دوستان من بازی رو امروز خریدم نصبش کردم اولش نصب شد بعد یع ارور اومد که باید به اینترنت وصل میشد برای این که ببینه اصله یا نه!بعدش که وصل شدم ارور اومد این اورجینال یست و نیومد بالا چی کارش کنم؟
دوستان من بازی رو امروز خریدم نصبش کردم اولش نصب شد بعد یع ارور اومد که باید به اینترنت وصل میشد برای این که ببینه اصله یا نه!بعدش که وصل شدم ارور اومد این اورجینال یست و نیومد بالا چی کارش کنم؟
باید این برنامه ها رو نصب کنی که احتملا تو dvd فیفا یازدت موجوده:
directx , .net framework , vc runtime
من هم همین مشکلو دارم کارت گرافیکم Ati هست و اون آموزش ماله ati نیست با alt+ctrl+delete هم مشکلم حل نشد همه آبدیتا رو هم انجام دادم pes2012 رو آخرین گرافیکش راحت واسم باز میشه!!! لطفا یکی راهنمایی کنه![]()
بفرما این دو تا فایل اصلی تنظیم شده با دسته_ی من هستند که با یکی دو تا دسته_ی دیگه هم هماهنگ بودند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دو تا رو به همراه خود برنامه بندازید توی پوشه_ی اصلی بازی ببینید جواب میده....
ای بابا
قربنتون یکی جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی میخوام fifaconfig.exe رو اجرا کنم error میده!
Last edited by ehsangolshaeian; 08-10-2011 at 20:59.
من هم مشکل شما رو دارم...روی ویندوز 7 و xp هم امتحان کردم...باز نمیشه
دوستانی که با config مشکل دارند از این کرک استفاده کنند:
اگر هم جواب نداد هیچ مشکلی نداره به راحتی میتونند تموم تنظیمات بازی رو از طریق فایل fifa setup که توی پوشه_ی my document وجود داره انجام بدن به این صورت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RENDERINGQUALITY:
1=low 2=medium 3=high
WAITFORVSYNC:
1=on 0=off
MSAA_LEVEL:
0=off 2=2X 4=4X
ASPECTRATIO:
کاری باهاش نداشته باشید ولی اگه خواستید میتونید با توجه به رزولوشن مانتیتورتون تنظیمش کنید...(عددش حدودا از تقسیم رزولوشن افقی بر عمودی بدست میاد)
RESOLUTIONHEIGHT"
رزولوشن طولی تصویر مثلا 768
RESOLUTIONWIDTH:
رزولوشن عرضی تصویر مثلا 1024
کلیدهای بازی هم که قبلا روشش رو براتون گذاشتم یعنی این پست:
و این پست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه به این پست عمل کنید دیگه واقعا بعید میدونم توی بازی مشکل خاصی داشته باشید مگه اینکه کلا بازیتون خراب باشه!
موفق باشید
Last edited by mehdy.z; 08-10-2011 at 21:47.
آقا نشد،دارم دق میکنم.رفتم چند دور PES بازی کردم حالم از داوریش بهم خورد.
تنظیمات Nvidia رو همونطور که گفته بودین گذاشتم ولی بازم بازی در حالت 100% اسلوموشن اجرا میشه.![]()
Last edited by poyul; 08-10-2011 at 22:37.
شما اون چند روز و كاملا بدون مشكل بازي كردين ؟
فايلاي بازيرو دستكاري نكردين ؟
چيزي نريختين ؟![]()
یه جوونمرد پیدا بشه این کرک FIFA 12-RELOADED Link Fixed رو که توی این لیـــــــنک
بوده رو دوباره آپلود کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)