تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 91 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه دوستای گل.
    من میخوام خونه جدید رو به یه سیستم صوتی تصویری تجهیز کنم.
    و از اونجا که آپارتمان های ما از لحاظ محیط آکوستیک واقعا افتضاح میباشند قصد دارم در باز سازی خونه یک سری کار ها رو انجام بدم
    حالا شما تصور کنید یک سالن 6 متر در 5 داشته باشیم با ارتفاع معمولی که برای آپارتمان ها در نظر میگیرند
    و سیستم قراره تو عرض سالن قرار بگیره
    میخواستم ببینم با بودجه حدود 1 تومن میشه آکوستیک رو بهبود داد؟
    نمای پنل ها رو هم در نظر بگبربد چون توی سالن هست؟
    و آیا پنل هایی داریم که نور داخلشون کار شده باشه ... چون احتمالا با نصب پنل های سقفی دیگه لوستر نمیشه کار گذاشت.
    حساسیت خانم خونه رو هم در نظر بگیرید

یک سوال دیگه از بین اسپیکر های فوکال سری 7 و 8 و یا پارادایم سری مانیتور کدوم موزیکال تره؟!

2. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بیشتر مطالب شما رو خوندم klipsch عزیر و خیلی هم علاقه پیدا کردم که یک جفن باند های فای بسازم ولی احتیاج شدید به راهنمایی شما دارم....
    حتما از تجربیات دوستان استفاده خواهم کرد....
    اول سعی کنید خوب مطالعه کنید و سلیقه و مزاج خودتون رو درباره صدا بفهمید. ببینید به چه چیزی نیاز دارید. گاهی افراد در هربه تجاری کمپانی ها می افتند و چند کامپوننت که هر کدوم 4-5 میلیون قیمت دارند میخرند و نهایتا راضی نیستند از صدا چون خرید برند که هنر نیست. شاید صداش هم خوب باشه ولی یه حس درونی هست که آدم رو مشوش میکنه. این حس که فکر میکنید مثلا 20 میلیون پول ناقابل رو بابت این تجهیزات دادید، حتی اگه صدا عالی هم باشه نمیتونه شنونده رو راضی کنه و حس بدی داره. البته در مورد افرادی این مطلب صدق میکنه که از نظر مالی و اقتصادی حد متوسط هستند (مثل خودم) وگرنه خب برخی افراد تمکن مالی زیادی دارند و 200 میلیون تومن خرج میکنند و بهترین صدارو می گیرند (که باید بگیرن با 200 میلیون مثلا!) و پولی هم که پرداخت کردند براشون اهمیتی نداره. ولی گاهی با یه هزینه منطقی میشه صدایی گرفت که هم از نظر تئوریک و تست های شنیداری شنونده و اغوا کنه، هم از نظر هزینه اونقدر مناسبه که شنونده هنگام گوش کردن به موسیقی همش تو این فکر نیست که مثلا n میلیون تومن هزینه کرده براش. پس با خیال آسوده از صدا لذت می بره.
    دوستی دارم که چند ساله می شناسمش و همیشه در زمینه صدا سر در گم بوده. اخیرا براش یه بلندگو هورن فول رنج ساختم... خودش هم اقدام به ساخت یه آمپ سینگل لامپی کرد. هزینه کلی زیر 1.5 میلیون شد با سورس و کابل و اینترکانکت و ...
    نتیجه اونقدر راضی کننده بود که هر وقت که منو می بینه میگه "واقعا دستت درد نکنه. خیلی از صدای سیستم راضی هستم" در صورتیکه شاید اگه میخواست بلندگویی از یکی از برندهای موجود در بازار بخره، باید 4-5 میلیون هزینه میکرد و باز هم حس درونی ارضاش نمیکرد.

4. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

با سپاس از شما klipsch عزیر... در ضمن خیلی آشنا میزنی...چون کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو و اطلاعاتشو بیاد توی فرومها بذاره...
    یه سولی داشتم در مورد اسپیکر هورن که تو چند تا پست قبلی گذاشته بودی... میشه اون هورن ها و شیپوریها رو تو ایران پیدا کرد و اون رو ساختش؟ چون فوق العاده هستن و حتما صدای خیلی عالی هم دارن... و هزینه ساختش بنظرت چقدر میشه ..خیلی هوس انگیزه و بخاطر همین میخوام ببینم میشه درستش کرد؟//

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سپاس از شما klipsch عزیر... در ضمن خیلی آشنا میزنی...چون کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو و اطلاعاتشو بیاد توی فرومها بذاره...
    یه سولی داشتم در مورد اسپیکر هورن که تو چند تا پست قبلی گذاشته بودی... میشه اون هورن ها و شیپوریها رو تو ایران پیدا کرد و اون رو ساختش؟ چون فوق العاده هستن و حتما صدای خیلی عالی هم دارن... و هزینه ساختش بنظرت چقدر میشه ..خیلی هوس انگیزه و بخاطر همین میخوام ببینم میشه درستش کرد؟//

سلام چه میکنید با دوال 721؟
    در مورد بلندگوی هورن باید بگم که هورن ها در ایران خیلی استفاده ندارند و خیلی ها با این سیستم ها آشنا نیستند و حتی باورهای غلطی درمورد این پدیده های بسیار دوست داشتنی در بین حتی افراد حرفه ای و با تجربه رایجه. هورن سخت پیدا میشه ولی اگه قصد ساختن داشته باشید هیچ چیز غیر ممکن نیست، میتونم کمکتون کنم که سیستم مورد نظرتون رو بسازید. الان مثلا یه ایده ای تو ذهنمه ولی وقت اجرایی کردنش رو ندارم... الان دارم برای یکی از دوستان رو طراحی یه هورن کونیکال بک لود - فرانت لود کار میکنم که نمونه هاش خیلی کمه. یعنی هم بک لوده برای افزایش دامنه فرکانس های پایین هم از جلو یه هورن فرانت کونیکال داره برای افزایش دامنه مید و های و افزایش فوکاس و همچنین حساسیت. یادتون باشه، هورن ها حساسیت رو می برن بالا چون صدارو تشدید میکنن. مثلا اگه یه بلندگویی حساسیت 95 دسی بل@ 1 وات رو داشته باشه، وقتی پشت یه هورن قرار میگیره این حساسیت بیشتر میشه، در واقع چون هورن نقش یک آمپلی فایر طبیعی رو بازی می کنه حساسیت بیشتر میشه، یعنی همون بلندگو که با 1 وات 95 دسی بل صدا در یک متری ایجاد میکرده، وقتی میره پشت هورن با همون 1 وات مثلا 98 دسی بل صدا تولید میکنه! این خیلی عجیبه ولی خاصیت هورن ها همینه. مثلا بخوام مثال بزنم، کمپرسور درایورهایی که پشت هورن های مثلا بلندگوی Klipsch قرار میگیره، اگه بدون هورن 1 وات بهش بدین در 1 متری شاید حتی 90 دسی بل هم صدا نده!!! ولی وقتی میره پشت هورن میشه 108 دسی بل! این یعنی فول العاده. این یعنی ما میتونیم مثلا یه بلندگوی فول رنج رو که حساسیت مثلا 95 دسی بل هست رو حتی efficientتر هم بکنیم با قرار دادن یک هورن در جلوی اون!!!

7. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض کابل اسپیکر

کابل اسپیکر از اهمیت زیادی برخورداره. کابلهایی با چند هزار دلار قیمت خیلی عادی هستند. یه انتخاب خیلی خوب میتونه DIY کابل باشه. کابل زیر رو خودم درست کردم برای یکی از دوستان. از سیم مس Oxygen Free با خلوص 99/9998 استفاده شده که مختص استفاده در تجهیزات پزشکی بوده. آلیاژ مس ایتالیایی استفاده شده و در ایران ساخته شده. قیمتش مناسبه، خیلی ارزون نیست، خیلی هم گرون نیست. دوتا کابل 210 سانتی متری مجموعا 170 هزار تومن هزینه داشته. در هر کانال از 6 رشته سیم multi-strand با 50 رشته با ضخامت کل 13AWG استفاده شده. یعنی مجموعا در هر کانال از 300 رشته استفاده شده. نتیجه بسیار بسیار عالی و واقعا های-اند بوده... با کابلهای گرونقیمتی از شرکت های معتبری مثل ون دن هول مقایسه شده و از نظر دیتیل و امیجینگ واقعا عالی عمل میکنه. سیم ها 3 رشته 3 رشته بهم تابیده شده اند و بوسیله Shrink حرارتی بهم محکم شده اند... بعد دو رشته آماده شده درون Expandable Sleeving قرار گرفته برای زییایی بیشتر و محافظت از سیم ها... نهایتا سیم ها با پست های موزی از برند Daiyo ترمینیت شده که قیمت مناسبی دارند که کیفیت این سیم و آلیاژ مسی بکار رفته اونقدر بالاست که حتی بجاست از کانکتورهای گرونقیمت تر مثل WBT هم استفاده بشه که البته به دلیل محدودیت بودجه توسط دوستی که براش ساختم، از همین برند ارزونتر استفاده شده که البته نتیجه واقعا عالی شده

تصاویر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم نمونه سیم استفاده شده... این سیم مقاومت و کپسیتانس بسیار کمی داره:
    Last edited by klipsch; 24-05-2012 at 16:45.

9. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

ممنونم دوست من...دوال 721 هم سلام میرسونه...
    خلاصه تو فکر ساخت یک اسپیکر خوب هستم ولی دارم و فعلا دارم یک کمی بررسی میکنم.. بنظرت مثل اون شیپوریها تو ایران گیر میاد یا اینکه چیزی مشابه اون باید پیدا کنیم...
    شاید برای ساختش یک چند وقتی زمان ببره ولی خواستم شروع کنم حتما خبرت میکنم... ولی برای ساخت اون اسپیکر هورن فکر کنم مهمترین چیزش همون شیپورش باشه که باید پیدا بشه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم دوست من...دوال 721 هم سلام میرسونه... خلاصه تو فکر ساخت یک اسپیکر خوب هستم ولی دارم و فعلا دارم یک کمی بررسی میکنم.. بنظرت مثل اون شیپوریها تو ایران گیر میاد یا اینکه چیزی مشابه اون باید پیدا کنیم... شاید برای ساختش یک چند وقتی زمان ببره ولی خواستم شروع کنم حتما خبرت میکنم... ولی برای ساخت اون اسپیکر هورن فکر کنم مهمترین چیزش همون شیپورش باشه که باید پیدا بشه....
    سلام من میتونم برات انواع هورن رو تهیه کنم یا اگه نباشه بدم برات بسازن. شما اول بگو منظورت از هورن کدوم تصویره. بلندگوی آوانتگارد رو میگی؟ اگه منظورت هورن گرد شبیه شکل زیره میتونم برات تهیه کنم با هر رنگی که بخوای. البته باید ببینی که پشت این هورن چی میخوای قرار بدی؟ یونیت کمپرسور یا فول رنج؟ به نظر من یه هورن فرانت لود با فول رنج فیلیپس خیلی عالی میشه. من دارم هورن فرانت کونیکال برای یه نفر درست میکنم ولی به نظر خودمم گرد خیلی جالب تره

شبیه هورن های این بلندگو رو میتونم برات گیر بیارم. اینا ترکتریکس هستند. من هم ترکتریکس میتونم تهیه کنم هم اسپریکال که بهتر هم هست حتی ... اکسپوتنشال هم هست

12. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

سپاس از شما دوست گرامی .... فکر کنم همون بلندگوی آوانتگارد باشه...اگه از هورن فرانت لود یه عکسی بذاری خیلی خیلی خوب میشه... در ضمن تفاوت بین ترکتریکس و اسپریکال و اکسپوتنشال هم بگی خیلی عالیه و حدود قیمتش هم با اون چیزی که تو پستهای قبلی در مورد ساخت این بلندگو پیش بینی کرده بودی فکر کنم خیلی تفاوت داره...و نباید خیلی ارزون باشه....
    بالا میره.

14. 2 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سپاس از شما دوست گرامی .... فکر کنم همون بلندگوی آوانتگارد باشه...اگه از هورن فرانت لود یه عکسی بذاری خیلی خیلی خوب میشه... در ضمن تفاوت بین ترکتریکس و اسپریکال و اکسپوتنشال هم بگی خیلی عالیه و حدود قیمتش هم با اون چیزی که تو پستهای قبلی در مورد ساخت این بلندگو پیش بینی کرده بودی فکر کنم خیلی تفاوت داره...و نباید خیلی ارزون باشه....
    بالا میره.

ببین الان همین عکسی که شما گذاشتی هونش Tractrixــه... تفاوتشون در زاویه هورنه و کات آف فرکانسی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارو مطالعه کن توضیح بدم خیلی طولانی میشه)... من خودم هورن مناسب و براتون میسازم. ببین آماده که نیست تو ایران دنبالش نگرد. ببین هورنی که ساخته میشه آلومنیومیه (اکثرا برندهای معروف آلومنیوم یا آئوچو هستند) و رنگش هم هر رنگی که بخوای زده میشه بصورت متالیک مثل همینا که تو عکس می بینی و بسیار زیبا میشه. هزینه یک جفت با قطر نهایی (Mouth) حدود 40 سانتی متر با رنگ و بصورت آماده حدود 200 هزار تومن میشه که واقعا مفته. نمونه های خارجیش تا جفتی 1500 دلار هم هستند میتونی سرچ کنی. ولی مساله اصلی اینه که شما پشت این هورن چی میخوای قرار بدی... چندتا انتخاب داری:

1- یه Compression Driver بعنوان میدرنج (تو ایران خوبش گیر نمیاد)
    2- یه میدرنج 4-5 اینچ بعنوان میدرنج که در این حالت باید تویتر (ترجیحا) هورن هم برای سیستم تهیه کنی
    3- یه فول رنج سایز کوچک 4-5 اینچ با حساسیت بالا که هم بتونه دامنه فرکانسی میدرنج رو پوشش بده هم فرکانس های بالا (مثل فاستکس یا لاتر یا سیز یا فیلیپسی که ما استفاده کردیم... فیلیپس واقعا مناسبه) در این حالت دیگه نیازی به تویتر و هورن کوچک نیست و به دلیل اینکه فرکانس های بالا هم (برخلاف روش قبلی) از هورن بسیار بزگ پخش میشن، نتیجه بسیار بهتر میشه و ساند استیجی بسیار وسیع تر خواهیم داشت

به نظر من شما اگه اصرار داری که حتما هورن گرد بسازی، من این سیستم رو پیشنهاد میدم:

مثل شکلی بالا یه جعبه با دوتا وفر خوب (مثلا پیرلس) بسازید... یه هورن بزرگ با یک جفت فول رنج فیلیپس استفاده کنید و از حدود 150 هرتز کراسش کنید... یعنی تا 150 هرتز رو ووفرها پخش میکنن از 150 هرتز تا 18000 هرتز رو فول رنج. یه کراس اور هم میخواد که باید اختصاصی ساخته بشه ... اگه کراس اور دقیق طراحی بشه نتیجه نهایی بسیار عالی میشه. حساسیت هم قطعا بالای 90 خواهد بود چون فیلیپس بسیار efficientــه

16. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

تو پستهای قبلی خونده بودم که همچین چیزی رو تو مجارستان تست کردی و صداش رو شنیدی که در نهایت خیلی عالی بود... برام چند تا سوال پیش اومد:
    1 - نخست اینکه علی رغم اینکه بیشتر ما تو ایران از لحاظ شنیداری صدا بیشتر با اسپیکرهایی که تو بازار هستش صداهایی رو تست کردیم و پنیدیم که بعضا خیلیها هم دوست دارن که آهنگی رو که میشنون "بیس" خوبی داشته باشه.. حالا با توجه به این مسئله صدایی شفاف و خوب رو میتونیم انتظار داشته باشیم؟ ( البته بیشتر بخاطر اینه که همچین چیزی رو کمتر کسی هست که تو ایران تست کرده باشه)..
    2 - سوال بعدی اینه که میشه مثل همین تصویر هورن کوچیک که بعنوان تویتر هورن هستش رو همانند شکل بالا قرار داد؟ یعنی میشه هورن کوچیک هم با آلومینیوم سفارش داد و درست کرد؟

18. 3 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •