تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 56 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

خبری از دموی اصلاحی نیست؟ همینو دانلود کنیم؟
    از این لینک استفاده کن.من دانلود کردم مشکلی نداشت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

هنوز کسی موفق به تنظیم کیبورد نشده!؟

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

CPUت چیه
    3D Grass رو که راحت میتونن بزارن و میشه Disableَ کرد
    AMD Phenom II X4 955 3.2GHz

منظورم این بود که حیفه که چمن سه بعدی داشته باشه و نشه باهاش بازی کرد .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام به همگی
    من برخلاف بعضی از بچه ها خیلی حال کردم با بازی اصلا اونجوری که گفتن پاس دادن یا حرکات بازیکنها کند نیست
    فکر میکنم cpu خوبی برای اجرای این بازی ندارید به همین دلیل هم هست که کسایی که نسخه کنسول رو بازی میکنن
    تعریف میکنن چون شرکت سازنده از قدرت سخت افزار اطلاع داشته و رندر کرده .
    cpu سیستم من AMD Phenom 2 x4 970 تقریبا یک هفته هست که پردازنده اینتلمو عوض کردم و واقعا تجربه جالبی هستش کار با این پردازنده .
    دوستانی که با دسته مشکل دارند یا وارد بازی نمیتونن بشن از این راهنمایی استفاده کنن .
    کد:
    اگر قسمت fifaconfig براتون باز نمیشه میتونید از fifasetup_default استفاده کنید برای تغییر رزولیشن بازی مثل عکسی که براتون
    گذاشتم .
    میشه بگی چه ربطی به قدرت cpu داره . مال من 955 هستش و هیچ مشکلی نداره ولی با این حال اونقدرها با بازی حال نکردم .
    فقط از نظر من بازی یه مشکلاتی داره و یه مزایایی . که البته مزایاش به مشکلاتش میارزه . مشکلاتش هم که تو فیفا های قبلی عادت کردیم و فیفا هم هیچ وقت درستش نمیکنه .
    در کل این دمو چنان منو حال نیاورد . منتظر نسخه اصلی هستم ببینم چه میخواد بکنه .

راستی پی سی بازها که باید بیشتر از این نسخه خوششون بیاد . میدونین که چرا میگم .
    ولی مثل اینکه کنسول بازها بیشتر حال کردن باهاش . نکنه کنسول چیزی اضافه داره ما خبر نداریم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دریبل برکمپ رو خز کردن بخدا! اصلا سخت نیست زدنش! من فکر کنم تا حالا به صورت ناخودآگاه ، 3 بار دریبل برکمپ زدم!!

==========

نسخه ها یکی هستن! ولی چون روی کنسول دیگه مشکلاتی مثل lag و game pad وجود نداره ، آدم با خیال راحت تری میتونه بازی کنه.

من که خودم به شخصه واقعا حال کردم با دموی پی سی

6. 2 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hashem 289's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    .

پيش فرض

میشه بگی چه ربطی به قدرت cpu داره . مال من 955 هستش و هیچ مشکلی نداره ولی با این حال اونقدرها با بازی حال نکردم .
    فقط از نظر من بازی یه مشکلاتی داره و یه مزایایی . که البته مزایاش به مشکلاتش میارزه . مشکلاتش هم که تو فیفا های قبلی عادت کردیم و فیفا هم هیچ وقت درستش نمیکنه .
    در کل این دمو چنان منو حال نیاورد . منتظر نسخه اصلی هستم ببینم چه میخواد بکنه .

راستی پی سی بازها که باید بیشتر از این نسخه خوششون بیاد . میدونین که چرا میگم .
    ولی مثل اینکه کنسول بازها بیشتر حال کردن باهاش . نکنه کنسول چیزی اضافه داره ما خبر نداریم .
    فوتبال fifa نسبت به konami بیشتر از پردازنده کار میکشه و اینکه مقدار و نوع رم و گرافیک هم برای اجرای بازی
    خیلی مهم هستش ، دوست عزیز در کنسول همونطوری که گفتم شرکت بازی سازی از مقدار و قدرت سخت افزار کنسول با خبر هست و به همون شکل رندر میکنه و کسایی که از کنسول استفاده میکنن مشکلاتی که شما در اجرای
    بازی میبینید رو ندارند و اگر کلا با اجراش مشکل ندارید و به خوبی سیستمتون جواب میده و سبک بازی انتظارات شما رو
    برآورده نکرده مسئله چیز دیگه است ..
    به نظرم هوش بازیکنان در دفاع کردن بهتر شده ، حرکات واقعی تر هستش و سرعت بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده .
    Last edited by Hashem 289; 16-09-2011 at 14:17.

8. 3 کاربر از Hashem 289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

فکر کنم به این دلیل هستش که PES امتیاز چمپیونز لیگ رو برای مدت 5 سال خریده و در این مدت فیفا نمیتونه ازش استفاده کنه.

موفق باشید
    خب این یه جور انحصار گرایی هست!
    توی اروپا و آمریکا قوانین ضد تراست(انحصار گرایی)نمیتونه مانع این بشه؟؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب این یه جور انحصار گرایی هست!
    توی اروپا و آمریکا قوانین ضد تراست(انحصار گرایی)نمیتونه مانع این بشه؟؟
    سلام

خب بنظر همینطور هم باید باشه ! وقتی شما امتیاز چیزی رو با قیمت و مدت معین میخرید در اون مدت طبیعیه که کس شخص دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه.

موفق باشید

11. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

تو این سایت مشکل لگ رو توضیح داده ، من انجام دادم بهتر شد
    گزینه vsync رو از ستینگ بازی غیر فعال کنید و از کنترل پنل کارت گرافیک فعالش کنید
    به مسیر زیر بروید
    Nvidia Control Panel /manage 3d settings
    بعد add رو بزنید و ادرس فایل اجرایی فیفا رو بدید
    بعد از گزینه های پایین triple buffering و vertical sync رو آن کنید و apply رو بزنید
    راه حل بعد هم اینه
    فیفا رو اجرا کنید و در حال اجرا دکمه ویندوز رو بزنید و CTRL + ALT + DELETE رو بزنید و به سر برگ processes بروید
    در این قسمت فیفا رو پیدا کنید ، روی فیفا کلیک راست کنید و از گزینه set priority این قسمت رو از از normal به high تغییر بدید

البته بازی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه
    منبع
    کد:
    دوستانی که مشکل لگ دارند در بازی راه حل این دوستمون مشکل لگ بازی من را کاهش داد حتما امتحان کنید.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از همون زمانی که دموی فیفا 11 رو بازی کردم legendary رو تو هر بازی میبردم با اینکه انقلابی شده بود واسه فیفای PC ولی هوش فیفا 12 یه جورایی به نظرم خیلی قویتر شده و شبیه انسان بازی میکنه هر چند بعضی حرکاتش مثه از گوش حرکت کردن و به سمت بیرون محوطه پاس رو به عقب دادنش رو هی تکرار میکنه ولی واقعا قویتر شده فیفا 12 با تمام ایرادهاش واقعا آپدیت فوقالعاده ی فیفا11ست معلومه فیفا به حرف یوزرهاش دقیقا گوش میده و اصلاح میکنه حتی باگهایی که تو منوها هم داشت برطرف کرده

14. 3 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فوتبال fifa نسبت به konami بیشتر از پردازنده کار میکشه و اینکه مقدار و نوع رم و گرافیک هم برای اجرای بازی
    خیلی مهم هستش ، دوست عزیز در کنسول همونطوری که گفتم شرکت بازی سازی از مقدار و قدرت سخت افزار کنسول با خبر هست و به همون شکل رندر میکنه و کسایی که از کنسول استفاده میکنن مشکلاتی که شما در اجرای
    بازی میبینید رو ندارند و اگر کلا با اجراش مشکل ندارید و به خوبی سیستمتون جواب میده و سبک بازی انتظارات شما رو
    برآورده نکرده مسئله چیز دیگه است ..
    به نظرم هوش بازیکنان در دفاع کردن بهتر شده ، حرکات واقعی تر هستش و سرعت بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده .
    هوش بازیکنا رو که گفتی منظورت بازیکنهای حریف بود دیگه ؟ چون بازیکنهای خودی تو Legendary مثل مرغ اینور و اونور میرن و نمیتونن توپ رو بگیرن .
    حرکات بدون توپ رو دیدی ؟ موقع contain و jockey رو هم دیدی ؟ به نظرت واقعی تر شده ؟ نگو که دیگه سر خوردن بازیکنا رو نمیبینی .
    هر چند لااقل از فیفا 11 بهتر شده .
    من میگم عادلانه قضاوت کنید . EA یه نسخه درپیت از فیفا 12 رو داده بیرون بهش گفته دمو . تازه اینی که ما اینقدر ازش تعریف میکنیم دموشه چه برسه به خودش .
    خواهشا تعصبی نگاه نکنید . واقع گرایانه باشید . چون خیلی ها نقد های شما رو میخونن و انتظارشون از بازی زیاد میشه و اگه یه وقت انتظارشون براورده نشه از فیفا دل زده میشن .
    نسخه دمو یه مشکلاتی داره که مطمئنم بیشترش تو نسخه اصلی رفع میشه .
    Last edited by Gregar; 16-09-2011 at 18:25.

16. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •