میخوایم وارد شهر بشیم این اسبها میرن جلوی دیوار و دیگه اتفاقی نمیفته
البته منم آپدیت بازی رو نصب نکردم
چن لینکش ندیدم
لینک آپدیت 1.4 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam
toy bazi marhalei ke ketab elder skroll bayad bery pishe exdehae bekhony......vaghty ketabaro mikhonam bad az inke az akharesh in yaro jadogaro exdehaaro toye ketab telesm mikone dige hich etefaghy nemiofte ........ haminjor vastadam hichy nashod .......chy kar konam ??
ببخشید من نسخه ی کامل رو دانلود کردم ولی بعد از اکسترک کردن در حال نصب ارور سی دی 2 را وارد کنید میده لطفا راهتمایی کنید؟
هر وقت میرم رو ایکن بازی کلیک میکنم و صفحه اول میادش که برم تا لود بازی رو اجرا کنم یهو از بازی میاد بیرون! چیش شده این بازی درست بود که؟!![]()
اینو امتحان کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش دمت گرم درست شد آخه دیشب تنظیم صدا رو عوض کرده بودم............. چرا اینجوریه؟!!
یه سوال خیلی مهم:زمانی که تو بازی هستم بدون اینکه از بازی خارج بشم نمی تونم minimize کنم بازیو! همه بازیها اینکار صورت میگیره ولی این بازی! چرا؟
باید یک برنامه دیگه توی ویندوز باز باشه تا بشه به اون سوئیچ کرد ( با Alt + Tap )
اگه نشد Ctrl + Alt + Del رو بزن
برای برگشتن به بازی باید 2 بار Alt + Tap رو بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)