تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 78 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باسلام منم میخوام وارد بورس بشم و تازه کار
    تحقیقاتمو از کجا شروع کنم لطفا باتجربه ها پاسخ بدن
    سلام

برا اینکه دوباره کاری نشه 40 50 پست اخر همین تاپیک رو بخون دوستان راهنمائی کرده اند

2. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بازار بورس بهتره یا سکه واسه من که تازه کارم و تازه می خوام سرمایه گذاری کنم .کدوم یکی ریسکش کمتره؟
    ممنون میشم جوابمو بدین

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

بازار بورس بهتره یا سکه واسه من که تازه کارم و تازه می خوام سرمایه گذاری کنم .کدوم یکی ریسکش کمتره؟
    ممنون میشم جوابمو بدین
    با اجزه از اساتید:

مسلما ریسک بازار ارز و سکه چندین برابر هستش......(اونجوری که من بازار رو تجربه کردم)

بورس هم سرمایه گزاری بلند مدت 3 ساله اگر بکنین در صورتی که مشکل خیلی خاصی پیش نیاد مسلما سود داره.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون میشم جوابمو بدین
    با اجزه از اساتید:

مسلما ریسک بازار ارز و سکه چندین برابر هستش......(اونجوری که من بازار رو تجربه کردم)

بورس هم سرمایه گزاری بلند مدت 3 ساله اگر بکنین در صورتی که مشکل خیلی خاصی پیش نیاد مسلما سود داره.

موفق باشید.

با سلام خدمت دوستان

بازار سکه و طلا چند مدتی است که از رونق افتاده و پیش بینی من از آن در آینده ای نزدیک نوسان های جزئی است و برای آینده ای دور بستگی به تحولات اقتصادی آمریکا ،میزان تقاضای جهانی و ... داشته باشد که مجموعا فعلا ورود به این بازار را به صلاح نمیدانم.
    سیاست دولت تدبیر و امید در مورد ارز هم بیشتر ثبات در این حوزه است و این به معنای تغییر نکردن آن نیست اما نمی توان انتظار داشت که نرخ آن از همین محدوده 3000 تومان بتواند پا را فراتر بگذارد و قیمت های دوره ا.ن را تجربه کند(احتمالا بین 2500 تا 3000 تومان به آرامی تغییر کند)
    البته سرمایه گذاری در بازار بورس دارای ریسک هایی است و هرچقدر دانشتان را در این حوزه افزایش دهید میتوانید میزان این ریسک را کاهش دهید،ولی به هر جهت حداقل تا پایان امسال بورس می تواند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری باشد،ولی تاکید می کنم اگر شناختی از آن ندارید،فعلا فقط به توصیه افراد با تجربه و مورد اعتماد گوش فرا دهید تا کم کم شناختتان را از این بازار بالا ببرید

6. 5 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

امروز

برخی سهم ها که نیمه ی اول بازار با صف خرید روبرو بودند ، نیمه ی دوم بازار حتی در منفی هم خریدار آنچنانی نداشتند ....

دور دور اعتباری هاست ، بازارهم باهاشون همراه شده ، اصلاح ها رو آخر ماه انجام میدن ، اول ماه میان قشنگ کف قیمت باشه واسه خرید ...

بازار آماتوریسم گرفته

ملت همه نوسانگیر شدن ...

ثبات بازار

8. 5 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازار بیشتر بر اساس خبرها داره حرکت می‌کنه!

بعضی از رشدها منطقی نیست!

10. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون میشم جوابمو بدین
    ریسک ارز و سکه اصلا با بورس کالا قابل مقایسه نیست

تجربه چندین سال فعالیت در بورس های مختلف بهم ثابت کرده بورس ایران در حال حاضر بهشت سرمایه گذاران هست

اما اگر نقدینگی که از بازارهایی مثل ارز و سکه وارد بورس شده صرف تولید نشود اینده فاجعه باری در پیش خواهیم داشت

12. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوستاني كه به دنبال صندوق هستند توصيه من اينه كه بجاي صندوق با يك سبدگردان كار كنن.مطمئنا از صندوق سود بيشتري نصيبشون ميشه

14. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض ترین های بورس و فرابورس کدامند؟

آیا می دانید یک شرکت فرابورسی به نام شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان با کسب 1214 درصد بازدهی مثبت، پربازده ترین سهم از ابتدای سال 92 تاکنون بوده در حالیکه بازار های اول و دوم بورس با در اختیار داشتن سهام بزرگترین شرکت ها نتوانسته جایگاه نخست پربازده ترین ها را به خود اختصاص دهد؟
    آیا می دانید در همین مدت شرکت سرمایه گذاری معیار صنعت پارس یکی از شرکت های فعال در بازار پایه فرابورس با کاهش قیمت سهام خود بیش از 71 درصد بازدهی منفی محقق کرده و در پایین ترین خانه جدول رتبه بندی شرکت ها از نظر کسب بازدهی قرار گرفته است؟
    آیا می دانید طی این مدت شرکت سرمایه گذاری سپه نقد شونده ترین سهم بازار بوده و موفق به کسب بازدهی مثبت حدود 122 درصدی نیز شده است؟
    آیا می دانید در این بازه زمانی شرکت تهران دارو نه تنها 51 درصد بازدهی منفی کسب کرده، بلکه پایین ترین رتبه نقدشوندگی را نیز دارد؟
    آیا می دانید سهام پالایش نفت تهران بالاترین و سهام فنرسازی خاور پایین ترین قیمت در میان تمامی سهم های معامله شده بازار در سال جاری را دارند؟
    آیا می دانید صنعت محصولات کاغذی با دو زیرمجموعه خود یعنی "چکاوه" و "چکارن" جایگاه پربازده ترین صنعت بورسی را در اختیار خود دارد؟ چراکه این صنعت 570 درصد بازدهی مثبت را از ابتدای امسال تاکنون محقق کرده است.
    آیا می دانید گروه محصولات چرمی به واسطه بازدهی مثبت حدود 20 درصدی سهام گروه صنعتی ملی در نماد "وملی" کمترین بازدهی را در میان صنایع مختلف رقم زده، جالب است بدانید امسال هیچ صنعتی با بازدهی منفی مواجه نبوده است؟
    آیا می دانید طبق آمار آخرین روز معاملاتی هفته گذشته شرکت هلدینگ دارو پخش با دارا بودن ارزش خالص دارای هایی حدود 1692 تومانی برای هر سهم، بالاترین رقم NAV را به خود اختصاص داده و در مقابل سهام گروه صنعتی سدید تنها سهمی است که NAV منفی داشته و حقوق صاحبان سهام آن نیز زیر صفر بوده است؟
    آیا می دانید شاخص کل در حالی از ابتدای امسال تاکنون بیش از 127 درصد بازدهی مثبت محقق کرده که از میان حدود 404 نماد معاملاتی بورسی و فرابورسی تنها 217 نماد بیشتر یا مساوی این رقم بازدهی مثبت محقق کرده و مابقی یعنی 187 نماد با بازدهی کمتر از این رقم همراه بوده اند که از این تعداد 10 نماد تعداد بازدهی زیر صفر را در پی داشته اند؟

منبع :بورس نیوز

16. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

بازار به شدت بي ثبات شده كه دو دليل عمده داره داره 1-سرازير شدن نقدينگي از بازارهاي دلار و سكه 2- ورود افراد آماتور. يه روز خودرويي ها و بانكيها صف خريدن و روز بعد صف فروش.ميشه گفت نه تكنيكال جواب ميده نه فاندامنتال . نمونه اش گروه پالايشيه. از نظر تكنيكي و بنيادي محكوم به صعودند اما در عمل بعد از چند ماه اصلاح قيمت هنوز تو فاز استراحتند.
    اميدوارم خريدها منطقي تر بشه
    موفق باشيد

18. 2 کاربر از bache pooldar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •