الان من چطوری میتونم اینو بازی کنم؟
کسانی که تجربه دارن لطفا همکاری کنن
الان من چطوری میتونم اینو بازی کنم؟
کسانی که تجربه دارن لطفا همکاری کنن
از age of wulin (سرور اروپا) خبری نیست؟![]()
توی پست قبل از شما گفتم که نسخه آمریکا 10آپریل شروع میشه یعنی 6 روز دیگه.
نه فعلا ثبت نام Closed Beta شروع شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Arrowtic; 04-04-2013 at 18:54.
ممنون
بعد توی سرور های آمریکا میشه بازی کرد ؟
مشکل لگ در چه حد هست ؟
6 روز دیگه معلوم میشه ولی من خودم بازی های دیگه که آمریکا بوده سرورشون در حده بسیار بالایی لگ بوده و غیر قابل بازی.
بازی به طور رسمی لانچ شد.(آمریکای شمالی)
فیدبک هاشو میخوندم خیلی ازش تعریف شده و پلیر ها گفتن عالی ساخته شده.(فقط عده ای میگفتن در Endgame میشه p2w)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اروپا تازه درحال ثبت نام برای Closed Beta هست : |
نسخه ی اروپا اول دست یه سری ---------- بود بعد جالبیش به اینه که افتاد دست یه سری دیگه یعنی کمپانی فروخته شد به یه پول دوست دیگه
خیلی هنر کنه سال دیگه ریلیز کنه بازی رو
نسخه ی آمریکا ریلیز شده
فیزیک هاشم که خوب هموناییه که تو بتاش هم بود گویا چت لی کار کرده روی فیزیک هاش
مشکل p2w وجود نداره مشکل دوست وجود داره
البته الآن نه چون تازه ریلیز شده همه به بدبختی خودشون فکر میکنن
اما همینطور که بره جلوتر طرف رو میبینی یه دوست مایه دار داشته حالا یارو چه کلاه برداری کرده چه نون بازوش رو خورده خلاصه به این پول داده
این مثلا هم لول توهه 10 اهه بعد رفته ست لباس خریده که اون بدبخت لول 36 , 36 اهه هم نداره
و تازه با اسپل های اسکول تو که قیمتش چندین برابر اون لباس هاست میاد عین بولدوزر از روت رد میشه
مشکل اینه
وگرنه قسمت pay کلا 3 قسمته یه سری لباس های فشن که فقط نمادین هستند و قدرت خاصی ندارند ولی خوب قشنگن
یه سری مانت ها که سرعتشون بیشتره 30 روز دوام دارن + اینکه میتونن 2 نفر رو سوار کنن + یه سری باف های 30 روزه برا یه سری از شغلا که مثلا به جا اینکه وقتی گندم میکاری بهت 2 تا بده 4 تا بده که میشه این یکی رو توی خود بازی هم با پول رایج بین پلیر ها خرید که البته یکم گرونه ولی میشه
اما در مورد لگ بازی
این بازی سرورش در آمریکای شمالی وجود داره و وقتی اونتی رو هم میزاره شما باید بیای محاسبه کنی ببینی این اونت چه ساعتی برا شما میشه که خوب مثلا یکی از اونت هایی که میشه باهاش پول در اوورد ساعت 7 تا 7:30 خودشونه شب که میشه 6:30 تا 7 صبح ما مثلا
و لگش هم خوب مثل هر بازی آمریکایه دیگه لگ داره گاوی
میشه با برنامه ی ping zapper این لگ رو تا حد خوبی کاهش داد ولی هیچگاه به معنی از بین رفتن تمام لگ نیست
دوستان من برای age of wulin ثبت نام کردم کی beta ارسال می شه؟؟؟همچنین بازی کی release می شه؟؟؟؟؟
Last edited by miladdarren; 09-05-2013 at 16:34.
سلام
کسی هست ک هنوز این بازی رو بکنه ؟
به نظر میاد تاپیک خستست !!!![]()
بخاطر اینکه پدرمونو در آوردن تا بذارن بازی کنیم 10 بار رفتیم یه بار چی چی بتا بود یه بار فلان بود ....
کامل بیادم دیگه بازی نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)