تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 37 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 370

نام تاپيک: Battlefield 3 - ALPHA & BETA

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مراد جان انگار متوجه نشدیا، در این که حرفت درسته و این گرافیک، گرافیکی نیست که تو تریلرها نشون دادن شکی نیست ولی با اینکه هی میگی گرافیک نهایی با این فرق زیادی نداره اصلا موافق نیست!! جدا از این که همینم باشه فوق العادست!
    یکی از دلایتم انگاری حجم بالای بازی هست که میگی به خاطر این که کمپرس نشده پس گرافیک نهایی همینه!! سیستم مورد نیاز بازی نوشته 20 گیگ فضا! جدای از این نسخه آلفا هم 3.5 گیگ بود دقیقا ولی آیا همین کیفیت رو داشت؟ زمین تا آسمون بین نسخه آلفا و بتا تغییر ایجاد شده! شما اگه اونو میدید که به کل بازی رو فکر کنم بیخیال میشدید...!
    منم 2 تا دلیل دارم که می گم نسخه نهایی به این شکل نخواهد بود:
    1. خود سازنده ها این رو اعلام کردند، مطمئناً تفاوت رو شاهد هستیم.
    2. تو بخش مولتی پلیر همیشه یه سری افکت هارو با کیفیت تکسچرهارو به خاطر وسعت گیم پلی کاهش میدن تا بشه راحت تر بازی کرد. مخصوصاً تو سری بازی های BF که مپ های مولتی پلیرش به بزرگی وسعت معروفه، پس گرافیک مولتی پلیر با سینگل قطعاً تفاوت خواهد داشت!

الانم همون طور که تو پست قبلی گفتم چندتا عکس براتون میزارم لذت ببرید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:
    ]
    کد:
    اگه شما این عکسارو دیدی بعد اومدی گفتی گرافیک بازی بده یعنی .... !!

Last edited by marmolak kocholo; 01-10-2011 at 19:13.

2. 7 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من کرایسیس گرافیکش بهتر و بالاتر از اینه!

4. 3 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان انگار متوجه نشدیا، در این که حرفت درسته و این گرافیک، گرافیکی نیست که تو تریلرها نشون دادن شکی نیست ولی با اینکه هی میگی گرافیک نهایی با این فرق زیادی نداره اصلا موافق نیست!! جدا از این که همینم باشه فوق العادست!
    یکی از دلایتم انگاری حجم بالای بازی هست که میگی به خاطر این که کمپرس نشده پس گرافیک نهایی همینه!! سیستم مورد نیاز بازی نوشته 20 گیگ فضا! جدای از این نسخه آلفا هم 3.5 گیگ بود دقیقا ولی آیا همین کیفیت رو داشت؟ زمین تا آسمون بین نسخه آلفا و بتا تغییر ایجاد شده! شما اگه اونو میدید که به کل بازی رو فکر کنم بیخیال میشدید...!
    منم 2 تا دلیل دارم که می گم نسخه نهایی به این شکل نخواهد بود:
    1. خود سازنده ها این رو اعلام کردند، مطمئناً تفاوت رو شاهد هستیم.
    2. تو بخش مولتی پلیر همیشه یه سری افکت هارو با کیفیت تکسچرهارو به خاطر وسعت گیم پلی کاهش میدن تا بشه راحت تر بازی کرد. مخصوصاً تو سری بازی های BF که مپ های مولتی پلیرش به بزرگی وسعت معروفه، پس گرافیک مولتی پلیر با سینگل قطعاً تفاوت خواهد داشت!

والله من راستش کمپرس شده رو واسه کنسولش شنیده بودم......حالا واسه pc نشنیده بودم.......ولی اگه در مورد pc هم اینجوری باشه من کلا حرفمو پس می گیرمو گرنه به نظر من کرایسیس بهترین خواهد ماند. ..... .
    +
    در مورد این عکسایی که گذاشتی فوق العاده بودن گرافیک مشخصه البته نه بیشتر نوردازیش که نورپردازیش همتا داره ولی تکسچرهاش عالین و واقعا فوق العاده هستند.......ولی گل و گیاهها و ساختمانها خیلی جالب نیستن و البته draw distance.........

در کل بهتره تا عرضه بازی رسمی صبر کنیم اونوقت بهتر میشه نظر داد و البته منم دلم میخواد که بازی بهترین پرفرمانس رو داشته باشه که خواد داشت .پس تا عرضه بازی..... .

.
    .
    .

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من یه سوالی واسم پیش اومده!
    این نسخه ی بیتا فقط واسه مولتی پلیره؟سینگل پلیر چی پس؟

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من یه سوالی واسم پیش اومده!
    این نسخه ی بیتا فقط واسه مولتی پلیره؟سینگل پلیر چی پس؟
    نسخه آزمایشه هست واسه آنلاین سینگل نداره

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گرافیک بازی خیلی زیباست بافت ها هم قشنگن واقعا خوب کار شده اما نه عالی یه همچین بافت های زیبایی رو هم من تو کیلزون 3 دیده بودم
    و این که خیلی سخته بتونه کرایسیس رو بزنه کنار

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گرافیک بازی خیلی زیباست بافت ها هم قشنگن واقعا خوب کار شده اما نه عالی یه همچین بافت های زیبایی رو هم من تو کیلزون 3 دیده بودم
    من میگم 50% میشه گفت عالی چرا که خیلی از تکسچیر هاش خوب کار نشده ولی
    آب زمین ستگ اسمان و تورپردازی خدایش عالی کار شده اما درخت اتیش و شیشه ها اصلا خوب کار نشده
    Crysis به خاطر موتور قولش انقدر روی زبون ها بوده دیگه بعد 10 سال کم تر از این انتطار نمیرفت.
    ولی باز هم باید صبر.

12. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حامدی کار نشد نداره!: دی
    حالا این من این شما...هستیم بازی هم منتشر میشه چند وقت دیگه پوز همین کرایسیس رو هم مثل مرد به خاک میماله بره تو تاریخ!: دی
    (انصافآ با کرایسیس 2 خیلی حال کردم فقط به دلیل اینکه گرافیکش رو حساب کتاب بود و حتی رو ضعیف ترین سیستمها هم به خوبی جواب میداد...بتل زیادی قرتــی بازی در میاره سر پردازش گرافیکش رو سیستمها :| )

14. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامدی کار نشد نداره!: دی
    حالا این من این شما...هستیم بازی هم منتشر میشه چند وقت دیگه پوز همین کرایسیس رو هم مثل مرد به خاک میماله بره تو تاریخ!: دی
    (انصافآ با کرایسیس 2 خیلی حال کردم فقط به دلیل اینکه گرافیکش رو حساب کتاب بود و حتی رو ضعیف ترین سیستمها هم به خوبی جواب میداد...بتل زیادی قرتــی بازی در میاره سر پردازش گرافیکش رو سیستمها :| )
    سلام وحید نبودی مدتی مریدتم

میدونی وحید من نمیگم که پوزشو نماله رو خاک به هر حال هر چه بازی هامون روزبه روز گرافیک خوبی داشته باشن این عالیه ولی یه چیزی هست فکر کنم هر دومون هم میدونیم همه چیز که گرافیک نیست
    یادش بخیر یادته تو کیلزون چقدر این حرفارو میگفتین ...
    ولی در کل میگم این طوری که بازی اومده جلو با هیاهوی فراوان نتونه بزنه کنار گرافیک رو کمی ابرو ریزی میشه
    مخصوصا تو این تصاویری که از بتای بازی دادن میشه فهمید که گرافیک خوبه درسته ایراداتی بود ولی همانطور که بتای کرایسیس 2 هم ایراد داشت اما تو نسخه اصلی دیدیم عالی ظاهر شد
    در کل با حرفات موافقم کار نشد نداره

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ااینقدر ازش تعریف کردین که منم زد به سرم بازی رو دانلود کردم
    یکی دو ساعت هم بازی کردم و این نظر شخصیمه:
    1-درمورد باگ ها چیزی نمیگم چون بتا هست و اصلا بتا رو میدن بیرون که باگ ها رو برطرف کنند ولی گرافیک بازی جالبه وخیلی هم روونه به نظرم
    2-همه اومدن گفتن صدا گذاری بازی بینظیره و از این حرفا ولی انصافا من خوشم نیومد .... صدای سلاح ها خیلی خفست و انگار تفنگ بادی دستته (بدون سایلنسر) و دیالوگ ها هم بی احساس هستن مثلا وقتی یارو میگه بمب رو کار گذاشتن یا دیفیوز کردیم آنچنان ریلکسه که آدم فکر میکنه سر میز صبحونه نشسته!!!
    3- گیم پلی هم هیجان داره ولی نه به اندازه کافی مخصوصا اینکه تیمی که باهاشون بازی میکردم کلی اسنایپر داشت و هریکی یه گوشه قایم شده بود تا یکی از جلوش رد بشه

در کل اگه MW3 حتی در حد یه DLC برای MW2 باشه از نظر من BF3 تنها از نظر گرافیک نسبت بهش برتری داره و در بقیه زمینه ها بخوصوص گیم پلی سریع و مهیج بازم جای کار داره
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال :
    پینگم رو تو بازی چجوری بفهمم ؟
    میخوام بدونم پینگم نسبت به بقیه در چه حدیه

18. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •