یه قانون طبیعت هست که میگه انسان برعکس ایرانی همیشه در حال پیشرفته !
دیگه از ملتی که ساعت 5:30 صبح میرن تو صف بانک که یارانه هاشون رو بگیرن نمیشه انتظار بیشتری داشت !
به عصر حجر خوش آمدید !
بلی
خیر
یه قانون طبیعت هست که میگه انسان برعکس ایرانی همیشه در حال پیشرفته !
دیگه از ملتی که ساعت 5:30 صبح میرن تو صف بانک که یارانه هاشون رو بگیرن نمیشه انتظار بیشتری داشت !
به عصر حجر خوش آمدید !
فکر نکنم اینجوری بشه
128 سرعت دانلودش میشه 1.6 کیلوبایت
اینجوری کسی اینترنت نمیگیره دیگه
یه اهنگ سال 90 میاد, بزاری دانلود سال 91 تموم میشه![]()
من حدود دو ساله از اینترنت مخابرات استفاده میکنم . 128 نامحدود با اشتراک 1 به 10 و قیمت حدود 10 تومن ماهیانه .ولی هیچوقت سرعت دانلودم زیر 15 نبوده. بعد 256 گرفتم با قیمت حدود 13 تومن و هیچوقت سرعت دانلودم زیر 32 نبود. علتش رو دقیق نمیدونم ولی محاسبه شرکتها اینطوری نیست که دقیقا یه لینک 128 رو بین 10 نفر تقسیم کنند . معمولا کل پهنای باند رو تقسیم بر یوزرها میکنند منتهی اونایی که نامحدودن سرعتشون بالاتر از سرویس که خریدن نمیره و اونایی که محدودن سرعت خوبی رو دریافت میکنند تا هرچه زودتر بیان گیگی 5 تومن بسلفن.
علت اینهم که میگم کل پهنای باندشون رو تقسیم میکنند اینه که این مثل یه جریان رودخانه اس و پولش رو چه یوزرها استفاده بکنن چه نکنن قبلا ای اس پی داده پس معمولا سعی میکنن یوزر راضی باشه.
دوستمون آقای 251251 در نقل قول پست بنده فرموندن شما خوش خیال هستین که فکر میکنید برای 128 نامحدود میان 2 مگ میبندن!!!
اول دوست من خوش خیال شما هستین که همچین فکری کردین بنده هیچوقت اینو نگفتم.
ثانیا در تاپیک قبلی که زده بودم در این مورد بارها اشاره کردم فوقش در اوج رقابت برای پورت 128 کیلوبیت بجای 16 کیلو تا 40 یا 50 کیلو میبندن. یعنی برات 384 یا 512 کیلوبیت میبندن.
ثالثا سرویس های محدود در صورت تصویب توسط رگولاتوری باز هم ارائه خواهند شد فقط این سرویس ها بسیار تفاوت خواهند کرد چون وقتی سرویس 512 نامحدود با 20 تومن ارائه میشه باید سرویس محدود خیلی با کیفیت تر از اون چیزی که امروز هست ارائه باشه.
به هر حال این طرح خیلی به سود خواهد بود.
اون که بله از اساسی ترین مشکل هاست.
منظورم این بود که این سرعت فضایی دادن هم مشکل برای بقیه کاربرا درست می کنه.
وگرنه در مشکل ها شبانه در راس هستش با اون سرعت افتضاحش.
گفتم شبانه یاد مخابرات قم افتادم شبانه نداره.
الان 1700 مگ از شارژ 4 گیگم مونده موندم من با این تا 20 روز دیگه چطوری سر کنم...!![]()
مثال بزنم بهتره
مثلا شما یه شرکت داری با چند تا شعبه و یه دفتر مرکزی و سیستم های دبیرخونه , حسابداری , انبارداری تحت شبکه داری و تو همه شعب دوربین مداربسته داری و به دلایل امنیتی نمیخوای از اینترنت برای اتصال اینها استفاده کنی. از این روش استفاده میکنی , یعنی برای خودت یک LAN خصوصی یا یک Virtual Private Network درست میکنی.
نمونش مثلا دفاتر بیمه , دفاتر خدمات تلفنی , بانک ها و ...
نمیدونم هر جور فکر میکنم نمیتونم مثل دوستان به این طرح آقایون اعتماد کنم .
امیدوارم حق با دوستان باشه ولی تو این مملکت دیروزت از امروز بهتره .
خدمتتون عرص کنم که اینترنت حجمی تو همه جا هست مختص ایران نیست اما با چنین سرعتو قیمتی نارواست،ولی در کل فعلا حجمی ها خیلی بهتر از نامحدودی است که میخوان بدن ماهانه 10 تومن.چرا بخاطر اینکه با سرعت 16 کیلوبایت برای دانلود یه فایل 700 مگی باید کامپیوترتون 11 ساعت روشن بمونه.بنظر من اینا بیان یه لطفی کنن 4 گیگ ماهیانه بدن با همین سرعت دو مگابیتی صبانت به قیمت 10 تومن.ولی اصل هدف اینه که سرعتو کم کنن که نتونیم دانلود کنیم.
خواب دیدی حیر باشه سرویس 512 نامحدود 20 تومن اونوقت مثلا 20 گیگ ترافیک رو باید بدن زیر 4000 تومان چون با نامحدود حدودا 120 گیگ دانلود داری در ماه پس 20 گیگش باید بشه زیر 4000 تا منطقی باشه . ( خنده داره هیچ شرکتی حاضر نمیشه با این وضع کار کنه وقتی که آقایون زیر ساخت قیمتهاشون رو پائین نمیارن )
یه راهمائی هم بکن این اطلاعات دقیق رو از کجا بدست آوردی یه سری تخیلیات توی ذهنت هست داری اونها رو به زبون میاری یا واقعا بهت این اطلاعات رو دادن .
شما که داری به اونهائیکه سرویس حجمی دارن میتوپی برای منی که سرویس 2 مگ دارم تعیین تکلیف میکنی که برم ماهی 200 هزار هزینه اینترنت نامحدود کنم اصلا شما چه کاره حسنی که تعیین تکلیف میکنی عوض اینکه بری یقه ISP رو بگیری داری یقه بقیه یوزرها رو میگیری. ( یاد این مثل اقتادم " دیگی که برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه" ) .
بابا خیلی باجالی از اون 20:30 اطلاعاتی که این بازی رو برای مقاصد سیاسیش راه انداخت تا اونهائیکه مثل ... افتادن دنبالش همچین تر بزنین به این اینترنت درب و داغون ما که بگیم صد رحمت به این سرویس در پیت .
خوش باشید از انیشتن یه جمله نقل میکنن :
دو چیز در دنیا نهایت نداره 1 - هستی 2 - جماقت بشر در اولیش شک دارم ولی درباره دومیش مطمئنم
دوست عزیز reza_p همونطور که بر نظر خودتون محق هستین و از اون دفاع میکنید برای نظر دیگران هم ارزش قائل بشید و از بی احترامی به "مخالفین نظر خودتون" پرهیز کنید.
آمار این نظرسنجی در بالای همین صفحه بهترین گواه هست.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)