از این لینک استفاده کن.من دانلود کردم مشکلی نداشت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این لینک استفاده کن.من دانلود کردم مشکلی نداشت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AMD Phenom II X4 955 3.2GHz
منظورم این بود که حیفه که چمن سه بعدی داشته باشه و نشه باهاش بازی کرد .
میشه بگی چه ربطی به قدرت cpu داره . مال من 955 هستش و هیچ مشکلی نداره ولی با این حال اونقدرها با بازی حال نکردم .
فقط از نظر من بازی یه مشکلاتی داره و یه مزایایی . که البته مزایاش به مشکلاتش میارزه . مشکلاتش هم که تو فیفا های قبلی عادت کردیم و فیفا هم هیچ وقت درستش نمیکنه .
در کل این دمو چنان منو حال نیاورد . منتظر نسخه اصلی هستم ببینم چه میخواد بکنه .
راستی پی سی بازها که باید بیشتر از این نسخه خوششون بیاد . میدونین که چرا میگم .
ولی مثل اینکه کنسول بازها بیشتر حال کردن باهاش . نکنه کنسول چیزی اضافه داره ما خبر نداریم .
دریبل برکمپ رو خز کردن بخدا! اصلا سخت نیست زدنش! من فکر کنم تا حالا به صورت ناخودآگاه ، 3 بار دریبل برکمپ زدم!!
==========
نسخه ها یکی هستن! ولی چون روی کنسول دیگه مشکلاتی مثل lag و game pad وجود نداره ، آدم با خیال راحت تری میتونه بازی کنه.
من که خودم به شخصه واقعا حال کردم با دموی پی سی
فوتبال fifa نسبت به konami بیشتر از پردازنده کار میکشه و اینکه مقدار و نوع رم و گرافیک هم برای اجرای بازی
خیلی مهم هستش ، دوست عزیز در کنسول همونطوری که گفتم شرکت بازی سازی از مقدار و قدرت سخت افزار کنسول با خبر هست و به همون شکل رندر میکنه و کسایی که از کنسول استفاده میکنن مشکلاتی که شما در اجرای
بازی میبینید رو ندارند و اگر کلا با اجراش مشکل ندارید و به خوبی سیستمتون جواب میده و سبک بازی انتظارات شما رو
برآورده نکرده مسئله چیز دیگه است ..
به نظرم هوش بازیکنان در دفاع کردن بهتر شده ، حرکات واقعی تر هستش و سرعت بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده .
Last edited by Hashem 289; 16-09-2011 at 14:17.
خب این یه جور انحصار گرایی هست!
توی اروپا و آمریکا قوانین ضد تراست(انحصار گرایی)نمیتونه مانع این بشه؟؟
سلام
خب بنظر همینطور هم باید باشه ! وقتی شما امتیاز چیزی رو با قیمت و مدت معین میخرید در اون مدت طبیعیه که کس شخص دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه.
موفق باشید![]()
دوستانی که مشکل لگ دارند در بازی راه حل این دوستمون مشکل لگ بازی من را کاهش داد حتما امتحان کنید.
از همون زمانی که دموی فیفا 11 رو بازی کردم legendary رو تو هر بازی میبردم با اینکه انقلابی شده بود واسه فیفای PC ولی هوش فیفا 12 یه جورایی به نظرم خیلی قویتر شده و شبیه انسان بازی میکنه هر چند بعضی حرکاتش مثه از گوش حرکت کردن و به سمت بیرون محوطه پاس رو به عقب دادنش رو هی تکرار میکنه ولی واقعا قویتر شده فیفا 12 با تمام ایرادهاش واقعا آپدیت فوقالعاده ی فیفا11ست معلومه فیفا به حرف یوزرهاش دقیقا گوش میده و اصلاح میکنه حتی باگهایی که تو منوها هم داشت برطرف کرده
هوش بازیکنا رو که گفتی منظورت بازیکنهای حریف بود دیگه ؟ چون بازیکنهای خودی تو Legendary مثل مرغ اینور و اونور میرن و نمیتونن توپ رو بگیرن .
حرکات بدون توپ رو دیدی ؟ موقع contain و jockey رو هم دیدی ؟ به نظرت واقعی تر شده ؟نگو که دیگه سر خوردن بازیکنا رو نمیبینی .
هر چند لااقل از فیفا 11 بهتر شده .
من میگم عادلانه قضاوت کنید . EA یه نسخه درپیت از فیفا 12 رو داده بیرون بهش گفته دمو . تازه اینی که ما اینقدر ازش تعریف میکنیم دموشه چه برسه به خودش .
خواهشا تعصبی نگاه نکنید . واقع گرایانه باشید . چون خیلی ها نقد های شما رو میخونن و انتظارشون از بازی زیاد میشه و اگه یه وقت انتظارشون براورده نشه از فیفا دل زده میشن .
نسخه دمو یه مشکلاتی داره که مطمئنم بیشترش تو نسخه اصلی رفع میشه .
Last edited by Gregar; 16-09-2011 at 18:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)