تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 48 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 474

نام تاپيک: کلوپ Asus N55sf

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمای لپ تاپ من با بازی های سنگین به 89 رسید از این بالاتر نرفته با کول پدم 85 بالاتر نرفت

2. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه دوست من هر چی کمتر از باطری استفاده کنی دست نخورده تر میمونه .خودم بعد 5 ماه درصد فرسودگیه باطریم 2.46 درصد که نشون میده تقریبا باطریم در حد آکبنده.من اطلاعات نحوه صحیح استفاده از باطریرو از بعضی از دوستان این سایت و یه سری سایتهای خارجی جمع کردم که در مورد خودم عالی جواب داد.پس کاملا تضمینی میتونم بگم این چندتا کارو انجام بدی باطریت خوب میمونه:
    1.تا مجبور نشدی از باطری استفاده نکن
    2.اگه یه خورده از شارژ رو استفاده کردی بذار اینقدر خالی کنه تا پیام بده بعد شارز کن
    3.اگه از لپ تاپت استفاده نمیکنی باطریرو تا 40-50 درصد شارژ کن و جداش کن
    4.ماهی یه بار شارژ باطریتو استفاده کن
    5.هنگام استفاده از برق جدا کردن باطری ضروری نیست و تاثیر چندانی نداره. ولی بعضیا میگن بهتره برای جلوگیری از آسیبهای لپ تاپ به دنبال قطع ناگهانی برق باطری رو جدا نکنین
    6.سعی کن وقتی رو باطریه در صورت امکان کارای سنگین ازش نکشی
    البته تو جاهایی که نوسان برق زیاده سعی کن از برق استفاده نکنی چون ممکنه مثل من بد بیای و کارت به گارانتی بکشه!

4. 5 کاربر از soshians58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل از هر چيز جا داره از همه دوستانى كه لطف ميكنن و اطلاعات به ديگران ميدن تشكر كنم.
    مدتيه كه ميخوام لب تاپ بخرم . نميدونم چرا ديوونه ى ايسوس n55sf شدم ,فكر كنم يه چيز كامل و توپيه ،نسبت به بقيه ماركها و مدلها و همچنين پولي كه ميديم.
    چند تا سوال دارم::
    يكي اينكه اينور اونور مدلاي زيادي ديدم از اين سري مثل n55sf-a,n55sf-b, n55sf-s,,,و چند تاي ديگه!!!!!( ترجيح ميدم n55sf-bرو گير بيارم)فرق كلي اينا با هم چيه
    و ديگه كسي جايي رو ميشناسه كه بصورت قسطي و با سود كم ،، اين مدل رو بده

و باز هم دم شما گرم

6. این کاربر از Kitrinos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من كه مشكلي ندارم تورج جان !
    Salam.khase nabashin.man hafteye pish in laptop ro gereftam,config: i7 2670,8gb ram,gt555 2gb,fullhd,750gbVaghean alie.valy diroz bazye nfs run ro rikhtam,roye fullhd ba tanzimate ultra,kheily ravoon bod!!20 daghighe ke bazy kardam yeho hang kard o rangaye safe be ham rikht.hamin ke bastamesh ranga doros shod.bad dirt 2 ro rikhtam hich moshkely nabod ta raftam to tanzimate graphice bazy,hang kard.deghat konin faghat bazy,va windows moshkely nadasht..ta hala to hich laptopo pc nadide bodam injury beshe..

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

Salam.khase nabashin.man hafteye pish in laptop ro gereftam,config: i7 2670,8gb ram,gt555 2gb,fullhd,750gbVaghean alie.valy diroz bazye nfs run ro rikhtam,roye fullhd ba tanzimate ultra,kheily ravoon bod!!20 daghighe ke bazy kardam yeho hang kard o rangaye safe be ham rikht.hamin ke bastamesh ranga doros shod.bad dirt 2 ro rikhtam hich moshkely nabod ta raftam to tanzimate graphice bazy,hang kard.deghat konin faghat bazy,va windows moshkely nadasht..ta hala to hich laptopo pc nadide bodam injury beshe..
    اولا که لطفا فارسی بنویس.

دوما که من هم که Y570 دارم بعد از یه نیم ساعت بازی هنگ می کنه و باید بیای بیرون.بازی NEED:THE RUN بسیار سنگین هستش و برای لپ تاپ این طبیعیه.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

قیمت خرید رو لطف میکنین بگین؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان هیچ جای نگرانی نیست دما تا 99 درصد هم رسید مشکلی نداره برای بازی های مثل مکس پین 3 این چیزا عادی
    اینم یک عکس از تمامی فطعات لب تاپ بعد از 45 دقیقه بازی با مکس پین 3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من كه مشكلي ندارم تورج جان !
    Salam.khase nabashin.man hafteye pish in laptop ro gereftam,config: i7 2670,8gb ram,gt555 2gb,fullhd,750gbVaghean alie.valy diroz bazye nfs run ro rikhtam,roye fullhd ba tanzimate ultra,kheily ravoon bod!!20 daghighe ke bazy kardam yeho hang kard o rangaye safe be ham rikht.hamin ke bastamesh ranga doros shod.bad dirt 2 ro rikhtam hich moshkely nabod ta raftam to tanzimate graphice bazy,hang kard.deghat konin faghat bazy,va windows moshkely nadasht..

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

Salam.khase nabashin.man hafteye pish in laptop ro gereftam,config: i7 2670,8gb ram,gt555 2gb,fullhd,750gbVaghean alie.valy diroz bazye nfs run ro rikhtam,roye fullhd ba tanzimate ultra,kheily ravoon bod!!20 daghighe ke bazy kardam yeho hang kard o rangaye safe be ham rikht.hamin ke bastamesh ranga doros shod.bad dirt 2 ro rikhtam hich moshkely nabod ta raftam to tanzimate graphice bazy,hang kard.deghat konin faghat bazy,va windows moshkely nadasht..
    شما درایور هر دو کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید به احتمال زیاد درست بشه ، راستی فارسی تایپ کنید لطفا!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قیمت خرید رو لطف میکنین بگین؟
    1850,garanty vista 2 sale,to jabe ham kif,mouse,subwoofer..bod.(in noskhe ta 16gb ram support mikone!!).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •