تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 31 از 103 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

یه قانون طبیعت هست که میگه انسان برعکس ایرانی همیشه در حال پیشرفته !
    دیگه از ملتی که ساعت 5:30 صبح میرن تو صف بانک که یارانه هاشون رو بگیرن نمیشه انتظار بیشتری داشت !
    به عصر حجر خوش آمدید !

2. 4 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر نکنم اینجوری بشه
    128 سرعت دانلودش میشه 1.6 کیلوبایت
    اینجوری کسی اینترنت نمیگیره دیگه
    یه اهنگ سال 90 میاد, بزاری دانلود سال 91 تموم میشه

4. 2 کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من حدود دو ساله از اینترنت مخابرات استفاده میکنم . 128 نامحدود با اشتراک 1 به 10 و قیمت حدود 10 تومن ماهیانه .ولی هیچوقت سرعت دانلودم زیر 15 نبوده. بعد 256 گرفتم با قیمت حدود 13 تومن و هیچوقت سرعت دانلودم زیر 32 نبود. علتش رو دقیق نمیدونم ولی محاسبه شرکتها اینطوری نیست که دقیقا یه لینک 128 رو بین 10 نفر تقسیم کنند . معمولا کل پهنای باند رو تقسیم بر یوزرها میکنند منتهی اونایی که نامحدودن سرعتشون بالاتر از سرویس که خریدن نمیره و اونایی که محدودن سرعت خوبی رو دریافت میکنند تا هرچه زودتر بیان گیگی 5 تومن بسلفن.
    علت اینهم که میگم کل پهنای باندشون رو تقسیم میکنند اینه که این مثل یه جریان رودخانه اس و پولش رو چه یوزرها استفاده بکنن چه نکنن قبلا ای اس پی داده پس معمولا سعی میکنن یوزر راضی باشه.

6. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستمون آقای 251251 در نقل قول پست بنده فرموندن شما خوش خیال هستین که فکر میکنید برای 128 نامحدود میان 2 مگ میبندن!!!
    اول دوست من خوش خیال شما هستین که همچین فکری کردین بنده هیچوقت اینو نگفتم.
    ثانیا در تاپیک قبلی که زده بودم در این مورد بارها اشاره کردم فوقش در اوج رقابت برای پورت 128 کیلوبیت بجای 16 کیلو تا 40 یا 50 کیلو میبندن. یعنی برات 384 یا 512 کیلوبیت میبندن.
    ثالثا سرویس های محدود در صورت تصویب توسط رگولاتوری باز هم ارائه خواهند شد فقط این سرویس ها بسیار تفاوت خواهند کرد چون وقتی سرویس 512 نامحدود با 20 تومن ارائه میشه باید سرویس محدود خیلی با کیفیت تر از اون چیزی که امروز هست ارائه باشه.
    به هر حال این طرح خیلی به سود خواهد بود.

8. 5 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

نه مشکل اینترنت رایگان شبانست.

اگه ساعات رایگان دانلود وجود نداشت 99درصد کاربرها به 3 گیگ و 5 گیگ در ماه رضایت نمیداد حتی اگه 1 ترابیت سرعت داشت.

اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !
    اون که بله از اساسی ترین مشکل هاست.
    منظورم این بود که این سرعت فضایی دادن هم مشکل برای بقیه کاربرا درست می کنه.
    وگرنه در مشکل ها شبانه در راس هستش با اون سرعت افتضاحش.
    گفتم شبانه یاد مخابرات قم افتادم شبانه نداره.
    الان 1700 مگ از شارژ 4 گیگم مونده موندم من با این تا 20 روز دیگه چطوری سر کنم...!

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !
    مثال بزنم بهتره
    مثلا شما یه شرکت داری با چند تا شعبه و یه دفتر مرکزی و سیستم های دبیرخونه , حسابداری , انبارداری تحت شبکه داری و تو همه شعب دوربین مداربسته داری و به دلایل امنیتی نمیخوای از اینترنت برای اتصال اینها استفاده کنی. از این روش استفاده میکنی , یعنی برای خودت یک LAN خصوصی یا یک Virtual Private Network درست میکنی.
    نمونش مثلا دفاتر بیمه , دفاتر خدمات تلفنی , بانک ها و ...

11. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمیدونم هر جور فکر میکنم نمیتونم مثل دوستان به این طرح آقایون اعتماد کنم .
    امیدوارم حق با دوستان باشه ولی تو این مملکت دیروزت از امروز بهتره .

13. 2 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خدمتتون عرص کنم که اینترنت حجمی تو همه جا هست مختص ایران نیست اما با چنین سرعتو قیمتی نارواست،ولی در کل فعلا حجمی ها خیلی بهتر از نامحدودی است که میخوان بدن ماهانه 10 تومن.چرا بخاطر اینکه با سرعت 16 کیلوبایت برای دانلود یه فایل 700 مگی باید کامپیوترتون 11 ساعت روشن بمونه.بنظر من اینا بیان یه لطفی کنن 4 گیگ ماهیانه بدن با همین سرعت دو مگابیتی صبانت به قیمت 10 تومن.ولی اصل هدف اینه که سرعتو کم کنن که نتونیم دانلود کنیم.

15. 3 کاربر از hadihoseynpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستمون آقای 251251 در نقل قول پست بنده فرموندن شما خوش خیال هستین که فکر میکنید برای 128 نامحدود میان 2 مگ میبندن!!!
    اول دوست من خوش خیال شما هستین که همچین فکری کردین بنده هیچوقت اینو نگفتم.
    ثانیا در تاپیک قبلی که زده بودم در این مورد بارها اشاره کردم فوقش در اوج رقابت برای پورت 128 کیلوبیت بجای 16 کیلو تا 40 یا 50 کیلو میبندن. یعنی برات 384 یا 512 کیلوبیت میبندن.
    ثالثا سرویس های محدود در صورت تصویب توسط رگولاتوری باز هم ارائه خواهند شد فقط این سرویس ها بسیار تفاوت خواهند کرد چون وقتی سرویس 512 نامحدود با 20 تومن ارائه میشه باید سرویس محدود خیلی با کیفیت تر از اون چیزی که امروز هست ارائه باشه.
    به هر حال این طرح خیلی به سود خواهد بود.
    خواب دیدی حیر باشه سرویس 512 نامحدود 20 تومن اونوقت مثلا 20 گیگ ترافیک رو باید بدن زیر 4000 تومان چون با نامحدود حدودا 120 گیگ دانلود داری در ماه پس 20 گیگش باید بشه زیر 4000 تا منطقی باشه . ( خنده داره هیچ شرکتی حاضر نمیشه با این وضع کار کنه وقتی که آقایون زیر ساخت قیمتهاشون رو پائین نمیارن )
    یه راهمائی هم بکن این اطلاعات دقیق رو از کجا بدست آوردی یه سری تخیلیات توی ذهنت هست داری اونها رو به زبون میاری یا واقعا بهت این اطلاعات رو دادن .
    شما که داری به اونهائیکه سرویس حجمی دارن میتوپی برای منی که سرویس 2 مگ دارم تعیین تکلیف میکنی که برم ماهی 200 هزار هزینه اینترنت نامحدود کنم اصلا شما چه کاره حسنی که تعیین تکلیف میکنی عوض اینکه بری یقه ISP رو بگیری داری یقه بقیه یوزرها رو میگیری. ( یاد این مثل اقتادم " دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه" ) .
    بابا خیلی باجالی از اون 20:30 اطلاعاتی که این بازی رو برای مقاصد سیاسیش راه انداخت تا اونهائیکه مثل ... افتادن دنبالش همچین تر بزنین به این اینترنت درب و داغون ما که بگیم صد رحمت به این سرویس در پیت .
    خوش باشید از انیشتن یه جمله نقل میکنن :
    دو چیز در دنیا نهایت نداره 1 - هستی 2 - جماقت بشر در اولیش شک دارم ولی درباره دومیش مطمئنم

17. 3 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز reza_p همونطور که بر نظر خودتون محق هستین و از اون دفاع میکنید برای نظر دیگران هم ارزش قائل بشید و از بی احترامی به "مخالفین نظر خودتون" پرهیز کنید.
    آمار این نظرسنجی در بالای همین صفحه بهترین گواه هست.

موفق باشید

19. 6 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •