دمای لپ تاپ من با بازی های سنگین به 89 رسید از این بالاتر نرفته با کول پدم 85 بالاتر نرفت
دمای لپ تاپ من با بازی های سنگین به 89 رسید از این بالاتر نرفته با کول پدم 85 بالاتر نرفت
نه دوست من هر چی کمتر از باطری استفاده کنی دست نخورده تر میمونه .خودم بعد 5 ماه درصد فرسودگیه باطریم 2.46 درصد که نشون میده تقریبا باطریم در حد آکبنده.من اطلاعات نحوه صحیح استفاده از باطریرو از بعضی از دوستان این سایت و یه سری سایتهای خارجی جمع کردم که در مورد خودم عالی جواب داد.پس کاملا تضمینی میتونم بگم این چندتا کارو انجام بدی باطریت خوب میمونه:
1.تا مجبور نشدی از باطری استفاده نکن
2.اگه یه خورده از شارژ رو استفاده کردی بذار اینقدر خالی کنه تا پیام بده بعد شارز کن
3.اگه از لپ تاپت استفاده نمیکنی باطریرو تا 40-50 درصد شارژ کن و جداش کن
4.ماهی یه بار شارژ باطریتو استفاده کن
5.هنگام استفاده از برق جدا کردن باطری ضروری نیست و تاثیر چندانی نداره. ولی بعضیا میگن بهتره برای جلوگیری از آسیبهای لپ تاپ به دنبال قطع ناگهانی برق باطری رو جدا نکنین
6.سعی کن وقتی رو باطریه در صورت امکان کارای سنگین ازش نکشی
البته تو جاهایی که نوسان برق زیاده سعی کن از برق استفاده نکنی چون ممکنه مثل من بد بیای و کارت به گارانتی بکشه!
قبل از هر چيز جا داره از همه دوستانى كه لطف ميكنن و اطلاعات به ديگران ميدن تشكر كنم.
مدتيه كه ميخوام لب تاپ بخرم . نميدونم چرا ديوونه ى ايسوس n55sf شدم ,فكر كنم يه چيز كامل و توپيه ،نسبت به بقيه ماركها و مدلها و همچنين پولي كه ميديم.
چند تا سوال دارم::
يكي اينكه اينور اونور مدلاي زيادي ديدم از اين سري مثل n55sf-a,n55sf-b, n55sf-s,,,و چند تاي ديگه!!!!!( ترجيح ميدم n55sf-bرو گير بيارم)فرق كلي اينا با هم چيه
و ديگه كسي جايي رو ميشناسه كه بصورت قسطي و با سود كم ،، اين مدل رو بده
و باز هم دم شما گرم![]()
Salam.khase nabashin.man hafteye pish in laptop ro gereftam,config: i7 2670,8gb ram,gt555 2gb,fullhd,750gbVaghean alie.valy diroz bazye nfs run ro rikhtam,roye fullhd ba tanzimate ultra,kheily ravoon bod!!20 daghighe ke bazy kardam yeho hang kard o rangaye safe be ham rikht.hamin ke bastamesh ranga doros shod.bad dirt 2 ro rikhtam hich moshkely nabod ta raftam to tanzimate graphice bazy,hang kard.deghat konin faghat bazy,va windows moshkely nadasht..ta hala to hich laptopo pc nadide bodam injury beshe..
اولا که لطفا فارسی بنویس.
دوما که من هم که Y570 دارم بعد از یه نیم ساعت بازی هنگ می کنه و باید بیای بیرون.بازی NEED:THE RUN بسیار سنگین هستش و برای لپ تاپ این طبیعیه.
قیمت خرید رو لطف میکنین بگین؟
دوستان هیچ جای نگرانی نیست دما تا 99 درصد هم رسید مشکلی نداره برای بازی های مثل مکس پین 3 این چیزا عادی
اینم یک عکس از تمامی فطعات لب تاپ بعد از 45 دقیقه بازی با مکس پین 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Salam.khase nabashin.man hafteye pish in laptop ro gereftam,config: i7 2670,8gb ram,gt555 2gb,fullhd,750gbVaghean alie.valy diroz bazye nfs run ro rikhtam,roye fullhd ba tanzimate ultra,kheily ravoon bod!!20 daghighe ke bazy kardam yeho hang kard o rangaye safe be ham rikht.hamin ke bastamesh ranga doros shod.bad dirt 2 ro rikhtam hich moshkely nabod ta raftam to tanzimate graphice bazy,hang kard.deghat konin faghat bazy,va windows moshkely nadasht..
شما درایور هر دو کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید به احتمال زیاد درست بشه ، راستی فارسی تایپ کنید لطفا!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
1850,garanty vista 2 sale,to jabe ham kif,mouse,subwoofer..bod.(in noskhe ta 16gb ram support mikone!!).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)