این چیزی که گفتین یعنی چی؟؟؟یه توضیحه کاملی بدی ممنونت میشم.بوت رومو از این حرفا که گفتین
این چیزی که گفتین یعنی چی؟؟؟یه توضیحه کاملی بدی ممنونت میشم.بوت رومو از این حرفا که گفتین
۲ آیفون در دود و آتش
به نظر می رسد اپل و آیفون هایش دچار دردسر جدیدی شده اند. طی چند روز گذشته دو آیفون در دو نقطه از جهان داغ شده، دود کرده و تقریبا آتش گرفته اند! اولی در استرالیا در یک پرواز هواپیما در ۲۵ نوامبر رخ داده. آیفون به صورت ناگهانی مقادیر زیادی دود تولید کرده و به شدت داغ شده است. در جریان این واقعه که به خاطر رخ دادن در یک پرواز به صورت رسمی ثبت شده، به کسی آسیب نرسیده است. اما مشخص نیست که آیفون مدل 4 بوده یا 4S .
تا اینجا همه چیز یک اتفاق به نظر می رسید تا اینکه شب گذشته اتفاق مشابه ای برای یک آیفون 4 در برزیل افتاد. آیفون برای شارژ به برق متصل بوده تا اینکه صاحب اش آن را در حال دود کردن و جرقه زدن پیدا کرده است!
البته این تنها موردی نیست که این گونه اتفاق ها رخ می دهد. در سال ۲۰۰۹ هم تعداد کمی از کاربران مدل 3GS به خاطر مشکل باطری در مدل سفید رنگ با مشکل تغییر رنگ بدنه مواجه شدند و اپل همین چند هفته پیش هم برنامه ای برای جایگزینی آی پاد های نانو نسل اول به خاطر مشکل باطری اعلام کرده بود.
فعلا اپل در مورد این دو حادثه اظهار نظر نکرده است. باید ببینیم آتش گرفتن آیفون ها به همین دو مورد محدود می شود یا اینکه شاهد یک دردسر پر سر و صدا خواهیم بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by invisgirl; 02-12-2011 at 19:49.
اینجور حرفا همیشه بوده و هست. جالبیش اینجاست که فقط در مورد آیفون، نه Galaxy Nexus نه Nokia N9 و نه هیچ گوشی دیگه ای. نه که همه اونها بی عیب هستند.
این خبر رو به غیر از دو تا سایت ایرانی هیچ جای معتبر دیگه پیداش نکردم.
نمی دونم چرا ولی ما حرف درست کردن و شایعه پراکنی رو خیلی دوست داریم. نه که همینجورش ملت خیلی آیفون پسند هستند این خبرو هم بخونن فکر می کنن مثلا اپل چیه یه شرکت عجیب غریب و جادوگره که گوشیاش هیچ وقت آنتن نمیده یا همش داره آتیش میگیره و میسوزه. همینه دیگه کاریش نمیشه کرد.
Last edited by *Ali*; 03-12-2011 at 00:32.
البته علی جان این رو جی اس ام آرنا هم گفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته، GSMArena هیچ وقت دل خوشی نداشته از اپل و ازش بعید نیست.
در کل منظورم این بود که بیشترین مانور رو ایرانیا دارن روش میدن. به فرض مثال شما عکس آیفون اولی رو کمی زوم کن توی لوگوی سیب قسمت گاز زده ش چهره استیوه. حالا با اینکه همین تنها دلیل بی پایه و اساس بودن این شایعه هست اصلا نمیخوام چیزی رو زیر سؤال ببرم چون این اخبار و عکسها هیچ کدوم عددی نیستن که بخوان اعتبار اپل رو زیر سؤال ببرن.
فقط می خواستم بقیه بدونن که چقدر رسانه ها و خبرگزاری ها میتونن راحت روی ذهن مردم کار کنند و اونا رو نسبت به چیزی خوشبین یا بدبین کنند و خواننده ها از این به بعد هر خبری رو با عقل کنار هم بذارن.
Last edited by *Ali*; 03-12-2011 at 12:07.
یعنی واقعا کسی نبود بتونه یه راهنمایی به ما بده ؟!![]()
مشکل عمر باتری iPhone 4S اصلا در حدی نیست که اینقدر محسوس باشه. شما یه بار گوشی رو چک کنید شاید نحوه استفاده شما باعث میشه باتری زود خالی بشه، GPS, WiFi مشکل از هرچیزی می تونه باشه.سلام دوستام امیدوارم حالتون خوب باشه
من هفته ی پیش این گوشی رو خریدم
فقط چند تا سوال داشتم یکی اینکه آیفون من خیلی زود باتری خالی میکنه خیلی دووم بیاره یک روزه میخواستم ببینم علت چیه برای من اینطوریه یا کلا آیفون زود باتری خالی میکنه
سوال دیگه هم اینکه من گوشیم jailbreak نشده دادم بیرون برام یک سری برنامه و بازی ریخته ولی اون هایی رو که میخواستم توش نیست حالا میخواستم ببینم چجوری میتونم خودم اون برنامه هایی رو که میخوام از اپل استور به صورت قانونی بخرم؟؟ اپل آی دی ساختم اما مستر کارت یا کردیت کارت و... ندارم با itunes card نمیشه این کار رو کرد ؟؟
بعد یه سوال دیگه اینکه اگه بتونم برنامه ای مورد نیازم رو بخرم برنامه هایی که توی گوشیم هست پاک نمیشه؟؟!
آخه یه بار خواستم با کامپیوتر توی گوشی یه برنامه بریزم هر چی برنامه توی گوشی بود پرید !!
شرمنده زیاد سوال پرسیدم !!
آخه توی این زمینه مبتدی هستم و این مسئله ی باتری هم نگرانم کرده
ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی گوشی رو دادید بیرون برنامه و بازی بریزن چطور JaiblBreak نشده؟ به فرض محال هم که فروشنده برنامه های قانونی براتون نصب کرده باشه باز هم شما نمی تونید دخل و تصرفی توی محتویات گوشی بکنید چون گوشی با اکانت همون طرف Authorize شده. شما اگه می خواید نرم افزار قانونی نصب کنید اول از همه یه اکانت iTunes می سازید، بعد یه Gift Card خریداری می کنید و نرم افزارها رو میگیرید و از نو نصب می کنید وگرنه نمیشه بدون به هم خوردن چیزی برنامه روش بریزید مگر اینکه دوباره به اکانت همون طرف وصل بشه.
قیمت 4s 16 چنده الان؟
داداشم یه دونه کادو گرفته میخوام بفروشم براش![]()
چند میفروشی من خریدارم![]()
خوب الان من میخوام کاری کنم که برنامه های مورد نیازم رو از اپل استور خریداری کنم تمام این برنامه ها یی هم که دارم مهم نیست پاک بشه فقط میخوام اون برنامه هایی رو لازم دارم داشته باشم
چکار باید انجام بدم ؟؟؟
اپل آیدی ساختم ولی دیگه نمیدونم باید چکار کنم
الان وقتی میخوام با این اپل آیدی خودم یه برنامه free دانلود کنم ارور 1009 میده!
نمیونم یعنی چی
راه حل کار من چیه بالاخره
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)